sezam
|
Anja - nov avatar Dajadada - za NS in seveda za Našemu je tudi na sistematskem malo preveč kožico dol potegnila in je tudi popldan vsake toliko časa zajokal. Najprej sem posumila raekcijo na cepivo, potem sem pa vidla, da se vsakič, ko zajoka prime za lulek Samo pri nas je bilo drugi dan že bolje - bilo je še malo rdeče, bolelo ga pa ni več dojenje - tudi jaz še kar odlašam z ukinitvijo - bi pa ne bi Pa na koncu kar prevlada še večerno crkljanje tinajaa - za nakup Encijan - joj, kok sta vidva mogla prestat. Sploh ne moreš verjet, koliko enih živcev gre Pri nas je tudi za Ano malo trajalo, Žiga je ratal pa v prvem posksu Upam, da kmalu zagledaš ali Pa za nov frizuro. Jaz sem si jo tudi ta teden privoščila hrana - tudi mi smo jedci. Sam, da koga vidi, da kaj je, je tako "amamam", nato pa jok, če kaj ne dobi Večerjamo pa mi mlečne kašice - čokolino, medolino,... pred spanjem pa dojenje in zrave zaspi Je pa faca, kar m dajem po žlici (kosilo), mora še sedaj biti zmiksano, drugače pa lahko je koščke - piškot, kar mi jemo, če mi dam, da sam nosi v usta, smeti po tleh, .... jjasna - ti pa si detektivka Kaj pa študiraš? Boš morala kar med detektive Pikca - ojoj, tole je pa res zoprno. Glede na to, da Žive ni udarila, bi raje malo počakala in spremljala njeno vedenje. Če boš opazila še kaj neobičajnega, pa bi se šeenkrat pogovorila z njo. Upam, da se vam stanje čimbolje uredi draja - saj sem vsak dan v LJ - center . Lahko bi se zmenile za kako kavo po službi. Ponavadi končam malo pred 14-to za prve čeveljček. Jaz sem tdi danes kupovala za naša 2 - v Massu imajo akcijo kupiš 3, plačaš 2 in sem šla kupit za Ano supege (ki so bile zastonj), za Žiga pa ene čevljčke in copate. Pa sem vas prebrala in pokentirala Sedaj pa lahko še malo napišem, kako smo mi. Časa skoz manj. Sploh sedaj ko je daljši dan in smo več zunaj . Hodimo še ne. Ob opori vse obhodi, vstaja povsod, samo da se lahko malo oprime - ob omaricah, radiatorju, pečici, da o stolih, kavč ne govorim. Tako, da je skoz pestro. Z Ano se imata ful rada in sta skoz skupaj, potem je pa hitro jok, ker ga Ana hitro preveč stisne ali celo udari Zvečer pa itak sam še posteljo vidim Danes sem naredila malo izjeme, ker upam, da bom jtri lahko malo dlje pospala.
< Sporočilo je popravil sezam -- 4.4.2008 23:05:10 >