|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
8.4.2008 10:33:15   
draja
Urlauser posted image user posted image user posted image  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kolk sta luštnauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
8.4.2008 10:51:52   
Pikca
Draja, user posted image pa si se končno enkrat naspala! Držim pesti, da bo tako tudi vnaprej in da ujamete pravi ritem! Pa čestitke za nov zobek, mi ostajamo pri dveh... zornja enka mu že nekaj časa ven rine, pa še zdaj ni š**** ven pokukala (he he mi je ful simpatično, ko se zvezdice naredijo pri besedi š****user posted image )

Meaa, upam, da izvidi vseeno niso tako slabi in greste zadnjič na infekcijsko. Pa ful dobra ideja tisti vrč za pranje glave! Mislim, da ga bomo nabaviliuser posted image

Erna, pol je pa naša Živa v trendu, je zadnjič rekla, da bi rada imela rdeče pramene, pa mogoče še kakšnega plavgauser posted image
Urla, lep avataruser posted image , pa naj na tem mestu pohvalim še ostale, ki imate nove, vsi luškani!

...grem nazaj u postlo, zdej mi je še slabouser posted image ...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 8.4.2008 10:55:43 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.4.2008 14:00:11   
urla
Barči - kako je kaj z malo princesko???

Draja
- kje za Bežigradom pa delaš? Se bova lahko na kakšni kavici dobile.

Pikica
- čim prej se pozdravi. In tudi vsi ostali bolančkani se hitro pozdravite.

Nosečka srečka
- a smo že za gotovo ugotovili kdo se skriva al ne????

< Sporočilo je popravil urla -- 8.4.2008 14:01:06 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
8.4.2008 14:17:20   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Draja
- kje za Bežigradom pa delaš? Se bova lahko na kakšni kavici dobile.

Železna cesta user posted image . A veš kje je? Pa ti?

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
8.4.2008 14:53:00   
Anonimen
Jure je dobil nov hobij - metanje igračk pod in za fotelj! Mami je seveda nadušena! user posted image

Urla - lep avatar - luštna sta tvoja dva pikca! Nova nosečka naj bi po mojih strokovnih user posted image ugotovitvah bila MoonEve.

Draja - na Železni cesti sem tud jst delala pred in vso nosečnost. Škoda da nisem tega prej vedela...

< Sporočilo je popravil jjasna -- 8.4.2008 14:54:44 >

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
8.4.2008 15:22:49   
Anonimen
Hoj hoj cvekice...

redno vas prebiram vsak dan,za pisat sem pa prelena al pa mi skrat ne pusti bit dalj casa pred racunaklnikom.Hvala vsem za cestitke za 1ico.Je kar ze en teden od tega...Sem bila  takrat na predvecer in potem dan rojstva cist custvena,pa kar spomnijala sem se vseh alnskih podrobnosti pa vmes mi kar an jok slo....Svecko smo pihali predvcerajsnim,praznovali v ozjem krogu,ker nimimo  prostora za kaksno vecjekrdelo...Torto sem pekla drugic v zivljenju,ni nek vrhunec estetike bila pa je zelo dobrauser posted image vceraj smo imeli cepljenje,skrat je bil pohvalno priden pri vsem cakanju...nove mere so 75cm pa 9630g, smo bolj plejboj variante...pojma nimam od kod sploh mali gor jemlje,ker vcasih cez dan komaj za posten obrok skupaj spravi,ampak pod majco bi mi pa bil dan in noc...saj sem rekla,ce bo tak k njegov deda bo se pri treh letih s prucko za mano letaluser posted image ...sem ji potozla,da zarad tega ker bolj amlo je,da me skrbi,da ne dobi dovolj vitaminov in zeleza,svetovala mi je sanostal plus,deva to aktera??Drugac pa je rekla,da gre Tai ocitno eno svojo krivuljo glede teze pa ker je zivahen in vse ni nic za skrbet...Sestra mu je dala eno mickeno puncko in flasko,kao,ce ji bo znal dat za jest..Mu je enkrat pokazala in mali bi potem kar pupiko nonstop hranil...

Berem kolk vas je bolanih,za vse user posted image user posted image user posted image

Rutina: zjutraj se zbudi med 8 in 9.30, ( seveda po nocnem zbujanju na uro dve ali pa ce je slaba noc tud na 20min)pol grema spat med 13in14 spi najdlje do 15.30,zvecer pa spat med 20-21.Samo vam povem,da jaz bi to rutino takoj menjala za manj zbujanj ponociuser posted image

Med drugim je bobil tomyevo tablo pisi brisi in ne morem verejt kako je je bil vesel..Nonstop rise ene umetnijeuser posted image

to za zdaj,pa se dobite sveze fotke v naslednjem psotu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.4.2008 15:29:41   
Anonimen
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.4.2008 15:51:31   
K_a_t_i
Oj, se švercam na šihtu - PSSSSSSSSST!

Sem zelo na hitro preletela. Vidim, da ste odprle temo spanja. Žiga že od decembra spi samo še 1krat na dan (razen izjemoma - ko je bolan in ko kam gremo - v avtu zaspi). Sem mnenja, da smo to dosegli z doslednostjo. Ob 12h v posteljo, prej samo nekaj malega poje. Običajno se zbudi med 14 in 14:30. Ravno prav časa, da se skuha dobro kosilce, ker ko vstane je LAKOTA user posted image .
Žabika, mogoče kak podoben urnik vpeljete tudi pri vas. Pa ne se sekirat, če bo jok - vztrajaj. Žiga tudi če tuli (kdaj se še zgodi) jaz samo hodim nazaj v sobico in ga dajem ležat (ker skoz vstaja). Slej ko prej zaspi. Pa nikoli ne traja več kot 15 minut. Pa zelo pomaga, če gremo prej malo ven (se utrudi). SREČNO!

Šibam, preden me kdo odpusti user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
8.4.2008 16:47:06   
*sonchek*
Na hitro, komentirala bom kasneje - saj vem, da naš otrok hodi, ampak tole zadevco sem dobila takooooo ugodno, da bi se požrla, če ga ne bi kupila. Če se v prihodnje ne javim, me je moj zadavil user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
8.4.2008 18:24:37   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
A niste enkrat nekaj o enem "šiltu" govorile? Do zdej ni bilo nobenih problemov, zdej pa kar so. Ko sva hodile na

tako je bilo pri naši Ani, kar naenkrat. Potem smo kar nekaj časa uporabljali ta "šilt", sedaj pa že ene 2-3 M lahko spet umivamo brez user posted image  Mama pa takega, kot je draja prilepila link.

erna - ja vem, da povečuje apetit. Pri Ani nisem tega opazila, je pa to sestra opazila pri svojem tastarejšem. Pri Žigu pa itak tega ne rabim, ker itak že sam rad je. Bom v lekarni vprašala še po čem drugem, da malo zamenjam user posted image

Pikca - user posted image  da se čimprej pozdraviš. Pa upam, da se vam v vrtcu ne bodo več dogajale taki dogodki in da bo Živa uživala

draja - močno, močno upam, da se vam take noči ponavljajo user posted image
Jaz pa parkiram ob Železni cesti user posted image

LeIna - kok je simpatičen vaš škratek user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
8.4.2008 18:44:49   
Pikca
Zdej se je pa še Živa od mene nalezlauser posted image . Moška se zaenkrat držita in upam, da zdržita, ker gre moj jutri na Dunaj na en mednarodni strokovni izpit.

kaj berem, sirup, ki povečuje apetit - a res delujeuser posted image  grem takoj kupit... jaz jima zdaj nič ne dajem, pa bo zgleda treba še eno dozo - Živi sem decembra dajala Pikovit.

Leina res luuuškan tvoj sinčekuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
9.4.2008 7:56:03   
slumpo
alooo

eno vprašanje...pa ne se smejat

dojit oz. crklat ponoči sem nehala...je pa res da sem na levi strani nehala dosti prej kot na desni ( to zato ker je spal pri nama na sredi in si je na desni sam postregel) pa kljub temu me zanima.....sedaj je na levi strani že močno v usihanju....če pa stisnem pa se še prikaže kakšna kaplica. vendar je ta "tekočina" bolj gosta, malček kakor lepljiva in bolj rumena....ker na drugi strani smo nehali šele prejšnji teden in še priteče mleko v kapljicah...
zanima me ali je normalna ta tekočina iz leve čisto na koncu...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
9.4.2008 8:10:22   
tinaaja
Jutro punce,

slumpo, se celo leto po prenehanju dojenja se nekaterim prikaze kaksna kapljica, tko da vse ok. Pa ne stiskaj, pust pri miru user posted image

Sonchek - a si se ziva user posted image user posted image user posted image

Leina user posted image user posted image za uspelo praznovanje, super fotke!

Pikca, kako sta vi2?

Draja - upam, da se je nocka ponovila user posted image

Urla - ful sta lustna - vazicka user posted image

PS: pa ne naglas govort - B zadnje par dni kar dobro je, kot da ima povecan apetit user posted image Vceraj zvecer je imela hudo foro - poje pol zemljice (veliko zanjo), poziza polno josko /ponavadi bi samo dol padla/, se odstavi in pogleda in rece AM.. in gre dol s postelje, lepo v dnevno vmes govori am am, do svojega antilopa se dvigne nanj in am.. no pa smo se malo am user posted image otrok lacn user posted image aleluja!!!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
9.4.2008 8:19:13   
slumpo
ja to da se prikaže OK. sam gosta malček lepljiva in bolj rumena tekočina????????????????? ni več mleko!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
9.4.2008 8:22:24   
sezam
Pikca - vsenajboljše. Pa čimprej se pozdravite

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
9.4.2008 8:36:04   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

ja to da se prikaže OK. sam gosta malček lepljiva in bolj rumena tekočina????????????????? ni več mleko!!!

vse je ok.. saj mleko ne more bit,c e ze nekaj casa ne dojis. je normalno, da ima druo konsistenco

pikca - vse naj naj!!!!!!!!!!!!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
9.4.2008 9:05:54   
A-N-J-A
Pikca-vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

draja superca za nočuser posted image user posted image user posted image ,ampak ti si se pa vseen večkratzbudila kot Živa,a ne?

sonchek -ker voz pa je to?Daj javi se da vidmo če si še pr ta živihuser posted image

barči-kako Neja?Upam da dobro prenaša pikice

tinaaja-zgleda da sta se  B in B neki zmenila,ker naš ne poje nič od ničuser posted image .Kakšena ml. kašica mu še gre to je pa tud vse.Bog ne daj kaj trdga,tok vn vrže da se kar kadiuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
9.4.2008 9:39:27   
draja
Jutro!

Pikca vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image

Danes smo sicer slabše spali, ampak sem si v teh dneh pridobila dragocene izkušnje od drugih mamic alergikov in videla, da se soočamo z zelo podobnimi težavami. Tako da zdaj me saj ne skrbi več, da bi bilo še kaj drugega narobe. Gremo pa v nove analize hrane - torej pišemo kaj poje in kako spi, pa da vidimo, če bomo odkrili še kaj novega kar ji škodi!

Brina super za papanje!!!!!

Tai luuuuuškan!!!!

Bor hitro začni spet lepo papat!

Sezam pol se pa sploh mormo dobit na kavi po tvoji službi, da bova vsaj vedeli, če se kdaj slučajno srečava na Železni cestiuser posted image .

Sonchek kul voziček!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
9.4.2008 10:04:32   
Anonimen
Dobro jutro
midva sva zdaj prilezla iz spalnice.Saj zbudila sva se ze pred pol ure ampak se pol ponavadi se mal cartama.Ko pa moj tako dela,da je zjutraj tudi on doma,pa dam skrata na sredino in ta prvo je,da zacne atija bozat pol pa ze malo cukat za pizamo,da se zbudiuser posted image .Spal pa je kar solidno,zbujal se je an uro-dve,edino od sestih naprej na po ure...

sonchek
lep vozicek,sam res a si se med zivimiuser posted image

Sirup za apetit  http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1346933  tule so se forumke amlo razpisale..Sem videla,da je ena napisala,da se je povecal tek tudi po tem Sanostalu,ki mi ga je pediatrinja priporocala zarad vitaminov in zeleza...

Pikca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
9.4.2008 10:06:25   
tinaaja
dobila tale mail... mislim, da je za podpisat

Podražitev vrtcev?!

Nekateri niste na tem, drugi še boste, nekatere pa nas bo to doletelo zdaj zdaj!

S podpisom in solzico podpore nam bo morda uspelo, da to preprečimo.

Hvala vsem, ki boste oddali svoj glas (podpis, sms ali oboje) na http://www.solza.info

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
9.4.2008 10:20:50   
*sonchek*
Še živa, ampak se skrivam user posted image user posted image user posted image

Voziček je pa Firstwheels city elite user posted image

Mam ful gužvico v službi, tko da se javim, ko se znebim par papirjev...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
9.4.2008 10:26:07   
Pikca
Hvala za čestitke, vesela user posted image

Živa je bila zvečer kar boga, šla spat brez večerje, ob enih ponoči se je pa zbudila in hotla salamo pa kruhuser posted image user posted image ,s tem, da sem šla spat malo pred polnočjo, sem mojmu pomagala pokat in likat (danes odletel na Dunaj). Jernejček se je zbudil ene 3x (normalno), ampak jaz sem kaput. Se vidi, da še nisem zdrava. Me je babi prejle prišla odrešit, da grem lahko še eno kitico odspat. Živa pa zgleda danes čisto zdrava.

Tinaaja, ful razumem tvoje veselje ob Brininem boljšem apetituuser posted image

Jaz sem še danes ponoči napol nezavestna brez pritoževanja šla delat Živi sendvič, samo da jejo otrocuser posted image .

Jernej pa zadnje čase tudi kar lepo je, sicer še vedno ne mara nič na žlico, ampak tudi pri nas pali za take tekoče zadeve slamica. Zelo rad pa je meska in vse, kar je sladko (palačinke, tortice,...), najraje si sam daje v usta. Ko je sit, pa začne zanalašč metat hrano na tla ali si preveč basat v ustauser posted image user posted image user posted image  ful je ratal navihan.

podražitev vrtcev v Lj - pr nas v Domžalah smo že zdaj na teh cenahuser posted image  ker občina nič ne subvencionirauser posted image

sonchek, a je vse u redu s tabouser posted image user posted image user posted image , voziček pa zgleda kul, kako se mu pa reče? - aha, si se že javila, medtem, ko sem pisala post.

< Sporočilo je popravil Pikca -- 9.4.2008 10:34:27 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
9.4.2008 10:34:08   
Anonimen
Pikca upam,da se cimprej pocajatate user posted image

Evo tole vam se pokazem,kaj je ati sinu v spalnici narisal...Sam,da se ne bo potem se mali sel kaksnih taksnih vragolijuser posted image

user posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
9.4.2008 10:42:40   
Naomi
dan,

...solzice sem ze oddala, matr vse nas caka ja...sej ne da nebi za otroka dal, sam tole je pa res too much...in pol so se kao sli o brezplacnih vrtcih; my ass...se je raj zgodba obrnila in se je podrazil...tsssssssssssss

...bubankoti, pozdravte se, sicer pa nic cudnga k je takle vreme...

...pri nas dojenja zdej si pa upam rect da NI vec...nazadnje se je dojil 28.3.- posledica tega je SUPER spanje, tudi cez dan...spi po 4 ure, ponoci 10-11...jest ne morm verjet, da se je men to zgodil in resno UPAM, da niso sam neke ugodne silnice in da se vse kmalu sfizi...in poleg tega da se zbudi samo 1-3 za vodo pa se to vec al manj do preden greva mi2 spat; je tudi 2x ze prespal celo noc...sej me razumete, da se ne hvalim...sam povedala sem, da se cudezi tut dogajajo...

...zabika...s cim ''polivas'' Hano k ji laske umivas...probi uzet kej druzga...ce je kanglca dej z rokam, ce je tus , zameni...sam predlog...se mi zdi, da je velikrat fora tut u tem...pri nas za 1x ni opazu, da bi se lahko tudi tukaj krivil...
...je pa ratu ful trmast na momente; pripisujem vse obdobju...ampak ucas pa zacne ze tko kricat pa se krivit k mu kej ne pase, da me je kr groza, ce bomo mel tazga otroka...hudica kje se to nauci...ceprov vem, da majo zdej ''stresno'' obdobje...KER se levijo iz nesamostojne osebe v samostojno...kar pomeni, da so se zaceli zavedati da so clovecki zase in da niso eno z mamo...in vse to jih potiska v nek custven prepad, katerega ne znajo obvladat...bi sami, pa vejo da mami bolj ve...pol pa pride do takihle momentov...UPAM, da mine...
...uceri sem mela day off, ker od 8-14 ni blo elektrike...pa so u sluzbi rekla, da nimamo kej praskat user posted image , dobr ne...
tinaaja, , a ves kva...mensezdi, da bova prej na ksno kavo prsle kukr jes fotke tle gor dala...drgac ni za delat neke reklame, ker se zdalec nisem kar bi mogla bit, pocasi pa gre...recept, hmmmm...telovadba redno, pa odpovedovanje saj ves cemu...cukr, bele stravi...to je pa tp..ceprov, ker mi dobr gre, si tut to prvosm in ne stradam in hrepenim po necem..vsega po malem..u glavnem...pravilna prehrana, to je pa to...a ves user posted image
draja...jes ti zelim tut se vec takih noci...ker vem kako je, k si reces ce se sam 5x zbudi pa takoj nazaj zaspi je to ze perfect noc, kaj sele da se sam 2x user posted image
...glede hranjenja in apetita...jes se ne obremenjujem in sploh ne pomislim na neke vitamine; ker sem mnenja, da tudi otroci so tako kot odrasli, eni rabijo vec eni manj in ce mu zagotovim priblizno uravnotezeno hrano in ce ima obdobje nejescosti, da mu nic ne fali...ucasih je bols da poje u celmu dnevu banano pa jabuk, kukr pa da ga je treba silt z ne vem cim...sem si pa zapomnla k mi je patronazka rekla se takrat na zacetku o hrani, da otroci pri enem letu, dveh in vcaih umes imajo zastoj rasti in se takrat mame zgrozijo kok  mal pojejo, sam oni se vseen dobijo dovolj...tko da...

mensezdi, da je bilo dovoj modrovanja...

lep se mejte, papa

mameta Naometa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
9.4.2008 10:45:35   
Naomi
...bajdvej, a je plima na primorskem pa jim je PC-e zalila...pogresane user posted image ...OBALANKE user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

sindarin

Kolikokrat kupite v trgovini igračo, čeprav niste šli s tem namenom v trgovino?

nikoli (14%)

zelo redko (28%)

redko (31%)

pogosto (23%)

vedno (4%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!