|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
30.5.2008 20:38:32   
max81
čerr
Zamima, sej bo, bomo še naprej držal pesti, da kmalu najdeš službo svojih sanj....vsaka stvar je za neki dobra, a ne?

Nogavička, a ste že postavili bazen?.....do kam točno je treba natočit vodo?????   a maš kakšno fotko bazena da vidim koko zgleda

mi smo sami, tastar je na šiht, en otrok je v postli že od 18h, ker je bila tečna in zaspana za znoret, sedaj jo pa neki mede...mi je iz omar že neki cunj ven pospravlauser posted image

jutri mamo pa za pospravit, sva z mojim štrihala  sobo tm kjer zdej peglam in mamo olivno zeleno in je ful lepa....drug mesec pa pride na vrsto še spalnicauser posted image

evo zdej pa vmes mal BB pogledam, pa mal bi z vam počvekala, če je še kera na vidiku

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
30.5.2008 21:20:53   
max81
ah nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
30.5.2008 23:06:11   
Nogavica
max81, nismo ga še postavili, imamo pa namen prav kmalu. Upam samo, da se ne bo takoj zatem začelo grdo vreme, kot lani.
Napolnili smo ga pa lani do tistega napihljivega roba. Fotke pa žal nimam nobene take, da bi se videl cel bazen, nekaj pa jih je v albumu, ko sem Živo slikala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
31.5.2008 7:23:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
MucaMaca - kako je pa tebi všeč nova služba? Imaš tudi poskusno delo?

Zamima, user posted image user posted image user posted image .

Nimam nič poskusnega dela, imam zaenkrat 3 mesečno pogodbo. Služba je uredu, ampak imam pa tako polno glavo vseh novih informacij, da še ponoči sanjam o številkah itd. user posted image user posted image Sem namreč v financah, podobnega dela nisem še nikoli opravljala. Je pa v primerjavi s prejšnjo službo tu super! user posted image user posted image user posted image

Danes bomo napolnili bazen z vodo. Komaj čakam! Pa zelenice bo treba pokosit, počistit plevel iz nasadkov rož, povezati trsne sadike, počistiti drvarnico... Pa bom vse to z veseljem počela, samo da se mi ni treba učit za izpit. user posted image Pol se bom pa po glavi tepla, ko bom padla. user posted image Ma, bo že...

Še to, uvajanje je šlo prejšnji teden super, nič ni jokala, sploh. user posted image
Lep vikend vsem! user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
31.5.2008 10:54:25   
max81
hej, evo bazen je napolnjen...se je mala že  vozila s čolnom po bazenu, pa sva jo komi ven dobila...kdaj se bomo pa kej namočil pa nimam pojma, ker ma voda komej 16stopinj bzzzzzzz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
31.5.2008 21:39:11   
Aja1
Ojla. Kje ste? user posted image  Spet zatišje....

Super za bazene. Jaz bi ga tudi imela....Upam da nekoč, nekdaj,... No, še pred bazenom morva nekako priti do ene hiške... Ampak kaj, ko se parcele takoooo dražijo, da sploh ne morem dohajat. user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili danes malo v šopingu. Neja je dobila 3/4 hlače v S. Oliver, oči in mami pa vsak po ene natikače v Kopitarni user posted image . No, mojmu sem jih jaz kupila za RD, ki ga bo imel v ponedeljek. Poleg vsega je bilo treba kupit še plenice, robčke in seveda čokolade v Mullerju. Pol pa hujšaj user posted image user posted image user posted image

MucaMaca, super da si s služb zadovljna user posted image

Ker se tukaj nič kaj ne dogaja, grem pa spet malo tarok špilat na net. user posted image  

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
1.6.2008 8:12:02   
Nogavica
Jutro!

Moram vam povedat, da so naše težave z umivanjem mimo, Živa se namreč vsak večer dobesedno zakadi v tuš kabino in čaka z igračkami, da ji naštimava vodo, da jih lahko tušira, midva jo pa medtem umijeva. Z banjico je sploh več ne bom "strašila", če tuš tako obožuje.

Je pa včeraj popoldan zunaj tekala bosa in je bila ful posrečena. Sezula sem jo v peskovniku in sem mislila, da ne bo potem hotela hoditi zunaj po travi in kamenčkih, pa je bila čisto navdušena. Seveda si je mimogrede morala na tla naliti še malo vode, da je potem čofotala po blatu.

Pa vrata moramo po movem zaklepat, ker odpre vsa in to z lahkoto, potem pa stika po elemetih in takoj kako ušpiči. Tako kot včeraj, ko je vzela čistilo za steklokeramično ploščo in ga zlila na Telebajska. Še dobro, da sem prišla, preden je z roko začela pacati po njem. Varovala na elementih imamo bolj za okras, ker jih mala z malo truda dobesedno strga dol.

In še naša nova manija - žoge. Naenkrat jih imamo polno stanovanje. Mala jih vsa navdušena prelaga z enega konca na drugega in jih prenaša okoli, potem jih da v košaro, potem spet vse ven pomeče ...

Upam, da mi bo te dni uspelo fotke spraviti v album in si naštimat nov avatar.

Lep dan vsem!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
1.6.2008 13:19:08   
Zamima
eno opozorilo, da ne boste naredile take bedarije, kot sem jo jaz malo prej user posted image user posted image

Zalo sem dala spat kar v plenički, brez vsega, ker je fuuul vroče,...
no, ok, čez čas je itak zaspala, ker je bila zaspana ful,.... gre babica pogledat v sobo in kaj vidi??? Plenico si je dala dol, drekec namazan po njej, po celi posteljici , tamala pa spi kot top  user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jo takoj zbudila in skopala v  njeni banji.

Tako, da od zdaj naprej ji dam vedno gor hlačke ali pa bodi.

< Sporočilo je popravil Zamima -- 1.6.2008 13:20:03 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
1.6.2008 13:27:56   
krfjolca
Ojej, Zamima user posted image ! user posted image  mala.
Čeprav pri nas ne vem, če bi se kaj takega lahko zgodilo, ker se nikoli ne pokaka v spanju.

Smo bili pa včeraj na fešti, je imela tašča 50, pa smo se imeli kar luštno. Edino tamalega je zvečer malo zamedlo in ni in ni mogel zaspati. Ful je bil neprespan, ker je spal samo pol ure čez dan, in se je zvečer zbudil ob 11h, ter tulil 2 uri - neutolažljivo. Ne vem, kaj je bila fora.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
1.6.2008 18:56:43   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ojej, Zamima user posted image ! user posted image  mala.

ja, no,... me je skoraj kap ko sem vidla ta prizor user posted image . Tak, zdaj pa upam, da bo zaspala. Jutri imam en razgovor, na katerega mi sploh ni za it, pa moram, ker me je zavod poslal user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
1.6.2008 23:02:29   
max81
Zalo sem dala spat kar v plenički, brez vsega, ker je fuuul vroče,...
no, ok, čez čas je itak zaspala, ker je bila zaspana ful,.... gre babica pogledat v sobo in kaj vidi??? Plenico si je dala dol, drekec namazan po njej, po celi posteljici , tamala pa spi kot top . Sem jo takoj zbudila in skopala v njeni banji.

hihi, to pri nas počne že kr skor en mesec, hlačke tudi mi že en čas dajemo gor, sam na srečo se ni polulala in pokakala

danes smo meli družinski piknik in smo se mel ful fajn.....proti večeru sva šla pa z mojmu še na kolo in do peričnika

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
2.6.2008 16:41:23   
Nogavica
Naša žaba bo pa menda zbolela. Ves dan že kiha pa iz nosa ji teče. user posted image  Ponavadi se je tako začelo, naslednji dan je pa že imela vročino in zabasan nos. user posted image  Pa bomo spet imeli veselice s pucanjem nosa.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
2.6.2008 16:51:39   
Zamima
nogavica, kaj pa če jo matra cvetni prah? user posted image Jaz kiham ko slon, iz nosa mi teče, grrrr, sovražim travniške cvetke user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
2.6.2008 18:41:10   
Aja1
Tudi naša kašlja in iz nosa ji teče user posted image . Sem tudi jaz pomislila na alergijo (veliko okoli jih tarna, da je zrak obupen - polno cvetnega prahu), zato sem ji danes dala pol tabletke Claritina zvečer - pa da vidimo, kakšna bo noč.

Sem pa danes po dolgem času Neji spet umila glavo ker je imela obupno - spet so se pojavila temenca user posted image . Sem namazala z oljem in potem umila. In ker naš otrok sovraži kopanje, sem bolj slabo sprala in zdaj je vsa polizana user posted image  (še kar mastne lase od olja). No, ja - vsaj frizura stoji ok user posted image
Ima pa danes moj dragi rojstni dan user posted image . Na žalost, ga nismo nič kaj praznovali, ker smo bili skupaj le dve urci (do 15ih jaz službo, ob 17ih je šel pa on v službo).

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
2.6.2008 18:41:45   
Aja1
Sem pozabila povedat, da sem skuhala bezgov sirup user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
2.6.2008 19:15:56   
Zamima
Aja1, čestitke za tastarega user posted image , meni se ne da več vodit evidence na sosednjem forumu, ni časa user posted image ,...

pa pridna si, da si skuhala sirup user posted image .

Jaz sem se pa postrigla danes, mi je kar ravno postrigla, bom vidla, kak se bojo obnesli moji lasje postiženi ravno,.... pa kao novo barvo imam,... kao zato, ker ni ne vem kolk prijela user posted image .

Eh, malo spremembe pa je, ... v petek pa gremo na morjeeeee user posted image user posted image komaj čakam user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
2.6.2008 19:31:45   
max81
Aja1 čestitke in vse naj naj boljši poloviciuser posted image user posted image ....a sok si že naredila, pri nas čakamo da se bezeg končno razcvetiuser posted image ...še par dni pa bo

zdejle nafutram tamalo, pol se gremo pa počas rihtat, prejle smo šli na sprehod, pa nas je vmes že malo dežek namočil...joj kakšno je bilo ponoči...kt soden dan...me je blokr malo strah ponoč, pa sploh ne vm zakajuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
2.6.2008 20:10:15   
Aja1
Max pri nas bo bezeg počasi že odcvetel. Je pa ratal full dober sok. Sem ga prvič delala sama. Ponavadi smo ga imeli doma (moja osnovnošolska leta) in mi je gledal že iz ušes....zdaj pa spet paše user posted image

Zamima -gresta sami z Zalo na morje? Upam, da bo sonček in da se boste imeli super. user posted image

Jaz pa bi čas za drugi forum imela, ampak se nič ne dogaja...še na RR ne user posted image user posted image user posted image . Časa imam več, kot v času porodniške (beri - otrok je zače spat v pravem pomenu besede user posted image ).

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
2.6.2008 20:34:56   
Zamima
Aja1, vsi skupaj gremo, jaz sama ne vozim tak daleč user posted image .

Naša mala pa poje ringaringaraja - sicer po svoje ampak ringa pa reče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
2.6.2008 20:41:02   
Aja1
No, saj jaz tudi ne bi šla sama z avtom tako daleč user posted image .

Zala še ne spi? Naša drnjoha že od 18.30.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
2.6.2008 20:42:31   
Anonimen
Jaz sem se pa zdajle ravno vrnila iz vožnje, še kar v enem kosu. user posted image user posted image
Se sploh ne spomnem več, kdaj sem nazadnje vozila avto, ene 2 leti in pol nazaj se mi zdi. Ali pa še več. user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj imam namen vsak večer it malo vozit z user posted image , on ima edini dovolj potrpljenja pri hiši. user posted image

user posted image

Pri nas pa ful grmi btw.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1621
2.6.2008 20:44:00   
Zamima
naša še Nodija "bere", si je sama izbrala knjigico zadnjič user posted image v knjigarni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
2.6.2008 20:46:12   
Zamima
jaz sem kaki mesec nazaj začela skoraj po dveh letih lahko rečem aktivno vozit - to pomeni da je zraven vključeno tudi vzvratno parkiranje in obračanje na najbolj nemogočih mesti, vzvratna vožnja and stuff user posted image user posted image user posted image

zdaj pa že kar gre,... ampak ni šanse, da bi se peljala nekam, kjer še nikol nisem bila user posted image user posted image . Niti nimam volje sama kam hodit.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
2.6.2008 20:51:05   
Anonimen
Mene je bilo tako strah, da sem se kar cela tresla. user posted image No, ampak je šlo kar dobro, samo seveda nimam še ta pravega občutka za vse skupaj. Vaja dela mojstra. Bo treba lepo vztrajat, pa bo.
Joj, zdaj pa spet za knjige. user posted image Še vedno nimam kaj dosti pojma, izpit se pa priblužuje z nadzvočno hitrostjo.
A. je pridna v varstvu, lepo tam je & spi, doma se najprej ful stiska potem pa trmari za vsako malenkost. user posted image Pa še zobki jo spet spodaj matrajo, tako da je trenutno bolj nerazpoložena, ampak še vedno zlata pupika. Pa kar lepo so se ji začeli laski kravžljat. user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
2.6.2008 21:05:12   
Aja1
Naša kašlja v spanju. Zgleda da bo res prehlad ali sem dala pa premalo dozo Claritina.... Prav smili se mi. V lekarni sem pokupila že vse mogoče (od slezovega sirupa, smrekovih vrščkov, panatusa, mazila Fitobalm bimbi,...). Pomaga pa nič (zato sem pomislila na alergijo). Zdaj kašlja že 10dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......