krfjolca
|
Zdravo, punce. Zamima, upam da si preživela lep prvi delovni dan. Jaz sem danes končno zaključila z nastopi in se lahko prijavim na strokovni izpit. Zdaj pa samo upam, da bom na vrsti še preden gredo na počitnice (do 15. julija), ker je od tega odvisna moja služba septembra. No, odvisna mislim v smislu - če ne bom imela izpita, službo dobim 99 %, če pa ga bom imela, pa 100 % . A katera kaj ve - ircica mogoče, ali se da s kakšno prošnjo kaj pospešiti postopek? Vam še povem, kaj je moj mulc včeraj ušpičil! Ker sem kuhala kosilo, sem prosila dragega, naj malo vrže uč na tamalega v dnevni sobi. Dal mu je gledat Nodija, in to tisto risanko, kjer Nodi in Medika z voščenkami barvata Mesto igrač. Jaz sem bila v kuhinji in naenkrat pride mali do mene in pravi: "Barvu, barvu!". Sem mu rekla, "Ja, vem, Nodi in Medika barvata." In je letel nazaj. Čez 5 minut sem šla prečekirat tja, ker je bilo sumljivo tiho. In kaj vidim!!! Moža, ki trdno spi, mali pa je nekje našel ta velik lonec Bubchen kreme za ritko in z njo "pobarval" pol kavča!!! Roke od kreme do komolcev, belo je bilo pa vse - tla, Anže, dragijeve noge (in on nič ni opazil), kavč, še Kala je fasala kremo po repu. Sva se pol ure matrala, da sva dobila vso tisto mastno kremo dol. Oblačila sem oprala takoj, pa so vseeno mastni madeži, na kavču se nič ne pozna (mikro vlakna so zakon), Anže je pa tulil ko zverina, ko sem mu poskušala umit roke z zelo toplo vodo in milom. Jah no, ni dvoma, čigavi geni prevladujejo. Moji!