max81
|
buuuuuu. pa kje hudirja se vse potepate???? nikjer nobene, sam jest strašim tuki že na vse zgodej ...no današnja noč je bila super, tamal je prespal celo noč, od polnoči, pa do pol šestih zjutrej hudo, ko se je zbudu sem mogla njprej na uro pogledat, ker je bilo že fino svetlo uzunej , tamala je pa sicer bedela in se igrala s štunfki in svojimi nogami sam je bila vsaj tiho, tko da nas ni nič motila ...bohvedi kdaj je zaspala, ker je trenutno še kar v postelji , ko bo pa treba vstat bosta pa oba v luftu, jest pa sama, ker je šel moj spet neki delat, popoldan gre pa na šiht, tko da bom vikend spet sama popoldan, no sej pa glih sedaj ko je po 1 tednu dežja posijalo sonce zdejle kofetkam, pa cote perem, morm izkoristit dokler je sonce, da se bo posušilo, včeraj sem vse cote, ki so se sušile na balkonu dala kr na prenosni radiator, da se je vsaj posušilo jezna sem pa kot , včeraj sem kupla eno fu...iš rjuho in tm trgovko 3 krat vprašam, če dost velika za postlo 160*200, ker je na njej pisalo od 140do 160 in jest rjuho preden jo dam prat probat in galej ga zlomka rjuha tud slučajn ne paše gor..jogi je bil kr ukrivljen tolk je bla premajhna in kličem nazaj, če jo lahko pridem lahko zamenjat in mi gospa odgovori, da ne menjajo stvari...halo...pol jo bo moj nazaj nesu pa če se po trepalnicah baba postav no in kee jest očitno res nimam sreče, danes sem dobila paket iz bc, ker sem naročila škatle za igrače in sta oba pokrova čist počeno, no v bistvu, ga kr dost manjka..jebenti sem jezna, a se da to zdej kej zamenjat al ne...ma če bom kdaj še kje kj naročala naj me koklja brcne šibam sirena
|