Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.4.2008 22:20:45
|
|
|
|
Žabika
|
OOOOO bravo Živa! Ko naredi otrok 10 korakov uradno hodi in par metrov je verjetno že toliko! Tudi mi2 sva bili danes pri P. Hana je velika 75cm, tehta pa 9550g, komentarja pa ni bilo, tako da je očitno vse ok. Meni se zdi kar okrogla, ampak če je kaj po nama, se bo že osuhila. Cepljena pa Hana ni bila, ker se je P po moji reakciji na vprašanje: "Ali bomo zdaj glede na dobre izvide imunskega statusa začeli s cepljenjem?" odločila, da še malo počakamo. Je rekla, da tudi Hana čuti moje feromone v zraku in da naj se najprej jaz psihično pripravim, pokličem in se greva cepit. Sej se bom skulirala. Sva pa veliko debatirali, Hana se je igrala z zvončki, cofom, kockami, ... fina motorika je za 5, groba pa še malo zaostaja. Ampak je rekla, da kasneje ko bo shodila, bolje bo. No, bi imela kaj za pripomnit predvsem za to, ker me že pošteno rama boli od njene teže. Ampak ker vem, da je to zanjo dobro, bom še malo potrpela. Zdej grem še na večerjo, pol pa civkat (po mami Naometi)!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 6:12:45
|
|
|
|
erna14
|
jutro,rana ura zlata ura amy-malo z zamudo toda kljub temu iskreno sozalje ob izgubi babice draja- za zivine korake fotke-vse fullllll lepe , no morm it v sluzbo,pa se ne vem kako naj tamalga u luft spravim,boscek
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 9:00:10
|
|
|
|
urla
|
Jutro, Smo bili včeraj spet zuanaj s kolesom (2 dan). In glej ga zlomka, ritne kosti so me tako bolele, da sem ves čas poganjala v stoječem položaju. Danes pa že na stolu težko sedim. Pa sem mislila, da moja lepo obložena ritka ne bo imela težav s trdim sedežem, pa sem se zmotla. Katja tudi uživa na kolesu in čekira vse okoli sebe. Imamo pa tisti sedež, ki je fiksen (brez naklona) pa je ravno tako OK. Zdej grem pa delat, pa se mi nič ne dan. Tinaaja - mogoče sem sfalila. Kaj boš ti naredila z Brino, ko ti poteče porodniška?
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 9:30:59
|
|
|
|
tinaaja
|
No, bi imela kaj za pripomnit predvsem za to, ker me že pošteno rama boli od njene teže. Ampak ker vem, da je to zanjo dobro, bom še malo potrpela. ja, vem kaj mislis ja bi tud, da bi B sopala okol, ampak .. Urla, v vrtec ne gre. Malo bomo kombinirali z varstvom pol pa nekam privat...
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 9:37:46
|
|
|
|
*sonchek*
|
Evo, jaz v službi, Anej v vrtcu - ga moj niti slečt ni mogel, kerj je ušel v igralnico Spali smo pa tudi celo noč - no, mojadva zaspanca do pol devetih! Pa včeraj smo se celo popoldne potepali in smo bili nazadnje tako pozni, da smo šli na večerjo kar v Meka Mulo je pojedel ribje palčke, malo krompirčka in celo jabolčno pito, pred spanjem pa še 300ml mleka No, saj ni čudno, da je spal skoraj 13 ur - je imel tako poln želodček, da se tudi premaknit ni mogel
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 9:47:56
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Jaz sem pa odtekla 30 min.(drugač je to zame fulll velik k sem danes drugič tekla) .Bor je v vozičku zaspal,najprej me je full čuden gledu kaj tok sopiham za njim,pol ga je pa lokomotiva uspavala . Živa bravo za prve korakce
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 10:06:40
|
|
|
|
tinaaja
|
az sem pa odtekla 30 min. bravo, le tako naprej
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 10:15:16
|
|
|
|
tejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Jaz sem pa odtekla 30 min. Dobra si, da ti rata to kljub močni nosečniški slabosti.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 10:18:22
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Jaz sem pa odtekla 30 min. Dobra si, da ti rata to kljub močni nosečniški slabosti. upam, da ti pulz ni cel cez 140.. moras biti v pozorna na to..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 10:47:24
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Jaz sem pa odtekla 30 min.(drugač je to zame fulll velik k sem danes drugič tekla) .Bor je v vozičku zaspal,najprej me je full čuden gledu kaj tok sopiham za njim,pol ga je pa lokomotiva uspavala . bravo Anja Tejčica tudi tvojemu čohcu Vidu sem se nasmejala, čeprav verjamem, da tebi ponoči ni bilo smešno . Tile fantki so res bolj crkljivi kot naše pupe. Upam, da bo danes ponoči pozabil kako lepo mamica čoha. Žabika ja Živi rata prehoditi tudi 3, 4 metre popolnoma sami, kar je več kot 10 korakov, samo ko vidiš kako stopica veš, da to le še ni prava hoja. Pa tako kot ti si želim, da vsaj še kak mesec ne bi shodila, ker ni dobro zanjo. Sploh ker je bila pozna s sedenjem in kobacanjem. Ampak punca bo pač sama presodila kdaj je ready . Lejci bravo Ines za poganjalca!!!! Živa se tudi zna sama peljati, ampak ji ni zanimivo. Njej je zakon tricikel in bi skoz rada da jo očka fura okol po stanovanju. Urla bravo za kolesarjenje, malo manj za bolečo ritko . Ampak športniki morajo marsikaj pretrpeti preden dosežejo vrhunske rezultate, tako da kar pogumno . Erna naša zgodnja ptica, lepo delaj! Aja, naša punca spi že pol ure. Se je očitno odločila da spet rabi it dvakrat spat čez dan . Tai vse najboljše za prvo svečko!!!! Čestitke tudi mamici in atiju!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 13:03:24
|
|
|
|
Sibil_
|
Punce-vsam hvala za pestke za službo-sem jo dobila!!!Sem tako vesela, da ni za povedat...in to služba po petih letih doma...joj, še kar ne morem verjet. Je pa super, podjetje na novo odprto, delno tuja last, sodelavci večinoma moški (kar je zame prednost), plača ok, vglavnem super.Edina slabost je dvoizmensko delo in malo razdalje, ampak to sploh ni važno, ker je dosti več pozitivnega.A se bere kako vesela sem?Ufff, sploh verjet ne morem še..... LP, SIbil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 13:15:26
|
|
|
|
urla
|
Sibil - Jeeeeee
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 13:27:50
|
|
|
|
*sonchek*
|
Bravo Sibil!!!
< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 2.4.2008 13:28:13 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2008 13:37:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 14:19:18
|
|
|
|
Naomi
|
...evo Sibil, za vsazga se najde, ce HOCE delat...bravo in nej ti bo tudi u praksi tam usec... ...Ziva Zava...super bravo...vse bos prehitela in se jim smejala, kaj cakajo ...mi 4. noc brez dojenja, posledicno brez bedenja, sam sluk vode...upaaaaaaaaaam da se bo res koncal...joske mam napete, mal si ven stiskam, sam prou velik pa ne morm k me pol zacne bolet...upam, da me kej ne zadane... ce Svit zacne spat bo sestrco dobu, drgac NEMA ... ...Anja...se mal pa te bo tut Mravlje za instruktorco uzel , Urla...tebe pa Robic mogoće še kej boš gospa...kesicu?... nasvidenjeeeeeeeeeeeee p.s. danes so na sporedu kalamari na zaru in blitva ...mmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 14:43:59
|
|
|
|
tinaaja
|
ce Svit zacne spat bo sestrco dobu, drgac NEMA ... a ce ne zacne pa bratca pa može mal petersljćka pr ns se pa pščanc pece pa zelenjava kuha ... jaz pa sanjam, da bo nehal scat, da bom sla tect sibil bravo kdaj zacnes?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 14:51:15
|
|
|
|
*sonchek*
|
oooo tinaaja nov avatar - frajerka Brina! Pa kaj je s tem vremenom? Jaz pa še brez dežnika - upam, da bo kmalu nehalo deževat, ker bom drugače tako šibala do avta, da se bo kar kadilo za mano. Joj, pa še v špičakih sem
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 14:53:12
|
|
|
|
Sibil_
|
Hvala vsem za čestitke...se še kar mal pobiram od šoka, pa kako neverjetno je rečt jatz imam službo...ahh, saj tiste zaposlene ne morete razumet tega verjetno... Začnem pa z začetkom junija, pa sprva bo izobraževanje, dejansko delat pa nekje konec avgusta-taki so plani. Naomi-torej se lahko veselimo že nove bodoče nosečke?Pa Svit ja rabi družbo, saj če ne bo spal mu bo pa novorojenček delal družbo... LP, Sibil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 15:01:56
|
|
|
|
erna14
|
sibill-jeeeeeeeeeeee superrrr ,sem full vesela zate
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 17:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse naboljše Tai za prvo svečko! Sibil, tebi pa čestitke za službo! Še moj drugi del zgodbe z našo P... Mi je danes kor film poču... Včeraj ga je pregledala in hotela cepit, pa sem rekla, da ga še ne bi, ker je skoz bolan in je bil tud prejšnji teden (ok, vročine je imel en sam dan, ampak neki še kašlja). Pa ga je še kr hotela, sem mogla se že tam razkurit, da ne pustim - ne še! Pa sem ji rekla, da naj mu da še kri pregledat, glede na to, da je imel pred časom nizek hemoglobin (ker ona mu ga ne bi, če ne bi rekla ). Danes kličem za izvide in mi P pove, da ima povečane levkocite, da kaže na neko virozo... pa da je hemoglobin sedaj super, sploh ker smo tolk bolni. In prej ga neki šlatam in opazim, da ima full povečane mandlje, da se prav čuti dve bulici na vratu. Haloooo?!?! A ona včeraj, ko mu je gledala v usta ni nič videla? Dobro, da ga nisem pustila cepit... Ma koza smotana! Razmišljam, da bi jo kar zamenjala... pa me zanima Sezam in Pikca, če je v Domžalah kakšen dober pediater?
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 19:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Imamo še eno ponovno nosečko med marčevkami 2007! Čestitke! Ma to nisem jst! Anja, da uno le ni bil prvi april?????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2008 19:26:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 19:42:10
|
|
|
|
Žabika
|
jjasna: še ena potrditev več, da materin čut ni kar tako. No moja P ga zelo upošteva in res sem zadovoljna z njo. Si pa detektivka! Ampak Anja po moje ni nova nosečka, ker ta anonimka pravi, da ima doma eno pikico. Bor pa to ni. Me firbec matra katera je, ampak bo že povedala, ko bo čas.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.4.2008 20:05:35
|
|
|
|
Lejci
|
Tai vse naj naj za 1. svečko!!! Mene tudi zanima, kdo je nosečka js žal (še) ne....... Sibil čestitke za službo IZVIRNO SPOROČILO: meaa Pa še eno vprašanje za tiste, ki dajete otrokom ponoči čaj --> a pripravljate vsakič svežega, ko se zbudi? Jaz ji zvečer skuham taveliko flašo in mi zaenkrat še ni zmankalo. Če pa bi, pa.. bi ji najbrž vodo natočila, ne vem, če bi ob 3 zjutraj šla glih čaj kuhat...
Najbolj brane vsebine v rubriki Datumi izplačil socialnih transferjev za l...Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
dobri možjeLelly28 RRKdo pri vas doma nosi darila v decembru?miklavž (
19%)
božiček (
34%)
dedek mraz (
0%)
vsi 3je (
16%)
2 dobra moža (
31%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!