Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 8:46:22
|
|
|
|
tinaaja
|
Ziva in Jernej - vse najboljse pa se naprej bodita taka cukra mamicama
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 8:53:17
|
|
|
|
amy26
|
Dobro jutro najprej iskrene čestitke Živi in Jerneju za 1. rojstni dan pa še slaba novica danes zjutraj mi je umrla babica, imela sem samo še njo ker ostala dedka in še ena babica so že zdavnaj umrli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2008 8:59:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 9:02:55
|
|
|
|
tinaaja
|
Ahhhh Amy, tako mi je zal Moje iskreno sozalje! Jaz imam ze celo zivljenje samo eno babico, so vsi umrli prej oz dedek je umrl 2 dni po mojem rojstvu, tko da sva z babi se posebej povezani.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 9:08:10
|
|
|
|
Lejci
|
Amy, tudi moje iskreno sožalje
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 9:29:42
|
|
|
|
urla
|
JERNEJ IN ŽIVA VSE NAJBOLJŠE PA KUP POLJUBČKOV. Amy - iskreno sožalje. Nejc hitro se pozdravi. Sonchek - dobra frizura in Anej je že pravi fantič. Urla super, da ste zdravi. Že trkaaaaaam. A je Katja žabica v vrtcu? Živa bo v skupini žabic namreč . A si sigurna, da bosta v istem vrtcu? Mi smo namreč na Rašiški.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 9:30:09
|
|
|
|
amy26
|
Jaz imam ze celo zivljenje samo eno babico, so vsi umrli prej oz dedek je umrl 2 dni po mojem rojstvu, tko da sva z babi se posebej povezani. Tinaaja, pol sva bili na istem, tudi jaz sem imela samo njo ostali so umrli tudi že zdavnaj jih nisem poznala in sem bila ful navezana na njo ona pa na mene.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 9:35:25
|
|
|
|
Sibil_
|
Dan! Amy-iskreno sožalje, tudi jaz sem imela samo dedka in je umrl par meecev preden sem rodila Patrika, pa tako se ga je veselil.Mah, tako pač je, na žalost... Čestitke vsem slavljencem prejšnjih dni, pa seveda velikaaaaa čestitka tejčici, današnjima slavljencema pa itak da vse najboljše in ostanita navihana še naprej! Drugače smo pa mi včeraj prispeli iz term, uživali smo max, varuške so se super obnesle in sem res zadovoljna.Pa seveda savne so bile zakon! LP, Sibil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 9:37:30
|
|
|
|
*sonchek*
|
amy iskreno sožalje Jaz sem bila tudi zelo navezana na svojo, žal že pokojno, babico. urla hvala Jaz pijem že tretjo kavo - sem malo v minusu s spancem. Pa tokrat ne zaradi Aneja, ampak feštanja Sem zgleda že čist iz forme.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 9:39:37
|
|
|
|
draja
|
Amy moje iskreno sožalje ob izgubi babice . sonchek luštne slikice! Najlepša hvala vsem za čestitke in seveda čestitke sončku Jerneju !!! Živa, saj veš, da si moja, moja, moja, najbolj moja in da si popolna!!! Pa da sva z očijem čist nora nate ti je po vseh poljubčkih, objemih, občudovanjih in pohvalah najbrž tudi že jasno . Ostani še naprej zdrava, vesela in srečna deklica! Ja, lani ob temu času so me sprejemali v porodno sobo, da mi sprožijo porod. Ahhhhhhh, kakšni lepi spomini. Sama sreča, da se mi takrat niti sanjalo ni, da se bo miški tako slabo godilo, da bo potreben CR in sem bila samo vesela in prijetno vznemirjena. Drugače pa smo včeraj lepo praznovali. Bilo je prav luštno in Živa prava zvezda. No, malo slabše se je končalo s tortico - sem se tako potrudila, da smo naročili torto brez mleka, jajc in soje, da bo mala lahko uživala v njej, ampak na žalost si je le dvakrat obliznila rokice in dobila alergijski izpuščaj okrog ust . lahko si predstavljate, da se mi je tema naredila pred očmi. Na kaj hudiča je še alergična? In kako naj gre v vrtec? Mah, bomo videli, kaj bo rekla P jutri. Pa še ful torte je ostalo, ker smo jo planirali zamrznit po kosih, da jo bo lahko s sabo na zabave nosila .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 10:06:40
|
|
|
|
amy26
|
Draja, nič biti žalostna ok, v torti je bilo sigurno še kaj na kar niso bili pozorni pri izdelavi mogoče ni bilo tapravo maslo oz.margarina ali pa kej, kaj pa veš, najbolj ziher je tista torta k jo sama narediš ker točno veš kaj si dala v njo, tako da ni rečeno da je še na kej alergična, če pa že je, pa ni panike sej bo izvenelo in bo kasneje lahko jedla .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 10:17:28
|
|
|
|
Pikca
|
danes sem si pa vzela tudi v službi nekaj časa za RR, sem v bistvu mislila vzet dopust pa ga potem nisem, ker 2 sodelavki manjkata... bom šla pa prej domov Amy, iskreno sožalje Draja, po mojem je bila v torti kakšna sled česa prepovedanega... no upam, da ni še kake dodatne alergije... drugače pa mene tudi spomini dajejo danes... pa isto kašljam kot pred 1 letom, tako, da so spomini še posebej živi ... no, važno, da so otroc zdravi... mi smo tudi včeraj pihali svečko, Živa mu je naročila pesmico "Vse najboljše za te" po radiu in mu tudi zapela, torta mu je ful teknila , darila so mu bila všeč... takle čas 1 leto nazaj sem ravno prispela v porodnišnico... že ornk dihala in pihala...
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 10:44:38
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Živa in Jernej vse naj,naj za prvo svečko !
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 10:54:16
|
|
|
|
Pikca
|
... zdele, točno 1 leto nazaj, se je pa rodil Hvala vsem za čestitke!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 11:48:27
|
|
|
|
sezam
|
Iskrene čestitke Živi in Jernejčju za 1. svečko
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 13:06:43
|
|
|
|
Dajadada
|
Živa in Jernej vse najboljše in lep dan tudi mamicama, ki z očki obujata spomine na ta prelep dan pred enim letom. Draja, škoda, da se je tako razpletlo pri tortici. Mah, sigurno na nekaj niso pazili. "Sonchek", veš, da bi se res lahko zmenle za kakšen kofe, mogoče bi se nam pa ratalo kakšen vikend v kakšnem živalcu, ali pa tivoliju ujet . Amy, sožalje . Sem se spomnila na mojo babico, ki je umrla 10 dni po Nejčevem rojstvu in ga nikoli ni videla...ah, joj, pa spet solzice točim . Jaz imam njeno slikico v dnevni in vem, da pazi na nas, kjerkoli že je.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 13:10:03
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Draja, nič biti žalostna ok, v torti je bilo sigurno še kaj na kar niso bili pozorni pri izdelavi mogoče ni bilo tapravo maslo oz.margarina ali pa kej, kaj pa veš, najbolj ziher je tista torta k jo sama narediš ker točno veš kaj si dala v njo, tako da ni rečeno da je še na kej alergična, če pa že je, pa ni panike sej bo izvenelo in bo kasneje lahko jedla . Hvala Amy in Pikca . Ampak problem je, ker smo jo naročili pri specializirani trgovini, ki se ukvarja izključno s hrano za alergike in bolnike s celiakijo in diabetesom. Oni v bistvu dobavljajo ostalim trgovinam prehrano za alergike. Pa največji problem je v tem, da torte ni praktično NIČ pojedla, ampak je samo rokico dvakrat dala v torto in potem v usta. Pa takoj tako huda reakcija . Saj ni panike, je pač alergik, samo ta negotovost in strah pred prehrano v vrtcu je pa zdaj res grozen. No jaz sem pa ravno enkrat ob tem času lani izvedela, da ne bomo rodili naravno in bo potreben urgentni CR . Bilo je malo solzic, ampak važno je, da se je vse lepo izšlo in je bilo z miško vse v najlepšem redu!!! Pa da sem imela EA in sem bila budna med njenim rojstvom!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 13:12:12
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada Amy, sožalje . Sem se spomnila na mojo babico, ki je umrla 10 dni po Nejčevem rojstvu in ga nikoli ni videla...ah, joj, pa spet solzice točim . Jaz imam njeno slikico v dnevni in vem, da pazi na nas, kjerkoli že je. joj Dajadada, grozno . Še mene je zmrazilo, ko sem to prebrala. Ampak kot si napisala, ona zdaj pazi na vas!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 13:40:23
|
|
|
|
*sonchek*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada *Sonchek*, veš, da bi se res lahko zmenle za kakšen kofe, mogoče bi se nam pa ratalo kakšen vikend v kakšnem živalcu, ali pa tivoliju ujet . Ja, jaz sem za! Se bomo slišali in zmenili! Meni je pa tko grozno, ko je zunaj tak sonček, jaz pa notri Komaj čakam, da grem po Aneja, pa bova šibala še na sprehod...
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 14:21:18
|
|
|
|
tinaaja
|
Soncek je in sva ze s sprehoda.. Superca je! A katera uporablja ali ima izkusnje s temle? Brina bi skoz sibala okol tko, da se drzi za roke - pol smo pa tam -> trebuh ven, za ramenski obroc ni dobro,... In babicama se ne da ravno dopovedat, da ne za rokeeeee Dobim odgovor : JA ce pa hoce, se sploh noce usest AAAAAAAAAAAAAAA NO in razmisljam, ce je morda pol bolj pametno tole kupit, da ta mali vsaj roke ne trpijo .. Kahlica - kako jih pucat? JAz dam spodaj mal wc papirja, tko da sracka ni nikol direkt na kahlici in pol se umijem - kaksno priporocilo? Dezinfekcija al je voda dovolj al? Bodite v soncku s soncki
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 31.3.2008 14:22:12 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 15:04:10
|
|
|
|
Sibil_
|
Tinaaja-te otroška vajeti sem jaz uporabljala pri Patriku.Ampak sem jih dala gor samo kot zaščito pred padci-beri ko že sam hodi otrok in da ne tresne glih na zobke, malo ublažiš padec.Da se v bistvu nauči ulovit se ko pade, ne pa kot pomoč pri hoji.Ker če poskušaš da bi s tem hodil mu nogice zanaša, pa ful mu našpona pod rokicami zradi teže.No, v bistvu moj nasvet je da poskusiš, saj potem hitro vidiš kako to gre.So pa nam prišla res res prav, jih imam že pripravljene za Lukasa tudi. Kaj jo že daješ na kahlico?In ji uspe kakat in lulat?Če ja ti čestiotam in očitno so res punčke hitrejše od fantkov pri tem... LP, Sibil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 19:16:12
|
|
|
|
tinaaja
|
Kaj jo že daješ na kahlico?In ji uspe kakat in lulat? izkupicek dajanja na kahlico zjutraj v zadnjem tednu: 3x lulala + kakala 1x lulala 1x nic Torej, dam samo zjutraj, pocakam tok da se jaz umijem (koncno v miru) Cist za filing, ker do suhosti je se daleccccc.. Ampak nekje je treba zacet Ja, bom verjetno kupila uno zadevo. Meni je zgledala prakticno za sprehod takrat ko ze hodi, a se se lovi.. Ampak babice imajo neko divjo nebrzdano teznjo, da je treba otroka vodit za rokice, da se navadi a ne
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.3.2008 20:14:39
|
|
|
|
Lejci
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja izkupicek dajanja na kahlico zjutraj v zadnjem tednu: 3x lulala + kakala 1x lulala 1x nic Hudo tole s kahlico, bravo !!! Naša gre gor sedet, ampak se ji pomoje ne sanja, zakaj sploh je. Ker ko oči prinese vodo v sobo (gor gre pred kopanjem), lepo odbeži do čebička in vmes včasih tudi kaj na tla spusti . Kaj čmo a ne . Za čiščenje kahle se mi pa zdi, da je voda dovolj, vsaj tko mam v spominu nekje daaaleč nazaj, ko je bila mala moja sestra. Ampak vsake tok jo bom pa js oprala tudi s čistilom. Risanke - a vaši malčki kaj obrajtajo to? Midva ji dava za vikend zjutraj v dvd bombažke, ker se zgodaj zbudi in pol vsake tok ene 2 minuti mal pogleda. Se mi zdijo ful luštni. Drugače je pa tv ne zanima, niti je ne silim v to smer.
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2008 20:42:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?