Barči78
|
Ojla, No, končno sem na hitro spet malo preletela, ampak sploh ni več časa za nič. Sem bila pa na pici z mojo sodelavko in s sodelavko, namesto katere so me postavili delat. Prav luštno smo se najedle in načvekale. Mož je dal Žana spat, sicer njega ni taka umetnost dat spat, ker ga samo odložiš in greš. Zjutraj ga pa ni umetnost zbudit, ko mami vstane za službo, je mali ko čukec v posteljici. Ah, tud po prstih se ne morem izmuzniti. Smo pa končno dobili peti zobek, ta mu je pa res povzročil kar precej težav. Pri nas je kar po starem, obema pridno teče iz noska, sesamo, čistmo, upam, da ne bo spet kaj hujšega, kajti Žan je ravno zaključil z antibiotikom, je imel spet zelo visoko vročino in zelo slabo kri. Ja res je bogi, sploh ne pride h sebi. Moram rečt, da sem kar mal utrujena tud sama na cajte od tega hudega tempa. Sploh se ne ustalim več, samo letamo skoz nekaj, pa še zidati začneva po vsej verjetnosti naslednji teden, to bo še norišnica. Amy - iskreno sožalje ob izgubi babice Živa in Jernej Aja, pa še v Mulerju sem bla, in sem si kupila 10 milk, ta veliiiikih mmmmmmmmmmmmm Nejc - čimprej se pozdravi Anej - joj, kakšen srček Kahlica - naš tud zelo rad sedi na njej, pa zelo hecno leze gor , gre na vse štiri, pol pa eno nogo v luft tišči, pa ponavadi jo v kahlo postavi, res je hecen, pol pa kar sedi gor, parkrat se je celo polulal že notri, ampak ga nima ravno časa posedat na kahlo, ker mi prehitro mine dan. trmice - joj, mi imamo ful hudo obdobje, pri Neji in pri Žanu. Žan je sploh poglavje zase, se kar z glavo v tla zabija, če kaj ni po njegovem, sploh če mu vzamem daljinca, kriza, kaj še bo uhančki - naša Neja jih je dobila za krst, na ušesa jih ji bomo pa dali, ko bo sama izrazila željo, prej pa ne. Pikapola - uživajte, pa pazi nase, pa cmoka Liviji pa buhiju, pa čestitke za upešen pregled Tolk od mene, upam, da se bom kaj bolj redno uspela javljati. Papa