|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
27.5.2008 22:31:51   
Nogavica
Mi imamo podobne težave. user posted image  Tudi mene pri drugih stvareh ne moti toliko kot pri hrani. Zato jo še vedno najraje hranim jaz. Vem, da bi zdaj že morala sama jesti, ampak vsakič, ko ji dam žličko v roko, naredi tako svinjarijo, naje se pa itak ne. Najprej paca z žličko po posodici, ker pravi, da kuha, zraven se malo trudi nositi v usta, ampak si večinoma po poti do ust žličko obrne, da vse pade dol. Na koncu obupa in začne z roko - ampak ne jesti, pač pa prelagati iz posodice na mizico, potem pa spet nazaj v posodico, zraven pa šteje. Čisto na koncu (če jaz prej ne pop**dim) si pa z roko začne tlačit v usta, kolikor je pač ostalo v posodici ali na mizi.
Še večji problem imamo (spet) z njeni izpadi trme. Se mi zdi, da je bilo vmes že obdobje, ko je bila "pridna", zdaj se je pa user posted image  spet vrnil.
Uboga tudi skoraj nič. Ko si nekaj zapiči v glavo, naju totalno ignorira, ko ji hočeva kaj dopovedat. Na koncu jo morava fizično prestavit od prepovedane stvari, takrat pa itak znori in jo neseva zvito v lok, potem jo pa kar pustiva ležati na tleh in pustiva, da jo mine. V trgovini se v nekaj zapiči in ni šanse, da bo šla stran. Sva že poskusila ne iti za njo, da bi se ustrašila, ko bi videla, da naju ni in se vrnila, pa ne pali - mala gre po svoje in se sploh ne ozre, kje sva. Zaenkrat še najbolj zaleže, če ji rečeva "Dobro, Živa, midva zdaj greva. Adijo!" Takrat se ustavi in obrne, ampak na mestu trmari in joče. user posted image  Prava smrklja je!

Aja, glede njene višine - po mojem ni tako velika, kot je sestra namerila, ker itak ni bila pri miru. Jaz sem skoraj prepričana, da je manjša. Čeprav v kuhinji že sumljivo daleč seže na mizi in na pultu. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
28.5.2008 14:28:52   
krfjolca
Nogavica, pri nas je zelo podobno. So se pa že začeli kazati prvi rezultati moje doslednosti, da če je ne, je ne. Recimo
zadnjič je na obisku pri mojih hitel odpirat omarico, kjer ima mami piškote in sladkarije in je ravno na idealni višini zanj. Se je navadil, da takoj rine tja, še preden sploh pozdravi, ko prideva. In sem mu rekla: Anže ne smeš. In je buča stala pri odprti omari, jokala in cepetala in trmarila, ampak vzel pa ni nič! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
28.5.2008 14:29:32   
krfjolca
Aja, z višino pa tudi mi ne vemo, kje smo, pomojem že okrog 90. Ker že z lahkoto odpre vrata, pa imamo kar visoko kljuke. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
28.5.2008 14:36:54   
Nogavica
Ja, Živa je nama ravno danes pokazala, da lahko sama odpre vrata in gre v kopalnico. user posted image

Me je pa danes ena gospa fuuul pogrela. Sva bili na "sprehodu" - mala je spala, jaz pila kavico, oblečene je pa imela ful kratke hlačke. Pa mi to ženšče (ki sem jo prvič videla in ji sploh nisem nič rekla ali je vprašala) izusti: "Malo preveč jo hranite, če smem pripomnit." Sem se samo obrnila stran, v meni je pa vrelo. Mater me je pogrela. Pa kaj se nekateri ljudje res morajo vtikovati!?! user posted image user posted image

viv, danes ste v MAMI user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
28.5.2008 19:51:12   
Zamima
samo, da vam povem, da fuuul uživam v službi, in da je to res nekaj zame, in da si resnično želim, da do konc tedna zvem, če me bojo vzeli.

Sploh ne znam povedat, kak bi rada delala tam user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
28.5.2008 20:36:53   
Aja1
Zamima super, da ti je v službi všeč. user posted image  Malo je takih. Držim pesti še naprej. Kaj pa točno delaš?

Neja zdaj spi. Ji je pa spet začelo tečt iz noska in kašlja (ampak kašlja samo ponoči user posted image ). Pojma nimam, kaj naj naredim. Danes ponoči je kašljala 2 uri skup user posted image . Če bo tudi ta noč podobna, gre jutri k zdravniku.
Najprej sem mislila, da je mogoče suh zrak (nabavili vlažilec), ki kaže, da je vlage okoli 75%. Torej ni to. Če bi bil prehlad, bi verjetno kašljala tudi čez dan, mogoče kakšna alergija user posted image user posted image user posted image .

Jutri gremo s službo pa na strokovno ekskurzijo na Koroško user posted image . Prvič v petih letih. Se mi nič ne gre....Pa še cel dan ne bom Neje vidla user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
28.5.2008 20:38:06   
Zamima
Aja1, v odv. pisarni user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
28.5.2008 20:44:03   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Aja1, v odv. pisarni user posted image user posted image

Ja, to vem. Ampak kaj delaš?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
28.5.2008 20:49:26   
Zamima
uf tega je pa tolk, da adijo pamet user posted image ,... pisarniška dela (VSA) + vse ostalo kar potrebujejo odv. pri svojem delu, vse mora bit tipi topi user posted image . Ogromno papirja,...

ampak meni je to delo tako všeč da mi mine ko strela en delovni dan user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
28.5.2008 20:56:02   
Aja1
Res super, da ti je všeč. Je pa tvoje počutje veliko odvisno tudi od delodajalca. Super.  Plača bo zadovoljiva?

Zdaj vidim, da kmalu potujete na morje user posted image . Bo to tista nagrada?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
28.5.2008 21:00:08   
krfjolca
Čer.

Nogavica, je še mene pogrelo, pa samo berem. user posted image
Jaz bi ji gotovo kaj zabrusila nazaj. Eni ljudje se res vtikujejo v vsako stvar. Če bi bila pa Živa pri bolj ta suhih, bi pa vsi zaskrbljeni spraševali na ulici, če ji nič ne date za jest, revici. Je pa hudo, ja - Anže zelo rad je in kako boš rekel ne, ko pa te tako žalostno pogleda. Gledam, da mu ne dajem sladkarij, raznih pudingov in sokov, da veliko leta okrog, da je zelenjavo in kvalitetne obroke, ampak je pač še vedno pri bolj okroglih. Ima pa okrog 13 kg in blizu 90 cm. Se mi ne zdi predebel, prav tako pa tudi Živa ne. Sta pač malo bolj kompaktna, ampak ne na nezdrav način.
Sem pa zadnjič gledala enega fantka Anžetove starosti v toplicah, me je pa kar šokiralo, kakšen je bil. Sami šlaufki, lica zabuhla, rdeča, joške, pravi sumo je izgledal. Ampak, je pa tudi nekaj žvečil cel dan, ker smo bili parkirani na ležalnikih zraven njih. Ves čas je jedel čips, pa sendviče, pa čokolado, pa kokakolo (ne vem, kateri norc da 2 leti staremu otroku pit kokakolo!!!), tako da lahko rečem, da se pa ta familija res ne more izgovarjati na gene. Je Anže pravi maneken izgledal tam ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
29.5.2008 19:27:38   
Anonimen
In vse tiho je bilo...

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
29.5.2008 19:53:48   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Res super, da ti je všeč. Je pa tvoje počutje veliko odvisno tudi od delodajalca. Super.  Plača bo zadovoljiva?

Zdaj vidim, da kmalu potujete na morje user posted image . Bo to tista nagrada?

Aja1, plača še ne vem kaka bo, ampak po moje bo ok, ja na morje gremo pa za tisto nagrado,...

mater mi gresta mojadva na jetra danes user posted image , se zarad takih bedarij pričkata, da bi jih najraje nekam poslala user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
29.5.2008 21:05:30   
Zamima
sem pozabla napisat, da po vsej verjetnosti juti zvem če bom dobila pogodbo ali ne 

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
29.5.2008 22:12:06   
Nogavica
Držim pesti, Zamima! user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
30.5.2008 12:40:03   
Zamima
še vedno nič ne vem user posted image user posted image , jaz pa živčna kot user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
30.5.2008 17:29:39   
Zamima
Nisem dobila službe. 

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
30.5.2008 18:14:58   
krfjolca
Oh, Zamima user posted image
Res sem držala pesti, da bi ti uspelouser posted image .
Do idealnih služb res ni enostavno priti. Upam, da se bo spet kmalu pojavila kaka priložnost, ki pa bo imela srečen izid user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
30.5.2008 18:33:41   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Nisem dobila službe. 

Škoda Zamima. user posted image user posted image user posted image
Kaj bodo vzeli zdaj kakšo drugo? Verjamem, da si žalostna, ker ti je bila ta služba res všeč. Zdaj ti pa želim, da se čimprej najde zate še boljša služba od te. user posted image user posted image user posted image  Ampak da ti po prvem tednu že rečejo,da te ne bodo zaposlili....sramota za takega delodajalca user posted image . Saj se nisi imela časa izkazat.

MucaMaca - kako je pa tebi všeč nova služba? Imaš tudi poskusno delo?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
30.5.2008 18:41:51   
Nogavica
Zamima, tudi meni je žal, da nisi dobila službe. user posted image
So ti povedali, zakaj so se odločili za drugo?

Tudi jaz sem se takrat že skoraj veselila službe, ko so me poklicali v tretji krog, potem pa so rekli, da nas je 6, pa je upanje kar malo splahnelo. No, potem pa mi je še prijateljica povedala, da ji je znanka (ki dela tam) povedala, da so se čisto na koncu odločali med mano in tisto, ki so jo vzeli, in sem bila še bolj žalostna. Me je pa malo potolažila, ko mi je povedala, da delo tam baje ni tako rožnato, kot je kazalo na razgovorih (slaba plača in veliko popoldanskega dela).

Ne vem, kaj naj ti rečem v tolažbo. user posted image  Saj bo ... Drži se.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
30.5.2008 19:21:07   
Zamima
Aja1, ja vzeli so eno drugo user posted image user posted image user posted image , jaz sem dala vse od sebe, čeprav priznam, da sem včasih površna, si upam trdit, da sem to delo opravljala perfektno user posted image user posted image user posted image ,.... ja kar nekaj, sem bila zelo razočarana, ... user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
30.5.2008 19:21:47   
Zamima
Zakaj so se odločili za drugo mi niso povedali, samo, da se niso odločili zame user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
30.5.2008 19:23:00   
Zamima
pa vseeno hvala, da ste držale pesti user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
30.5.2008 19:45:09   
Zamima
joj, naša je zaspala, pa se je spet zbudila, pa tečnari user posted image ,... 

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
30.5.2008 19:55:11   
Nogavica
Zamima, si pogledala, kakšno je nebo nad MB?
Jaz sem odprla okna, da bo malo prezračila stanovanje, pa je kar stvari začelo dol metat, tak veter piha.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......