Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 19:50:31
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Mi smo šli pa lučke gledat. Pa srečo smo imeli in smo v Zvezdi glih prišli na plesno predstavo Muca Copatarica. So plesali otroc iz Kazine. Maladva sta gledala z odprtimi usti. Jutri bom mela pa nehvaležno nalogo. Bom morala uspavat ribico od Miha. Je čist boga, sam si je ne upam zdele zvečer, ker mimali še spal ne bo. Že menmi je full hudo, kako bo šele njemu. Jo že ene dva dni gledam, je neki čudn mirna in samo pr tleh. Plavala je samo ko je bilo hranjenje. Dons pa porajtam, da ji je repna plavut začela razpadat. Pojma nimam od česa. Jutr bo Žiga po službi šibal v trgovino po novo ribo, pa da se pozanima, kaj bi bilo z Mihčevim Žanom narobe. Sam se mi zdi, da smo že domol bolano prinesli. Je bla že takoj rahlo napihnjena.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 20:19:37
|
|
|
|
Aja1
|
Urška, kaj pa če kupite zelo podobno ribico? Mogoče bi se dalo Miha prelisičiti?
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 20:43:15
|
|
|
|
Nogavica
|
urška76, kako boš uspavala ribico? Jaz sem tudi ravno včeraj morala eno dat v Radensko.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 20:47:24
|
|
|
|
Nogavica
|
Mi smo pa bili danes v službi pri Božičku. Se ga na najino presenečenje ni bala in mu je celo sedla v naročje (še dobro, da sem imela s sabo fotoaparat), se je pa zato bala igralcev, ki sta pripravila predstavico pred prihodom Božička. Za darilo je dobila vedro z nekaj lončki dišečega plastelina in dodatki za ustvarjanje s plastelinom.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 21:09:51
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica urška76, kako boš uspavala ribico? Jaz sem tudi ravno včeraj morala eno dat v Radensko. Dala jo bom v eno posodico z vodo in v hladilnik. V knjigi piše, da je to najbolj human način, ker se počasi ohladi in zaspi. Upam, da je to res, ker mi je že zdej hudo, kaj bom morala naredit. Bomo pa probal dobit podobno ribico. Čeprav po drugi strani, bi bla pa to prilika, ko bi malemu lahko razložila par stvari v vezi umiranja, ker ga vedno tako zelo zanima (kdaj in zakaj je kdo umrl).
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 21:12:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Vesele praznike vsem skupaj in vse dobro v letu 2009!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 21:17:09
|
|
|
|
atanja
|
Joj men je pa to preveč hudo naredit. Enkrats sem eno usmrtila ker je dobila bel izrastek pa plavat ni mogla z njim. Ostale mi pa kar same umrejo. No na začetku so mi zdaj je mir. Jaz pa delam biskvit za jutr z odtisom smrekice. Mam tak pekač. Bom mal po svoje naredila. ZDaj sem spekla biskvit od nuteline torte, ZDaj bom pa puding kremo naredila pa zalila da bo lep odtis pol pa dala biskvit in okrog obrnila da bo puding vugoraj. Upam da bo vredi. Moram neki nareidt k gremo k babici od mojga na večerjo. Pa ker delam do 16h ji ne morem nič durzga pomagat bom pa vsaj nekaj prispevala. Ne vem če sem povedala da ko smo šli gledat dedka mraza je bla najprej predstava in je mali tok se jokat začel da ko je dedek prišel sem mogla ven iz dvorane. No pol pa sem mu ga od vzunaj kazala pa kako darila tala je pa mulc reku da gre. In ko sva stala v vrtsi je vidu svoje sošolce pa vzgojitelco kako so vsi šli po darila in je hotu sam it k njemu in se vsest v naroče . In smo celo naredil tri slike. In to samo zaradi darila....
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 21:18:38
|
|
|
|
atanja
|
Aja urška sem ti hotla povedat da ni nujno da je ribica bolana. Ampak dostkrat je prehuda sprememba.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 23:07:17
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: atanja Aja urška sem ti hotla povedat da ni nujno da je ribica bolana. Ampak dostkrat je prehuda sprememba. Sej če bi bila samo mirna, bi še šlo, sam to razpadanje plavuti mi pa ni všeč. Ma ne vem, bom vidla zjutri kaka bo. Šibam spat. Nočko
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.12.2008 11:08:16
|
|
|
|
Žiga
|
A tole dons ne dela? LP Ž.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.12.2008 11:50:04
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga A tole dons ne dela? LP Ž. dela, dela
|
RE: November 2006 - 3. del 24.12.2008 11:56:57
|
|
|
|
urška76
|
Dela, sam jest se pa tko klavrno počutm. ampak jest res nisem za take stvari.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.12.2008 12:36:12
|
|
|
|
urška76
|
Evo, sem mal boljše volje. Je bil vodovodar pr men, da je zrihtal eno zadevšno. Pa mal sem se šla pomočnika dedka Mraza in sem zavijala darila. Otroška so zdej vsa v papirju. Za ta stare moram pa še mal prpravt. Pa sej mam še cel teden časa
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 24.12.2008 20:40:24
|
|
|
|
Nogavica
|
Punce, želim vam čaroben božični večer.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.12.2008 12:27:21
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Evo, mi smo zdaj prišli domov. Smo bili pri tašči od včeraj. Torej sem spet popustila mojmu zaradi ljubega miru. Smo se imeli kar fajn, nažrla sem se pa spet kot pujs. Zapovrh bompa danes pekla še eno pecivo iz zdroba (in brez jajc), tako da ga lahko jedla tudi Neja.
|
RE: November 2006 - 3. del 25.12.2008 14:38:38
|
|
|
|
urška76
|
Dan. Sem že pred kako uro napisala dolg post, pol me je pa vn vrgl. Zdej se mi pa velikih postov ne da pisat, zato samo vsem vam in vašim družinam želim lep in miren božični dan.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.12.2008 15:57:22
|
|
|
|
atanja
|
LEpe praznike vsem punce. Mis m obli včeraj pri njegovih. danes smo pa doma, počivamo. Tamal pa uživa k ma po tem norem urniku koončno oba skupaj doma in se sam crklja
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.12.2008 19:01:55
|
|
|
|
Aja1
|
Seveda želimo tudi mi vsem lepe praznike. Zdaj je šla Neja spat, tastar v službo, jaz pa na RR Sem popoldan pekla eno pecivo z zdrobom, jabolki, orehi. Naj bi bilo super dobro (sem probala en košček pred enim tednom na obisku), meni je ratalo pa super zanič - za v koš. Pojma nimam, kje sem ga polomila. Prav grdo se je čutil gres (kot bi bil surov ). Moram se še enkrat pozanimat za recept. Mogoče sem pa res kaj narobe naredila.... Najhuje je bilo to, ker mi je Neja "pomagala" z vsem navdušenjem, potem pa eno uro gledala skozi okno, ko se je hadilo in komaj čakala, da bo probala. .Na koncu je šlo pa v smeti. Bo kaj čvekanja danes?
|
RE: November 2006 - 3. del 25.12.2008 20:27:37
|
|
|
|
Aja1
|
Nobene nikjer, meni je pa dooooooooolgčas. No saj imam cel kup za zlikat, ampak se mi ne da. Se grem raje vržt pred tv. Upam, da je kaj pametnega. Drugače bom pa knjigo brala. No, če se stiskate s svojimi najdražjimi, vam je oproščeno, da se ne javite na RR.
|
RE: November 2006 - 3. del 25.12.2008 20:32:52
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Otroc so v postelji (končno), midva sva povečerjala, na RR je tuga , jest pa šibam pod tuš pa dragemu v objem. Smo bili pa danes cel dan notri. Sta se morala maladva naužiti igranja z novimi kockami Lep večer vsem.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.12.2008 20:50:06
|
|
|
|
Zamima
|
LEPE praznike vsem ,... Urska, upam, da se nisi odpisala ribice,... moje so kar en čas plavale samo pri tleh in se stiskale skupaj,... Sedaj spet veselo plavajo
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.12.2008 20:54:46
|
|
|
|
Zamima
|
nas je danes tud kar lepo zasnežilo,... evo, božič je za nami, potem še novo leto,... po tem bo pa vse spet bolj "normalno"
|
|
RE: November 2006 - 3. del 25.12.2008 21:37:28
|
|
|
|
krfjolca
|
Evo, mi smo tudi preživeli dva prav prijetna dneva, jaz pa od samih dobrot spet ne upam na vago. Sem imela včeraj posvetovalnico, pa so mi rekli, da nimam najboljše krvi, tako da sem resno vzela in bogaaaaato jedla meseka in vse ostalo . Sploh čokolada naj bi imela veliko železa in pomojem bi imela že danes 100% boljše izvide . Zdajle pa mulo že spi, jaz sem si privoščila prijetno kopel, zdaj bom šla pa kmalu še jaz med rjuhe. Možek se pa ubada s svojim darilom. Je čisto navdušen nad setom vlakcev, ki sem mu ga kupila, tako da je šel prejle k stari mami še po celo kolekcijo tirov, ki jih je imel še on kot otrok (ker so od Mehana, se čisto lepo kombinirajo z novimi), in zdaj veselo sestavlja in sortira. Mater, sem naredila generalno napako!!! Namesto, da bi dokončali podstrešje zdajle med prazniki, se bodo ubadali s to igračko! Za jutri se je že menda zmenil z bratom, da bosta skupaj sestavila tire .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 26.12.2008 7:43:28
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Naša še spi Jaz pa pijem en dober čajček - Božični čaj.
|
RE: November 2006 - 3. del 26.12.2008 7:45:18
|
|
|
|
Aja1
|
Danes popoldan gremo pa še na enega dedka Mraza - na policijskega. Zdaj grem pa pristavit za govejo juhico, ker potem ne bo časa. Bova z Nejo pekli piškote. V tem zelo uživa. res niso najlepši, ampak so pa njeni
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?