|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
31.3.2008 8:46:22   
tinaaja
Ziva in Jernej - vse najboljse pa se naprej bodita taka cukra mamicama user posted image user posted image user posted image

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
31.3.2008 8:53:17   
amy26
Dobro jutro

najprej iskrene čestitke Živi in Jerneju za 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še slaba novicauser posted image

danes zjutraj mi je umrla babica, imela sem samo še njo ker ostala dedka in še ena babica so že zdavnaj umrliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1127
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 8:59:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
31.3.2008 9:02:55   
tinaaja
Ahhhh Amy, tako mi je zal user posted image Moje iskreno sozalje! Jaz imam ze celo zivljenje samo eno babico, so vsi umrli prej oz dedek je umrl 2 dni po mojem rojstvu, tko da sva z babi se posebej povezani. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 1129
31.3.2008 9:08:10   
Lejci
Amy, tudi moje iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
31.3.2008 9:29:42   
urla
JERNEJ IN ŽIVA VSE NAJBOLJŠE PA KUP POLJUBČKOV. user posted image user posted image user posted image

Amy - iskreno sožalje.

Nejc hitro se pozdravi.

Sonchek
- dobra frizura in Anej je že pravi fantič.

Urla super, da ste zdravi. Že trkaaaaaam. A je Katja žabica v vrtcu? Živa bo v skupini žabic namreč .

A si sigurna, da bosta v istem vrtcu? Mi smo namreč na Rašiški.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
31.3.2008 9:30:09   
amy26
Jaz imam ze celo zivljenje samo eno babico, so vsi umrli prej oz dedek je umrl 2 dni po mojem rojstvu, tko da sva z babi se posebej povezani.

Tinaaja, pol sva bili na istem, tudi jaz sem imela samo njo ostali so umrli tudi že zdavnaj jih nisem poznala in sem bila ful navezana na njo ona pa na mene.user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
31.3.2008 9:35:25   
Sibil_
Dan!

Amy-iskreno sožalje, tudi jaz sem imela samo dedka in je umrl par meecev preden sem rodila Patrika, pa tako se ga je veselil.Mah, tako pač je, na žalost...user posted image

Čestitke vsem slavljencem prejšnjih dni, pa seveda velikaaaaa čestitka tejčici, današnjima slavljencema pa itak da vse najboljše in ostanita navihana še naprej!user posted image user posted image

Drugače smo pa mi včeraj prispeli iz term, uživali smo max, varuške so se super obnesle in sem res zadovoljna.Pa seveda savne so bile zakon!user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
31.3.2008 9:37:30   
*sonchek*
amy iskreno sožalje user posted image Jaz sem bila tudi zelo navezana na svojo, žal že pokojno, babico.

urla hvala user posted image

Jaz pijem že tretjo kavo - sem malo v minusu s spancem. Pa tokrat ne zaradi Aneja, ampak feštanja user posted image Sem zgleda že čist iz forme.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
31.3.2008 9:39:37   
draja
Amy moje iskreno sožalje ob izgubi babiceuser posted image .

sonchek luštne slikice!

Najlepša hvala vsem za čestitke in seveda čestitke sončku Jernejuuser posted image !!!

Živa, saj veš, da si moja, moja, moja, najbolj moja in da si popolna!!! Pa da sva z očijem čist nora nate ti je po vseh poljubčkih, objemih, občudovanjih in pohvalah najbrž tudi že jasnouser posted image . Ostani še naprej zdrava, vesela in srečna deklica!

Ja, lani ob temu času so me sprejemali v porodno sobo, da mi sprožijo porod. Ahhhhhhh, kakšni lepi spomini. Sama sreča, da se mi takrat niti sanjalo ni, da se bo miški tako slabo godilo, da bo potreben CR in sem bila samo vesela in prijetno vznemirjena.

Drugače pa smo včeraj lepo praznovali. Bilo je prav luštno in Živa prava zvezda. No, malo slabše se je končalo s tortico - sem se tako potrudila, da smo naročili torto brez mleka, jajc in soje, da bo mala lahko uživala v njej, ampak na žalost si je le dvakrat obliznila rokice in dobila alergijski izpuščaj okrog ustuser posted image . lahko si predstavljate, da se mi je tema naredila pred očmi. Na kaj hudiča je še alergična? In kako naj gre v vrtec? Mah, bomo videli, kaj bo rekla P jutri.
Pa še ful torte je ostalo, ker smo jo planirali zamrznit po kosih, da jo bo lahko s sabo na zabave nosilauser posted image .

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
31.3.2008 10:06:40   
amy26
Draja, nič biti žalostna ok, v torti je bilo sigurno še kaj na kar niso bili pozorni pri izdelavi mogoče ni bilo tapravo maslo oz.margarina ali pa kej, kaj pa veš, najbolj ziher je tista torta k jo sama narediš ker točno veš kaj si dala v njo, tako da ni rečeno da je še na kej alergična, če pa že je, pa ni panike sej bo izvenelo in bo kasneje lahko jedlauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
31.3.2008 10:17:28   
Pikca
danes sem si pa vzela tudi v službi nekaj časa za RR, sem v bistvu mislila vzet dopust pa ga potem nisem, ker 2 sodelavki manjkata... bom šla pa prej domovuser posted image

Amy, iskreno sožaljeuser posted image

Draja, po mojem je bila v torti kakšna sled česa prepovedanega... no upam, da ni še kake dodatne alergije... drugače pa mene tudi spomini dajejo danes... pa isto kašljam kot pred 1 letom, tako, da so spomini še posebej živiuser posted image ... no, važno, da so otroc zdravi... mi smo tudi včeraj pihali svečko, Živa mu je naročila pesmico "Vse najboljše za te" po radiu in mu tudi zapela, torta mu je ful teknilauser posted image , darila so mu bila všeč...

takle čas 1 leto nazaj sem ravno prispela v porodnišnico...  že ornk dihala in pihala...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
31.3.2008 10:44:38   
A-N-J-A
Živa in Jernej vse naj,naj za prvo svečkouser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
31.3.2008 10:54:16   
Pikca
... zdele, točno 1 leto nazaj, se je pa rodiluser posted image

Hvala vsem za čestitke!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
31.3.2008 11:48:27   
sezam
Iskrene čestitke Živi in Jernejčju za 1. svečko

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
31.3.2008 13:06:43   
Dajadada
Živa in Jernej vse najboljše  user posted image
in lep dan tudi mamicama, ki z očki obujata spomine na ta prelep dan pred enim letom.

Draja, škoda, da se je tako razpletlo pri tortici. Mah, sigurno na nekaj niso pazili.

"Sonchek", veš, da bi se res lahko zmenle za kakšen kofe, mogoče bi se nam pa ratalo kakšen vikend v kakšnem živalcu, ali pa tivoliju ujetuser posted image .

Amy, sožaljeuser posted image . Sem se spomnila na mojo babico, ki je umrla 10 dni po Nejčevem rojstvu in ga nikoli ni videla...ah, joj, pa spet solzice točimuser posted image . Jaz imam njeno slikico v dnevni in vem, da pazi na nas, kjerkoli že je.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
31.3.2008 13:10:03   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Draja, nič biti žalostna ok, v torti je bilo sigurno še kaj na kar niso bili pozorni pri izdelavi mogoče ni bilo tapravo maslo oz.margarina ali pa kej, kaj pa veš, najbolj ziher je tista torta k jo sama narediš ker točno veš kaj si dala v njo, tako da ni rečeno da je še na kej alergična, če pa že je, pa ni panike sej bo izvenelo in bo kasneje lahko jedlauser posted image

Hvala Amy in Pikcauser posted image . Ampak problem je, ker smo jo naročili pri specializirani trgovini, ki se ukvarja izključno s hrano za alergike in bolnike s celiakijo in diabetesom. Oni v bistvu dobavljajo ostalim trgovinam prehrano za alergike. Pa največji problem je v tem, da torte ni praktično NIČ pojedla, ampak je samo rokico dvakrat dala v torto in potem v usta. Pa takoj tako huda reakcijauser posted image . Saj ni panike, je pač alergik, samo ta negotovost in strah pred prehrano v vrtcu je pa zdaj res grozen.

No jaz sem pa ravno enkrat ob tem času lani izvedela, da ne bomo rodili naravno in bo potreben urgentni CRuser posted image . Bilo je malo solzic, ampak važno je, da se je vse lepo izšlo in je bilo z miško vse v najlepšem redu!!! Pa da sem imela EA in sem bila budna med njenim rojstvom!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
31.3.2008 13:12:12   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Amy, sožaljeuser posted image . Sem se spomnila na mojo babico, ki je umrla 10 dni po Nejčevem rojstvu in ga nikoli ni videla...ah, joj, pa spet solzice točimuser posted image . Jaz imam njeno slikico v dnevni in vem, da pazi na nas, kjerkoli že je.

joj Dajadada, groznouser posted image . Še mene je zmrazilo, ko sem to prebrala. Ampak kot si napisala, ona zdaj pazi na vas!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
31.3.2008 13:40:23   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

*Sonchek*, veš, da bi se res lahko zmenle za kakšen kofe, mogoče bi se nam pa ratalo kakšen vikend v kakšnem živalcu, ali pa tivoliju ujetuser posted image .

Ja, jaz sem za! Se bomo slišali in zmenili!

Meni je pa tko grozno, ko je zunaj tak sonček, jaz pa notri user posted image Komaj čakam, da grem po Aneja, pa bova šibala še na sprehod...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
31.3.2008 14:21:18   
tinaaja
Soncek je  in sva ze s sprehoda.. Superca je!

A katera uporablja ali ima izkusnje s temle?
user posted image
Brina bi skoz sibala okol tko, da se drzi za roke - pol smo pa tam -> trebuh ven, za ramenski obroc ni dobro,... In babicama se ne da ravno dopovedat, da ne za rokeeeee Dobim odgovor : JA ce pa hoce, se sploh noce usest AAAAAAAAAAAAAAA NO in razmisljam, ce je morda pol bolj pametno tole kupit, da ta mali vsaj roke ne trpijo ..

Kahlica - kako jih pucat? JAz dam spodaj mal wc papirja, tko da sracka ni nikol direkt na kahlici in pol se umijem - kaksno priporocilo? Dezinfekcija al je voda dovolj al?

Bodite v soncku s soncki

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 31.3.2008 14:22:12 >

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
31.3.2008 15:04:10   
Sibil_
Tinaaja-te otroška vajeti sem jaz uporabljala pri Patriku.Ampak sem jih dala gor samo kot zaščito pred padci-beri ko že sam hodi otrok in da ne tresne glih na zobke, malo ublažiš padec.Da se v bistvu nauči ulovit se ko pade, ne pa kot pomoč pri hoji.Ker če poskušaš da bi s tem hodil mu nogice zanaša, pa ful mu našpona pod rokicami zradi teže.No, v bistvu moj nasvet je da poskusiš, saj potem hitro vidiš kako to gre.So pa nam prišla res res prav, jih imam že pripravljene za Lukasa tudi.user posted image

Kaj jo že daješ na kahlico?In ji uspe kakat in lulat?Če ja ti čestiotam in očitno so res punčke hitrejše od fantkov pri tem...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
31.3.2008 19:16:12   
tinaaja
Kaj jo že daješ na kahlico?In ji uspe kakat in lulat?

izkupicek dajanja na kahlico zjutraj v zadnjem tednu:
3x lulala + kakala
1x lulala
1x nic

Torej, dam samo zjutraj, pocakam tok da se jaz umijem (koncno v miru) user posted image Cist za filing, ker do suhosti je se daleccccc.. Ampak nekje je treba zacet user posted image

Ja, bom verjetno kupila uno zadevo. Meni je zgledala prakticno za sprehod takrat ko ze hodi, a se se lovi.. Ampak babice imajo neko divjo nebrzdano teznjo, da je treba otroka vodit za rokice, da se navadi a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
31.3.2008 20:02:19   
tinaaja

Dobra ponudba v hoferju...

http://hofer.si/si/html/offers/58_6211.htm
Otroške pesmi in pravljice na CD-ju 4€

http://hofer.si/si/html/offers/58_6213.htm
Otroški risani film 4€

Meaa - to bo pa nekaj za naju user posted image http://hofer.si/si/html/offers/58_6212.htm

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
31.3.2008 20:14:39   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
izkupicek dajanja na kahlico zjutraj v zadnjem tednu:
3x lulala + kakala
1x lulala
1x nic

Hudo tole s kahlico, bravo user posted image !!! Naša gre gor sedet, ampak se ji pomoje ne sanja, zakaj sploh je. Ker ko oči prinese vodo v sobo (gor gre pred kopanjem), lepo odbeži do čebička in vmes včasih tudi kaj na tla spusti user posted image . Kaj čmo a ne user posted image .

Za čiščenje kahle se mi pa zdi, da je voda dovolj, vsaj tko mam v spominu nekje daaaleč nazaj, ko je bila mala moja sestra. Ampak vsake tok jo bom pa js oprala tudi s čistilom.

Risanke - a vaši malčki kaj obrajtajo to? Midva ji dava za vikend zjutraj v dvd bombažke, ker se zgodaj zbudi in pol vsake tok ene 2 minuti mal pogleda. Se mi zdijo ful luštni. Drugače je pa tv ne zanima, niti je ne silim v to smer.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 20:42:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?