K_a_t_i
|
Živjo, punce! Živa in Jernej, vse najboljše za 1. rojstni dan . Se opravičujem za zamudo, ampak se probam zadnje čase disciplinirat in nosit računalnik domov samo ob vikendih. Že tako pridem šele okrog 17:30, do 20:30 je Žiga glavni, pol pa je tud TV OK (k drugač me kar zanese) . Zdej sem si mal od mojga sposodla, da vsaj kako vrtico napišem. Anja, preveč dramatično napisano, da bi blo za verjet . Ampak bi bla pa vseen fajn novička! Kahla - nimamo še sploh. Žabika, super za tobogan. Zdej pa Hani še čevlje privošči in ste zmagali . Kolo - jst tud komaj čakam! Je treba bit na kej posebej pozoren pri stolčku? Sej enega že mamo (ga je dedi kupu za 1. vnuka pa je ugotovu, da ne more več na kolo zlezt ) - sam me zanima, če je ok. Mere pri 12m - dobimo drug teden pri 13m in nekaj - smo namreč imeli cepljenje pri 11m in se zmenili za sistematiko pri 13. Sem se pa lihkar spomnila, da moram zobarco klicat in naročt Žiga za čez pol leta... Nisem še pokomentirala masaže - do zadnjih 5 minut je blo božansko, tist na konc pa tud če bi mulo spustu. J** , kwa je mene brigal, če mora bit bolj grob, bolel je kt . Sam pol je pa blo super. Edin izjava une na recepciji me je mal v smeh/jok/globoko razmišljanje spravla - je rekla, da bi si moral to človk 2krat na teden prvošt - masaža je bla 60€ - ne vem kdo si lohka špoga 500€ mesečno za masaže.... (s kreditom in majhnim otrokom rečmo ). Ja, hm, no . Če kero zanima, Žiga je krasen fantek. Skoz neki čveka (ghehamehagahapehaagihačekhakahakekete ) pa šiba sem in tja 100 na uro... Ma res je ratu en zadovoljen fantek . Spi v povprečju od 20:30 do 8:00, razen ob zagonu zob, brez zbujanja. Hrana mu pa tud gre. Poleg skut, riževih ploščic in špinače se zdaj na njegovem jedilniku topN pojavile še pečena jajčka, hrenovka in masdamer. Pa sok bi tud eksal kolkr bi mu ga dal. Tko, dost me mate. Grem mlekec za lahko noč skuhat . Pa, pa.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 1.4.2008 20:06:45 >