|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
26.12.2008 19:38:11   
Aja1
Čer.
Mrk?
Mi smo bili danes pa na dedku Mrazu. Je dobila poganjalca, eno leseno sestavljanko in metrsko gosenico. Super darilo. Pri policiji da sindikat ponavadi res dobra darila user posted image . No, razen pliš povsod uštulijo zraven, doma se pa prah nabira gor. A katera ve, kam bi lahko dala plišaste igrače? Kje bi jih vzeli?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
26.12.2008 20:23:51   
urška76
Čer!
Mi smo bili danes pri naših. Smo se menil, da bi šli jutri plava, zdej ma pa Miha neki rdečga lulija, pa mal oklevava. Bomo vidli zjutraj.
Zamima ribica se ni sam pr tleh zadrževala, tud plavuti so ji začele razpadat, pa napihnjena je bila, so nama svetoval, da jo raj prej vzameva ven, predno okuži preostalo. Sam ne me prašat kok mi je blo hudo za to bogo ribico. No zdej v akvariju plava njen nadomestek, pa je Miha takoj opazil, da ima drugačno kapico. No sva mal zdravila okrivila, ker mu nisem hotla praznikov pokvart.
Aja razne pliškote daš lahko v varno hišo za otroke, ali pa društvu Beli obroč. Mi smo jih letos eno velko vrečo nesli v vrtec, so jih zbiral za otroke s Kosova. Predlani sem jih pa dve velki vreči dla kolegici, ki je hodila na Bežigrajsko gimnazijo in so jih tam zbirali. Drugo leto jih bom pa verjetno na Petrol nesla, ker bodo mel baje spet akcijo zbiranja igrač.
Zdej pa mal pred tv, pol pa spat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
26.12.2008 20:39:10   
Aja1
Za tale Petrol sem zamudila. Bi mi bilo najbolj sproti. Bom vidla, če bodo kje v okolici zbirali, drugače bom pa tudi počakala do drugega leta. Hvala.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
26.12.2008 21:35:38   
krfjolca
Mene pa zanima, če imajo kje zbiralno akcijo sladkarij user posted image . Bi se z veseljem znebila gore čokolad in piškotov, če ne, bomo vse sami požrli. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
26.12.2008 21:44:29   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Mene pa zanima, če imajo kje zbiralno akcijo sladkarij user posted image . Bi se z veseljem znebila gore čokolad in piškotov, če ne, bomo vse sami požrli. user posted image

user posted image user posted image user posted image  meni pošlji. user posted image  Pri nas nimamo nikoli gore sladkarij (sploh čokolad), ker vse sproti zmažem user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
27.12.2008 8:01:59   
Aja1
Jutro.

Pri nas pa sneži. user posted image user posted image user posted image

Danes gremo v Lj na Rudnik malo v šoping. Dedek Mraz še ni vsega nabavil. Neja bo počakala pa pri naših.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
27.12.2008 12:58:30   
urška76
Dan!
Pri nas pa nobenega snega. Sem pa tja je kaka snežinka zaplesala mimo okna.
Otroc spijo, končno. Sem se potrudla in zgodi naredila kosilo, da bosta šla zgodi počivat, ker gremo potem plavat(smo zmenjeni). Pa se mulota glih dobr umirita v posteljah, ko je začela soseda vrtat na veliko.user posted image  Pa je šlo še pol ure, da sem ju spet umirila in da sta končno zaspala.
Žiga je šel v trgovino, da nabavi vse, kar rabimo za peko piškotov. Sem otrokoma obljubila, da bomo jutri dopoldne packali, no pekli.  user posted image  Popoldne smo pa na kosilo povabljeni k Žigovi teti. Spet mi ne bo treba kuhat. user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
27.12.2008 19:36:11   
urška76
Čer!
Nikjer nobene user posted image  
Mi smo bili v atlantisu. Pa še mamo in ata smo zraven povabili (da sva lahko z očijem tud mal pobegnila user posted image  ). Zdej sta pa maladva tako utrujena, da je joj. Še eno ruisanko pogledata potem pa šibata spat. Upam, da nav spet soseda kaj zbijala.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
27.12.2008 20:16:03   
Aja1
Dober večer.
Mi smo v Lj nabavili vse potrebno, da bo dedek Mraz nastavil darila pod smrekico. No, razen za Nejo nisem nikjer dobila Tomyjeve Lili (telebajska).
Popoldan smo šli pa k bratovi družini po darila. Neja je uživala v družbi otrok. Bo treba res kmalu narest družbo zanjo user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
27.12.2008 20:24:44   
max81
mah napišem, pol se pa kr vse neki ugasneuser posted image ...u glavnem dober večer....kako ste kej preživele praznike???  Mi smo se meli fino je bil tastar 2 dni frej, včeraj sva si pa prvošla nočno sankanje še z 8mi kolegi in smo se meli ful noro, pol smo šli še na pico pa naplesal smo se tud...no ja moj malo manjuser posted image , tko da sva prgonila ob pol 3h damuser posted image user posted image user posted image ...moja mami je bla pa varuškauser posted image ...baje da ponovimo nasledn tedn, za varuško smo že zmenjeniuser posted image

tole naše uspavanje zvečer je ratala katastrofauser posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da se bo naveličala....ma nč grem mal pred tv, sem kr zmatrana, ker sem bla že ob 7h pokonc, pa čez dan nič miru, pa en stroj mi še suši, tko, da mam s tem cunam za par dni mir

ja nč lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
27.12.2008 20:37:35   
Aja1
Punce eno vprašanje oz. prosim za kakšno mnenje. Ena moja dobra prijateljica je v torek rodila. Ni mi nič sporočila  user posted image . V sredo izvem od njene mamice, da je rodila punčko s CR. Ok, si mislim, mi ni mogla sporočit.... V sredo ji potem pošljem telegram, pošljem še sms, vendar nič odgovora. Do danes sem ji potem napisala še 2 sms-ja, ker me pač zanima, kako sta. Pa nič.  user posted image user posted image user posted image A pričakujem preveč? Ne vem, kaj naj si mislim. Predno je rodila sva si pa skoraj vsak dan pisali maile, sms, se klicali,... Zdaj pa je preteklo že 5 dni in če ne bi slučajno vidla njene mame, sploh ne bi vedla, da je rodila.... Prosim za kakšno mnenje. Sem čudna?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
27.12.2008 20:38:05   
Aja1
Max, super za sankanje user posted image . Jaz bi tudi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
27.12.2008 21:14:19   
krfjolca
Aja, jaz sem pol ure po porodu pisala SMSe vsem možnim znancem in pol-znancem, tako da po mojem mnenju še zdaleč nisi čudna.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
27.12.2008 21:32:02   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Aja, jaz sem pol ure po porodu pisala SMSe vsem možnim znancem in pol-znancem, tako da po mojem mnenju še zdaleč nisi čudna.

jaz sem tudi, zato mi je to res malo čudno user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
27.12.2008 21:33:49   
Aja1
Čaka me cel kup za likanje  user posted image ..... Grem zdaj pol urce likat, pa še jutri urco in bo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
28.12.2008 10:35:52   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Punce eno vprašanje oz. prosim za kakšno mnenje. Ena moja dobra prijateljica je v torek rodila. Ni mi nič sporočila  user posted image . V sredo izvem od njene mamice, da je rodila punčko s CR. Ok, si mislim, mi ni mogla sporočit.... V sredo ji potem pošljem telegram, pošljem še sms, vendar nič odgovora. Do danes sem ji potem napisala še 2 sms-ja, ker me pač zanima, kako sta. Pa nič.  user posted image user posted image user posted image A pričakujem preveč? Ne vem, kaj naj si mislim. Predno je rodila sva si pa skoraj vsak dan pisali maile, sms, se klicali,... Zdaj pa je preteklo že 5 dni in če ne bi slučajno vidla njene mame, sploh ne bi vedla, da je rodila.... Prosim za kakšno mnenje. Sem čudna?

Ravno včeraj sva imela z mojim debato oz. jaz sem mu govorila kaj opažam pri nekaterih mojih znankah user posted image . In sicer, malo grobo bom napisala, ampak očitno ko rodijo mislijo, da niti za sekundo ne smejo pustiti dojenčka samega,...  Ah kaj samega, na miru, še ko spi morajo tičat ob njemu! Ok, vse lepo pa prav, ampak v mejah normale, ne moreš se kar odtrgat od vseh ko rodiš in se dobesedno nalepit na otroka! Itak, da je otrok na prvem mestu, ampak takrat ko spi, pa se menda lahko posvetiš tudi drugim stvarem,... ali pa sem jaz tako zelo čudna, ne vem user posted image .

Aja1, vse je mogoče, ko greš rodit ti itak vsi pamet solijo, možno, da sploh ni imela mobitela zraven, in ti ni morala javiti/odpisati,... ker ji je lahko kdo rekel, da naj se odklopi in si odpočije user posted image . Sej ne, da jaz še šivana nisem bila pa sem to veselo novico morala javiti in sem veselo klicala naokoli.

Ampak pustimo to, različni smo si.

Nisi pa nič čudna, vsaj z mojega vidika ne, moj naslednji in zadnji sms tej kolegici bi bil: pa hvala za hvaležnost!
user posted image

Škoda, da si ji šla poslat telegram, en sms bi bil prek kot dovolj,...

Ponavadi nisem ne vem kak zamerljiva, ampak take stvari pa - no comment!  user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
28.12.2008 10:36:20   
urška76
Dan!
Mi smo že en biskvit naredili, pa rogljički se nam pečejo user posted image  No en pladenj je rogljičkov, drug pa, hm ne vem kaj bi temu rekla-Špelini in Mihovi rogljički user posted image .
Sem neki prekosila samo sebe user posted image  Iz biskvita bom domine naredila, sam se mora najprej dobr ohladit. Upam, da mi ratajo, jih bomo nesli popoldne sabo na obisk (za novoletno darilo, pa da ne požremo vsega sami user posted image )
Zdej grem pa v pečico kukat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
28.12.2008 10:37:00   
Zamima
Šele zdaj sem prebrala, da je to tvoja dobra prijateljica - user posted image Ja, halo no?!

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
28.12.2008 10:40:03   
urška76
Roglički majo še mal cajta. user posted image
Aja moja prva misel bi bila (glerde na to, da sta bili prej skoz v stiku), da nima telefona s seboj. Pol pa pri vsej poplavi hormonov je pa pozabila svojemu naročit naj te pokliče in se ti zahvali. Počaki še par dni, da pride domov. Potem boš pa videla.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
28.12.2008 12:40:57   
Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: max81

Hm, ne smemo se imeti lepo? user posted image
Vejice, max, vejice... user posted image user posted image user posted image ... lahko kdo narobe razume...

LP
Ž.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
28.12.2008 18:22:02   
viv_
... crknu mi je PC. No, dela z brzino 0, vse blokira, crkuje...
Zdej se švercam na compu od staršev... damn! Ampak me mori, k ne morem na noben forum, k ne morm nč čekirat...
Jezna sem res...

Če  ne vzpostavim veze letos, SREČNO VSEM! SE BEREMO PO NOVEM LETU!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
28.12.2008 18:40:24   
Aja1
Hvala za mnenja. Torej le nisem čudna in ne "zahtevam" preveč. Res sem kar malo užaljena. Telefon je sigurno imela s sabo (če ne, ji ga je pa njen fant prinesel), tako da bi ahko napisala par besedic. Danes naj bi šla že domov iz porodnišnice, pa še vedno nič odgovora.... Sem sklenila, da je ne bom klicala,...nič. Kar naj ona, če želi. Ja, je pa to ena mojih najboljših prijateljic.... Se poznava že iz vrtca.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
28.12.2008 20:04:30   
urška76
Aja kaj pa če jo daje kaka poporodna depresija?  user posted image  (A to nastop tako zgodi sploh?user posted image  ) Ne vem, če sta bili res taki prijateljici, pol vsekakor ni normalno, da se ti ne oglasi. Lahko ti pa je poslala sms, pa se je kje zataknil (ja tud to se zgodi) in je zdej ona užaljena, ker si ji tako pozno čestitala. Še kak dan ali dva jo pusti, potem pa jo pokliči. Se ne splača prijateljstva zavržt, ne da bi se prej pogovorila.
Viv upam, da se te comp kmalu usmili.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
28.12.2008 20:04:57   
Aja1
Midva sva bila danes pa v Čateških toplicah. No, malo sva bila na bazenih (sva se drsala po toboganih user posted image ), potem sva šla pa v savne. Max, kdaj se gremo skupaj z mulčki namakat?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
28.12.2008 20:06:33   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: max81

Hm, ne smemo se imeti lepo? user posted image
Vejice, max, vejice... user posted image user posted image user posted image ... lahko kdo narobe razume...

LP
Ž.

Ah dej bit tko pikolovski no. Smotko.

Mala me kliče, oči ni dobr.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?