|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
24.3.2008 14:31:36   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Smo pa danes ukinili flašo mleka za zvečer (tik pred spanjem), ker sem opazila na enem zobku dve črni majhni pikici user posted image . Zobke smo umivali po večerji (pred flašo mleka). Saj niti ne vem, če je to krivo...

Naš tudi nima tipi-topi zobkov. Sicer jih redno umivava (ampak res bolj na hitro, ker me sicer ugrizne - očitno imamo res enega zmaja v bajti user posted image ), pa se vseeno na sprednjih malce rumenkaste obloge. Črnih pikic pa ni. Flašo še vedno prakticiramo, smo pa spremenili rutino tako, da jo spije ne v postelji ampak v dnevni, potem še umijemo zobke in gre spat. Če mu pa zjutraj ali ponoči dam še malo mleka, pa vedno na koncu dobi malo vode ali grenkega čaja, da poplakne.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 776
24.3.2008 14:49:43   
Zamima
Tudi pri nas je umivanje zobkov znanstvena fantastika user posted image ,... ne pusti si umivat, ko jo pa primem in ji hočem jaz pa se začne dret na vso grlo, meni je pa prav grdo, ko imajo tam 3, 4 letniki vse gnile zobke še preden jim uspejo izpasti mlečni user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 777
24.3.2008 15:10:49   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Sam zdej pričakuj, da se bo neki časa upiral vsem zdravnikom. Naš Miha je po infekcijski dobil strah do vseh oseb v belem. user posted image

Živa se je pa ful drla na zadnjih dveh posvetovalnicah in se ni pustila pregledat in je rekla zdravnica, da je to pač obdobje.
Zanimivo je pa to, da se nama zadnje čase vsakič joka, ko gremo k mesarju pa je tašča rekla, da je bil David isti in da je možno, da mesarja povezuje z zdravnikom, ker ima na sebi beli plašč. user posted image  Se mi zdi kar logično, čeprav sama nisem nikoli pomislila na to.

krfjolca, super, da sta doma user posted image

Živa je pa danes rekla apil (april). Poslušamo pesmico in v njej pojejo "oh ti muhasti april", mala pa zraven sodeluje in zapoje apil. Sem jo hotela prej posnet pa imam prazne baterije. user posted image
Ena pesem se pa začne s "tiki tiki tak" in če vprašam Živo, kaj bomo poslušali, reče ti ti ta.
Včasih kar ne morem verjet, kako so brihtni ti naši škratki.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 778
24.3.2008 15:36:02   
krfjolca
Naš tudi čisto vse ponavlja. Potem ful hecno izpade, ko določenih glasov ne zmore izgovorit ali pa izgovori samo zadnja dva zloga. user posted image  Prejle je prinesel dediju daljinca in zahteval "idijo" (televizijo). V bolnici so se mu pa ful smejali, ko je ves čas kazal na vrata pa ponavljal "mou sou, dijo!" (domov šel, adijo!) Pa eni rdečelasi sestri je vsakič rekel "dej am am, jedu!" (mislim, da je razumljivo user posted image  ...) Res so brihte user posted image .

Sva pa prejle videla en grozen primer starševske neodgovornosti, moram prav povedat nekomu! user posted image . Ker so pač razmere na cestah grozne, je en BMW malo stolkel ograjo na avtocesti. Sprednji del je imel čisto uničen. Ko sva se midva peljala mimo, je tip ravno zapeljal avto na odstavni pas, medtem je žena postavljala trikotnik, hčerka (cca 5 let) pa je stala sredi odstavnega pasu na cesti! Mislim, šit no! Zakaj ni mogla počakat v avtu, bi bila stokrat bolj varna, kot pa sredi avtoceste, ko bi vsak lahko priletel vanjo, sploh na tako spolzki cesti! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 779
24.3.2008 20:27:00   
max81
hej babe, kako ste kej?????

mi smo super,mala pobalinčka sta pridna, ati šravfa en računalnik, jest sem pa tud za par minutk skočila na RR...ne morem preveč gledat v računalnik, me že od včeraj glava boli...zdej pa še to smotano vreme in še neki časa ne bomo šli venuser posted image

krfjolca, škoda ja da se nismo vidl, drugače pa super, da sta domauser posted image

današnja noč je bila kr ok, razen mojega glavobola, mali je pa spal kr pri nama, ker se mi ni dalo vstajat in ga hodit gledat

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 780
24.3.2008 21:08:34   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Tudi pri nas je umivanje zobkov znanstvena fantastika user posted image ,... ne pusti si umivat, ko jo pa primem in ji hočem jaz pa se začne dret na vso grlo, meni je pa prav grdo, ko imajo tam 3, 4 letniki vse gnile zobke še preden jim uspejo izpasti mlečni user posted image

se kar podpišem

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 781
24.3.2008 21:14:03   
majas
In zdaj Max čestitke za malega korenjaka. Pa imate parček... sem res vesela da si že doma in si si opomogla od vsega.

user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 782
24.3.2008 21:21:01   
urška76
Čer!
O max, lepo, da ne pozabiš na nas user posted image . Ti akr počivaj, pa če te res fajn glava boli si pa le kak lekadol privošči, pa čim več počivaj. Kok mate pa kej snega v vašem koncu? Upam, da vas ni zamedlo.
Glede zobkov, če bi si Špela pol utako lepo pustila zobe umivat kot Miha bi blo super. Tko mamo pa kar probleme, čeprav zdaj pali, da jo Žiga drži v naročju, jaz ji pa zobe krtačim. Pa vmes jih ona še nama puca. No nekak nam ratuje, pa vztrajamo tud pr hudem tuljenju. V bistvu se ji takrat ko tuli še najlaže zobe umiva. user posted image
Krfjolca ja nekateri starši so res neodgovorni. Na cesti se žal vidi vse mogoče, če pa ksdaj komu kaj rečeš, si pa ta največji idiot. (to sva midva enkrat izpadla, k sva rekla, da upava da jih prej policaji dobijo, kot pa se otroku kaj naredi, ko so dojenčka imeli v naročju na prvem sedežu)
Naš otroc zdej pridno spijo, upam, da bo celo noč tako.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 783
24.3.2008 21:27:07   
majas
O joj... Bogi Anže, pa samo da je zdaj vse ok.

Ravno tako za Nejo, sem mislila na vaju vsak dan pa nisem uspela do računalnika.

Zdaj sem vse lepo prebrala. Si grem službeno uniformo zlikat, potem pa pod tuš in spančkat. Jutri pa spet delat user posted image tako lepo je bilo zdaj 3dni biti doma.

lahko noč

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 784
24.3.2008 22:41:18   
viv_
Čer!

No, zgleda da gre vsem novembrčkom na boljš user posted image user posted image user posted image  Naša je čist OK, celo jest je spet začela, zvečer je zmazala celo skledo gresa, sama, jasno... Niti pod razno se ne pusti futrat. Ampak, bo do konc tedna pri moji mami. Zobke na čase pusti umivat, včasih ne,... Ampak se potrudimo in nekako uspeva - včasih pusti meni, včasih Gabru, včasih Mirni user posted image  Je pa res, kot pravi Urška, bolj se dere, lažje jih je umit user posted image user posted image  Drgač smo pa mi mleko po flaši ukinili že pri ene 7-8 mesecih. Edino čez dan ji dam včasih za pit v flašo, pa še to ji povečini dam kozarček. Itak čist lepo pije. Je pa pravi dudo-odvisnik. Kriza... ves dan hodi po stanovanju in se dere: "duuuuuuuuuudiiiiiiiiiiii, kjeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiii?" pol jo najde in jo nekje spotoma zgubi, ko se zaigra, pa spet ista pesem naprej "duuuuuuuuuudiiiiiiiiiiii, kjeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiii?"

Je bila pa ful smešna, gleda včeri revijo umetnostno drsanje, pa se zraven zvija, pa roke gor, pa dela figure... Nakar pod vtisom drsalk na TV-ju dvigne še eno nogo, pol jo je pa zmanjkal. Je tko telebnila... Ampak se ni sikirala user posted image  v žaru borbe je "oddrsala" dalje...

Muca Maca - zate pa navijamo, da rata čim prej user posted image

Sem mela v planu še ful zadev za napisat, pa sem pozabla... čakam na 23h, da dam tamali dozo, pol grem pa spat.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 785
25.3.2008 9:30:11   
Nogavica
Drage moje novembrke, želim vam lep materinski dan. user posted image  user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 786
25.3.2008 10:27:08   
viv_
Mama viv vam tudi čestita ob materinskem dnevu!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 787
25.3.2008 10:44:34   
Zamima
Najprej vsem lep materinski dan,... user posted image Zala je v vrtcu, grem po njo čez slabo urco, jaz sem pa imela opravke v mestu - zavarovanje avta, danes me čaka še registracija. No, ja, vreme je pa tak čudno, ful sije sonček, ampak piha pa tak mrzli veter, da me je celo prepihalo user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 788
25.3.2008 10:48:39   
Anonimen
Tudi jaz želim vsem lep materinski dan! user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image je danes zjutraj odpotoval na NL. Je šel malo pogledat starše in sestro.
Midve z Ano žal nisva mogle it zraven. Mi je ful smotano, ga že pogrešam. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
25.3.2008 11:17:47   
max81
dober dan tudi iz naše straniuser posted image ...pa seveda lep materinski dan vsemuser posted image

današnja noč je bila prima, ene dvakrat sva se podojila in oba kot kladi zaspala nazajuser posted image user posted image ...imeli smo že prvi obisk patronažne in smo s težo že čez porodnouser posted image user posted image ,user posted image  sem ful vesela, da lepo napreduje moj mali pikec imamo 3570g, domov smo pa prišli z 3300g
trenutno sva sama, sta nekam šla z babico in prideta čez kšno urco nazaj, junior pa trenutno še spiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
25.3.2008 12:09:19   
Anonimen
user posted image

Max81, ticker za Tjaša. Sej vem, da sem nora, sam kaj, če so mi pa tickerji tako cute. user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
25.3.2008 12:09:43   
Aja1
Vsem lep materinski dan.user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli spet slabo noč. Neja je tri ure skup kašljala in zraven jokala user posted image user posted image . Zjutraj je bilo pa težko vstat za vrtec. Zaspana in sitna je bila že doma, da sem jo komaj zrihtala, v vrtcu je pa začela na polno jokat user posted image . Nisem je mogla potolažit. 10 minit sem jo stiskala in jo pregovarjala, da naj gre k Mateji (vzgojiteljici), pa ni hotela. Se je prav zarivala vame. To je verjetno naredila bolnica user posted image . Vsakič, ko so jo odnesli, je bilo jo je bolelo (kri, infuzija,...). Upam, da bo kmalu spet stekla v igralnico k vzgojiteljici v naročje. Prav mučno mi je bilo user posted image user posted image user posted image

Max, super, da se lepo štimate. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 792
25.3.2008 17:28:39   
max81
MucaMaca super za ticker, sam kaj ko sem jest bolj blont, pa ga ne znam namontirat tam kamor pašeuser posted image user posted image

joj  Aja1 upam, da bo Neja kmalu spet stara Neja...verjetno je res travma na bolnico in vse kar se je tam dogajalouser posted image user posted image user posted image user posted image samo za vaju

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 793
25.3.2008 19:05:51   
Aja1
Dober večer.
Kot kaže je Neja zbolela. So me danes klicali iz vrtca, da je zakuhala user posted image . Imela je 38,8 vročine. Se mi je že zjutraj zdela čudna, ker je res tako nenavadno jokala, se stiskala,... ampak vročine pa še ni imela. Jaz samo upam, da bo tokrat moj pripravljen vzet bolniško, ker imam jaz v službi pravo norišnico...dela toliko, da ven ne vidim.

Max81 - kdaj sta izbrala ime? V porodnišnici?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 794
25.3.2008 19:09:43   
Zamima
Večer,...

Zala spi,... smo pa malo prej domov prišli, tolk letanja danes, da se mi blede že  user posted image ,...

Poleg tega zgleda, da imam desno uho vneto user posted image , boli me ful, vse dol od ušesa do grla user posted image ,...

kr nekaj no user posted image Mislim, kdaj se bom končno pozdravila??? user posted image Grem zdaj pod tuš pa nekaj pojest, pol pa pred TV, pa zgodaj danes spat user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 795
25.3.2008 19:12:25   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Dober večer.
Kot kaže je Neja zbolela. So me danes klicali iz vrtca, da je zakuhala user posted image . Imela je 38,8 vročine. Se mi je že zjutraj zdela čudna, ker je res tako nenavadno jokala, se stiskala,... ampak vročine pa še ni imela. Jaz samo upam, da bo tokrat moj pripravljen vzet bolniško, ker imam jaz v službi pravo norišnico...dela toliko, da ven ne vidim.

Max81 - kdaj sta izbrala ime? V porodnišnici?

o ti boga Neja, zdej pa še touser posted image user posted image user posted image ...sej sploh ni čudno, ko pa je tako čudnoo vreme, enkrat ful vroče, pol pa spet mrzlo

oooo ne zdej sva pa ime že imela izbrano preden sem šla rodituser posted image .....imela sva pa Matica in Tjaša..pa mojmu Matic  ni bil preveč všeč, no pa imamo Tjaša...haha

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 796
25.3.2008 19:13:39   
max81
Poleg tega zgleda, da imam desno uho vneto , boli me ful, vse dol od ušesa do grla ,...

no Zamima zdj je pa že zadnji čas, da se spraviš v red...tudi zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 797
25.3.2008 19:29:09   
Anonimen
Max81, imaš ZS. 

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
25.3.2008 19:34:52   
urška76
Čer!
Joj boga Neja!
Pa naj bodo teli naši bejboti že zdravi. Men je pa Miha neki kri kakal. Sicer je verjetno samo kaka žilica počila, k je v vrtcu full zadrževal, sam grozn mi je blo pa vseen.- Bomo vidl, kaj bo ponoč oziroma pri naslednjem kakanju.
Max lepo, da imaš tako pridnega sinčka. Naj bo še naprej tako zlat. Kako pa sedaj Nika prenaša bratca, ko ni več ena in edina?
Zamima ti se tud pocajtej. Pa če tok ušes boli pejt do zdravnika.
Zdej grem pa otroke spat spravt.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 799
25.3.2008 19:35:32   
Anonimen
Joj, te bolezni, pa virusi in ves šit. user posted image in user posted image user posted image user posted image za vse bolne. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Najpogostejše podarjena darila
Porodne zgodbe

Kaj najpogosteje podarjate svojim bližnjim in najbližnjim?

Predmete za osebno nego in kozmetiko. (24%)

Reči za dom in gospodinjske zadeve. (13%)

Romantična darila. (1%)

Nenavadna in izvirna darila. (12%)

Bone za razne dogodke, doživetja. (41%)

Drugo. (KAJ?) (9%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!