|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
3.4.2008 18:01:46   
*sonchek*
Evo, poročilo - Anej nima vročine, doma se je najedel njokov (ker kosilo v vrtcu danes, razen sladice, ni bilo po njegovem okusu user posted image ), zdaj pa divja po hiši. Se pa ubadamo z nečim novim - v vrtcu so imeli dva primera noric, mi pa imamo danes cele tri pikice po telesu, zato so nas opozorili naj zadevo malo opazujemo, čeprav sem jaz strokovno (user posted image ) ugotovila, da sta dve pikici od pleničk, tretja je pa mozoljček user posted image  Eh ja, je lahko še kaj? user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
3.4.2008 18:46:14   
Dajadada
Dajadada - bogi Nejko... Včasih se prav vprašam, kaj je narobe z nekaterimi zdravniki. Pa za NS in še enega fantka . Super! Kakšno tveganje pa imaš?

1:4819user posted image

*Sonchek*, lepo, da je anej brez vročine. Pa držim pestke, da ne bo noric.

Nejca očitno ne boli več, je imel danes samo enkrat napad joka od bolečin (pa enkrat od lakote, ker mamica ni dovolj hitro dala hrane na mizouser posted image ). Zgleda, da antib. mazilo pomaga in da se rana celi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
3.4.2008 20:31:06   
soncek78
Hello!

Samo na hitro se vam oglašam:

- najprej za ta firbčne: nisem žal srečka nosečkauser posted image

Danes pa praznujemo na veliko... saj Nika ima 1.rojstni dan...

NIKA, ROŽICA NAJINA MALA,
ZDAJ KO MALČICA SI POSTALA,
MAMI IN TATI ZAVRISKAJO TI NA VES GLAS...
OSTANI ZAVDENO SONČEK NAŠ!

user posted image

Njami je dobra torta:

user posted image

Nikina tortica:
user posted image

Ponosni voznik novega bicikla...
user posted image

Pa naj čestitam še vsem slavljenčkom za nazaj,
Žiga, Nuša, Jernej, Živa, Tai,
vsenajboljše in vsenajlepše ter čimveč zdravja in nasmejanih trenutkov! 
user posted image

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
3.4.2008 21:59:22   
cv105
čer
... kaj to slišim ... nova srečka nosečka ?? ... user posted image user posted image ... srečno in lepo nosečnost in zdravega dojenčka, draga mamica ... kdorkoli že si user posted image

Nika, vse najboljše za rojstni dan!

drgač pa ... detece naše že od srede doma ... P je ugotovila rdeča ušesa, ATB nismo dobili, nego pa ... pa smo skombinirali varstvo tako, da sva z možekom oba v službi, M pa zjutraj prevzame moj bratec, opoldne pa moja mami ... mu nič ne fali, niti smrka ne več, vročine sploh ni imel ... midva sva ga peljala cepit, P naju je pa nasula kot najbolj nesposobna starša, kako da ne veva, da ima rdeča ušesa ... mislem ...

časa malo ali skoraj nič ... zobki na pohodu ... uspe nam par samostojnih korakov/dan ... ampak zraven obvezno jamra "ojojojojoj" ... user posted image

ura je sto, spat bo treba ...

bodite zdravi in pridni ... user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
3.4.2008 22:04:01   
draja
Evo glih k sem čakala, da se mi RR odpre sem razmišljala, kje hudiča se skriva naša cv105user posted image . Lepo te je spet malo bratiuser posted image user posted image . No, če ti bo kaj v tolažbo, jaz še nikoli nisem gledala Živi kakšne barve ima ušesa odznotrajuser posted image .

Erna še dobro da si moja soseda, da te vsak dan pokukam, če pridno delaš, ker drugač bi te too much pogrešalauser posted image .

Nika - lepotčka mala, pa super lepa torticauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
3.4.2008 22:04:41   
Encijan
Jjasna, naša Špela je pri enem letu merila 79 cm in bila težka 8,14 kg, torej dobri 2 kg manj kot tvoj Jure. Pa mi ni pediater niti omenil, da bi bila teža kak problem. Celo rekel je, zadovoljivo! Res da je punčka in da imamo alergijo na KM, ki ponavadi vpliva na slabšo absorbcijo, ampak da bi bilo 2 kg več pa premalo, mi je pa tud mal mim...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Evo še naju po parih dneh...

Danes sva imela posvetovalnico in veliko smo 79cm in težki 10,4kg, kar je rekla P, da je premalo... prelahek je za to višino, ampak je rekla, da ko ga takole gleda da ne zgleda suh, ampak naj ga pa malo poredim. In zvenelo je to tko, kot da mu nič ne kuham, kot da mu ne dajem obrokov. user posted image Pa imamo še vedno težave s hranjenjem. Noče in noče nič jesti. Za vsako žličko se vmes skregava, al pa je treba neko animacijo, tko da sploh ne ve da je. So mu pa še enkrat vzeli kri, ker je pred časom imel nizek hemoglobin in mi da seznam živil, ki naj mu jih dam za jest - kot da sem ena smotana pubertetnica...  user posted image

Zdej me pa za primerjavo zanima koliko so ob 1. letu merili in tehtali vaši otroci?

Grem še mal brat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
3.4.2008 23:24:05   
Encijan
O, vidim, da sem sama in da je prejšnje sporočilo že pase (jjasna, so te že druge potolažile), sam sem hotela enkrat nekaj pokomentirat, ker ponavadi lovim rep in ker mi ne rata, nič ne napišem... bla bla bla... user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, hvala za tolažbo, ste mi vlile novo upanje glede novega user posted image . Saj nisva še čist obupala, samo se mi je ciklus že parkrat zavlekel za kak teden, tako da sem že mislila, da nama je uspelo, ko pa je M vendarle prišla, sem pa kar sumit začela, da pa gre morda že moj čas rodnosti h koncu... Saj mogoče sem smotana, ampak se le bližam 40-tki.

Anja, tudi jaz se kar zjočem, če grem svoje papirje od IVF-a gledat, in tudi jaz sem morala priti do tega, da je vse skupaj brez veze. V 3. poskusu se mi je na eni dojki naredila cista, ki pa na srečo ni bila maligna, tako na sem tudi na OI že priromala in bolje da ne povem, kako sem čakala izvide. Skratka, že prej nisem bila navdušena nad IVF, takrat pa sem se odločila, da se tega ne grem več in 4. "zastonj" postopka ne izkoristim. Mož je to sprejel in sva se sprijaznila, da pač otrok najbrž ne bo, vmes sva poskusila še pri bioenergetiku, ki nama je dal novo upanje, da otroka bova imela, ampak sva šla le nekajkrat, potem pa sva se odločila, da bova pač še delala na tem in zaupala v božjo previdnost. Ko bi ve vedele, kako sem bila vesela, ko sem na 1. UZ zagledala utripajočo pikico, nekaj mi je reklo, da ta nosečnost (moja 5.) pa se bo srečno končala in res se je. Tudi amniocentezo sem zaradi sicer malega tveganja zavrnila in upala, da bo vse OK. Začuda so me vsi zdravniki razumeli. Ne morem povedat, kako hudo mi je bilo, ko so me prej nekajkrat morali sčistiti, ker se otrok ni razvijal in srček ni začel utripati. Ko se sedaj tega spominjam, komaj lahko verjamem, da bolečina sčasoma vendarle zbledi, ampak šele zdaj, s Špelino pomočjo. Kar ne morem verjeti, da je bila naša Špela enkrat tista mala pikica...

Hja, prej sem tako suvereno povedala, da nisem user posted image , glede na ciklus pravzaprav ne vem, lahko rečem le, da nisem tista user posted image , ki ste jo ve našle... Jutri se začne odštevanje, ali pa dobim tisti  ne preveč prijeten obisk. Da si ne bom kdaj očitala, da sem lastnega otroka zatajila...

Upam, da zdajle že lepo sanjate,  tudi midve se zdajle odpravljava tja. Je prejle začela ječat v spanju, pa sem jo šibala iskat, a je kot kaže to delala v spanju, saj mi je po kaki minuti prav žalostnega ječanja v miže mirno "zaspala" na rami...

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
3.4.2008 23:45:22   
Encijan
Joj, še to vam moram povedat, kako lep dan je za nami. Dopoldne sva šibali naokoli in skuhali kosilo, spekla sem tudi pecivo, ki ga lahko jeva tudi s Špelo (borovničeca pita) in smo si ga privoščili za večerjo, no Š. sem dal le za probat, čeprav ji je bilo zelo všeč. Popoldne pa sem končno, čisto neplanirano, prišla do frizerja. Sem bila zgleda videti kar utrujena, pa je moj rekel, da gre s Š. na sprehod do naše hiške nekaj pomerit, potem pa še malo naokoli, jaz grem pa lahko spat ali kaj podobnega. Ma, to je z zlatimi črkami za zapisat, se še ni zgodilo (pri gradnji pač ni časa za marsikaj) prav velikokrat.  Jaz pa hop na telefon klicat frizerko in ena naročena stranka ni prišla, tako da sem lahko jaz uletel. In mam novo, svežo, pomlajeno, celo zlikano frizurco. Dobr, da mamo Erno, pa Anjo, in da sta se o likanju tule pogovarjale, če ne bi jaz danes frizerko čist čudn gledala, ko mi je predlagala likanje... In sem bila prej doma kot pa moje dva potepina, sta šla gledat račke in kozice. Potem sta se pa še skopala... A se nimamo fajn?

Samo še danes se moram v pojstlo spravit, pa bo vse picikato!

Sem mal za nazaj not prinesla, a ne?

< Sporočilo je popravil Encijan -- 3.4.2008 23:46:03 >

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
4.4.2008 7:20:31   
Sibil_
Jutro!

A sem prva?To pa se še menda ni zgodilo...user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
4.4.2008 7:26:14   
*sonchek*
Jutro!

Komaj gledam - naše dete se je proti jutru (mislim, da je bilo okrog pol štirih) odločilo, da ne potrebuje več spanca. V upanju, da bo spal še kako urico, dv, tri...sva ga vzela k sebi, pa je mulc pobegnil s postelje, odprl vrata, šibal v dnevno in odprl zaboj z igračami. Kaj čmo, smo se pač malo lovili user posted image
No, nisem prva na forumu, sem pa prva v službi user posted image

Nič, grem si po kavo, da bom potem upala sploh koga v oči pogledat user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
4.4.2008 8:27:33   
urla
Jutro,

Kava spita, čik pokajenuser posted image , sedaj pa nazaj v realnost in delat.

Čakata nas dva dneva sončkka. Jupiiii. Bomo spet pohajkovali.

Moram pa povedat, da me je včeraj skoraj kap. Pridem v vrtec in moka pikica lepo sedi na kahlici in to baje 15 min. Doma mi še na kraj pameti ni padlo, da bi jo dala gor sedet, glede na to, da je tian začel kahlo uporabljat šele pri dobrih dveh letih. No bomo doma tudi sprobali. Pa baje je cel dan brez dude, tako da jo bomo počasi ukinili. So tudi dobre strani vrtca.

Se pa sprašujem, če Katja preveč je. Non stop bi ama-ama, pa sploh ni važno, če je jedla minuto nazaj. Jest ji z veseljem dajem za jest, ker imam doma primerek, kjer se moramo še vedno za vsako žličko kregat in gorzit. A mislite, da bi morala Katji manj dajat za jest??? Mislim, da ima že okoli 12 kg, je pa res velika. Tuki nimam nobenih izkušenj, ker je Tian najbolj neješči otrok pod tem soncem.

Dost mate.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
4.4.2008 8:38:49   
tinaaja
Jutro...

jaz sem tud nekam svoh user posted image grlo boli, polna glava,.. bo ze .. se ne dam user posted image nasopat s kavo in vitamini..

Encijan, kok te stekam glede AC... meni je tudi pripadala, pa se iz istega razloga nisem odlocila zanja user posted image Mi je moja G delala zato bolj pogoste UZ, da ce bi kaj opazila. Glede let - svakinja je imela pri 41 ta druzga otroka in je super user posted image Na zalost je mal prepozno spoznala svojega zdajsnjega moza, je rekla, da ce bi bila par let majsa, da bi imela tud ta tretjega. Ce vama je namenjeno, vama bo ratalo! Imas tudi ti tezke preizkusnje za sabo user posted image

Sonchek - se 2 meseca pa bova sli lahko med malco na kavo user posted image   Pa se vidim, da imas mulca v vrtcu zraven mene user posted image

rem se probat sestavit..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 1287
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 8:50:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1288
4.4.2008 9:01:20   
A-N-J-A
Jutro!
Jaz sem že odtekla svojeuser posted image ,mi je šlo bolj težko danes.Pa še veter je pihal vame ,pa voziček porivat,ufff.Ampak počutim se pa odličnouser posted image .

Dajadada-čestitke za še enega fantičauser posted image user posted image user posted image

urla-kakšen čik,a veš kok to škoduje zdravju???Da mi takoj nehaš ti,ti lumpauser posted image

tinaaja-hitro na sprehod,pa bo šel glavobol stranuser posted image

erna-a si pol kaj našla za Žigija???

sonchek-Anej pa še ponoči skrbi za tvojo rekreacijouser posted image .A pa dons je šel kr v vrtec,pa tri pikce ma ???Ojoj,kakšna mamiuser posted image user posted image

Naomi-kva je zdej,a že kaj na Svitovi sestrci delate k ste joško revčku ukinli???

meaa-daj kaj poklič,bomo šli skupi na kakšen điro po PST-ju(jaz nimam tvoje št.)user posted image

draja-upam,da je bla vaša noč ok,ker naša je bla za znoretuser posted image

Dost mate,čau bau

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
4.4.2008 9:04:06   
tinaaja
Joj, dajmo narest en miks Lana in Katje, zraven dodamo Brino pa Jureta pa bo ravno en "normalno" jesc otrok.. Jaz cel dan hodim za brino z nekim futrom v roki user posted image da gdč nekaj poje... Vcasih se res vprasam, a zarad dojenja tko lepo napreduje al kaj... Ima momente v dnevu, ko morda poje za cel obrok... Zadnje case celo dopoldanske malice je - in to zadeve od Plasmona. Hippa ne je vec user posted image Tko da bo treba v It... Jogurte in skute pa sadje z zitaricami od plasmona ji pa gredo po grlu dol ... 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
4.4.2008 9:22:48   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

draja-upam,da je bla vaša noč ok,ker naša je bla za znoretuser posted image

žal ne, celo noč se je zbujala v krikih in joku. Jo je spet trebušček matraluser posted image . Pa še sami sva bili, ker se moj danes vrača z Dunaja.

Encijan joj, tudi mene je do solz ganila tvoja zgodba. Žal mi je, da si morala vse to prestati in močno, močno bom stiskala pesti, da se vam čim prej pridruži še en sonček. Glede let pa ne skrbi, poznam cel kup mamic, ki imajo otročke po 38, 39 letu starosti in je vse v najlepšem redu. Bomo tukaj skupaj s tabo upale na novi dve črtici!

Meaa kakšni komentarjiuser posted image ?!? WTF!!! A pa je folk normalen? Joj me je pogrelo.

Sibil a ti pa že treniraš za službo z zgodnjim vstajanjemuser posted image ?

Tinaaja upam, da te je kava "gor" spravila!

Jaz sem pa ful vesela, ker so tule pod našim oknom komplet prenovili otroško igrišče, odstranili star pesek,grmovje in vsa igrala, in navozili ful lep nov pesek in zdaj postavljajo nova igrala. Ful lepa dva tobogana že imamo, sam sta še v plastiko zavita. Se prav veselim, ker je to igrišče izolirano od vseh cest in zdaj bo še čiiiiiisto! Juhuhu! Vabljene vse na igro!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
4.4.2008 9:46:53   
Naomi
dan...
...na sestrci se ne delamo, zdej se naspimo najprej, pol pa akcija...tm nekje do poletja mam se cas user posted image , pol pa k bom cel poletje ne morju bom sproscena in zdrava, moz bo ob vikendih uletu in ni hudic da se sestrca ne zgodi user posted image user posted image
...tinaaja...ni mi slabo, sem OK user posted image ...
...sploh ne vem kaj morm napisat, KER je petek in mam mozgane ze na OFF- se fitnes in frizer pa bo dan okol user posted image ...
...sem pozabla povedat da sva sla zanc s Svitom na LPP, mislm otrok je vrisku celo pot...da ne govorim o vratih k si delale kssssssssssssss ksssssssssssssssssssss, najboljse Svitove prjatlce...sem pogruntala, da mam manj dela ce greva na 1 ( babi pa dedi zvita bliz koncne 1) in se vse hitreje odvije, ni treba parkplaca iskat, u mestu sva pa tut u 15 min...tko da...ko bo prilka, to prakticiram...ldje so pa tok obzirni na troli, da mi je blo ze kr mal nerodn...user posted image
..zbiram ideje za sobotni izlet- morcek ne, ker smo bli u nedeljo user posted image ( baje neki vremena se bo ane ju3)

no, lepcan dan

p.s. brez dojenja 6 user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
4.4.2008 9:50:40   
Naomi
..se tole, da se mal nasmejite...

http://www.youtube.com/watch?v=wSDN0sagNuY&eurl=http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=39609

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
4.4.2008 10:04:52   
*sonchek*
Tinaaja - jaaaa, bova šli na kako kavico pa čvek!!! user posted image

ANJA - zdaj ima samo še eno pikico - joj, pa kar v vrtcu je! user posted image Ti, ti, grda mami!!! user posted image

BRB user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
4.4.2008 10:51:32   
tejčica
No, mi smo danes spali spet po starem, se pravi brez jokanja, stokanja in čohanja ponoči.user posted image

Sem pa zjutraj doživela en šok v Vidovi sobi. Ko je mali vstal in sem dvignila roleto, sem na steni zagledala škorpjona!!!user posted image user posted image user posted image  Postopki da ga uničim so bili dolgotrajni in res nekaj posebnega.user posted image  Sledilo je čiščenje mojega želodca in po vsem skupaj še jok od šoka. Ma nisem jaz človek za te zadeve. Itak od kar se je tako otoplilo sam še pajke, stonoge in meni neke čudne nepoznane male stvore fentavam po bajti. Ja, to so pa "radosti" hiše v naravi. Saj sedaj se že malo nasmejem vsemu skupaj, ma sem pa takoj po vsem tem mojga klicala in rekla da hočem nazaj v blok, ker tam tega ni bilo!

Encijan, user posted image , prav solze so mi pritekle ob branju tvojega posta. Kaj vse sta vidva in še posebaj ti morala prestati, da imata sedaj vajino Špelo.user posted image user posted image user posted image   Res vama iz srca želim, da spet zagledata user posted image user posted image  in vaju razveseli še kak mali sonček.user posted image user posted image user posted image  Kako pa kaj dela v hiši napredujejo? Pa user posted image  za razvajanje pri frizerju.
Dajadadauser posted image za super NS in za še enega fantina. Pa user posted image  in user posted image  Za Nejca, ma kaj mu je delal tista dr ne moreš verjet. Sam da je že boljše.

Tinaaja, a ti pa že kar na naslednjegauser posted image  nakupuješ pa še user posted image  nisi.user posted image  Ma si posrečena, res.user posted image
Soncek78, user posted image  slikice. Si že v službi a še doma uživaš?
Cv105, user posted image  za Maksa da bo hitro ok. Pa user posted image  za samostojne korake.

kahlica - Ma jaz tudi še nisem pomislila da bi Vida kaj gor dala, pa bom kar poskusila, glede na to kako vse pravite da vam mali gor sedijo in še celo kaj notri naredijo. Taja ni bila nikoli preveč navdušena za kahlico. No, saj za na glavo gor dat je bila dobra, svojemu namenu pa ni prav pogosto služila. Je raje uporabljala tisti nastavek za na wc. Je bila pa čez dan suha pri dveh letih.

hrana - Naš mali je jedec in pol. Obožuje mineštrce, jogurte, sadje, o piškotih raje nebi.user posted image  A za večerjo vsi malčki jejo normalni obrok a so na flaši? Vid je do sedaj za lahko noč dobil  med pol osmo, osmo 3dl zagoščenega mleka, prejšnji obrok pa je imel okrog šestih. Ga flaša uspava in potem vedno takoj zaspi, me pa moti ta večerna flaša zaradi zobkov, ker dejansko potem ne zaspi s čistimi. In tako sem mu včeraj naredila malo po sedmi za večerjo pol para hrenovke, kos kruha (sredico) in čaj. Mali je pojedel skoraj vse, ko pa sem ga dala v posteljico pa dretje na veliko ker je hotel flašo. Sem poskusila z grenkim čajem, ma ga je pljuval ven. Ko sem mu potem dala mleko je bil ves blažen, spil običajno porcijo in lepo zaspal.

Meaa, Urla, ekola, mene tudi skrbi da mali preveč je. Ima tak vampek in šunke.user posted image  Ma kaj naj mu odrečem hrano če fehta zanjo? Jaz malega zjutraj ko ga nahranim nesem tašči v spodnji štuk v varstvo in mali takoj po pride dol spet hoče jest. Nenasiten je. Pa ta am-am tudi pri nas non stop poslušamo. Naj reče še kdaj mama ne sam am-am. No, sam da ne bo mama am-am.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Na živce mi gredo vsi butasti komentarji v stilu: "s čim ga pa futrate, da je tako rejen"user posted image Nadaljevanje gre pa nekako tako: " nič čudnega, tak je po mamici" WTFuser posted image Kr živčna ratam.

O kolkrat jest tole slišim.user posted image

Včeraj sva šla z Vidom skupaj po Tajo v vrtec in smo šli potem še malo na njhovo igrišče. Mali je bil najprej ful zadržan pol mu je pa kmalu dogajat začelo. Je šibal od enega igrala do drugega in res užival. Pa ima doma tobogan in gujsnico, ma na igrišču je to čisto drugače.

Za jutri se mi pa obeta Lj. Moj ima podelitev diplome in ko bo on tam, bom jaz z malima okrog malo šetala. Sicer bi rada mal šopinga naredila, ma bomo vidli kako se bosta mulčka s tem strinjala.

Kle je burja začela vlečt.user posted image

Ma kolk se mi ne da danes delat.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
4.4.2008 12:06:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
A za večerjo vsi malčki jejo normalni obrok a so na flaši?

Mi se okoli 18-19 ure kregamo za par žličk večerje - ponavadi je kakšen gres, čokolino ali akj podobnega, potem pa ko gre spat (med 20 in 21 uro) dobi še flaško kozjega mleka - pa spije mogoče kakšen deci, če imamo dober dan, včasih požirek, dva. Ampak potem pa spije 2 dl mleka tam nekje med 4 in 7 uro. Pa včasih mu ga dam še ponoči kadar se odloči, da se je naspal, pa lažje potem nazaj zaspi.

meaa - ti ga kar pusti, če rad je. Meni pa vsi težijo, da Jure noče jst, ker mu kuham vedno eno in isto?! Ja itak! In se pol razkurim k hudič, kako mi lahko to reče, če pa sploh ne vejo kaj mu dajem za jest! Vsak dan mu skuham po 2 vrsti kosila za vsak slučaj, ker nikoli ne veš kaj bo vsaj tistih par žličk pojedel. Itak so pa ostali tolk pametni, da kr glava boli!

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
4.4.2008 12:09:55   
erna14
Jaz cel dan hodim za brino z nekim futrom v roki da gdč nekaj poje...

a resuser posted image user posted image user posted image ne no............user posted image user posted image kok si ti ena faconka,sm se ti prov nasmejala,pa saj men se zdi od brine kilaza cist okuser posted image ,a ves sej ce bi skoz za tabo nekdo letal z zlico in kroznikom tud nebi mogla skoz jest,jaz sem tud za tamalmu neki casa skoz nosila ma tud piskote,vse zivo sam da je jedu,pol sm se pa mal zamislna ce nebi blo bols da tam na 4 ure dobi obrok pa bo vsaj tist jedu....joj kok si ti lustnauser posted image
draja-iiiiiiiii ma sej me lohk prides mal pogledat,sem pa jaz zadnc vidla odzad za tvojim blokom ja dda so rihtal,super se bova z tamalmu prsla igrat,user posted image user posted image pa bravo ziva za vcerejsnje spanje in user posted image za danasnjo nocko,boscek mali
urla-100000x hvala,a ves da sem jaz tamalmu sokce tiste kupla k jih mas ti za katjo sam pomarance ne mara,ti povem da je vcer spil 2 se prav 4 deci,joj sem bla tok veselauser posted image user posted image
anja-ma ne nisem nc pol vzela saj se dobr k sm cist pozabla da mam eno vetrovko njegovo doma in sm mu jo dons gor dala pa je  bla cist prov.ma saj sploh nimajo nc pametnga.aja kofe si mi dolzna s ves?.....user posted image
nosecka-jaz sumim na tayo85?
naomi-zadnc sem eno vidla v merkatorju k je bla dost teb podobna no frizura pa to....pa sm mal gledala tko na eno oko al si mogoce to ti al nisi,pa se glede na to da je kati rekla da se naomi spreminja v naomi bi bla kar vrjetnost......user posted image
dajadada-hudo,boscek,revcek popihat malo lulija da ne bo bubalo pa dva lupcka na licka pa bo bolsuser posted image user posted image  in ja super da bo fantekuser posted image user posted image iiiiiii ti kar mal zavidam,jaz bi tud sam dokler ne bomo na svojem ne mislim nc nacrtvat no saj mogoce pa presenetiuser posted image .
mea-ma saj men se lan ni zdel nc predebu k smo se vidl v tusu pa ze takrat si rekla da je kao rekla da ma prevec kg,pa mi je bil cist tko normalno razvid otrocek mislm ma sej ne vejo kaj bi radi
encijan-ojoj boga ti in tvoj moz kok sta morala pretrpeti ampak najbolj pomembno je to da imata zdaj spelo in je zrava in se imate lepo,nad novim clanom pa nikar ne obupajte,ker ce ne boste probaval ne bosta nikoli vedela ali je varianta se za enega ali ne,tko da .............user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
4.4.2008 12:31:44   
erna14
zdele sm se z eno marcevko pogovarja po telefonu in smo na sum vzele tinaajo zauser posted image user posted image
-kupila kosaro,sicer razlog utemeljen ali pa ne,sam je sumljivauser posted image kaj prav tinaaja a si al nisiuser posted image user posted image no pa taya pa pocka je tud sumljivka

no mi smo drugac ok,tamal je priden se vedno ze 3 teden malo kaslja malo smrka,v vrtcu je priden ze lepo je kosilo in tud spancka v vrtcu,vzgojiteljice so full zadovoljne z njim jaz pa z njimi in z tamalmu.popoldan se z ocijem pedenata 100 na uro ,sta tud pridna,jaz hodm v sluzbo,po trgovinah .....za rr casa bolj malo,drugo vse po starem u razen tega da sem prodala koncno motor user posted image ,no zdaj pa se je moj odlocu da ker nima vec motorja da pa rabi nov avto,ker ga imam ze en mesec sam jaz v uporabi,bogi ja tko da rabva seen avto.

no grem pospravljat,likat pol grem po tamalga pol pa v sluzbouser posted image aja mim grede kje je pa kaj dskubinuser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 4.4.2008 12:34:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1298
4.4.2008 13:16:15   
tinaaja
zdele sm se z eno marcevko pogovarja po telefonu in smo na sum vzele tinaajo za

sem ze ene 3x povedala, da jaz nisem tko da lahko naprej ugibas... ZAL res nisem ... zizomanija se traja in posledicno ni user posted image ... zanc sem se tok nazrla, da sem imela tak trebuh, da me je zaskrbel, da nisem morda noseca, tko da je se test pokazal, da res nisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste me spet opravljali packi a ne user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
4.4.2008 13:32:47   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

zdele sm se z eno marcevko pogovarja po telefonu in smo na sum vzele tinaajo za

sem ze ene 3x povedala, da jaz nisem tko da lahko naprej ugibas... ZAL res nisem ... zizomanija se traja in posledicno ni user posted image ... zanc sem se tok nazrla, da sem imela tak trebuh, da me je zaskrbel, da nisem morda noseca, tko da je se test pokazal, da res nisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste me spet opravljali packi a ne user posted image user posted image

a se ti je kaj kolcal,cak sam tole opravljenje je blo dobro namernouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,saj ves da ni o teb kaj slabga za povedat,joj skoda a pol te res lohk brisemo iz seznama al pocakamo se par dniuser posted image hecam se

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Teža
kepa*

Koliko tehtate?

50 - 60 kg (30%)

60 - 70 kg (29%)

70 - 90 kg (34%)

nad 100 kg (6%)

nad 150 kg (1%)

Število vseh glasov: 876

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!