Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.3.2008 14:31:36
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Smo pa danes ukinili flašo mleka za zvečer (tik pred spanjem), ker sem opazila na enem zobku dve črni majhni pikici . Zobke smo umivali po večerji (pred flašo mleka). Saj niti ne vem, če je to krivo... Naš tudi nima tipi-topi zobkov. Sicer jih redno umivava (ampak res bolj na hitro, ker me sicer ugrizne - očitno imamo res enega zmaja v bajti ), pa se vseeno na sprednjih malce rumenkaste obloge. Črnih pikic pa ni. Flašo še vedno prakticiramo, smo pa spremenili rutino tako, da jo spije ne v postelji ampak v dnevni, potem še umijemo zobke in gre spat. Če mu pa zjutraj ali ponoči dam še malo mleka, pa vedno na koncu dobi malo vode ali grenkega čaja, da poplakne.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.3.2008 14:49:43
|
|
|
|
Zamima
|
Tudi pri nas je umivanje zobkov znanstvena fantastika ,... ne pusti si umivat, ko jo pa primem in ji hočem jaz pa se začne dret na vso grlo, meni je pa prav grdo, ko imajo tam 3, 4 letniki vse gnile zobke še preden jim uspejo izpasti mlečni
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.3.2008 15:10:49
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Sam zdej pričakuj, da se bo neki časa upiral vsem zdravnikom. Naš Miha je po infekcijski dobil strah do vseh oseb v belem. Živa se je pa ful drla na zadnjih dveh posvetovalnicah in se ni pustila pregledat in je rekla zdravnica, da je to pač obdobje. Zanimivo je pa to, da se nama zadnje čase vsakič joka, ko gremo k mesarju pa je tašča rekla, da je bil David isti in da je možno, da mesarja povezuje z zdravnikom, ker ima na sebi beli plašč. Se mi zdi kar logično, čeprav sama nisem nikoli pomislila na to. krfjolca, super, da sta doma Živa je pa danes rekla apil (april). Poslušamo pesmico in v njej pojejo "oh ti muhasti april", mala pa zraven sodeluje in zapoje apil. Sem jo hotela prej posnet pa imam prazne baterije. Ena pesem se pa začne s "tiki tiki tak" in če vprašam Živo, kaj bomo poslušali, reče ti ti ta. Včasih kar ne morem verjet, kako so brihtni ti naši škratki.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.3.2008 15:36:02
|
|
|
|
krfjolca
|
Naš tudi čisto vse ponavlja. Potem ful hecno izpade, ko določenih glasov ne zmore izgovorit ali pa izgovori samo zadnja dva zloga. Prejle je prinesel dediju daljinca in zahteval "idijo" (televizijo). V bolnici so se mu pa ful smejali, ko je ves čas kazal na vrata pa ponavljal "mou sou, dijo!" (domov šel, adijo!) Pa eni rdečelasi sestri je vsakič rekel "dej am am, jedu!" (mislim, da je razumljivo ...) Res so brihte . Sva pa prejle videla en grozen primer starševske neodgovornosti, moram prav povedat nekomu! . Ker so pač razmere na cestah grozne, je en BMW malo stolkel ograjo na avtocesti. Sprednji del je imel čisto uničen. Ko sva se midva peljala mimo, je tip ravno zapeljal avto na odstavni pas, medtem je žena postavljala trikotnik, hčerka (cca 5 let) pa je stala sredi odstavnega pasu na cesti! Mislim, šit no! Zakaj ni mogla počakat v avtu, bi bila stokrat bolj varna, kot pa sredi avtoceste, ko bi vsak lahko priletel vanjo, sploh na tako spolzki cesti!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.3.2008 20:27:00
|
|
|
|
max81
|
hej babe, kako ste kej????? mi smo super,mala pobalinčka sta pridna, ati šravfa en računalnik, jest sem pa tud za par minutk skočila na RR...ne morem preveč gledat v računalnik, me že od včeraj glava boli...zdej pa še to smotano vreme in še neki časa ne bomo šli ven krfjolca, škoda ja da se nismo vidl, drugače pa super, da sta doma današnja noč je bila kr ok, razen mojega glavobola, mali je pa spal kr pri nama, ker se mi ni dalo vstajat in ga hodit gledat
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.3.2008 21:08:34
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Tudi pri nas je umivanje zobkov znanstvena fantastika ,... ne pusti si umivat, ko jo pa primem in ji hočem jaz pa se začne dret na vso grlo, meni je pa prav grdo, ko imajo tam 3, 4 letniki vse gnile zobke še preden jim uspejo izpasti mlečni se kar podpišem
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.3.2008 21:14:03
|
|
|
|
majas
|
In zdaj Max čestitke za malega korenjaka. Pa imate parček... sem res vesela da si že doma in si si opomogla od vsega.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.3.2008 21:21:01
|
|
|
|
urška76
|
Čer! O max, lepo, da ne pozabiš na nas . Ti akr počivaj, pa če te res fajn glava boli si pa le kak lekadol privošči, pa čim več počivaj. Kok mate pa kej snega v vašem koncu? Upam, da vas ni zamedlo. Glede zobkov, če bi si Špela pol utako lepo pustila zobe umivat kot Miha bi blo super. Tko mamo pa kar probleme, čeprav zdaj pali, da jo Žiga drži v naročju, jaz ji pa zobe krtačim. Pa vmes jih ona še nama puca. No nekak nam ratuje, pa vztrajamo tud pr hudem tuljenju. V bistvu se ji takrat ko tuli še najlaže zobe umiva. Krfjolca ja nekateri starši so res neodgovorni. Na cesti se žal vidi vse mogoče, če pa ksdaj komu kaj rečeš, si pa ta največji idiot. (to sva midva enkrat izpadla, k sva rekla, da upava da jih prej policaji dobijo, kot pa se otroku kaj naredi, ko so dojenčka imeli v naročju na prvem sedežu) Naš otroc zdej pridno spijo, upam, da bo celo noč tako.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.3.2008 21:27:07
|
|
|
|
majas
|
O joj... Bogi Anže, pa samo da je zdaj vse ok. Ravno tako za Nejo, sem mislila na vaju vsak dan pa nisem uspela do računalnika. Zdaj sem vse lepo prebrala. Si grem službeno uniformo zlikat, potem pa pod tuš in spančkat. Jutri pa spet delat tako lepo je bilo zdaj 3dni biti doma. lahko noč
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.3.2008 22:41:18
|
|
|
|
viv_
|
Čer! No, zgleda da gre vsem novembrčkom na boljš Naša je čist OK, celo jest je spet začela, zvečer je zmazala celo skledo gresa, sama, jasno... Niti pod razno se ne pusti futrat. Ampak, bo do konc tedna pri moji mami. Zobke na čase pusti umivat, včasih ne,... Ampak se potrudimo in nekako uspeva - včasih pusti meni, včasih Gabru, včasih Mirni Je pa res, kot pravi Urška, bolj se dere, lažje jih je umit Drgač smo pa mi mleko po flaši ukinili že pri ene 7-8 mesecih. Edino čez dan ji dam včasih za pit v flašo, pa še to ji povečini dam kozarček. Itak čist lepo pije. Je pa pravi dudo-odvisnik. Kriza... ves dan hodi po stanovanju in se dere: "duuuuuuuuuudiiiiiiiiiiii, kjeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiii?" pol jo najde in jo nekje spotoma zgubi, ko se zaigra, pa spet ista pesem naprej "duuuuuuuuuudiiiiiiiiiiii, kjeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiii?" Je bila pa ful smešna, gleda včeri revijo umetnostno drsanje, pa se zraven zvija, pa roke gor, pa dela figure... Nakar pod vtisom drsalk na TV-ju dvigne še eno nogo, pol jo je pa zmanjkal. Je tko telebnila... Ampak se ni sikirala v žaru borbe je "oddrsala" dalje... Muca Maca - zate pa navijamo, da rata čim prej Sem mela v planu še ful zadev za napisat, pa sem pozabla... čakam na 23h, da dam tamali dozo, pol grem pa spat.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 9:30:11
|
|
|
|
Nogavica
|
Drage moje novembrke, želim vam lep materinski dan.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 10:27:08
|
|
|
|
viv_
|
Mama viv vam tudi čestita ob materinskem dnevu!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 10:44:34
|
|
|
|
Zamima
|
Najprej vsem lep materinski dan,... Zala je v vrtcu, grem po njo čez slabo urco, jaz sem pa imela opravke v mestu - zavarovanje avta, danes me čaka še registracija. No, ja, vreme je pa tak čudno, ful sije sonček, ampak piha pa tak mrzli veter, da me je celo prepihalo .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 10:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz želim vsem lep materinski dan! Moj je danes zjutraj odpotoval na NL. Je šel malo pogledat starše in sestro. Midve z Ano žal nisva mogle it zraven. Mi je ful smotano, ga že pogrešam.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 11:17:47
|
|
|
|
max81
|
dober dan tudi iz naše strani ...pa seveda lep materinski dan vsem današnja noč je bila prima, ene dvakrat sva se podojila in oba kot kladi zaspala nazaj ...imeli smo že prvi obisk patronažne in smo s težo že čez porodno , sem ful vesela, da lepo napreduje moj mali pikec imamo 3570g, domov smo pa prišli z 3300g trenutno sva sama, sta nekam šla z babico in prideta čez kšno urco nazaj, junior pa trenutno še spi
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 12:09:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Max81, ticker za Tjaša. Sej vem, da sem nora, sam kaj, če so mi pa tickerji tako cute.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 12:09:43
|
|
|
|
Aja1
|
Vsem lep materinski dan. Mi smo imeli spet slabo noč. Neja je tri ure skup kašljala in zraven jokala . Zjutraj je bilo pa težko vstat za vrtec. Zaspana in sitna je bila že doma, da sem jo komaj zrihtala, v vrtcu je pa začela na polno jokat . Nisem je mogla potolažit. 10 minit sem jo stiskala in jo pregovarjala, da naj gre k Mateji (vzgojiteljici), pa ni hotela. Se je prav zarivala vame. To je verjetno naredila bolnica . Vsakič, ko so jo odnesli, je bilo jo je bolelo (kri, infuzija,...). Upam, da bo kmalu spet stekla v igralnico k vzgojiteljici v naročje. Prav mučno mi je bilo Max, super, da se lepo štimate.
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 17:28:39
|
|
|
|
max81
|
MucaMaca super za ticker, sam kaj ko sem jest bolj blont, pa ga ne znam namontirat tam kamor paše joj Aja1 upam, da bo Neja kmalu spet stara Neja...verjetno je res travma na bolnico in vse kar se je tam dogajalo samo za vaju
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 19:05:51
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Kot kaže je Neja zbolela. So me danes klicali iz vrtca, da je zakuhala . Imela je 38,8 vročine. Se mi je že zjutraj zdela čudna, ker je res tako nenavadno jokala, se stiskala,... ampak vročine pa še ni imela. Jaz samo upam, da bo tokrat moj pripravljen vzet bolniško, ker imam jaz v službi pravo norišnico...dela toliko, da ven ne vidim. Max81 - kdaj sta izbrala ime? V porodnišnici?
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 19:09:43
|
|
|
|
Zamima
|
Večer,... Zala spi,... smo pa malo prej domov prišli, tolk letanja danes, da se mi blede že ,... Poleg tega zgleda, da imam desno uho vneto , boli me ful, vse dol od ušesa do grla ,... kr nekaj no Mislim, kdaj se bom končno pozdravila??? Grem zdaj pod tuš pa nekaj pojest, pol pa pred TV, pa zgodaj danes spat .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 19:12:25
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Dober večer. Kot kaže je Neja zbolela. So me danes klicali iz vrtca, da je zakuhala . Imela je 38,8 vročine. Se mi je že zjutraj zdela čudna, ker je res tako nenavadno jokala, se stiskala,... ampak vročine pa še ni imela. Jaz samo upam, da bo tokrat moj pripravljen vzet bolniško, ker imam jaz v službi pravo norišnico...dela toliko, da ven ne vidim. Max81 - kdaj sta izbrala ime? V porodnišnici? o ti boga Neja, zdej pa še to ...sej sploh ni čudno, ko pa je tako čudnoo vreme, enkrat ful vroče, pol pa spet mrzlo oooo ne zdej sva pa ime že imela izbrano preden sem šla rodit .....imela sva pa Matica in Tjaša..pa mojmu Matic ni bil preveč všeč, no pa imamo Tjaša...haha
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 19:13:39
|
|
|
|
max81
|
Poleg tega zgleda, da imam desno uho vneto , boli me ful, vse dol od ušesa do grla ,... no Zamima zdj je pa že zadnji čas, da se spraviš v red...tudi zate
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 19:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Max81, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 19:34:52
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Joj boga Neja! Pa naj bodo teli naši bejboti že zdravi. Men je pa Miha neki kri kakal. Sicer je verjetno samo kaka žilica počila, k je v vrtcu full zadrževal, sam grozn mi je blo pa vseen.- Bomo vidl, kaj bo ponoč oziroma pri naslednjem kakanju. Max lepo, da imaš tako pridnega sinčka. Naj bo še naprej tako zlat. Kako pa sedaj Nika prenaša bratca, ko ni več ena in edina? Zamima ti se tud pocajtej. Pa če tok ušes boli pejt do zdravnika. Zdej grem pa otroke spat spravt.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.3.2008 19:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, te bolezni, pa virusi in ves šit. in za vse bolne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Koiko ss ste imele preden ste donosile?metuljcek27Koliko ss ste imele preden ste donosile ?1 (
77%)
2 (
9%)
3 (
5%)
več (
9%)
Število vseh glasov: 227Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!