|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
25.3.2008 19:58:36   
majas
Čer!

Midve sve se tudi danes potepale malo. Zdaj pa ko je bil čas za spanje, sve se spet pri zpbekih skregale.. ne pusti in ne pusti... potem pa če jo malo bolj močno zgrabim pa ji že iz dlesni kri priteče user posted image  kaj je to kaj narobe...

Zdaj pa je z solzami zaspala, niti jesti ni hotela pa ni nič pametnega popoldan dala v trebušček. Že vidim zbujanje ponoči. mi je pa tako hudo ko se 2min prej joka potem pa jo le zamnjka.. še dobro da je to 1X na mesec (trkam)

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
25.3.2008 20:20:01   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Čpotem pa če jo malo bolj močno zgrabim pa ji že iz dlesni kri priteče user posted image  kaj je to kaj narobe...

joj nimam pojma user posted image ,... eh ti zobki user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 802
25.3.2008 20:32:54   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: majas

Čpotem pa če jo malo bolj močno zgrabim pa ji že iz dlesni kri priteče user posted image  kaj je to kaj narobe...

joj nimam pojma user posted image ,... eh ti zobki user posted image

ja saj user posted image  kot da ji z ščetkico ranim pa kri priteče user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 803
25.3.2008 20:41:55   
majas
NAJPREJ JE SAMA TEMA, NAJPREJ JE VELIK NIČ,
POTLEJ JE MAJCENA DEKLICA IN IZ NJE LJUBEK DEKLIČ.

IZ NJEGA RASTE MAMA, A RASTE DOLGO IN MNOGO LET,
POTEM PA JE TO KAR NAENKRAT IN JAZ PRIDEM NA SVET.

IZ MAMICE ZRASTE MAMA BOGVEKDAJ, KAR NEKEGA DNE,
KO ŠE SAMA NE VE, DA JI PADA PRVI SNEG NA LASE.

KO JAZ ODRASTEM, RASTE MAMA POČASI NAZAJ,
DOKLER BABICA NE POSTANE IN PRIDE Z VNUKI V RAJ.
(Tone Pavček)

LEP PRAZNIK, VAM ŽELIM.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 804
25.3.2008 20:48:56   
Anonimen
Kaka lepa pesmica, Majas. Kar na jok mi gre zraven. Hvala ti. user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
26.3.2008 8:58:03   
Zamima
jutro, zlata medalja user posted image ,...

jaz sem zbolela - SPETuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,...

imam vročino 38 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.3.2008 9:56:21   
max81
oj oj

mi smo naspani, mali je priden...ja itak le po kom...heheuser posted image user posted image

moja2 sta šla v kranj, ker je šel moj papirje rihtat za očetovskega, pa na banko, pa u milerja, pa na csd.....in še in še...pomoje ga ne bo cel popoldan..haha, tamalo je vzel s seboj, ups tavelkouser posted image , pa svojo mati, da bo neki kupla vnukinji, tko da sem jih poslala še v daihmana po čevljeuser posted image , ker te rabmo
tamal je glih pojoškal, zdejle spet počiva, jest sem pa medtem dala nekaj fotk gor našega malega princa
pa za južno sem prstavla zdej k je mir, bomo mel pa kr govnač, ker morm ponucat zelje, da mi ne bo crknuuser posted image  tm v hladilniku

bolčkani čimprej se pozdravite

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 807
26.3.2008 10:08:45   
max81
evo gesla sem vam poslala, če sem pa katero spregledala pa sorči, nj mi pa pišeuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 808
26.3.2008 10:46:51   
majas
Mene si spregledala max user posted image

Mi spali lepo,,, se ni nič zbudila in sve spale do 8ih. Zunaj sonček, sve bile že zunaj da sem kavico v miru spila. Zdaj pa kosilo kuha, ob 13ih pa delat user posted image  

Lep dan vsem

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 809
26.3.2008 10:54:06   
Zamima
max, kak lepo, si mi prav lušte nardila user posted image user posted image user posted image , mali je cuker user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 26.3.2008 10:55:42 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 810
26.3.2008 10:57:12   
max81
evo majas, sem že poslala...sorčiuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 811
26.3.2008 11:10:02   
viv_
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii max, kok ta oba luštna. Hvala za geslo user posted image

Učer sta ble pa tamaledve ful svetske. Sta šle skupi spat, pa se je slišal, k je Zarja skoz Mirno klicala. Pol sta se režale k prfuknene. Pa Mirna reče Zarji:"Zarja reči pazi", pa slišim Zarjo "Paaaaaaaaziiiiiiii" pa se je spet režala k prfuknenena. Ob 10h je Mirna pol rekla, da jo Zarja skoz kliče, pa je šla k men spat. Sam je pol tamala protestirala...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 812
26.3.2008 11:30:02   
Aja1
Samo na brzino. Max, prav lušna sta oba tvoja sončka. Nika je pa videti prav navihana user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neja se je danes zjutraj zbudila brez vročine, zato je šla kar v vrtec. Sicer ni bila ravno najboljše razpoložena....čakam, če me pokličejo.

Zamima, hitro se pozdravi. Je že čas.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 813
26.3.2008 11:31:04   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Učer sta ble pa tamaledve ful svetske. Sta šle skupi spat, pa se je slišal, k je Zarja skoz Mirno klicala. Pol sta se režale k prfuknene. Pa Mirna reče Zarji:"Zarja reči pazi", pa slišim Zarjo "Paaaaaaaaziiiiiiii" pa se je spet režala k prfuknenena. Ob 10h je Mirna pol rekla, da jo Zarja skoz kliče, pa je šla k men spat. Sam je pol tamala protestirala...

user posted image user posted image user posted image

Nekatreri novembrčki že full govorijo user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 814
26.3.2008 11:35:27   
atanja
Max kva sta luštna. Pa fajn da obadva rada spita...

Viv lepo da se razumeta. Jaz vidim da tudi naš amli mal pogreša družbo. Moram danes do sosede skočit da se vsaj mal z punčko vidta.

No ja sem mojga bučkota v vrtec peljala. Pa veste ni to sam z moje strani ker če je notr pomočnica se mu kar zasmeji k gre notr. PA zadnjič je njen ime reku. Če pa je vzgojitelca pa gre sicer  notr sam  pa jo sploh ne pogleda. Včer je bla po dolgem času ona do 15.30 in se mi je spet potožla da je sam 2h spal. JA pa jaz ne morem pomagat. Sem rekla ja bo pa jutri kaj več. Pa sem šla. Ma ej zakaj so ljudje ki ne znajo z otroci v vrtcih...user posted image

Zdaj pa se učim mam v petek izpit. Ajde

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 815
26.3.2008 12:30:45   
max81
Samo na brzino. Max, prav lušna sta oba tvoja sončka. Nika je pa videti prav navihana

hvala hvalauser posted image ..ja tole glede navihanosti bo pa kr držalo, vsak dan opažam, da je zmeri bolj navihanauser posted image ...le po kom user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 816
26.3.2008 12:44:39   
Zamima
meni se bo pa danes totalno obrnilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,.... tamala se samo dere že cel ljubi dan, sploh noče  zaspat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem prav žalostna, ker bi res rada počivala, sem kot cunja, zdaj pa še to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 817
26.3.2008 13:12:09   
viv_
Zamima, a lahk kerga pokličeš mal na pomoč - tvoje starše? Kakšno teto?

Jaz te dostikrat občudujem, za vse sama, da se ti ne scufa!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 818
26.3.2008 13:19:07   
Zamima
moja oba delata user posted image , ma, saj bo že, ampak ne vem zakaj smrklja noče zaspat danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 819
26.3.2008 13:34:29   
krfjolca
Meni se je zadnjič trgalo - v bolnici, ko je bil tečen ko zmaj tamau. Saj mu ne morem zamerit, ampak je bila pa muka. Zabavati otroka brez kakršnihkoli pripomočkov cel dan, še iz sobe nisva smela, da ne bi še kaj staknil ... Zoprno. Če bi bila en teden noter, se mi zmeša. Upam, da ne bomo tega kdaj doživeli. user posted image

Max, ful je cuker tamau! Podpis si pa lahko zdaj že spremeniš :D

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 820
26.3.2008 13:41:15   
Zamima
končno je zaspala user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 821
26.3.2008 14:29:56   
Nogavica
max81, kakšna srčka! user posted image user posted image user posted image

Zamima, user posted image  user posted image .

krfjolca, kako to, da si odstranila avatar? Pa tako lep je bil user posted image
Si videla, da sta z Anžetom v Mami?

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 26.3.2008 14:30:21 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 822
26.3.2008 15:44:57   
Zamima
mene zanima, če ste vašim user posted image že dale kako gobovo juhico. Npr. iz šampinjonov, ali pravih jurčkov? user posted image Kdaj lahko to jejo? 

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 823
26.3.2008 15:58:01   
Aja1
Jaz sem ji 1x že dala malo gobove juhe (sem nadrobila malo kruha), gobice sem pa za vsak slučaj ven vzela. Je lepo jedla in ni bilo nobene reakcije.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 824
26.3.2008 16:03:50   
Belčika
ojla punce.

lep pozdravček tudi od mene in lupčke vsem bolanim da se takoj pocajtajo.moj uroš je hvala bogu skoz zdrav,....

max tebi pa čestitke za rojstvo sinka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .a lahko tut meni pošlješ geslo na zs.pa lepo se cartajte.

jaz se bolj redko oglasim ker ni cajta.....oz.si ga ne vzamem,vas pa berem redno.....

lp

Najlepši dan v življenju se je zgodil 8.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Bolj ali manj glupo...
HuAnita

Koliko je ura?

Ura je... (68%)

Ne vem. (32%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!