Lejci
|
jutro! Ja, včeraj smo "zrihtali" v vrtcu, govorila sem z obema vzgojiteljicama. Seveda sta za vsako mojo vprašanje oz. pritožbo imeli nek "logičen" razlog, zakaj je tko. Za rano na licu sem baje ful pretiravala, ampak kje jo je dobila ni vedla. Po njenem je bila samo pikica. Jokat je začela baje 1 minutko prej (hja...), flaše imajo visoko ker jim po malici oz. po tretji dajo za pit, polne so zato, ker jim dotakajo čaj, malico je pa dobila, in ko sva šli domov, je dobila pač še enkrat, ker je ostalo... Ne vem, zakaj mi je takrat rekla, da zgleda še niso razdelili... Zaenkrat jih bom mela pod drobnogledom... No ni pa vse samo slabo tam, kje pa. Njena vzgojiteljica je ful ok drugač, res super ženska, njej popolnoma zaupam, kar se mi zdi najpomembneje. Pa spala je tam 3 ure, jaz sem samo gledala . Pa tudi zvečer ni problemov, ker je zmatrana in do 8. zaspi, ne spomnim se, da bi bila kdaj dlje pokonci. Od vrtca, se razume. Barči, joj boga mala, upam, da čimprej mine... Kaj nas še vse čaka... Žabika, ko bo Hana šla v vrtec, bodo težave s spanjem izginile. Dnevnim in nočnim. Pranje glave - to je pri nas najhujše opravilo, grozljivka. Ines tuli, kot bi jo dajala iz kože, se drži roba banje, ni šans, da ji sama operem. Un obroč smo tudi kupili, pa ga v roku 2 sekund vrže z glave. Ne razume, da ji hočemo samo pomagat z njim. Trenutno še najbolj pali, če ji očka čez oči drži brisačo in jo nagne nazaj, jaz pa ji po hitrem postopku dol šampon sperem. Se pa trudim, da jo mučim le 1x tedensko, ampak včasih je treba tudi prej, ker ima cel jedilnik v laseh. Še to sem hotla vprašat tiste, ki že uporabljate prave zobne ščetke. Katere imajo najmehkejše ščetine??? Mi imamo od Colgate, pa se mi zdi ful pretrda, čeprav je "soft"... se mi zdi moja ščetka bolj soft kot ta. Ne bi pa rada cele ponudbe na trgu pokupila.