Taya85
|
Dober večer! Čveke,čvekaste, sem šla vse za en teden nazaj brat, tako da sem na tekoče...jeah right. No mi smo se v torek vrnili iz Nemčije, kjer smo uživali 100/h, če odštejem to, da je Lina na poti tja 2x bruhala , samo je bila pa za nazaj pridna kot bubica. hujšanje čestitke vsem za izgubljene kg, jaz se že tolk časa spravljam hujšat, da me je kar sram (moram že enkrat tist orbi-track prifurat na površje) uhančki ne vem no, men se zdi to ful prekmalu, mi jih bomo imeli, če jih bo mala hotla (jaz sem si dala preluknjat ušesa pri 15 in to ene 3, ker sem si vedno une medicinske ven vzela, in se mi je luknja zacelila) tečnobice ja, ja poznamo to , pa čeprav Lina ni v vrtcu, zna bit taka tečnobica in nagajivček, bognedaj, da bi se kdo igral z njenimi igračami, spusti tak visoki C, da vsi bežijo. Pa tud namlatla bi koga, če bi ga lahko. Tudi naš mali vragec kar naprej leze gor na posteljo in dol z nje, je prav hitra postala, samo hrbet obrneš je že hop na pojstli . Aja joj sem skor pozabila, se moram pohvalit, da smo shodili . Se je kar začela puščat in šibat, samo ko pa hoče kam hitro pridet, gre pa rajš na kolena in zašiba, ker gre tako hitreje. No lahko noč punce, pa da ne boste pozabile ure premaknit!!!!
|