|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
1.4.2008 22:20:45   
Žabika
OOOOO bravo Živa! Ko naredi otrok 10 korakov uradno hodi in par metrov je verjetno že toliko!

Tudi mi2 sva bili danes pri P. Hana je velika 75cm, tehta pa 9550g, komentarja pa ni bilo, tako da je očitno vse ok. Meni se zdi kar okrogla, ampak če je kaj po nama, se bo že osuhila.
Cepljena pa Hana ni bila, ker se je P po moji reakciji na vprašanje: "Ali bomo zdaj glede na dobre izvide imunskega statusa začeli s cepljenjem?" odločila, da še malo počakamo. Je rekla, da tudi Hana čuti moje feromone v zraku in da naj se najprej jaz psihično pripravim, pokličem in se greva cepit. Sej se bom skulirala.

Sva pa veliko debatirali, Hana se je igrala z zvončki, cofom, kockami, ... fina motorika je za 5, groba pa še malo zaostaja. Ampak je rekla, da kasneje ko bo shodila, bolje bo. No, bi imela kaj za pripomnit predvsem za to, ker me že pošteno rama boli od njene teže. Ampak ker vem, da je to zanjo dobro, bom še malo potrpela.

Zdej grem še na večerjo, pol pa civkat (po mami Naometi)!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
2.4.2008 6:12:45   
erna14
jutro,rana ura zlata urauser posted image user posted image user posted image

amy-malo z zamudo toda kljub temu iskreno sozalje ob izgubi babiceuser posted image user posted image user posted image
draja-user posted image user posted image user posted image za zivine korake
fotke-vse fullllll lepeuser posted image ,

no morm it v sluzbo,pa se ne vem kako naj tamalga u luft spravim,boscek

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
2.4.2008 9:00:10   
urla
Jutro,

Smo bili včeraj spet zuanaj s kolesom (2 dan). In glej ga zlomka, ritne kosti so me tako bolele, da sem ves čas poganjala v stoječem položaju. Danes pa že na stolu težko sedim. Pa sem mislila, da moja lepo obložena ritka ne bo imela težav s trdim sedežem, pa sem se zmotla.

Katja tudi uživa na kolesu in čekira vse okoli sebe. Imamo pa tisti sedež, ki je fiksen (brez naklona) pa je ravno tako OK.

Zdej grem pa delat, pa se mi nič ne dan.

Tinaaja - mogoče sem sfalila. Kaj boš ti naredila z Brino, ko ti poteče porodniška?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
2.4.2008 9:30:59   
tinaaja
No, bi imela kaj za pripomnit predvsem za to, ker me že pošteno rama boli od njene teže. Ampak ker vem, da je to zanjo dobro, bom še malo potrpela.

ja, vem kaj mislis user posted image ja bi tud, da bi B sopala okol, ampak ..

Urla, v vrtec ne gre. Malo bomo kombinirali z varstvom pol pa nekam privat...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
2.4.2008 9:37:46   
*sonchek*
Evo, jaz v službi, Anej v vrtcu - ga moj niti slečt ni mogel, kerj je ušel v igralnico user posted image Spali smo pa tudi celo noč - no, mojadva zaspanca do pol devetih! user posted image
Pa včeraj smo se celo popoldne potepali in smo bili nazadnje tako pozni, da smo šli na večerjo kar v Meka user posted image Mulo je pojedel ribje palčke, malo krompirčka in celo jabolčno pito, pred spanjem pa še 300ml mleka user posted image No, saj ni čudno, da je spal skoraj 13 ur - je imel tako poln želodček, da se tudi premaknit ni mogel user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
2.4.2008 9:47:56   
A-N-J-A
Jaz sem pa odtekla 30 min.(drugač je to zame fulll velik k  sem danes drugič tekla)user posted image .Bor je v vozičku zaspal,najprej me je full čuden gledu kaj tok sopiham za njim,pol ga je pa lokomotiva uspavalauser posted image .

Živa bravo za prve korakceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
2.4.2008 10:04:27   
tejčica

user posted image  Tai, vse naj naj za 1. svečko. user posted image

user posted image

Naša današnja noč poden od podna. Mali se je odločil da bo spal samo če ga bom jaz čohala.user posted image  Normalno je spal šele od 5ih naprej. Men je vmes ratal parkrat se vležt za par minut, drugače pa se je začel jokat samo da sem ga nehala čohat in sem šla iz sobe ven. Sem skoraj zaspala viseča čez posteljico, o tem kako me danes križ boli in kako se mi spi pa...

Končno sem zaključila z bolniško in sem danes spet delavček.
Živa, user posted image user posted image user posted image  za hojo.

Pa bravo vsem za vse mere, vse slikice malčkov so luštne, pa vsi se lepo imejte.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
2.4.2008 10:06:40   
tinaaja
az sem pa odtekla 30 min.

bravo, le tako naprej user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
2.4.2008 10:15:16   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Jaz sem pa odtekla 30 min.

Dobra si, da ti rata to kljub močni nosečniški slabosti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
2.4.2008 10:18:22   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Jaz sem pa odtekla 30 min.

Dobra si, da ti rata to kljub močni nosečniški slabosti.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ti pulz ni cel cez 140.. moras biti v user posted image pozorna na to..

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
2.4.2008 10:47:24   
draja

Jaz sem pa odtekla 30 min.(drugač je to zame fulll velik k  sem danes drugič tekla)user posted image .Bor je v vozičku zaspal,najprej me je full čuden gledu kaj tok sopiham za njim,pol ga je pa lokomotiva uspavalauser posted image .

user posted image user posted image user posted image  bravo Anja user posted image user posted image user posted image

Tejčica tudi tvojemu čohcu Vidu sem se nasmejala, čeprav verjamem, da tebi ponoči ni bilo smešnouser posted image . Tile fantki so res bolj crkljivi kot naše pupe. Upam, da bo danes ponoči pozabil kako lepo mamica čoha.

Žabika ja Živi rata prehoditi tudi 3, 4 metre popolnoma sami, kar je več kot 10 korakov, samo ko vidiš kako stopica veš, da to le še ni prava hoja. Pa tako kot ti si želim, da vsaj še kak mesec ne bi shodila, ker ni dobro zanjo. Sploh ker je bila pozna s sedenjem in kobacanjem. Ampak punca bo pač sama presodila kdaj je readyuser posted image .

Lejci bravo Ines  za poganjalca!!!! Živa se tudi zna sama peljati, ampak ji ni zanimivo. Njej je zakon tricikel in bi skoz rada da jo očka fura okol po stanovanju.

Urla bravo za kolesarjenje, malo manj za bolečo ritkouser posted image . Ampak športniki morajo marsikaj pretrpeti preden dosežejo vrhunske rezultate, tako da kar pogumnouser posted image .

Erna naša zgodnja ptica, lepo delaj!

Aja, naša punca spi že pol ure. Se je očitno odločila da spet rabi it dvakrat spat čez danuser posted image .

Tai vse najboljše za prvo svečko!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke tudi mamici in atiju!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
2.4.2008 13:03:24   
Sibil_
Punce-vsam hvala za pestke za službo-sem jo dobila!!!Sem tako vesela, da ni za povedat...in to služba po petih letih doma...joj, še kar ne morem verjet.user posted image

Je pa super, podjetje na novo odprto, delno tuja last, sodelavci večinoma moški (kar je zame prednost), plača ok, vglavnem super.Edina slabost je dvoizmensko delo in malo razdalje, ampak to sploh ni važno, ker je dosti več pozitivnega.A se bere kako vesela sem?Ufff, sploh verjet ne morem še.....user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
2.4.2008 13:15:26   
urla
Sibil - Jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
2.4.2008 13:27:50   
*sonchek*
Bravo Sibil!!! user posted image    user posted image  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 2.4.2008 13:28:13 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 13:37:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
2.4.2008 14:19:18   
Naomi
...evo Sibil, za vsazga se najde, ce HOCE delat...bravo in nej ti bo tudi u praksi tam usec...

...Ziva Zava...super bravo...vse bos prehitela in se jim smejala, kaj cakajo user posted image

...mi 4. noc brez dojenja, posledicno brez bedenja, sam sluk vode...upaaaaaaaaaam da se bo res koncal...joske mam napete, mal si ven stiskam, sam prou velik pa ne morm k me pol zacne bolet...upam, da me kej ne zadane...
ce Svit zacne spat bo sestrco dobu, drgac NEMA user posted image ...
...Anja...se mal pa te bo tut Mravlje za instruktorco uzel user posted image , Urla...tebe pa Robicuser posted image

mogoće še kej boš gospa...kesicu?...

nasvidenjeeeeeeeeeeeee

p.s. danes so na sporedu kalamari na zaru in blitva ...mmmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
2.4.2008 14:43:59   
tinaaja
ce Svit zacne spat bo sestrco dobu, drgac NEMA ...

a ce ne zacne pa bratca user posted image user posted image user posted image

pa može mal petersljćka user posted image

pr ns se pa pščanc pece pa zelenjava kuha ... jaz pa sanjam, da bo nehal scat, da bom sla tectuser posted image

sibil bravo user posted image kdaj zacnes?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
2.4.2008 14:51:15   
*sonchek*
oooo tinaaja nov avatar - frajerka Brina! user posted image

Pa kaj je s tem vremenom? user posted image Jaz pa še brez dežnika - upam, da bo kmalu nehalo deževat, ker bom drugače tako šibala do avta, da se bo kar kadilo za mano. Joj, pa še v špičakih sem user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
2.4.2008 14:53:12   
Sibil_
Hvala vsem za čestitke...se še kar mal pobiram od šoka, pa kako neverjetno je rečt jatz imam službo...ahh, saj tiste zaposlene ne morete razumet tega verjetno...user posted image

Začnem pa z začetkom junija, pa sprva bo izobraževanje, dejansko delat pa nekje konec avgusta-taki so plani.

Naomi-torej se lahko veselimo že nove bodoče nosečke?Pa Svit ja rabi družbo, saj če ne bo spal mu bo pa novorojenček delal družbo...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
2.4.2008 15:01:56   
erna14
sibill-jeeeeeeeeeeee superrrr user posted image user posted image user posted image ,sem full vesela zate

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
2.4.2008 17:43:49   
Anonimen
Vse naboljše Tai za prvo svečko! user posted image

Sibil, tebi pa čestitke za službo! user posted image user posted image user posted image

Še moj drugi del zgodbe z našo P... Mi je danes kor film poču... user posted image Včeraj ga je pregledala in hotela cepit, pa sem rekla, da ga še ne bi, ker je skoz bolan in je bil tud prejšnji teden (ok, vročine je imel en sam dan, ampak neki še kašlja). Pa ga je še kr hotela, sem mogla se že tam razkurit, da ne pustim - ne še! Pa sem ji rekla, da naj mu da še kri pregledat, glede na to, da je imel pred časom nizek hemoglobin (ker ona mu ga ne bi, če ne bi rekla user posted image ).
Danes kličem za izvide in mi P pove, da ima povečane levkocite, da kaže na neko virozo... pa da je hemoglobin sedaj super, sploh ker smo tolk bolni. In prej ga neki šlatam in opazim, da ima full povečane mandlje, da se prav čuti dve bulici na vratu. Haloooo?!?! A ona včeraj, ko mu je gledala v usta ni nič videla? Dobro, da ga nisem pustila cepit... user posted image Ma koza smotana! Razmišljam, da bi jo kar zamenjala... pa me zanima Sezam in Pikca, če je v Domžalah kakšen dober pediater?

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
2.4.2008 19:05:17   
Anonimen
Imamo še eno ponovno nosečko med marčevkami 2007! Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Ma to nisem jst! user posted image Anja, da uno le ni bil prvi april?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 19:26:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
2.4.2008 19:42:10   
Žabika
jjasna: še ena potrditev več, da materin čut ni kar tako. No moja P ga zelo upošteva in res sem zadovoljna z njo.
Si pa detektivka! Ampak Anja po moje ni nova nosečka, ker ta anonimka pravi, da ima doma eno pikico. Bor pa to ni. user posted image

Me firbec matra katera je, ampak bo že povedala, ko bo čas.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
2.4.2008 20:05:35   
Lejci
Tai vse naj naj za 1. svečko!!!

Mene tudi zanima, kdo je nosečka user posted image  user posted image  js žal (še) ne.......

Sibil čestitke za službo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Pa še eno vprašanje za tiste, ki dajete otrokom ponoči čaj --> a pripravljate vsakič svežega, ko se zbudi?

Jaz ji zvečer skuham taveliko flašo in mi zaenkrat še ni zmankalo. Če pa bi, pa.. bi ji najbrž vodo natočila, ne vem, če bi ob 3 zjutraj šla glih čaj kuhat...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

dobri možje
Lelly28 RR

Kdo pri vas doma nosi darila v decembru?

miklavž (19%)

božiček (34%)

dedek mraz (0%)

vsi 3je (16%)

2 dobra moža (31%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!