|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
21.5.2008 21:49:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

MucaMaca - skoz boš v Lj? Pa fajn poslušaj na predavanjih.

No vsak dan se vozimo tja, še z dvema puncama. Aja1, a je ta izpit zelo zahteven? Pa rekli so nam danes, da lahko imamo literaturo zraven na izpitu. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
22.5.2008 10:10:27   
Zamima
saj ne da smo bile na drugi strani user posted image .

mucamaca vso srečo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
22.5.2008 13:57:09   
majas
MucaMaca čestitam user posted image sem res vesela za te.. da bi bilo le vse ok.

Jaz kuham, Kaja spančka,,službe za danes konec. Vsak dan grem z večjo muko delat user posted image upam da bo klamu boljše.

Kaja ima same buške na obrazu.. tak je postala nerodna... V torek imave pregled pri pediatru, pa cepljenje. Upam da ji izginejo da ne bo zdravnica gledala čudno, kaj delamo z njo user posted image a joj no.

pa še to...sem mislila že da bomo pset cartali... pa sem po 14dnevni zamudi le dobila M. Očitno so živci vplivali na to.

Lepo bodite

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
22.5.2008 19:28:07   
Aja1
Sem se ravnokar napokala mocarele in paradižnika (s soljo in olivnim oljem).

MucaMaca - izpit je kar težak, ampak se ga da naredit. Le učit se moraš. Jaz bi ga zdaj lažje naredila, kot pa takrat, ko sem ga delala, ker sem bila čisti laik na tem področju. Zdaj pa ZUP dnevno uporabljam in mi ni težak. Srečno.

Majas, tako pozno bi nam ti povedala za user posted image ? user posted image

Naša žaba spi. Vsak dan se spomni kaj novega. Mi je prav smešna.V vrtcu imajo zdaj navajanje na kahlico in so nekaj najmlajših (naša je najmlajša) kar izpuščali iz tega. Sem danes omenila, da doma pridno hodi na kahlo in bodo jutri probali še v vrtcu. Me zanima, če jo bo napolnila. Naša kahla ima namreč ročaje, da se gospodična drži, tam imajo pa navadne kahle. Upam da bo vedla, da je tisto tudi kahla. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
22.5.2008 19:43:11   
max81
čerrrr, škoda majas, sem že mislila,da nam boš sporočila veselo novičkouser posted image ..no a se res nobena ne bo opogumila in mi delala družbouser posted image

mi2 z malo sva danes zjutraj spet izkoristili priliko in šibali ven dokler sta moja2 spala, pol sva pa šibali še v tgovinouser posted image user posted image ...moj ma danes zadnjo nočno in hvala bogu da je tako, ker nimam popolnoma nobene koristi od njega kadar ma nočno...on bi cel dan spaluser posted image user posted image user posted image user posted image

vreme je pa izak za znoret, pomoje se mi bodo spet cel teden cunje sušile, pa tolk mam še za opratuser posted image

no kje se potepate a pol ni nobena za čvek?????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
22.5.2008 21:20:28   
atanja
Čer
Moj uspava malega jaz pa spet mal klepetam pol se bom pa šla tuširat pa naredila plan za junij kar se izpitov tiče.
Smo pa bili danes cepljeni. Ga je hotla sestra stehtat pa zmerit pa ma naš škrat paranjo pred mrzlimi tlemi. Vse ostalo je kul sam mrzla tla pa ne. Sam sem mu prepozn dala štumfke gor in se ni hotu postavt na vago.

Ma pa reakcijo na cepljenje. ful ima bulico, pa rdeče. Pa vročino ima. Kok časa je ta reakcija? K  gremo jutr na v portorož za cel viken. Upam da nam ne bo treba odpovedat. Pa če bo v soboto vse kul a gre lahko v bazen?

Komaj čakam d agremo mal stran. Čeprav naj bi se v soboto dobil od mojga sestra sam upam da ne ker sem želela it sam zaradi tega da se mal od vseh odpočijemo pa da smo sami.

ČEstitke za službooooo!!!

Majas-men je tok grozn it v službo da premišljujem da bi kaj svojga mela. Res. Ker imam nemogoče razmere delat vredu. In sem utrujena od tega. Ma met 20 študentov k vejo da jim ni treba nič delat kontrolo nad njimi je kar malo mim

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
22.5.2008 22:32:06   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Majas, tako pozno bi nam ti povedala za user posted image ? user posted image

Hm.. ne no... nisem niti slutila na kaj takega user posted image moj pa se je že veselil da bomo cartali.. potem pa sem se že jaz tudi spraševala ja... pa je prišla user posted image

Bi pa bila vesela če bi bilo kaj user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
22.5.2008 22:36:36   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Majas-men je tok grozn it v službo da premišljujem da bi kaj svojga mela. Res. Ker imam nemogoče razmere delat vredu. In sem utrujena od tega. Ma met 20 študentov k vejo da jim ni treba nič delat kontrolo nad njimi je kar malo mim

Ja jaz tudi... svoj salon, delala bi za sebe in bi bila najbolj srečna, vesela in sproščena... Saj pridejo tudi tukaj skrbi, ampak takrat so to tvoje... tukaj pa samo gledaš kdaj kaj narobe nardiš...itd.. potem pa še imam sodelavko tako, katere ne prebavljam... me komandira in se dela pametno kot da je ona šef...
Nevem kaj naj naredim res ne user posted image najraje bi bila čez poletje s kajo.. zdaj ko me najbolj potrebuje... ko pa gre septembra v vrtec pa si že najdem službo...
Ko neveš kaj bi je najtežje...

PA upam da boste zdravi, da boste šli lahko na morje-uživajte, pa držim pesti da bo sončen vikend

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
22.5.2008 22:37:49   
majas
Grlo me spet tako boli da komaj poižiram.  user posted image   zdaj žedrugič po 2eh mesecih. Ne vem zakaj...

LAhko noč

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
23.5.2008 6:04:13   
max81
jutro..danes sem pa jest fulll zgodnja...ja ne vem če sem spala 2urciuser posted image , najprej nisem mogla zaspat, ker sem vedela, da se bo mali zbudil za hranjenje,ko sva se končna nahranla, se je tamala začela neki oglašat in vpila dudo dudo..ja no sej je bla kjut k se je tko drlauser posted image , pol zaspim in se mali spet zbudi za hranjenje..jest ne vem kaj mu je blo dones skoz bi bil prklopljen...mleka pa tolk, da sem se pol noči preoblačla, ker sem bla vsa mokra skoz...se vidi, da sem se včeraj non stop nacejala z vodo in sem jo spila ene tri litre..ja temu posledično me je pa tudi ponoči fajn šravfalouser posted image user posted image user posted image ...joj kr neki..če ne pijem dost je mleka manj, če se pa nacejam me pa želodec boli od vode, če pa pijem sok, mi gredo pa kile gor...kva nj...ma kera kšn predlog?????

joj kake težave mam jestuser posted image
evo namesto, da bi šal zdejle spat, ko je malo miru, pa visim kle gor in pijem kavo...sam kaj ko se bom pa vlegla se bo pa že tavelka zbudila...mali je končno zaspal v košari, vnjej se vsaj ne more obrnit na hrbet, tako kot v postli, ko ga morem non stop zalagat, pa še nič ne pomaga...je ful močen

majas, en velik user posted image  samo zate...mah tele službe, vedno se najde vsaj en, ki ti kravžlja živce...pomoje je vsaki službi takouser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
23.5.2008 7:58:05   
max81
evo tavelka žaba je že eno urco pokonc...je že pojedla, zdejle se pa po res dolgem času igra s pametnim kužom, al koko se mu že rečeuser posted image ...je čist navdušena k ga dolg ni slišalauser posted image mali škratek pa še spi.....tastar pa prihaja domov, upam, da bo zavil še v pekarno, ker sem jest tud že pošteno lačnauser posted image

pa prejle sem naročila na BC strani 2  škatli za igrače, ker jih pri nas v trgovini nimajouser posted image

no še vse spite...jest bi tuduser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
23.5.2008 18:10:37   
Nogavica
Ojoj, kje smo pristale.  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
23.5.2008 18:43:01   
Aja1
Čeroz. dan.

Naša spi, tastar je šel direkt iz šihta (ravnokar) na eno fešto, mama pa doma visi za računalnikom. Upam, da katera prileze na plan, da bomo kakšno rekle.

Max, poznam tako pestre noči. Se navadiš user posted image . Ja, zdaj mi je smešno, ampak takrat je bilo pa full hudo user posted image . No, želim ti čimboljše noči.

MucaMaca - kako je na ZUPu?

Punce, se tudi vam zdi, da se nas oglaša čedalje manj na forum? user posted image  Zdaj poleg ostalih pogrešam še marello1, viv, Urško76, Emo79,... Punce, javite se!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
23.5.2008 20:28:52   
Aja1
Punce, a veste, da danes naša MucaMaca praznuje svoj rojstni dan?!
VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE MUCAMACA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti:
- eno fejst službo,
- da bi te Ana in možek še naprej ubogala,
- da bi kmalu spet zagledala user posted image ,
- in še in še..... ČESTITKE!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
23.5.2008 21:14:52   
Zamima
Mucamaca iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
23.5.2008 21:20:43   
max81
Slavljenka vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

a vse BB gledate???????

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
23.5.2008 22:27:24   
Anonimen
O, tole je pa lepo brat. user posted image Res iz srca hvala za vaše čestitke in želje. user posted image

Pa možek in Ana sta mi pripravila torto. user posted image Pa balone izobesila, pa ful lepo čestitko napisala, pa dvd sem dobila od Amy Winehouse. Pa od tete in sestrične tudi zelo lepo darilo. No mami mi je pa za rojstni dan podarila službo. user posted image Mi je ful pomagala pri vsem skupaj. user posted image Res lep dan.

Sem pa po 3 dneh dooooolgih predavanj iz ZUP-a kar precej izmučena. Cel dan nekaj letam okoli, tisoč opravkov.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
23.5.2008 22:30:58   
Zamima
mucamaca kako naklučje, jaz bom po vsej verjetnosti tud za rojstni dan dobila službo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
23.5.2008 22:58:41   
majas
MucaMaca vse naboljše... želim pa vse tisto kar ti je zaželela Aja1, da bo še bolj uresničeno.

Lahko noč

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
23.5.2008 23:22:34   
Nogavica
Vse najboljše, MucaMaca! user posted image  user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
24.5.2008 8:35:18   
max81
buuuuuu. pa kje hudirja se vse potepate????

nikjer nobene, sam jest strašim tuki že na vse zgodejuser posted image ...no današnja noč je bila super, tamal je prespal celo noč, od polnoči, pa do pol šestih zjutrejuser posted image user posted image user posted image  hudo, ko se je zbudu sem mogla njprej na uro pogledat, ker je bilo že fino svetlo uzunejuser posted image , tamala je pa sicer bedela in se igrala s štunfki in svojimi nogami sam je bila vsaj tiho, tko da nas ni nič motilauser posted image ...bohvedi kdaj je zaspala, ker je trenutno še kar v posteljiuser posted image , ko bo pa treba vstat bosta pa oba v luftu, jest pa sama, ker je šel moj spet neki delat, popoldan gre pa na šiht, tko da bom vikend spet sama popoldan, no sej pa glih sedaj ko je po 1 tednu dežja posijalo sonceuser posted image user posted image

zdejle kofetkam, pa cote perem, morm izkoristit dokler je sonce, da se bo posušilo, včeraj sem vse cote, ki so se sušile na balkonu dala kr na prenosni radiator, da se je vsaj posušilouser posted image

jezna sem pa kotuser posted image , včeraj sem kupla eno fu...iš rjuho in tm trgovko 3 krat vprašam, če dost velika za postlo 160*200, ker je na njej pisalo od 140do 160 in jest rjuho preden jo dam prat probat in galej ga zlomka rjuha tud slučajn ne paše gor..jogi je bil kr ukrivljen tolk je bla premajhnauser posted image  in kličem nazaj, če jo lahko pridem lahko zamenjat in mi gospa odgovori, da ne menjajo stvari...halo...pol jo bo moj nazaj nesu pa če se po trepalnicah baba postav
no in kee jest očitno res nimam sreče, danes sem dobila paket iz bc, ker sem naročila škatle za igrače in sta oba pokrova čist počeno, no v bistvu, ga kr dost manjka..jebenti sem jezna, a se da to zdej kej zamenjat al ne...ma če bom kdaj še kje kj naročala naj me koklja brcne

šibam sirenauser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
24.5.2008 18:49:22   
Aja1
Čer. Zatišje na novembru? Alo punce, na raport user posted image

Max, verjtno lahko škatle zamenjaš user posted image . Jaz sem jih tudi naročila prek spleta in so k sreči prišle cele. Rjuho pa tudi probaj zamenjat. Je pa čudno, da ne paše, če piše od 140-160 user posted image . Pa kakšno sliko juniorja in juniorke nam pokaži.

Zdaj grem pa malo na balkon sedet in počivat. Neja spi, moj je pa v nočni službi.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
24.5.2008 19:53:16   
Nogavica
Mi tudi imamo enake probleme z rjuhami - postelja je velika 160x200, rjuhe 140-160cm pa vse premale. Zdaj kupujem kar 180 in jih pač malo bolj zatlačim ob robovih, velikokrat pa ravno paše. Sem pa ugotovila, zakaj so one premale - po mojem zato, ker imamo ful debelo vzmetnico.

Drugače pa Živa spi že pol ure, jaz pa čakam dragega, da se vrne iz trgovine. Mala se končno spet rada umiva (razen glave), ampak v tušu. Notri ji dava nekaj igračk, potem pa jih ona tušira, jaz pa jo lahko tačas v miru umijem. Potem pa jo morava še nakj časa pustiti notri, da čofota (kot Telebajski user posted image ).

Tudi jaz opažam, da nas je tu na čveku vedno manj. Škoda. Sem se navadila na vas in mi je prav hudo, ko naš čvek počasi zamira. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
24.5.2008 19:59:33   
Aja1
Meni je pa doooooooolgčas user posted image
Nimam s kom čveket, ker sem sama doma, tukej gor je pa tudi bolj žalostno user posted image .
Verjetno bom en tarok vrgla prek neta user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
24.5.2008 21:10:19   
krfjolca
Čer punce.
Mucamaca vse najboljše!!! user posted image

Naš mulc je danes zaspal v trenutku, ker smo ga fuuuul utrudili čez dan. Je prepešačil kar nekaj kilometrov.
Zdajle sva spet sama doma, ker je šel dragi špilat. Jaz bom še malo naredila za šolo, potem grem pa kako nanizanko pogledat. Se mi jih je že cel kup nabralo na računalniku, pa jih nimam časa pogledat.

Pa vem, da imam že nekaj časa nekje spravljeno eno ta veliko gorenjko, mi je prav zapasalo malo čokolade, pa se ne morem spomnit, kam sem jo skrila pred možekom user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......