|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
27.3.2008 13:53:46   
atanja
Majas jaz tudi ne vem kako bi kaznovala malega, da bi on vedu da narobe dela. pri nas pa ko se plazi po čem mu vzamem pa se minuto joka pol pa semi reži. Ma pa manijo da zabija avte v vrata in to ful. In tako mu vse igrače pol dajem na hodnik. Pa mal joka pa gre z drugo stvarjo zabijat.

Ma kaj čmo... tud me bomo šle čez to kot naše mameuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 851
27.3.2008 14:32:29   
**Petra**
Jst se, odkar so krči minili, počutim dobro. Vsak dan bolj okrogla... včasih me malo muči, ker ne morem dolgo sedeti, ampak kaj čem...

Pri nas je najhuša kazen ta, da v primeru, da se kr neki brez veze dere al pa ne posluša, če mu rečem ne oz. karkoli, da mora sedeti na sedežno ali pa v sobo. Takrat začnejo tečt krokodilske solze, ker ve, da ne bom popustila. Potem pa je kot da se ni zgodilo nič. Ta kazen pri nas zaleže pri obeh.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 852
27.3.2008 14:45:55   
Zamima
jaz sem kot zgleda fasala gripo user posted image , sem imela dva dni vročino od 38 - 39. Od včeraj jemljem Lekadol plus C, danes sem zašvicala fuuul in zaenkrat je ok, temperatura 36.5,... da bi le tako ostalo. Ker drugače mi še kar šumi v glavi user posted image . No, ja saj bo boljše user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 853
27.3.2008 14:50:40   
Zamima
ojej, naša je tud že kar nekaj škompe nardila user posted image , malo prej je dediju vrgla flance feferonov z okenske police user posted image ,... zadnjič je razbila skodelico z mojim imenom user posted image , strgala je par strani iz albuma, da sem mogla novega kupit in vse slike dat v drugi album user posted image ,...

ja, škorpijoni, nimaš kaj,...

kaznovanje? Kaj je že to? Jaz enostavno ne znam kaznovat takega malega otroka, še vedno sem bolj pri: Zala, ne sme! user posted image , ki pa itak, nič ne pomaga, čakam, da to obdobje mine, pa upam, da kmalu bolj začne ubogat, če je vsaj malo po meni in po atiju, ne bi smelo bit preveč hudo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 854
27.3.2008 15:10:58   
max81
dan...mater tole vreme je pa too much že preveč depresivno...pri nas je prejle ful snežilo, zdej ful dežuje.....pomoje se mi bo kr zmešal...sem mogla prejle kr mal do trgovine, da sem se mal preluftala, ker me tko od tega nizkega pritiska glava boliuser posted image
otroc so pridnuser posted image
zobozdravnik...jest sem mislila, da se dobi kšno obvestilouser posted image ...no očitno se bomo mogl tud mi naročit

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 855
27.3.2008 15:11:16   
krfjolca
Kaznovanje - tudi pri nas nič ne zaleže. Poskušam pa različne stvari - fizično nikoli ne kaznujem (edino enkrat sem ga po rokici, ker je segal prek štedilnika), uporabljam pa prijeme, kot je ignoriranje (če kaj naredi slabega med igro, se odmaknem in se ne menim zanj, kar je ponavadi že povod za jok), če npr. pleza po kavču, ga primem in z glasnim NE dam dol ter poskušam zamotit s čim drugim. Če se igra s hrano, mu jo vzamem, pri določenih prestopkih pa ga za minuto zaprem v spalnico (kar je zanj najhujša kazen). Je pa pri tej starosti itak normalno, da se jih nič ne prime. Glavno da pokažeš, da določene stvari niso sprejemljive. Sem pa pozorna, da ga tudi zelooo veliko hvalim, kadar kaj naredi prav. Če samo grajaš, mu tudi zbijaš samozavest.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 856
27.3.2008 18:02:48   
Zamima
Kje je Aja1, danes? Da nista spet v bolnici??? user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 857
27.3.2008 19:52:31   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Kje je Aja1, danes? Da nista spet v bolnici??? user posted image user posted image

Tukaj user posted image

Hvala za skrb. user posted image

Neja še kar fejst kašlja. Smo bili danes pri zdravniku in ima virozo. Itak da so ji spet vzeli kri. Moj bo pa zdaj na bolniški. Je dobila antibiotik Sumamed. Tole virozo smo sigurno pobrali v bolnici user posted image . Je pa P rekla, da naj jo fajn pazimo, ker meji že na pljučnico. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 858
27.3.2008 19:55:50   
Zamima
joj bogica Neja user posted image ,.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
27.3.2008 19:56:59   
Zamima
Zala zdaj manj kašlja, odkar ji dajem Prospan sirup,... upam, da zdaj ne bo od mene kaj pobrala user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 860
27.3.2008 19:57:28   
Aja1
Pa kdaj bo prava pomlad, da se rešimo teh prehladov in viroz user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 861
27.3.2008 19:58:21   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pa kdaj bo prava pomlad, da se rešimo teh prehladov in viroz user posted image

Ja, jaz tudi komaj čakam, na toplo pomlad, poletje user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 862
27.3.2008 21:18:25   
krfjolca
Revčki bolančkani user posted image
Sam vreme je pa ravno najbolj ugodno za mikrobe in bakterije user posted image .

Nekaj glede discipline, česar se poskušam tudi sama držat:
Give choices, so the child feels some control over his own life. Make a few appropriate
outfits available, hung on a low closet rod, so the child can choose what to wear.
"Would you like to set the table or tear the lettuce?"
Judge the behavior, not the person. "Let's look at this clean bedroom!" "I noticed
that you shared with your sister."
Make an observation. "Loud voices scare the baby." "She is crying. I think that hurt
her."
Provide the needed information. Discipline is teaching. "Chairs are for sitting." "We
write on paper."

Consequences
must be (1) related to the behavior, (2) applied consistently, and (3)
acceptable to the parent(s) so that they will follow through.
Natural Consequences occur as a result of the child's actions (if the adult
allows the child to face the consequence.) The child doesn't eat and is
hungry later.
Logical Consequences are provided by the adult and are related to the
behavior. Child is removed from the store/restaurant/library if she
misbehaves. Child cleans a mess he made or repairs something he
damaged.
*Time Out or Quiet Time is a possible consequence, helpful when the child is removed
from a problematic situation and/or needs the opportunity to calm down. The child is
removed from activity and sits quietly for a few minutes. Adults may take some Quiet
Time when they get upset. Or, the parent can remove him/herself from the child, briefly,
as a consequence, for example, if the child is aggressive to the parent. Time out is
often misused as a punishment, to satisfy the parent's anger.
Show rather than tell, or tell, briefly. No lectures! Instead of telling a very young child
to pick up toys, do it with him and he will imitate. "That hurts! Please be gentle." (show
a gentle touch).
Avoid "No!", so the child will pay attention when you do say it. Speak positively. "Yes,
we can go outside after your nap."
Give a positive alternative. You may throw a ball (not your toys and books).
Distraction works well with toddlers. Child is reaching for an inappropriate object -
hand him an appropriate object instead.
Remember, a child is not misbehaving if she or he is engaged in positive activity.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 863
27.3.2008 21:29:00   
atanja
Ja sej jee vse kul k prebereš sam včasih ti pa tako živc potegne da moram jaz it na ohladitevuser posted image

Sam drugače je pa moj tako al tako najbolj priden otrok ma ni da ni...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 864
27.3.2008 21:34:10   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Ja sej jee vse kul k prebereš sam včasih ti pa tako živc potegne da moram jaz it na ohladitevuser posted image

Se strinjam, ja. user posted image

Itak. Naša tudi. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 865
27.3.2008 21:42:14   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Ja, sej vem. Moj pa postaja vedno bolj bad boy. Krivim vpliv leto dni starejšega nečaka, s katerim se skupaj čuva. Ker pobere same slabe stvari. O njihovi vzgoji ne bi razlagala, ker šparam živce. user posted image
In moram res pazit, da zadeve sproti popravljam, ko pride do kakih novih "veščin".

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 866
27.3.2008 21:43:15   
Nogavica
Veste, kaj je prej naredila naša žaba?

Zaspala je ob 19h. Midva sva bila v kuhinji in imela vklopljen baby-phone, da jo slišiva, če se prebudi. No, čez kako uro slišiva neko stokanje, klicala pa ni nič (navadno kliče mene ali pa zizo user posted image ), zato sem mislila, da se samo premetava in da bo spala naprej. Potem pa slišim mama in grem v sobo, mala pa stoji sredi sobe cela omotična, naslonjena na sedežno in čaka. Je splezala s postelje preko "pregrade" (posteljo imamo zagrajeno z blazinami od sedežne, da ne štrbunkne na tla med spanjem) brez besed in brez da bi pregrado premaknila.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 867
27.3.2008 21:53:50   
atanja
Joj nogavica najbrž te je prestašla.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 868
27.3.2008 21:56:48   
atanja
Grem k mojmu k sem zaspana pa se ne morem učit.
PA še danes imava cele 4 leta... Ah ja moj lupček... Ga jutri v kino peljem

A sem rekla da ne gremo v kanado. prevelik zalogaj finančni pa še niso zorganizirani nič.

dzaj pa ne vem kam bi šli za praznike. kaka ideja

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 869
28.3.2008 8:23:07   
viv_
Zlata medalja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U, atanaj, škoda... no ja, kej se boste že spomnili!

Mi smo pa dones zaspali. Jaz sem neki zamutila, k sem nastavljala budilko in mi je namest ob 5:30 zvonila ob 6:30. Pol sem mela pa sam še 15 minut za se zrihtat in letet. Dobr, da je bil tastar user posted image  še doma, da je on otroke popedenal...

Jutri moram pa službeno v MB!user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 870
28.3.2008 12:08:09   
max81
no kuga je zdej...nikjer nobeneuser posted image ..k mam jest mal cajta, pa nobene za čvekatuser posted image

Aja1 kuga je to zdej pr vaš hiš..komi se ene stvari rešite, že mate novo na grbi...upam, da se mala pikica kmalu pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

no mi smo fajn, mali pridno je in spi, ter polula mamico vsakič, ko mu da dol pleničko in polula še pol kopalnice zravenuser posted image user posted image user posted image ....ja čudn lulajo teli fantkiuser posted image

danes smo imeli spet patronažno in se je mali spet fino poredil od torka iz 3570g na 3770g..ja mali je priden jedecuser posted image user posted image ..le po kom???? haha

zdejle obadva spita..no punči, zdej že kr neki časa spi, mali pa je tudi dobro kar je zaspal

zdejle greva pa hitr južno narest dokler je mir u hišiuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 871
28.3.2008 13:17:49   
atanja
No pri nas smo tudi bolni. MAli je zjutraj ob 4h ugotovu da ne more več zaspat. Zaspan k kafra pa z vročino. Jaz pa danes izpit. No je mami prej dam prišla in mi ga vzela da lahko vsaj na plonkce napišem tisto kar še ne znam. Pa še kaj zraven da ne pozabim slučajno.

Potem pa pridem domov dam malega spat in mojga odpelem v kino... Jutri pa delam do 15h.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 872
28.3.2008 14:00:01   
Zamima
joj, grozno, danes je obupno zaspano vreme user posted image ,... jaz sem sicer že malo boljše user posted image ,... bo pa treba še vikend preležat, da bom šla sveža v naslednji teden user posted image , Zala je faca, nosi igrače na kup (ja celo igrače jo zanimajo - e je upanje za mene user posted image ), meni pa kar lepo pusti počivat user posted image , ... me zanima kak dolgo se bo še igrala user posted image  

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 873
28.3.2008 16:10:15   
Zamima
No, fino, tamala mi je zopet zakuhala user posted image user posted image user posted image ,... pa če meni ni za znoret user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 874
28.3.2008 16:28:17   
max81
joj pa kaj je zdej z vašimi pikciuser posted image user posted image user posted image

jest bom pa živčnga fasala, ker ne morem bit več not....tole je sam za znoret tole posrano vreme, deževno, sivina na kubikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sploh mi možgani ne delajo več normalno...že skor cel teden me boli glava...joj...mogla sem se mal spihat, ker je res obup...dobr, da je mali priden in spi

zdejle sem sama sta šla v trgovino in upam, da jih kšno urco ne bo

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Ime za fantka
pikpiki

Katero izmed naslednjih imen vam bi najbolj "pasalo" k bratcu Tristanu?

Aleksej (48%)

Patrik (11%)

Tobija (14%)

Oskar (21%)

Samuel (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!