|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
2.6.2008 21:58:37   
krfjolca
Spet držim pesti za male bolnike in bolnice user posted image
Naš se zaenkrat kar drži, bomo videli, kako bo naprej ...

Je pa ta vikend mali blestel v povezovanju zabavnega programa na taščini 50-letnici. Očitno bo po meni, ko ga ni strah javnosti user posted image . Je v mikrofon povedal pol pesmice, svoje ime, priimek in kraj bivanja ter koliko je star, nazadnje je pa (z malo pomoči) še rekel: V imenu očeta in sina in svetega duha amen. In parkrat zatulil ALELUJA. (No, bolj: Ajejuja). V bolj spiritualne vode ga namreč uvaja moja mami, zato takšno znanje cerkvenih fraz ... user posted image  Pa v besednjak je dodal še nekaj predstavnikov tamkajšnje flore in favne.
Ljudje nekako niso mogli verjet, da je star 18 mesecev. Jaz pa vsa ponosna, itak, saj še sama ne morem verjet, da je to možno.
Zadnjič je pa izdavil najdaljši stavek do sedaj: Ko sem mu rekla, daj pokliče atija na kavo, je rekel: "Ati Dejan, pidi sm, kavo pit!" user posted image  user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.6.2008 20:29:03   
Aja1
Prva user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
3.6.2008 20:38:04   
Aja1
Pa dober večer. Medalja je moja. Ja punce, se zavedate, da smo bile skoraj na dnu druge strani? user posted image

Anže user posted image user posted image user posted image . Krfjolca, si ti prepričana, da si rodila Anžeta novembra 2006....mogoče je november 2005 user posted image .

Zamima, kako je bilo na razgovoru?

Sem se pa ravnokar najedla špagetov s tunino omako...ja ravno treba je bilo toliko jesti zvečer user posted image user posted image user posted image .

Punce - kdaj bo naše srečanje v ZOO?????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
3.6.2008 21:05:02   
krfjolca
Aja1, to se tudi jaz sprašujem user posted image . Čisto prehitro se mi zdi, da gre tole. Prav pazit moramo, kaj govorimo, ker čisto vse takoj pobere. Prejle mu je na tla padla flaša z mlekom in je rekel: "Pojkaduš, flaša!" user posted image

ZOO - jaz sem takoj za, ob prvi priliki, ko bo en lep vikend. Sem pa zadnji vikend v juniju na sindikalcu, ta vikend me pa tudi ni, tako da v juniji pride pri nas v poštev 14., 15. ali 21. in 22. 6.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
3.6.2008 21:19:23   
Zamima
Niso me izbrali user posted image , ampak tokrat sem srečna, ker se mi ne da vsak dan dirkat v službo pa nazaj, da pridem pravi čas po Zalo v vrtec user posted image .

Joj, kak so so različni tile naši user posted image , smo zadnjič srečali eno pupo ki je tud novembrka 2006, pa jo je babi vprašala: kje je mami? Pa je mala rekla: v službi.  Potem pa jo je vprašala: Kaj vozi ati? Pa je rekla mala: kombija.  user posted image user posted image
Naša pa vse bolj po kitajsko govori user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
3.6.2008 21:25:50   
atanja
MI smo tud pri kitajščini....

drugače pa tudi mi kašljamo... se že kar vleče. Ampak vem da so krive klime. Ker naporimer greš v trgovino in je v avtu ful vroče pa mali mal prepoten pol pa v trgovino k majo klime na fulll. TAko da sem tudi jaz v fazi kašljanja.

Mi pa mogoče tu dobimo vrtec. Baje da se bo občina mal pretgnila k majo tok pritožb.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.6.2008 21:39:49   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Joj, kak so so različni tile naši user posted image , smo zadnjič srečali eno pupo ki je tud novembrka 2006, pa jo je babi vprašala: kje je mami? Pa je mala rekla: v službi.  Potem pa jo je vprašala: Kaj vozi ati? Pa je rekla mala: kombija.  user posted image user posted image
Naša pa vse bolj po kitajsko govori user posted image user posted image

Naš tudi že ful odgovarja na razna vprašanja. Na tvoje drugo vprašanje pa odgovori: Golfa user posted image
Na avtomobile je sploh ful nor in že od daleč ve, čigav je kateri avto (prepozna pa tipe vozil: bagej, abubus, kombi, kolo, pa še kaj). Če vidi rdečega Clia, pravi: "Auto babice", za Golfa :"Auto atija", in za vsako staro modro kripo - auto mamice user posted image . Dejansko že skoraj ni vprašanja, na katerega ne bi imel odgovora. In najbolj hecne stvari pridejo ven, ko ga poskuša kdo malo zmesti - zadnjič ga je svak vprašal, kaj mu raste na roki in od tem pokazal na svoje dlake. In mul odgovori: Trava!!! user posted image user posted image  Sem mislila, da bom s stola padla. Drug dan je bil pa tast brez majice, pa je mali že od daleč tulil: Tjava, tjava!

Še bolj zanimivo ga je poslušati, kako ON pripoveduje pravljice. Sva že tako daleč pri nekaterih knjigicah, ki jih ima najrajši in jih zelo pogosto bereva, da mi sploh ni treba več govoriti. Anže pa kaže na slikice in govori, kaj se dogaja. Ga moram posnet in vam pokazat, to morate videt! Ker tole že res zveni kot nakladanje, moram dat kake dokaze ... user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.6.2008 23:38:51   
Nogavica
krfjolca, pa daj nam res pokaži kak posnetek. Ne zato, ker ti ne bi verjela, ampak bi res rada videla tega tvojega lumpa, ki že toliko obvlada. user posted image

Živa je pa na pol pri slovenščini, na pol pa v svojem jeziku. Nekatere stvari ful lepo pove in odgovori, včasih pa kakšno tako besedo izusti, da se samo čudimo, od kod jih jemlje (trenutne aktualne - šanda, gonda, sona, bomba ... user posted image user posted image user posted image ). Pa ful mi je zanimivo, da živali, ki jih je najprej spoznala (kuža, muca, račka itn.), imenuje še vedno tako, kot se oglašajo, tiste, ki jih je pa spoznala malo kasneje, pa imenuje "pravilno".

V stavkih še ne govori, tudi pravljice ji še nekako niso zanimive (raje gleda slike in pove, kaj prikazujejo), je pa začela sodelovati pri petju pesmic. Najraje pa (še vedno) ukazuje, katero pesmico ji moramo mi zapeti. Pa ful rada pleše, najraje na pesmice iz risank. Če je slučajno v kuhinji in zasliši iz sobe, da je na tv risanka, se kar zakadi tja, da zapleše, potem pa pride nazaj.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
4.6.2008 8:20:29   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
ZOO - jaz sem takoj za, ob prvi priliki, ko bo en lep vikend. Sem pa zadnji vikend v juniju na sindikalcu, ta vikend me pa tudi ni, tako da v juniji pride pri nas v poštev 14., 15. ali 21. in 22. 6.

Mi smo za 14. ali 15.6. Kasneje smo že na morju. user posted image user posted image user posted image

Me pa zanima, ko ste že pri govorjenju, kako je pri vas z očiji, atiji in temi zadevami.
Naša mala namreč obvlada vse, mami, Miha (tako-tako), mama, aka (ata), baba (babi), dedi, razen seveda oči. To je taka tabu beseda. Mene namreč kliče Žiga. Včasih imam občutek, da me direkt v glavo... user posted image

Zadnjič, ko smo bili pri tašči, je bilo takole:

Jaz njo previjam in jo sprašujem, ona pa mi odgovarja.

Jaz: Kdo sem jaz?
Špela: Mami!
Jaz: Mami je tamle, kdo sem jaz?
Špela: Miha!
Jaz: Miha je gor, kdo sem jaz?
Špela: Mama!
Jaz: Mama je tudi gor, kdo sem jaz?
Špela: Aka! (ata)
Jaz: Ata je gor, kdo sem jaz?
Špela: Žigaaaa!

Pa povejte, a me zeza al ja, hudiček mali?

LP
Ž.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
4.6.2008 8:40:04   
Zamima
saj pa ti je rekla Ata,... po moje ti njo malo zezaš user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
4.6.2008 8:44:14   
Žiga
O ne, jaz pa že nisem in ne bom ata!

Sicer pa je ata moj tast...

< Sporočilo je popravil Žiga -- 4.6.2008 8:46:48 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
4.6.2008 9:00:54   
Zamima
user posted image user posted image user posted image ,...

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
4.6.2008 9:17:58   
Nogavica
Živa kliče atija ati, ata, atik in Dadi (David).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
4.6.2008 12:52:13   
Aja1
Pri nas je pa oči zakon user posted image . Oči, oči, oči, oči,...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
4.6.2008 13:13:09   
krfjolca
Pri nas je ati včasih ati, včasih Dejan, včasih pa "ati Dejan." Jaz sem samo mami, ostale pa kliče kar lepo po imenu IN funkciji: "babi Tina", "babi Vida", "stric Bojan" itd. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
4.6.2008 14:24:23   
Žiga
hm, očitno imam le jaz "težave"... user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
4.6.2008 20:52:56   
Aja1
Čer user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
4.6.2008 20:56:39   
Zamima
čer čer user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
4.6.2008 20:57:30   
Aja1
O Zamima, si tudi ti tukaj? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
4.6.2008 20:57:53   
Aja1
Že kaj pokaš za na morje?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
4.6.2008 20:59:05   
Zamima
ne še user posted image , jutri se bom,...

danes sva se šetali po mestu, pa zapravljali,... je bilo kar fino ja user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
4.6.2008 20:59:35   
Zamima
sem si kupla eno grozljivko, pa ne vem, če jo bo hotel kdo gledat user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
4.6.2008 21:01:18   
Aja1
oooo, grozljivk pa jaz ne maram...brrrrr

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
4.6.2008 21:03:17   
Zamima
user posted image , o jaz pa,... user posted image

saj zdaj bom pa jaz šla kar dol user posted image se jutri tipkamo kaj,... lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
4.6.2008 21:21:08   
Aja1
Jaz tudi grem. nočko.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......