|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
26.3.2008 16:44:10   
krfjolca
Nogavica, ravno zdaj jo letim kupit, sem ravno dobila mail, da je objavljeno. Pa to je pomojem že več ko pol leta nazaj, ko sem jaz pošiljala slike ... user posted image

Avatar sem pa nekaj čarala in zbrisala, potem mi je pa štekalo, ko sem hotela drugega naštimat. Si moram čas vzet pa eno lepo slikico najti. 

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 826
26.3.2008 17:56:07   
MALINČICA
Tako, MAjči počiva, jaz pa se bašem s čokolešnkom in pred pc-jem. Ga moram počasi zbudit, da ne bo predolgo drnjohal, polhec zaspani.

Grem v soboto malo pogledat z tem space bag vrečami, me že kliče spomladansko čiščenje, pa da bo mogoče malo več prostora po omarah.user posted image

Max, daj še meni pliiiiiz pošlji geslo za slikice.

Zamima, upam da si že pod odejo in hiberniraš, da čimprej prideš k sebi.user posted image user posted image user posted image
Naš Maj pa niti ne govori tako zelo, sicer ogromno gode v svoji dojenščini, res skoz nekaj žlobudra, ampak da bi besede prav povedal pa niti ne.
Tako zelo funkcionalno recimo uporablja "še, na (daj/izvoli), nam(njam njam), aja-aja, maaam(Maj), Gala(bratec Gal), vala(hvala), tata (ata), babi, dedi, popavi (bom pospravil-in vrže v koš), pa-pa, kak(umazano),moj-moj,ti-ti,la-la(poje ali pa bi rad pesmi poslušal) pa še kaj, ko se zdaj ne spomnim.
Na mojo žalost mene ne naziva z mama, v bistvu me sploh ne naziva, me sploh ne kliče, samo ko joka, reče mama, mama. In ko mene ni zraven me menda pokliče(pravita tašča in moja mami), ampak sumim, da takrat hoče jest user posted image  ker ko je lačen, mi namesto am-am reče mamam.
Ah, kozliček mali.

Tako, zdaj se grem pa v posteljo crklat in malega zbudit.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 827
26.3.2008 19:19:46   
MALINČICA
Joooj, kako lepa otroka!!! Max, prava lepotca imaš doma!!!!! Ful lepe slikice, mam kar malo luštov!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 828
26.3.2008 20:05:31   
krfjolca
Ja, jaz imam tudi lušte user posted image .
Ampak si ne dovolim o tem razmišljat, dokler ne bo pogodbe za nedoločen čas user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 829
26.3.2008 20:16:38   
Aja1
Dober večer.
Neja spi. Zvečer je spet imela vročino. Pojma nimam, kaj ji je. Zjutraj brez vročine, zvečer pa prileze tja do 38,6 user posted image . Jutri grem popoldan itak do njene pediatrinje zaradi bolniške za prejšnji teden (baje pripada bolniška za tisti dan ko otroka pelješ in tisti da, ko ga greš iskat v bolnico - spremstvo).
Pa ponoči full kašlja. Dve uri skup user posted image user posted image . Ima tak moker kašelj, ampak kaj, ko vse kar izkašlja poje user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 830
26.3.2008 20:24:22   
Aja1
Max, ti si iskala škatle za igrače. Jaz sem jih naročila tukaj - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167277

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 831
26.3.2008 20:31:49   
krfjolca
Jaz imam tudi te od BCja. Samo se mi je pri enem že odlomilo kolo, ko je Anže malo preveč dirjal z njim po sobi. Za gor sem pa gledala tele: http://www.zverinica.si/index.php/trgovina/artikel/67
So mi res svetovni!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 832
26.3.2008 20:34:35   
Aja1
Krfjolca, te sem tudi jaz gledala, ampak mi ni všeč, ker imajo ob strani blago, pa brez pokrova so user posted image .Sicer so pa full lepi in verjetno tudi kvalitetni.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 833
26.3.2008 20:52:17   
atanja
A je že nova Mama izšla? Moram jo šibat kupit... Kdaj pa sploh izide?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 834
26.3.2008 20:53:39   
atanja
kako pa vi pošljete slikce ker jaz sem jih kar preko maila? Mislim za revijo?

Zamimauser posted image , jaz te vsakor občudijem. Prava mamica si...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 835
26.3.2008 21:02:23   
urška76
Čer!
Joj Max kak cukr je tale tvoj Tjaš. Nika je pa itak strašno luštna frajerka. Čist po mamici.
Za nami pa je rojstnodnevi dan. Naš mali je pa pravi tečko bil. Se vid, da je spet dobil ogromno stvari v kratkem času. Pa še sobota nas čaka. Srčno upam, da bodo kolegi skromni z darili. Ni noben nč prašu, kaj naj mu kupi user posted image . No kakor koli, upam, da ne bo pretiravanj.Je pa mulo mali izbirčen kot le kaj. Si je želu formulo na daljinca. Pa začne odvijat zjutri darilo in ga najprej odper na zadnji strani, kjer je bila ena slika sive formulce. On pa takoj užalje, da je hotu rdečo. user posted image  In to še predno je vidu, kake barve je njegova (itak, da rdeča). Nov glavnem formula je že zapljenjena za en teden. Je imel take, da je joj. Da me bo brcnu, pa udaru, pa pošprical (je bil glih na wc), pa da se bo kar po tleh metal. Pol sem mu pa razložila, da če se bi rad tepel, da mu bom njegove stvari zapakirala v potovalko in naj gre nekam, kjer se bodo tepli. K jest se ne mislim tepst z njim. No in on meni mirno nazaj, da pol bo pa potovalka težka user posted image  Konec koncev se je pol umiril, sam se je pa men fajn kadil iz ušes.
Jutri zjutraj sva pa z malo naročeni k zdravnici, ker spet kašlja na veliko, pa hripava je. In zdele že dva dni slabo spi zarad tega.
Zamima pocajtej se. Upam, da ti tvoja starša pomagata vsaj popoldan, da lahko kako urco v miru počiješ. Si pa super mami, jest ne vem, kako bi brez Žiga sgfolgala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 836
26.3.2008 22:20:31   
max81
čer babe...joj zdej mi bo pa res še narodn ratal od tolkih komplimentovuser posted image
Aja1 ja te škatle sm že hotla  kupit, pa so bila vsa kolesa že v trgovini vsa počena, pol jih pa nisem vzelauser posted image ...kakšna bi bila šele doma...so pa re ful luštne

no mi2 sva bila skoraj cel dan sama doma, ati je zrihtal vse kar je imel v planu, mali je bil priden, tamala tud, čeprav je bila ful utrujena k sta prišla domov in je šla direkt spat....tašča je kupila mali čevlje, pa kavbojke in pižamicouser posted image user posted image

zdejle se pa ati in sine crkljata, sine mu spi na trebuhuuser posted image user posted image ...zgleda da mu je fino toplo

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 837
26.3.2008 23:08:05   
majas
O joj, kako je to drobčkan in lepo... Kako pa je kaj Nika sprejela brateca?

Jaz sem na poti v pojstlo.. je prišel moj domov za eno urico, da se je stuširal, najedel, da sva se malo pocartala pa je sem ga že peljala nazaj.

Sladko spite..kar verjetno že vse.

Lahko noč..

Zamima-mogoče je Zala čutila da si ti napeta in utrujena, da hočeš da zaspi pa je bila taka.. naslednjič pa se kar zraven nje uleži, se pocartajta in skupaj zaspita-tudi ti si potrebna spanja,, in koje Zala zaspal-kaj si počela na RR? Tudi ti bi morala počivati-kako te bom našeškala naslednjič user posted image ne te samo hecam da se malo nasmeješ..vse bo ok... saj veš user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.3.2008 6:40:37   
atanja
Ej kaj naj naredim. Mali je danes od 5h kašlal da se je zbudil. Bil je maloprehlajen  sam mu nič ne teče iz nnosa, pa vročine nima. Edin kašlja pa malo bolj. A ga naj pelem v vrtec

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 839
27.3.2008 7:06:23   
Nogavica
atanja, upam, da ti bo katera pravi čas svetovala, jaz namreč nimam pojma, kakšna so "pravila" v vrtcu glede tega. user posted image  Če boš klicala v vrtec, ti bodo pa verjetno kar rekli, naj bo doma, ne?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 840
27.3.2008 7:53:37   
Aja1
Atanja, taka je tudi naša. Jaz sem jo kar peljala v vrtec, ker mi bolniške ne bo dala. Imela je zvečer vročino, zjutraj pa ne. Popoldan jo gremo pa vseeno pokazat do P. ker grdo kašlja. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.3.2008 8:55:18   
atanja
Ja jaz sem ga peljala. Mam danes ginikologa pol moram it pa v službo. mam mal slabe vesti sam nima vročine pa še v avtu se je naspal pa dobre volje je. K>ašla pa res grdo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 842
27.3.2008 8:59:46   
viv_
Daaaaaaaaaaaaaan!

Otroc zdravi, jest diham na škrge, ampak ne morem bit doma, ker mam ena izobraževanja. Mam pa v ponedeljek in torek dopust, tko da bom mal k seb pršla. Pa Zarja ma v ponedeljek še okulista.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.3.2008 9:03:25   
atanja
kako pa to da ima Zarja okolista?
mi še za zobarja nismo nič dobili.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 844
27.3.2008 9:28:25   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Jaz mam filing, da na en uček mal poškili. In ker imam jaz okvaro oči (astigmatizem) me je panika zagrabla. Pa še ful se ji učki solzijo in dostikrat ima vnete, tako da nej pogleda.

Za zobarja sem jo jaz sama prijavila. Pri enem letu mi je P rekla, naj jo prijavim. Pri Mirni je bilo isto. Imamo pa v KR ful fajn otroško zobarco!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 845
27.3.2008 10:50:41   
majas
Mi spali ok. Trkam da smo končno zdravi zdaj.

Imamo sonček-niso nekaj sneg napovedovali user posted image hvalabogu da ga ni, sem vesela sončka. Tudi danes delam popoldan. Zdaj pa letim na pošto.
Je tamala sitna, sploh se noče zaigrati, tako da morave malo ven iz bajte.

Lep dan

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 846
27.3.2008 11:27:23   
**Petra**
Dan!!

En velik objemček za vse bolančkane.

Max, čestitke za sinčka, pa tud jst bi te prosila za geslo za fotke.

Drgač pa tud pri nas moraš sam otročke naročit pri zobarju po 1 letu. Midva z Nikom sva mela zdej v marcu. Lump mali sploh ust ni hotu odpret. Šele potem je mal zinu, ko mu je tist ogledalček za zobke pokazu. Pa čez 6 mesecev se morva spet naročit, ko mu bojo še drugi zobki zrastli.

Kar ne morem verjeti, da je že kar 3. del novemberk user posted image  Po kolkih straneh pa odprejo novo temo?

Aja, kaj pa je bilo narobe, da je bila Neja v bolnici?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 847
27.3.2008 12:07:47   
atanja
IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Jaz mam filing, da na en uček mal poškili. In ker imam jaz okvaro oči (astigmatizem) me je panika zagrabla. Pa še ful se ji učki solzijo in dostikrat ima vnete, tako da nej pogleda.

Za zobarja sem jo jaz sama prijavila. Pri enem letu mi je P rekla, naj jo prijavim. Pri Mirni je bilo isto. Imamo pa v KR ful fajn otroško zobarco!

Upam da ne bo nič ugutovil.

Jaz sem pa zdele mela pregled. Pa moje G ni bilo in jo je ena nadomeščala. Vzela brisa pa vse pregledala. Tako da zdaj imam pa tri leta mir.

Zdaj pa študirat da bo moje znanje večje... Pol pa v vrtec pa upam da mali ne bo slab in bova lahko ostala na spomladanskem srečanju. Se kar veslim k se z mamicam sam tako bežno kaj rečemo kle bomo pa skupaj se mal družli. PA škoda k ni takih srečanj več...

Ajdi

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 848
27.3.2008 12:08:37   
atanja
majas pri nas je dež...user posted image

Petra kako se kaj ti počutiš?

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 849
27.3.2008 12:45:39   
majas
Petra lepo da si se malo oglasila...

Jaz sem ravno tamalo kaznovala, ker mi v stolčku samo plezi in razbija in se ji ne da nič dopovedaati, jesti ni hotela, se je samo igrala z žličko, jaz sem svoje pojedla, potem pa tamala vrže dol svojo sklečko in se razbije... potem pa me tako grdo pogleda.. sem jo samo pograbila in nesla v pojstlco. Zdaj pa se v njej na veliko pogovarja in igra jaz pa sem mislila kako bo jokala user posted image včasih je res nemogoča in tako trmasta da se sprašujem-če delam jaz kaj narobe... user posted image

Jaz se pa grem zdaj zrihtat in počasi v službo.

Atanja-tudi pri nas je postalo temno in oblačno user posted image vsaj zunaj sve bile malo.

papa

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!