Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.5.2008 20:38:32
|
|
|
|
max81
|
čerr Zamima, sej bo, bomo še naprej držal pesti, da kmalu najdeš službo svojih sanj....vsaka stvar je za neki dobra, a ne? Nogavička, a ste že postavili bazen?.....do kam točno je treba natočit vodo????? a maš kakšno fotko bazena da vidim koko zgleda mi smo sami, tastar je na šiht, en otrok je v postli že od 18h, ker je bila tečna in zaspana za znoret, sedaj jo pa neki mede...mi je iz omar že neki cunj ven pospravla jutri mamo pa za pospravit, sva z mojim štrihala sobo tm kjer zdej peglam in mamo olivno zeleno in je ful lepa....drug mesec pa pride na vrsto še spalnica evo zdej pa vmes mal BB pogledam, pa mal bi z vam počvekala, če je še kera na vidiku
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.5.2008 21:20:53
|
|
|
|
max81
|
ah nikjer nobene
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.5.2008 23:06:11
|
|
|
|
Nogavica
|
max81, nismo ga še postavili, imamo pa namen prav kmalu. Upam samo, da se ne bo takoj zatem začelo grdo vreme, kot lani. Napolnili smo ga pa lani do tistega napihljivega roba. Fotke pa žal nimam nobene take, da bi se videl cel bazen, nekaj pa jih je v albumu, ko sem Živo slikala.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.5.2008 7:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 MucaMaca - kako je pa tebi všeč nova služba? Imaš tudi poskusno delo? Zamima, . Nimam nič poskusnega dela, imam zaenkrat 3 mesečno pogodbo. Služba je uredu, ampak imam pa tako polno glavo vseh novih informacij, da še ponoči sanjam o številkah itd. Sem namreč v financah, podobnega dela nisem še nikoli opravljala. Je pa v primerjavi s prejšnjo službo tu super! Danes bomo napolnili bazen z vodo. Komaj čakam! Pa zelenice bo treba pokosit, počistit plevel iz nasadkov rož, povezati trsne sadike, počistiti drvarnico... Pa bom vse to z veseljem počela, samo da se mi ni treba učit za izpit. Pol se bom pa po glavi tepla, ko bom padla. Ma, bo že... Še to, uvajanje je šlo prejšnji teden super, nič ni jokala, sploh. Lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.5.2008 10:54:25
|
|
|
|
max81
|
hej, evo bazen je napolnjen...se je mala že vozila s čolnom po bazenu, pa sva jo komi ven dobila...kdaj se bomo pa kej namočil pa nimam pojma, ker ma voda komej 16stopinj bzzzzzzz
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.5.2008 21:39:11
|
|
|
|
Aja1
|
Ojla. Kje ste? Spet zatišje.... Super za bazene. Jaz bi ga tudi imela....Upam da nekoč, nekdaj,... No, še pred bazenom morva nekako priti do ene hiške... Ampak kaj, ko se parcele takoooo dražijo, da sploh ne morem dohajat. Mi smo bili danes malo v šopingu. Neja je dobila 3/4 hlače v S. Oliver, oči in mami pa vsak po ene natikače v Kopitarni . No, mojmu sem jih jaz kupila za RD, ki ga bo imel v ponedeljek. Poleg vsega je bilo treba kupit še plenice, robčke in seveda čokolade v Mullerju. Pol pa hujšaj MucaMaca, super da si s služb zadovljna Ker se tukaj nič kaj ne dogaja, grem pa spet malo tarok špilat na net.
|
RE: November 2006 - 3. del 1.6.2008 8:12:02
|
|
|
|
Nogavica
|
Jutro! Moram vam povedat, da so naše težave z umivanjem mimo, Živa se namreč vsak večer dobesedno zakadi v tuš kabino in čaka z igračkami, da ji naštimava vodo, da jih lahko tušira, midva jo pa medtem umijeva. Z banjico je sploh več ne bom "strašila", če tuš tako obožuje. Je pa včeraj popoldan zunaj tekala bosa in je bila ful posrečena. Sezula sem jo v peskovniku in sem mislila, da ne bo potem hotela hoditi zunaj po travi in kamenčkih, pa je bila čisto navdušena. Seveda si je mimogrede morala na tla naliti še malo vode, da je potem čofotala po blatu. Pa vrata moramo po movem zaklepat, ker odpre vsa in to z lahkoto, potem pa stika po elemetih in takoj kako ušpiči. Tako kot včeraj, ko je vzela čistilo za steklokeramično ploščo in ga zlila na Telebajska. Še dobro, da sem prišla, preden je z roko začela pacati po njem. Varovala na elementih imamo bolj za okras, ker jih mala z malo truda dobesedno strga dol. In še naša nova manija - žoge. Naenkrat jih imamo polno stanovanje. Mala jih vsa navdušena prelaga z enega konca na drugega in jih prenaša okoli, potem jih da v košaro, potem spet vse ven pomeče ... Upam, da mi bo te dni uspelo fotke spraviti v album in si naštimat nov avatar. Lep dan vsem!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.6.2008 13:19:08
|
|
|
|
Zamima
|
eno opozorilo, da ne boste naredile take bedarije, kot sem jo jaz malo prej Zalo sem dala spat kar v plenički, brez vsega, ker je fuuul vroče,... no, ok, čez čas je itak zaspala, ker je bila zaspana ful,.... gre babica pogledat v sobo in kaj vidi??? Plenico si je dala dol, drekec namazan po njej, po celi posteljici , tamala pa spi kot top . Sem jo takoj zbudila in skopala v njeni banji. Tako, da od zdaj naprej ji dam vedno gor hlačke ali pa bodi.
< Sporočilo je popravil Zamima -- 1.6.2008 13:20:03 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.6.2008 13:27:56
|
|
|
|
krfjolca
|
Ojej, Zamima ! mala. Čeprav pri nas ne vem, če bi se kaj takega lahko zgodilo, ker se nikoli ne pokaka v spanju. Smo bili pa včeraj na fešti, je imela tašča 50, pa smo se imeli kar luštno. Edino tamalega je zvečer malo zamedlo in ni in ni mogel zaspati. Ful je bil neprespan, ker je spal samo pol ure čez dan, in se je zvečer zbudil ob 11h, ter tulil 2 uri - neutolažljivo. Ne vem, kaj je bila fora.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.6.2008 18:56:43
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Ojej, Zamima ! mala. ja, no,... me je skoraj kap ko sem vidla ta prizor . Tak, zdaj pa upam, da bo zaspala. Jutri imam en razgovor, na katerega mi sploh ni za it, pa moram, ker me je zavod poslal
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.6.2008 23:02:29
|
|
|
|
max81
|
Zalo sem dala spat kar v plenički, brez vsega, ker je fuuul vroče,... no, ok, čez čas je itak zaspala, ker je bila zaspana ful,.... gre babica pogledat v sobo in kaj vidi??? Plenico si je dala dol, drekec namazan po njej, po celi posteljici , tamala pa spi kot top . Sem jo takoj zbudila in skopala v njeni banji. hihi, to pri nas počne že kr skor en mesec, hlačke tudi mi že en čas dajemo gor, sam na srečo se ni polulala in pokakala danes smo meli družinski piknik in smo se mel ful fajn.....proti večeru sva šla pa z mojmu še na kolo in do peričnika
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 16:41:23
|
|
|
|
Nogavica
|
Naša žaba bo pa menda zbolela. Ves dan že kiha pa iz nosa ji teče. Ponavadi se je tako začelo, naslednji dan je pa že imela vročino in zabasan nos. Pa bomo spet imeli veselice s pucanjem nosa.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 16:51:39
|
|
|
|
Zamima
|
nogavica, kaj pa če jo matra cvetni prah? Jaz kiham ko slon, iz nosa mi teče, grrrr, sovražim travniške cvetke
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 18:41:10
|
|
|
|
Aja1
|
Tudi naša kašlja in iz nosa ji teče . Sem tudi jaz pomislila na alergijo (veliko okoli jih tarna, da je zrak obupen - polno cvetnega prahu), zato sem ji danes dala pol tabletke Claritina zvečer - pa da vidimo, kakšna bo noč. Sem pa danes po dolgem času Neji spet umila glavo ker je imela obupno - spet so se pojavila temenca . Sem namazala z oljem in potem umila. In ker naš otrok sovraži kopanje, sem bolj slabo sprala in zdaj je vsa polizana (še kar mastne lase od olja). No, ja - vsaj frizura stoji ok Ima pa danes moj dragi rojstni dan . Na žalost, ga nismo nič kaj praznovali, ker smo bili skupaj le dve urci (do 15ih jaz službo, ob 17ih je šel pa on v službo).
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 18:41:45
|
|
|
|
Aja1
|
Sem pozabila povedat, da sem skuhala bezgov sirup
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 19:15:56
|
|
|
|
Zamima
|
Aja1, čestitke za tastarega , meni se ne da več vodit evidence na sosednjem forumu, ni časa ,... pa pridna si, da si skuhala sirup . Jaz sem se pa postrigla danes, mi je kar ravno postrigla, bom vidla, kak se bojo obnesli moji lasje postiženi ravno,.... pa kao novo barvo imam,... kao zato, ker ni ne vem kolk prijela . Eh, malo spremembe pa je, ... v petek pa gremo na morjeeeee komaj čakam
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 19:31:45
|
|
|
|
max81
|
Aja1 čestitke in vse naj naj boljši polovici ....a sok si že naredila, pri nas čakamo da se bezeg končno razcveti ...še par dni pa bo zdejle nafutram tamalo, pol se gremo pa počas rihtat, prejle smo šli na sprehod, pa nas je vmes že malo dežek namočil...joj kakšno je bilo ponoči...kt soden dan...me je blokr malo strah ponoč, pa sploh ne vm zakaj
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 20:10:15
|
|
|
|
Aja1
|
Max pri nas bo bezeg počasi že odcvetel. Je pa ratal full dober sok. Sem ga prvič delala sama. Ponavadi smo ga imeli doma (moja osnovnošolska leta) in mi je gledal že iz ušes....zdaj pa spet paše Zamima -gresta sami z Zalo na morje? Upam, da bo sonček in da se boste imeli super. Jaz pa bi čas za drugi forum imela, ampak se nič ne dogaja...še na RR ne . Časa imam več, kot v času porodniške (beri - otrok je zače spat v pravem pomenu besede ).
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 20:34:56
|
|
|
|
Zamima
|
Aja1, vsi skupaj gremo, jaz sama ne vozim tak daleč . Naša mala pa poje ringaringaraja - sicer po svoje ampak ringa pa reče
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 20:41:02
|
|
|
|
Aja1
|
No, saj jaz tudi ne bi šla sama z avtom tako daleč . Zala še ne spi? Naša drnjoha že od 18.30.
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 20:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se pa zdajle ravno vrnila iz vožnje, še kar v enem kosu. Se sploh ne spomnem več, kdaj sem nazadnje vozila avto, ene 2 leti in pol nazaj se mi zdi. Ali pa še več. Zdaj imam namen vsak večer it malo vozit z , on ima edini dovolj potrpljenja pri hiši. Pri nas pa ful grmi btw.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 20:44:00
|
|
|
|
Zamima
|
naša še Nodija "bere", si je sama izbrala knjigico zadnjič v knjigarni
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 20:46:12
|
|
|
|
Zamima
|
jaz sem kaki mesec nazaj začela skoraj po dveh letih lahko rečem aktivno vozit - to pomeni da je zraven vključeno tudi vzvratno parkiranje in obračanje na najbolj nemogočih mesti, vzvratna vožnja and stuff zdaj pa že kar gre,... ampak ni šanse, da bi se peljala nekam, kjer še nikol nisem bila . Niti nimam volje sama kam hodit.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 20:51:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je bilo tako strah, da sem se kar cela tresla. No, ampak je šlo kar dobro, samo seveda nimam še ta pravega občutka za vse skupaj. Vaja dela mojstra. Bo treba lepo vztrajat, pa bo. Joj, zdaj pa spet za knjige. Še vedno nimam kaj dosti pojma, izpit se pa priblužuje z nadzvočno hitrostjo. A. je pridna v varstvu, lepo tam je & spi, doma se najprej ful stiska potem pa trmari za vsako malenkost. Pa še zobki jo spet spodaj matrajo, tako da je trenutno bolj nerazpoložena, ampak še vedno zlata pupika. Pa kar lepo so se ji začeli laski kravžljat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.6.2008 21:05:12
|
|
|
|
Aja1
|
Naša kašlja v spanju. Zgleda da bo res prehlad ali sem dala pa premalo dozo Claritina.... Prav smili se mi. V lekarni sem pokupila že vse mogoče (od slezovega sirupa, smrekovih vrščkov, panatusa, mazila Fitobalm bimbi,...). Pomaga pa nič (zato sem pomislila na alergijo). Zdaj kašlja že 10dni.
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......