|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
21.12.2008 20:11:34   
atanja
Aja to pa poznam... za danes bi jaz znorela,  za božič pa date lahko babypfone dol pa jo maš pod kontrolo. Razen če ti je čist mim it pol pa maš lahko izgovor-sem žleht. Mi gremo isto k njegovim, v eno sobo k nas natlačjo 13 notr in pol mora mali sedet na kavču na miru k druge nima sam mava vedno izgovor da greva prej domov.

Ej krfjolca po moje da lahko. mami mi je rekla da ja....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
21.12.2008 20:25:22   
Aja1
Nimamo baby phona. Pa še prespali naj bi tam.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
21.12.2008 20:53:27   
Zamima
Aja1, sej se bo vse uredilo, božični večer je, nekak se bosta že dogovorila kje bosta, zakaj pa ne pridejo njegovi k vama?

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
21.12.2008 21:12:44   
atanja
a to pa je mal zoperno. sam sam zato ekr se rada zbudim doma da imam svoj mir. To mi je zdaj najlepše ker ne hodva z mojim več za novo leto po raznih kočah k se zjutraj zbudiš in potem moraš z celo družbo kavo spit, pa poslušat razne klobase. Mater sem že stara. user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
22.12.2008 8:07:56   
Aja1
Jutro.

Midva imava še kar tiho vojno....
Ne vem, kako bomo to rešili. Vse bi bilo ok, če ne bi včeraj zaradi teh butastih kolin vse ostalo padlo v vodo (pa sva bila zmenjena). Zdaj pa se ne dam kar tako. Vedno takoj leti, če mu mamica kaj reče.... Ampak on misli, da sem jaz čudna, da težim brezveze,.... Mašina, vsaj enkrat bi ji lahko rekel ne hvala, imamo druge plane. user posted image

Sicer pa se je moja viroza že skoraj poslovila user posted image . Sem pa okužila sodelavko - že kar smrka. user posted image  Neja se je pa tudi dobro zmazala user posted image . Ni bilo hudo- veliko blažja oblika od moje.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
22.12.2008 8:09:06   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

a to pa je mal zoperno. sam sam zato ekr se rada zbudim doma da imam svoj mir. To mi je zdaj najlepše ker ne hodva z mojim več za novo leto po raznih kočah k se zjutraj zbudiš in potem moraš z celo družbo kavo spit, pa poslušat razne klobase. Mater sem že stara. user posted image .

Jaz se tudi najraj zbudim doma. In potem delam tako, kot meni paše, ne kot drugi hočejo.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
22.12.2008 9:29:47   
Zamima
Aja1, tega menda nikoli ne boš spremenila, če ima tak odnos z mamo... Je pač navezan nanjo user posted image Kaj češ,...

Bosta pa oba mogla malo popustit, ker drugače bo vojna user posted image Pa lih zdaj pred prazniki, ajoj no user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
22.12.2008 10:50:41   
marella1
Mirna z malo zamude vse najboljše za rojstni dan pa še veliko otroških radosti in veselja user posted image

Lana bo pa dobila knjigo o živalih (neko enciklopedijo ali kaj podobnega) pa še kakšno igračo za zraven pa ne vem kaj user posted image . Nečakinja dobi knjigo in pribor od WMF-a je bil precej znižan in sem ji ga kupila. Za vse ostale drasle bo pa kakšna malenkost.

pa pa

< Sporočilo je popravil marella1 -- 22.12.2008 10:57:11 >

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
22.12.2008 10:57:00   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Aja1, tega menda nikoli ne boš spremenila, če ima tak odnos z mamo... Je pač navezan nanjo user posted image Kaj češ,...

Bosta pa oba mogla malo popustit, ker drugače bo vojna user posted image Pa lih zdaj pred prazniki, ajoj no user posted image

Se strinjam s tabo. Itak ne bo nič pomagalo, verjemi mi moj svak je tudi navezan na mamo (je edinček) in se ne splača prepirati zaradi tega...je pa sestra tudi že norela...se ne splača zaradi takšnih reči.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
22.12.2008 19:51:19   
Aja1
Marella, večkrat se oglasi.

Jaz sem pa včeraj in danes skuhala po eno rundo čokoladnega likerja. Je njami, njami. Smo ga v službi 3 babe skor pol flaše spile user posted image . Jutri bom naredila pa še vanilijevega (prvič), da bo malo mešano za darilca.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
22.12.2008 20:40:38   
Zamima
Kr nekaj, jaz imam spet veselje z uspavanjem user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
22.12.2008 21:00:51   
Aja1
Zamima - upam, da Zala hitro zaspi. No ja...vsaj veš, da jo imaš user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
22.12.2008 21:01:23   
Aja1
Max, povej kaj! Ne samo čekirat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
22.12.2008 21:10:46   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima - upam, da Zala hitro zaspi. No ja...vsaj veš, da jo imaš user posted image

ma ne vem kaj ji je user posted image , ona ne bi spala in konec, halo? ura je že 21.00 user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
22.12.2008 21:14:53   
Aja1
Jaz jo dam zvečer kar v posteljo (ko je njena ura) in včasih tudi še eno uro poje pesmice. Potem pa zaspi.

Zdaj pa poslušam Mirana Rudana. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
22.12.2008 21:16:51   
max81

mah sej se mi sploh nč ne dauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
22.12.2008 21:20:33   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

mah sej se mi sploh nč ne dauser posted image user posted image user posted image

Kva si pa tako lena. user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
22.12.2008 21:28:57   
Aja1
Sem se zdej spomnila, da bi se mogla s tastarim pobotat, ker bi mogla it še v šoping za darila za nečake.... Imava namreč samo en avto. Mojga sva prodala....user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
22.12.2008 21:37:51   
max81

IZVIRNO SPOROČILO: max81

Kva si pa tako lena. user posted image user posted image

mah kva pa vem...tamalo je trgal proti večeru, da je blo groza, trma 300 na uro..je tko tulila, da so me ušesa bolela..sam zaspala sta pa na srečo u sekundi, upam, da se ne bo spet zbudila ob 24h tko kt zdnje par dni...ne vem al jo kočniki zafrkavajo jest nimam več pojma kva narest

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
22.12.2008 21:45:33   
Zamima
max a odpreva klub? user posted image   Moja je potem le zaspala user posted image .

Sem pa jaz zadnje čase tako utrujena, da adijo pamet user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
22.12.2008 22:00:46   
krfjolca
Evo, sem upoštevala nasvet od atanje in šla še enkrat prekuhat marmelado. Pa me je mulc tako motil vmes (dec pa tudi), da sem jo prismodila in sem lahko samo še cel lonec (6 litrov) zlila v WC. user posted image
Potem sem jasno čisto popenila nad celim svetom, še najbolj pa nad možem, da moram čisto vse narest sama, da mi je šel potem v trgovino po sadje in mi celo pomagal lupit za novo rundo. Mi je šlo celo popoldne, ampak še dobro, da se je to zgodilo, ker je nova marmelada 10x boljša od prejšnje user posted image .

Evo, še recept:
3 kg pomaranč (v bistvu ene 5 kil, 3 mora prit potem olupljenega sadja)
1 kg jabolk
1 limona
2 kg sladkorja
3 vrečke Želina
3 žličke cimeta
1 l vode

Sladkor in vodo zavreš, da nastane sirup, v to vržeš na koščke narezane pomaranče (treba odstraniti čimveč tiste bele kožice, sicer je marmelada grenka) in jabolka (pokapana z limoninim sokom). To potem segrevaš do vretja in nato kuhaš dobre pol ure. Nato vse skupaj zmiksaš s paličnim mešalnikom, dodaš Želin, dobro premešaš in vreš še nekaj minut. Na koncu dodaš še cimet.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
23.12.2008 11:15:54   
urška76
Dan!
Kok je pa ta megla tečna. Se mi čist nč ne da. Don pišem sam zato, da ne pozabte name user posted image
Včeri sem letala po nakupih, danes sem šla na tržnico po mal kislega zelja in sem prišla čist premražena domov.V bistvu ni bil tok mraz, kot je zoprna megla.
Zdej pa študiram, kaj bi jedla. Pa mi gredo sam cukri po glavi user posted image .
Lepo bodte, upam, da imate ostale sonček.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
23.12.2008 12:28:25   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Zdej pa študiram, kaj bi jedla. Pa mi gredo sam cukri po glavi user posted image .

Pust' cukre... Bom jaz!user posted image

user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
23.12.2008 12:42:08   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Pust' cukre... Bom jaz!user posted image

user posted image

Prepozn, jih že ni user posted image  Ne, ne hecam se, neki jih je še ostal. Bova po novem letu skupi hujšala. user posted image  

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
23.12.2008 18:48:20   
Aja1
Čer.

Evo, skuhan še vanilijev liker. Letos bodo bolj domača darilca. user posted image

Zdaj pa Neja spi, tastar je na šihtu, jaz imam pa miiiiir user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?