Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 20:11:34
|
|
|
|
atanja
|
Aja to pa poznam... za danes bi jaz znorela, za božič pa date lahko babypfone dol pa jo maš pod kontrolo. Razen če ti je čist mim it pol pa maš lahko izgovor-sem žleht. Mi gremo isto k njegovim, v eno sobo k nas natlačjo 13 notr in pol mora mali sedet na kavču na miru k druge nima sam mava vedno izgovor da greva prej domov. Ej krfjolca po moje da lahko. mami mi je rekla da ja....
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 20:25:22
|
|
|
|
Aja1
|
Nimamo baby phona. Pa še prespali naj bi tam.
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 20:53:27
|
|
|
|
Zamima
|
Aja1, sej se bo vse uredilo, božični večer je, nekak se bosta že dogovorila kje bosta, zakaj pa ne pridejo njegovi k vama?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 21:12:44
|
|
|
|
atanja
|
a to pa je mal zoperno. sam sam zato ekr se rada zbudim doma da imam svoj mir. To mi je zdaj najlepše ker ne hodva z mojim več za novo leto po raznih kočah k se zjutraj zbudiš in potem moraš z celo družbo kavo spit, pa poslušat razne klobase. Mater sem že stara. .
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 8:07:56
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Midva imava še kar tiho vojno.... Ne vem, kako bomo to rešili. Vse bi bilo ok, če ne bi včeraj zaradi teh butastih kolin vse ostalo padlo v vodo (pa sva bila zmenjena). Zdaj pa se ne dam kar tako. Vedno takoj leti, če mu mamica kaj reče.... Ampak on misli, da sem jaz čudna, da težim brezveze,.... Mašina, vsaj enkrat bi ji lahko rekel ne hvala, imamo druge plane. Sicer pa se je moja viroza že skoraj poslovila . Sem pa okužila sodelavko - že kar smrka. Neja se je pa tudi dobro zmazala . Ni bilo hudo- veliko blažja oblika od moje.
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 8:09:06
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: atanja a to pa je mal zoperno. sam sam zato ekr se rada zbudim doma da imam svoj mir. To mi je zdaj najlepše ker ne hodva z mojim več za novo leto po raznih kočah k se zjutraj zbudiš in potem moraš z celo družbo kavo spit, pa poslušat razne klobase. Mater sem že stara. . Jaz se tudi najraj zbudim doma. In potem delam tako, kot meni paše, ne kot drugi hočejo.
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 9:29:47
|
|
|
|
Zamima
|
Aja1, tega menda nikoli ne boš spremenila, če ima tak odnos z mamo... Je pač navezan nanjo Kaj češ,... Bosta pa oba mogla malo popustit, ker drugače bo vojna Pa lih zdaj pred prazniki, ajoj no
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 10:50:41
|
|
|
|
marella1
|
Mirna z malo zamude vse najboljše za rojstni dan pa še veliko otroških radosti in veselja Lana bo pa dobila knjigo o živalih (neko enciklopedijo ali kaj podobnega) pa še kakšno igračo za zraven pa ne vem kaj . Nečakinja dobi knjigo in pribor od WMF-a je bil precej znižan in sem ji ga kupila. Za vse ostale drasle bo pa kakšna malenkost. pa pa
< Sporočilo je popravil marella1 -- 22.12.2008 10:57:11 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 10:57:00
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Aja1, tega menda nikoli ne boš spremenila, če ima tak odnos z mamo... Je pač navezan nanjo Kaj češ,... Bosta pa oba mogla malo popustit, ker drugače bo vojna Pa lih zdaj pred prazniki, ajoj no Se strinjam s tabo. Itak ne bo nič pomagalo, verjemi mi moj svak je tudi navezan na mamo (je edinček) in se ne splača prepirati zaradi tega...je pa sestra tudi že norela...se ne splača zaradi takšnih reči.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 19:51:19
|
|
|
|
Aja1
|
Marella, večkrat se oglasi. Jaz sem pa včeraj in danes skuhala po eno rundo čokoladnega likerja. Je njami, njami. Smo ga v službi 3 babe skor pol flaše spile . Jutri bom naredila pa še vanilijevega (prvič), da bo malo mešano za darilca.
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 20:40:38
|
|
|
|
Zamima
|
Kr nekaj, jaz imam spet veselje z uspavanjem
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 21:00:51
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima - upam, da Zala hitro zaspi. No ja...vsaj veš, da jo imaš
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 21:01:23
|
|
|
|
Aja1
|
Max, povej kaj! Ne samo čekirat.
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 21:10:46
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Zamima - upam, da Zala hitro zaspi. No ja...vsaj veš, da jo imaš ma ne vem kaj ji je , ona ne bi spala in konec, halo? ura je že 21.00
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 21:14:53
|
|
|
|
Aja1
|
Jaz jo dam zvečer kar v posteljo (ko je njena ura) in včasih tudi še eno uro poje pesmice. Potem pa zaspi. Zdaj pa poslušam Mirana Rudana.
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 21:16:51
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, povej kaj! Ne samo čekirat. mah sej se mi sploh nč ne da
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 21:20:33
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, povej kaj! Ne samo čekirat. mah sej se mi sploh nč ne da Kva si pa tako lena.
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 21:28:57
|
|
|
|
Aja1
|
Sem se zdej spomnila, da bi se mogla s tastarim pobotat, ker bi mogla it še v šoping za darila za nečake.... Imava namreč samo en avto. Mojga sva prodala....
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 21:37:51
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, povej kaj! Ne samo čekirat. mah sej se mi sploh nč ne da Kva si pa tako lena. mah kva pa vem...tamalo je trgal proti večeru, da je blo groza, trma 300 na uro..je tko tulila, da so me ušesa bolela..sam zaspala sta pa na srečo u sekundi, upam, da se ne bo spet zbudila ob 24h tko kt zdnje par dni...ne vem al jo kočniki zafrkavajo jest nimam več pojma kva narest
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 21:45:33
|
|
|
|
Zamima
|
max a odpreva klub? Moja je potem le zaspala . Sem pa jaz zadnje čase tako utrujena, da adijo pamet
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.12.2008 22:00:46
|
|
|
|
krfjolca
|
Evo, sem upoštevala nasvet od atanje in šla še enkrat prekuhat marmelado. Pa me je mulc tako motil vmes (dec pa tudi), da sem jo prismodila in sem lahko samo še cel lonec (6 litrov) zlila v WC. Potem sem jasno čisto popenila nad celim svetom, še najbolj pa nad možem, da moram čisto vse narest sama, da mi je šel potem v trgovino po sadje in mi celo pomagal lupit za novo rundo. Mi je šlo celo popoldne, ampak še dobro, da se je to zgodilo, ker je nova marmelada 10x boljša od prejšnje . Evo, še recept: 3 kg pomaranč (v bistvu ene 5 kil, 3 mora prit potem olupljenega sadja) 1 kg jabolk 1 limona 2 kg sladkorja 3 vrečke Želina 3 žličke cimeta 1 l vode Sladkor in vodo zavreš, da nastane sirup, v to vržeš na koščke narezane pomaranče (treba odstraniti čimveč tiste bele kožice, sicer je marmelada grenka) in jabolka (pokapana z limoninim sokom). To potem segrevaš do vretja in nato kuhaš dobre pol ure. Nato vse skupaj zmiksaš s paličnim mešalnikom, dodaš Želin, dobro premešaš in vreš še nekaj minut. Na koncu dodaš še cimet.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 11:15:54
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Kok je pa ta megla tečna. Se mi čist nč ne da. Don pišem sam zato, da ne pozabte name Včeri sem letala po nakupih, danes sem šla na tržnico po mal kislega zelja in sem prišla čist premražena domov.V bistvu ni bil tok mraz, kot je zoprna megla. Zdej pa študiram, kaj bi jedla. Pa mi gredo sam cukri po glavi . Lepo bodte, upam, da imate ostale sonček.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 12:28:25
|
|
|
|
Žiga
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Zdej pa študiram, kaj bi jedla. Pa mi gredo sam cukri po glavi . Pust' cukre... Bom jaz!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 12:42:08
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Zdej pa študiram, kaj bi jedla. Pa mi gredo sam cukri po glavi . Pust' cukre... Bom jaz! Prepozn, jih že ni Ne, ne hecam se, neki jih je še ostal. Bova po novem letu skupi hujšala.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.12.2008 18:48:20
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Evo, skuhan še vanilijev liker. Letos bodo bolj domača darilca. Zdaj pa Neja spi, tastar je na šihtu, jaz imam pa miiiiir
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?