|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
24.5.2008 21:42:33   
max81
Max, verjtno lahko škatle zamenjaš . Jaz sem jih tudi naročila prek spleta in so k sreči prišle cele. Rjuho pa tudi probaj zamenjat. Je pa čudno, da ne paše, če piše od 140-160 . Pa kakšno sliko juniorja in juniorke nam pokaži.

ja evo sem že od svakinje tipa zaposlila...jih bo šel zamenjat na rudnik k dela u ljuser posted image ...rjuho je šel pa tastar dons zamenjat in jo je vzela, sam je pa mogu doplačat 5 ojrovuser posted image , ker je malo večja...sej zdej mi je pa kr malo žal, da jo nisem pri nekermanu naročila....pa še cenejše so

ja slikce bom en dan prilimala k bo mal več časa..sem skoz sama z mulčki, pa za te podvige nimam časauser posted image

ja nč šibam še mal pospravt, čeprav sem že fest utrujena, ampak moremuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
25.5.2008 14:06:53   
max81
ojla, a spet ni nobene...ja sej je treba izkoristit dokler je lepo vreme.......mi smo se ze zjutraj potepali, smo sli k moji mamici na obisk, potem pa se z enim kolegom na drink, da smo bli malo na soncku, pol pa hitro domov,ker je sel tastar na siht....zdejle tavelka spi, tamal se matra zaspat je ravno pojedu, jest se grem pa tud mal ulest

papa

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
25.5.2008 15:59:31   
Anonimen
Jaz imam dela čez glavo, sploh še nisem uspela nič študirat za izpit. user posted image
Varstvo za Ano smo včeraj uredili, bo zaenkrat kar hodila k eni gospe, upam, da bo šlo dobro & bo zadovoljna. Jaz pa jutri navsezgodaj v službo, no tam nekje ob šestih se bo že treba vstat, da se uštimama z pupo itd. Upam, da bo šlo uvajanje ok in da ne bom kakih sračk tam pokala.
Zamima, kako pa kaj ti? Kako potekajo priprave na jutrišnji prvi delovni dan? user posted image

Lep pozdravček vsem skupaj! user posted image Pa dajte kaj napisat, pa močno držite pestke 12. junija, ko imam izpit.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
25.5.2008 18:57:05   
Zamima
Večer, no da vas pozdravim, čeprav se več ali manj nič kaj ne dogaja tukaj user posted image , zdaj se bo pa še manj, ko bomo skoraj vse po službah user posted image .
Midve sva vredu, včeraj sem imela spet močan napad  alergije (seneni nahod user posted image ), jaz pametna kot sem nisem vzela tablete in sem bila adijo pamet,... zdaj sem pa že čist OK, tudi oči so ok, podočnjakov ni user posted image . (Nazadnje sem jih naslednji dan imela fuuul!)

Do malo prej smo bili zunaj, tamala se je lihkar navečerjala, zdaj jo bom spravila spat.

Mucamaca, jutri pa v akcijo, ja. Malo me dajejo živčki, ampak tisti pozitivno od pričakovanja in navdušenja user posted image . Uro sem si naštimala ob 6.30 user posted image . Cunje zase imam že pripravljene, za tamalo pa še moram,....

Jutri jo najprej peljem v vrtec, potem pa na šiht! user posted image
Mucamaca, želim ti lep prvi delavni dan, pa da nama rata pogodbi dobit user posted image user posted image user posted image .

Ln

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
25.5.2008 19:34:45   
Aja1
Zamima in MucaMaca - želim vama uspešen prvi dan v službi! Upam, da sta to za vaju sanjski službi.
MucaMaca - boš delala v JU?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
25.5.2008 21:44:27   
Anonimen
Zamima, tudi jaz tebi želim uspešno uvajanje v službi. Pa čimprej pogodbo. user posted image No jaz jo dobim zdaj za začetek za 3 mesece, za naprej pa držimo pesti.
Aja1, delala bom v gospodarstvu, v finančnem oddelku kar precej velikega podjetja tu v naših krajih. user posted image
Nič, za jutri sem pripravljena (več ali manj), zdaj pa šibam še malo za knjige. Sej da se mi ne, samo moram, da ne padem slučajno na izpitu in se spravim v sramoto. user posted image user posted image

Mirno noč vsem.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
25.5.2008 21:45:16   
atanja
ČEr

No čestitke za službe pa muca maca za rojstni dan.

Evo jaz pa moram teda pohvalt ker je že 10 dni brez fenistil kaplc pa nič ga ne mažem z uno agresivno kremo...pikice sicer še včasih odbi sam ga namažem z Sikapur gelom, ki se ga lahko tudi uživa in ni tok škodljiv pomaga pa ful. A ga še katera uporablja pri alergijah...

Bili na morju in imeli ful lepo vreme.
Sicer se mela teda v petek doma ker je neki bruhu mi sam pol je bil vredu pa smo šli vseen. Blo je pa full lušten še šli smo v bazen-sm mislna da bo poletu.

Lep podravček.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
25.5.2008 21:45:43   
Anonimen
Btw, za JU se jaz ne pišem prav, beri nimam vip. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1558
25.5.2008 21:47:01   
Anonimen
Atanja, super za Teda, sem vesela, da se je stanje lepo popravilo. user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa res grem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1559
25.5.2008 21:57:54   
Aja1
Atanja - super za Teda user posted image . Želim mu čimmanj pikic. Tiste kreme mi ne uporabljamo (prvič slišim). Je fajn?

Zdaj pa šibam spat. Nočko vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
25.5.2008 22:27:23   
viv_
Čer!

Po 100 letih se javljam... V službi imam norišnico, pa samo tolk priletim na RR, da pomoderiram "moje" izlete. Če smo pa doma smo pa zunaj, ali pa se kej igramo... Za vikende smo tudi bolj ali manj leteči, tako da mi kronično zmanjkuje časa na vseh področjih... Cunje se nabirajo, prah se nabira,... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Katastrofa!!!

Srečno vsem, ki na novo začenjate službo!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
25.5.2008 22:50:26   
atanja
JA Aja ful pomaga-neha ga srbet. Sicer ko se posuši je tako malo belo sam men je važen da ga neha srbet pa da ni tok agresivna-prej smo uporabljal krema Elocom al kako že. PA sem ful pazila da ga nisem tok mazala. ZDaj pa ko vidim da se praska ga namažem. Ker mi je blo že zopern da ga s tiostim mažem.

Sem pa ga peljala na bioresonanco-čeprav ne verjamem sam mi grejo zdravniki na živce k nič ne naredijo. PA so mu ugotovil n akaj je alergičen. In zdaj k vem na kaj je ima dieto. In je res boljše. Sam problem je k tud od sonca dobi pikice.
Ubistvu sem vesela k mam zdaj to kremo. res...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
26.5.2008 12:21:16   
majas
Oj...
O Ringaraja je pa čisto prenovljen..
samo zakaj vse tako čudno vidi...

Pa je pri vseh tako ali samo pri meni ker mi Mozzila spet ne dela, pa sem Opero odprlauser posted image

Možno... bom šla še na Exp. gledat.

Kaja spančka, včeraj smo imeli vročino danes ok, zobeki ji na veliko ven lezejo in je tako sitna revica.

Jaz pa delat danes popoldan user posted image vikend je prehitro minil...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
26.5.2008 12:24:30   
majas
Ja pa res,,, zanimivo. Tu na Exp. pa je RR čisto "normalen" ,,, tam pa je bil oranžen.

Se opravičujem, samo nisem vedela da je tu drugače. user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
26.5.2008 12:52:59   
max81
dan.....današnja noč je bila bolj švohuser posted image , tamali je skoz neki stokal, tavelka pa se kr neki pogovarja ponočuser posted image

prejle smo bili vzunaj kr pred hišo, ker sem bila spet sama in pol ne morem prov daleč it, pojužnal smo že....škratka pa spita svoj popoldanski spanec..jest pa spet kofetkam, madona se mi zdi da sam od kofeta živimuser posted image jutr je pa tastar celo frej, ampak mamo cel kup dela v bajti in pred njo, tko, da nam ne bo dolgcajt..upam, da bo mela mami jutr cajt za otroke, da jih bo mal pomerkala, ker drugače ne bova mogla nič naredituser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
26.5.2008 17:03:34   
krfjolca
Zdravo, punce.

Zamima, upam da si preživela lep prvi delovni dan.

Jaz sem danes končno zaključila z nastopi in se lahko prijavim na strokovni izpit. Zdaj pa samo upam, da bom na vrsti še preden gredo na počitnice (do 15. julija), ker je od tega odvisna moja služba septembra. No, odvisna mislim v smislu - če ne bom imela izpita, službo dobim 99 %, če pa ga bom imela, pa 100 % user posted image . A katera kaj ve - ircica mogoče, ali se da s kakšno prošnjo kaj pospešiti postopek?

Vam še povem, kaj je moj mulc včeraj ušpičil!
Ker sem kuhala kosilo, sem prosila dragega, naj malo vrže uč na tamalega v dnevni sobi. Dal mu je gledat Nodija, in to tisto risanko, kjer Nodi in Medika z voščenkami barvata Mesto igrač. Jaz sem bila v kuhinji in naenkrat pride mali do mene in pravi: "Barvu, barvu!". Sem mu rekla, "Ja, vem, Nodi in Medika barvata."
In je letel nazaj. Čez 5 minut sem šla prečekirat tja, ker je bilo sumljivo tiho. In kaj vidim!!!
Moža, ki trdno spi, mali pa je nekje našel ta velik lonec Bubchen kreme za ritko in z njo "pobarval" pol kavča!!! Roke od kreme do komolcev, belo je bilo pa vse - tla, Anže, dragijeve noge (in on nič ni opazil), kavč, še Kala je fasala kremo po repu.
Sva se pol ure matrala, da sva dobila vso tisto mastno kremo dol. Oblačila sem oprala takoj, pa so vseeno mastni madeži, na kavču se nič ne pozna (mikro vlakna so zakon), Anže je pa tulil ko zverina, ko sem mu poskušala umit roke z zelo toplo vodo in milom.
Jah no, ni dvoma, čigavi geni prevladujejo.
Moji!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
27.5.2008 12:15:47   
Aja1
Dan user posted image

Kje pa ste? Sme bile že krepko na drugi strani user posted image .

Zamima in MucaMaca - kako je v službah? Pričakovano?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
27.5.2008 12:16:42   
Aja1
Faca Anže user posted image . vama bo lahko pomagal belit user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
27.5.2008 15:13:19   
Nogavica
Tako, posvetovalnica in cepljenje je za nami. HB, da je zdaj do 3. leta mir, ker je mala spet čisto znorela.
Je pa fuuuul zrasla od prejšnje posvetovalnice - za 11cm user posted image  (o.k., mogoče so zdaj zmerili kak cm v plus, zadnjič pa v minus user posted image ). Tako ima zdaj uradno 14kg in 88cm.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
27.5.2008 17:41:37   
Zamima
dan,... samo na hitro, služba ok, ampak bomo vidli, če me bojo vzeli, en ptiček mi je prišepnil, da je bila še ena kandidatka v igri user posted image . No, upajmo na najboljše.
Sem se že kar lepo navadila, čeprav koliko je vsegaaaaa user posted image . Ampak vseeno hočem tam delat user posted image . Zakon drugače user posted image

nogavica, Živa je prava velikanka, vaju moram spet kaj videt user posted image .

lp

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
27.5.2008 19:00:31   
Aja1
Zamima, super, da je v službi ok. Jaz še kar naprej držim pesti, da te zaposlijo za nedoločen čas. A plača bo ok?

Punce, dejte mi povedat. Katero kremo naj uporabim za mazanje raznih ranic (od padcev). Neja je namreč danes malo padla na asfaltu in ker je imela kratke hlače, so seveda nastradala kolena. Sicer ni hujšega (sploh ni jokala), ampak videti je pa kar grdo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
27.5.2008 19:01:26   
Aja1
Bravo Živa za mere. Je pa res velika. Naša ima okoli 83 cm in 11,5 kg.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
27.5.2008 20:28:13   
urška76
Dan!
Evo mene po dolgem času. Mi smo po starem, no malo0 manj smo bolani odkar pijemo aktimel. Sicer, če ni virusov, je pa pokvarjena hrana in posledično praznjenje želodca. Sva z Mihom dežurala v noči na ponedeljek. No na srečo ni blo nič hujšega.
V službi je še vse po starem. Zamima upam, da te vzamejo. Ne preveč ptičkov poslušat. Včasih čivkajo kaj nepreverjenega. MucaMaca kako pa v tvoji službici?
Nogavica mala nogavička je pa ornk bejba. Naša ji glih nekje do kolen seže. Posvetovalnico imamo pa drug teden.
Aja za ranice pa milo in čisto vodo. Pa kak bepanthen plus mogoče. Mi imamo edin še hepan gel za buške, da niso preveč črne. Sam ga ponavad kar pozabimo namazat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
27.5.2008 20:46:12   
Anonimen
Služba laufa, zaenkrat mi zelo odgovarja. Veeeeliko boljše kot prejšnja služba. user posted image
Anino uvajanje v varstvu gre tudi zelo dobro, včeraj je bila tam 3 urice, danes že 5 in ni nič jokala. Sploh ne opazi, da jo pustimo tam. Ima pa tudi družbo, enega zelo luštnega fantiča, s skodranimi lasmi user posted image , par mesecev je mlajši od naše mladenke.  Upam, da bo tako pri meni kot pri njej, še vnaprej vse več ali manj bp. user posted image

Vabilo za posvetovalnico pa še kar čakamo. user posted image
Btw bravo Živa! user posted image Imaš samo slabih 5 kilc več kot naša Anči.user posted image
Zamima, zate pa držim ful ful velike pestke!

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
27.5.2008 21:06:58   
Zamima
mi pa se ubadamo z enim čudnim problemom, mislim, resnično nam že gre vsem na jetra, da tamala vsako stvar vrže na tla! user posted image Vse, ampak res vse, dobro za igrače me še tolk ne moti, na tla zmeče vso hrano user posted image . In ne pomaga nič, sem jo že po rokici, sem ji lepo rekla, da ne sme, sem jo ignorirala NIČ ne pomaga, saj se tolažim s tem, da bo to obdobje minilo, ampak meni ni všeč, da to počne s hrano user posted image user posted image . Ima še kdo podobne težave? Kako jih rešujete, kaj mi predlagate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......