|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
23.3.2008 14:02:27   
Nogavica
Anže, user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 751
23.3.2008 14:27:48   
atanja
Anžeuser posted image
O pa MAx že čekira, še kaj napišiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
23.3.2008 14:43:01   
max81
oj oj, ja evo sem vse na brzino preletelauser posted image , zapomnla pa bolj malouser posted image

smo že kšno urco in pol doma...trenutno oba pamžka spitauser posted image , ati se ga pa ne more nagledatuser posted image

hvala vam k ste tko fajn navijale in vsem hvala za čestitke

ja 19.3 mi je ob pol devetih zvečer odtekla voda, pa fajn sva se glih najedlauser posted image , pol pa gasa pod tuš in direkt na jesenice, doma sva se še po celi bajti non stop z mojim zaletavala..haha
ob 22 so mi še mal umetnih naštimal, pol me je pa kr kmalu začelo štokat na par minut, kasneje pa na minutko, ful na ful...no ob 0.48 se je pa rodil naš fantič, ki ni bil tako lahek....no sej to ste pa verjetn tud že opazileuser posted image .....rodila sem lažje kot v prvo, tudi nisem dobila nič proti bolečinam, sem se pa raztrgala in pokasirala kr neki šivov..morm pa priznat, da raztrgana rana res ful manj boli kt če te prerežejo

tko zdej pa čakamo da se južna skuha, otroc še kr spijo, pol grem pa jest tud mal na kavč

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 753
23.3.2008 14:43:47   
max81
Anžetko in krfjolca držita seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 754
23.3.2008 15:16:41   
viv_
O, max, wb user posted image  No, kera bo zdej naslednja srečka nosečka? user posted image

krfjolca, držim pesti user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 755
23.3.2008 18:40:48   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  za Anžeta. Kaj je res s temi našimi malimi novembrčki? user posted image  Čimprej pridita domov.

Max, WB! Super, da je bilo lažje kot v prvo. Pa čakamo kakšno sliko tvojih sončkov.

Naša je danes čez dan spala cele pol urce in zdaj že od šestih drnjoha. Smo pa danes ukinili flašo mleka za zvečer (tik pred spanjem), ker sem opazila na enem zobku dve črni majhni pikici user posted image . Zobke smo umivali po večerji (pred flašo mleka). Saj niti ne vem, če je to krivo...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 756
23.3.2008 19:56:41   
Anonimen
Držim ogromne pestke za Anžeta. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Max81, lepo da si se nam že javila. user posted image Pridno se cartajte še naprej. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: viv

No, kera bo zdej naslednja srečka nosečka?

Jaz, jaz, jaz. Wishful thinking. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
23.3.2008 19:58:09   
urška76
Čer!
Ojla Maxi, superca, da sta že doma. A si vidla, kok je šlo hitr, k smo še me zate dihale. user posted image  Zdej se pa lepo cartite.

user posted image  No, kera bo zdej naslednja srečka nosečka? user posted image

Viv, da ne boš ti, ki že ješ zarečeni kruh user posted image , Drgač je pa Petrra itak že nosečka (v ta tretje)

Kako je pa kaj Zarja? Sej če je dobila ospen. pol je še dva dni kužna, potem greš pa že lahko naokoli z njo. Vsaj tako je nam pediatrinja rekla za Miha. Dons je pa pojedu zadnjo dozo antibiotika.
Že kaj novičk od Krfjolce?
Aja kako je pa z Nejino kožico?
Zamima a ste ve še kar bolane, a ste že bolje?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 758
23.3.2008 20:00:06   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Zate pa itak že držimo pesti in samo čakamo na veselo novičko. Boš videla da bo, sam misli pozitivno. user posted image Če sta do Ane prišla, se bosta pa še enkrat potrudila a ne.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
23.3.2008 20:04:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Zate pa itak že držimo pesti in samo čakamo na veselo novičko. Boš videla da bo, sam misli pozitivno. user posted image Če sta do Ane prišla, se bosta pa še enkrat potrudila a ne.user posted image  

Saj se trudimo, zadnje čase ful. user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
23.3.2008 20:47:31   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Zamima a ste ve še kar bolane, a ste že bolje?

Zala je vredu, le iz noska ji še kar teče user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 761
23.3.2008 20:48:44   
Zamima
Mucamaca, držim pesti, da tokrat ne bo tardeče,... user posted image
pri meni je lih danes prišla user posted image ,...

smo se pa cel dan potepali, oz. celo popoldan user posted image Zala je takoj zaspala ko smo prišli domov user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 762
23.3.2008 20:50:44   
Zamima
naši mulčki pa res vsak dan kaj novega pogruntajo: Zala je danes na veliko nazdravljala s svojo flaško user posted image ,... če ji rečeš: Zala kam greš? Reče: Tja. user posted image

Ja, po moje se bo zdaj začelo blebetanje user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 763
23.3.2008 21:10:08   
atanja
Čer!

No mi smo pa danes bl k ne vse neki nič delaliuser posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi mali vsak dan neki pogrunta...
Pa ja sej pri meni tud hoče vtaknit se v vsako stvar: pa oče pomagat ven iz pomivalca dajat, pa pomivat, pa ne vem kva,sam pač še ne zna tako da ga niti ne vem kaj ne silim.

Edino kar me je pa presenetu da je včerja z ŽLICO sam pojedel juho. Ja saj je blo vse okrog njega tud sam mi je blo zanimivo da je vsaj nekja v usta pineseluser posted image user posted image .

Zdaj grem pa likat pa vmes mal mojga pocrkljat

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 764
23.3.2008 23:05:16   
atanja
evo jaz sem zlikala vse.
moram pa vam povedat še eno stvar:
Je mali danes padu pri igri z mojo mami. Valda se je moja mami ustrašla pa cviknila pa pol ji je blo full hudo. No jaz malega potolažim pa mu rečem daj pojdi k svoji babici k jo je bolj bolel k tebe. In mali se gre stisnit k njej. mu rečem da jo naj poboža k je tok bogica in jo je tako lepo božal pa dal lupčka da je na koncu tako izpadl da je ona padla pa da jo mali tolaži... Jaz sem se skor poscala od smeha....

Tok so luštkani.... Ma res... user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
24.3.2008 8:52:14   
Zamima
Zlata kolajna, po dolgem času user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 766
24.3.2008 8:56:27   
Zamima
jutro,...

pri nas je eno tako zaspano jutro,... tamala je kar ok, ampak kdaj ji bo nehalo iz noska tečt pa tudi ne vem user posted image .
Ah,... sploh ne vem če naj greva jutri v vrtec ali ne user posted image

Max, dobrodošla nazaj!! Pa kake slikice čakamo user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.3.2008 9:28:11   
Nogavica
Jutro!

Mi smo budni že od 5.20h. Jaz ne vem, kako to, da se tako zgodaj zbuja. Ne vem, če je ne zmoti, da je že kar svetlo zunaj.

max81, WB user posted image . Tudi jaz že komaj čakam, da nam pokažeš malega Tjaša.

Zamima, upam, da se Zala čimprej pozdravi. user posted image

Kako sta pa kaj krfjolca in Anže? Se je še kaj javila? user posted image tudi zanj, da čimprej ozdravi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 768
24.3.2008 10:05:43   
Zamima
krfjolca se ni nič oglasila, verjetno se bo, če danes prideta domov user posted image , upam, da je z Anžetom že boljše user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 769
24.3.2008 10:20:41   
Zamima
Ja, saj v bistvu je kar ok, ampak cel dan skačem okoli nje in ji brišem nos user posted image , kar ne neha ji tečt, fiziološka bolj malo pomaga user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.3.2008 11:47:41   
Aja1
Dan.

Neja spi. Je bila danes ponoči spet taka, kot v starih časih. Nisem spala pol ure v kosu. Pojma nimam, kaj ji je bilo. Skoz zbujanje, jokanje, stokanje,... user posted image  Moj je spal kar v dnevni.

Upam, da sta Krfjolca in Anže že doma.user posted image

MucaMaca, držimo pesti. Povej datum, kdaj naj jih najbolj stiskamo. user posted image user posted image user posted image

Zamima, če Zali samo teče iz noska (je drugače ok), jo bi jaz kar dalav vrtec.

Danes sva z Nejo pa cel dan sami doma. Sem skuhala kar govejo juho. Neja ima rada zelenjavo iz juhe, malo juhe in zakuhan gres.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 771
24.3.2008 12:55:17   
urška76
Dan!
Krfjolca sem te videla, da si gor. Kako je z Anžetkom?
Naša mal aima tud ene fore spet ponoč. Upam, da kmal neha, k sem pol jest čist podrta. Včeri sem popoldne zaspala v največjem šundru.
Zdej pa moj otroc spijo. Grem še jaz mal počivat. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 772
24.3.2008 13:36:49   
krfjolca
Čau punce, hvala za pestke - očitno so pomagale user posted image !

Anže se je pregledom upiral na vse kriplje. Močan je ko konj in ga tri babe nismo mogle držati na miru. So mu hotli pomerit kisik in ostalo, pa bi moral imeti tisto stvar na prstu (ali na uhlju) pa ni in ni šlo. Kot bi ga klali, pomojem se je slišalo do Ljubljane. Nazadnje so sestre obupale in ugotovile, da če ima toliko moči, da ga tri ne moremo držat, ima tudi dovolj kisika user posted image .
Potem so mu hoteli dat infuzijo z zdravilom, mu razmesarili par žil, tamau se je pa drl in zvijal, kot bi bilo nevemkaj. Bil je prešvican totalno, lase mokre ko miš, nam je pa tudi dol teklo. user posted image  Nazadnje je dobil direktno zdravilo v tazadnjo. (ne vem sicer, zakaj mu niso dali injekcije že na začetku, če so videli, kakšen zmaj je.)
Inhalacij nazadnje tudi ni dobil (zaradi česar smo šli sploh gor), ker je maska že takoj letela na drugo stran sobe. Potem sva se malo trudila, da bi vsaj malo pustil, pa je uspelo samo toliko, da sva dala inhalacije plišastemu zajčku, Anže pa še vedno ni pustil. K sreči je zdravilo prijelo, tako da inhalacij ponoči niti ni rabil. user posted image

Ponoči je bilo pa kar pestro - sicer ni bilo težav z dihanjem, ampak z nespečnostjo, ker nisva bila sama v sobi. Je bil še en fantek, ki je ful jokal, tako da je en čas Anže tulil, en čas pa drugi fantek - tudi Anže. Spanja 2 uri. user posted image

Max, še enkrat čestitke - sva bili kot kaže istočasno na Jesenicah. Sem še razmišljala, da bi vaju šla pogledat s Tjašem na daleč, pa nisem upala nosit bacilov nadstropje niže ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 773
24.3.2008 13:44:13   
Zamima
Krfjolca, samo, da sta doma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 774
24.3.2008 14:15:30   
urška76
Krfjolca sam da sta doma.user posted image Anže je pa ornk dec, pol se pa ne pusti kar vsakemu komandirat. user posted image Sam zdej pričakuj, da se bo neki časa upiral vsem zdravnikom. Naš Miha je po infekcijski dobil strah do vseh oseb v belem. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?