Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.12.2008 23:27:53
|
|
|
|
max81
|
...ja vsake toliko mal pošpegam gor tudi mi2 sva povečerjala...sva kr musako nardila, pa pa jest sem kiflčke spekla pa čokolado sem not dala, tamale2 sta šla itak spat tako kot ponavadi...čmrla je čist slaba, zmatrana tako, da sta takoj zaspala, sam kaj ko tako poka tuki, da se skoz neki zbujata..no sej bo kmalu mimo....jest sem pa danes slabše kot včeraj...pomoje bom glih kar pluča zgubila DRUGAČE PA MOJE DRAGE NOVEMBRKE...ŽELIM VAM, DA VAM LETO 2009 PRINESE VSE, KAR SI SAME NAJBOLJ ŽELITE...SREČNO
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.1.2009 8:49:47
|
|
|
|
Nogavica
|
Punce, včeraj mi ni uspelo priti na računalnik, zato vam danes želim Zdravja, sreče in da bi se vam izpolnilo čimveč želja!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.1.2009 19:04:13
|
|
|
|
viv_
|
SREČNO 2009!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.1.2009 19:32:42
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Mislim, da bom šla danes kar kmalu spat, ker že cel dan zeham. Včeraj sem komaj dočakala polnoč . Ma nisem več vajena ponočevanja. Pred enim letom je bila to mala malica . Ja, sem bila utrjena od Nejinih zbujanj na uro-dve. Zvečer smo kartali tarok, pa sem imela skoz slabe karte, da se mi tudi igrati ni dalo. Danes zjutraj seveda pa Neja auf ob 6.50. Dopoldan smo šli k tašči in tastu, popoldan smo dobili pa obiske (brat z družino). Bilo je noro...norišnica. Nisem vajena štirih otrok na kupu . Ampak je bilo lušno. Jutri in v soboto pa moj dela cel dan.
|
RE: November 2006 - 3. del 1.1.2009 19:46:18
|
|
|
|
max81
|
čer...a vam kej internet šteka...zgleda, da vsi gor visijo k dela nenomalno počas tud jest sem komaj dočakala polnoč, tko, da sem se kr kmalu odpravla spat, tamaledva sta bla pridna..no mali je začel kašlat, pa smrkat...čmrla je pa kr bolša od včeri bom šla pa pomoje kr kmalu spat, ker me tko oči pečejo, da komej gledam, zgleda, da ne bo u nedeljo nič s smučanjem
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.1.2009 19:49:54
|
|
|
|
Aja1
|
Meni nič ne šteka.
|
RE: November 2006 - 3. del 1.1.2009 20:09:24
|
|
|
|
max81
|
pol pa to sam pr nas
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.1.2009 20:24:42
|
|
|
|
Aja1
|
Max, kolk imate snega? Mi ga imamo cca 1 cm . Se gremo jutri kepat
|
RE: November 2006 - 3. del 1.1.2009 20:55:44
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, kolk imate snega? Mi ga imamo cca 1 cm . Se gremo jutri kepat tolk, da je belo ..itak je pa ves pomrznjen
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.1.2009 22:09:16
|
|
|
|
atanja
|
SREČNO 2009 No mi smo dali včeraj malega spat, je šel oči z njim ker je bil utrujen. Pa sta bla nemirna ker je pri nas skoz pokalo. Ven sta prišla malo pred 11h. Mali je bil ves zleplen. Pa smo ga napravli da je z nami pričakal novo leto. no pol smo pa mal čez okno gledal pokanje. Pol pa sem mal ga crklala ker je bil čist konc, in očitno je bil mal živčen ker mi je bruhat začel.... No danes je blo vse ok, tud ponoči je normalno spal. Evo darila so za njega deževala povsod. tako da upam da ga bom lahko odvadla daril . Zdaj pa berem knjigo Skrivnost.. Jo je katera brala...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.1.2009 7:34:08
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Evo, tastar šel na šiht, Neja gleda telebajske, mama pa hop na RR. Zdaj pa razmišjam, kaj bi počeli cel dan. Neja bi pekla piškote (ravno je gledala Lili in Po da pečeta telekotke ). No saj bi jih, ampak pol jih bom še jedla...pa sem prav nažrta od teh praznikov.
|
RE: November 2006 - 3. del 2.1.2009 7:34:35
|
|
|
|
Aja1
|
Atanja - knjiga dobra?
|
RE: November 2006 - 3. del 2.1.2009 10:39:58
|
|
|
|
Nogavica
|
atanja, jaz sem začela gledat film, ampak sem zaspala zraven, ker je bilo prepozno. Imam pa v planu tudi knjigo, me bolj vleče kot film.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 2.1.2009 10:40:06 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.1.2009 13:06:33
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Mi mamo pa norijo te dni. Je dedek Maraz tok enih darilc pod smrekico pustil, da jih bomo komaj raznosil okol. Se vidi, da je že star in slabo vidi, pol pa darila od drugih kar pri nas pusti . Ampak nam je pa sneg prinesel , me je skor kap od presenečenja, ko sem zjutraj roleto dvignila. Včeraj smo bili pri naših, danes smo bili že pri tašči, popoldne gremo pa k enmu kolegu. Zdele pa mala bejba že spi, mali se premetava po postelji, naš je pa avto v avtopralnico pelu. Upam, da je v garaži +, da nam nav zamrznu.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.1.2009 20:46:01
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Evo...sem vsa napihnjena . Cel dan sem nekaj žrla.... Z Nejo sva povrh vsega pekli piškote (in jih seveda jedli),... Tolikoo ponovoletnem hujšanju... Sem imela slabo vest, pa sem spila en liter donata....zdaj pa čakam, če bo kaj prijelo. Upam le, da se ne bodo obiski wc-ja začeli ponoči.
|
RE: November 2006 - 3. del 3.1.2009 8:02:31
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Včeraj zadnja, danes prva. Dotat potem ni prijel. Bi ga mogla več. Zdaj pa že laufajo telebajski, Neja na kahli, tastar v službi.
|
RE: November 2006 - 3. del 3.1.2009 13:40:40
|
|
|
|
urška76
|
Dan! A ste vse po obiskih al kaj? Mi gremo danes k moji sodelavki, ima bejbote enakih let tok nmi. No ta najstarejša je že v šoli, ta maladva sta pa oba po par mesecev starejša od mojih dveh. No moji trije počivajo. Špela in tastar spita, Miha se pa po postli vala, ga bom kmal dvignla, da nav bejbe zbudu, k pol bo spet tečna. Jutri gremo pa k tašči na kosilo. Pa zjutraj še na hitrco moji prjatlci voščit. Mal načvekejte no, da bom mela zvečer kaj za prebrat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.1.2009 16:36:50
|
|
|
|
max81
|
jest raje ne bi nič napisala, da si ne bo slučajno kdo kakšne napisane besede oziroma stavka narobe zamišljal
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.1.2009 18:14:08
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 jest raje ne bi nič napisala, da si ne bo slučajno kdo kakšne napisane besede oziroma stavka narobe zamišljal Max, kaj te muči?
|
RE: November 2006 - 3. del 3.1.2009 19:07:44
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga IZVIRNO SPOROČILO: max81 ja nč lepo se mejte Hm, ne smemo se imeti lepo? Vejice, max, vejice... ... lahko kdo narobe razume... LP Ž. ne vem kako nj bi si kdo še kako drgač tole razumel.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.1.2009 19:16:43
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: Žiga IZVIRNO SPOROČILO: max81 ja nč lepo se mejte Hm, ne smemo se imeti lepo? Vejice, max, vejice... ... lahko kdo narobe razume... LP Ž. ne vem kako nj bi si kdo še kako drgač tole razumel. Ah, moški ne zastopijo
|
RE: November 2006 - 3. del 3.1.2009 21:12:38
|
|
|
|
atanja
|
Evo jaz sem ravno volje za knjigo da si dan polepšam. uglavnem: me že zjutri začne štrudentka masirat da naj ji najdem zamenjavo še za danes-pa sse nisem dala. Pol pa še da naj ji za jutr najdem-kdo mi bo pa šel delat zadnji moment... In sem jezna ker nisem plačana zato da se sekiram na fraj dneve . Tako da bom po moje še zdele napisala dopis vsem študentom, da bomo v takih primerih imel ukrepe. sej mi je žal sam ne gre več drugač. Pol pa še a kdo od vas živi s starši v istem gospodinstvu. Uglavnem moja mami je RES ZLATA, sam je problem k je preveeeččč. In pol k bi rada kaj sama uredila mi vmes skače. Npr. dam Teda spat in ni blo ene njegove brisače-jaz sem bl tako tako in pač vzemem eno drugo. In ona prileti v kopalnico in mi jo zamenja z drugo ker je uno šla iskat v sušilca d ajo bom lahko mela.... Ok sej vem HVALA BOGU DA JO IMAMA. Ji to tud povem in sem res srečna. sam a lahko kaj sama naredim???? Danes sem jo poslala na sprehod na slilo da sem kuhno pospravla in sem se pol ure tok dobr počutla da sem še za faks nareduila veeelik. Kako to rešujete? itak sem ji v jezi rekla da naj pusti namiru in zdaj je užaljena. Sej jo zasptopim da je jezna k vse naredi sam jaz jo ne dohajam. Jaz ne morem ustat ob 6h zjutri al pa še prej da bi dala pred njo cujne prat. ma res. jaz bi to zdele naredila sam kva k je že vse anredila. oz neki ni, in sem ji vzela kup nezloženih cujn in jih skrila v najino sobo k nikol ne hod. Ok sem dala ven iz sebe. Aja knjiga je tako: ne vem jaz k mam zadnje čase same pesimistične misli, je glih taprava. Tako par stvar je res neverjetih sam je mogoče pa kej na tem. Ti sporočim. ME je pa ful potegnila notr.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.1.2009 18:08:09
|
|
|
|
Nogavica
|
Tako, praznikov je konec, dragi že dela . Škoda, da je prehitro minilo, ko smo se imeli tako fajn te dni. Živa je doli pri babi in dediju s celim kupom pobarvank, jaz pa malo skačem po RR, ampak ni nič pametnega za prebrat. Grem malo stanovanje pospravit, da bo imela Živa spet veselje razmetavat, ko pride gor. Upam, da se bo zdaj spet več čvekalo.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.1.2009 19:37:45
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: Žiga IZVIRNO SPOROČILO: max81 ja nč lepo se mejte Hm, ne smemo se imeti lepo? Vejice, max, vejice... ... lahko kdo narobe razume... LP Ž. ne vem kako nj bi si kdo še kako drgač tole razumel. Ah dej no max, ne bit tako občutljiva, ta stari so pač čudni včasih.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.1.2009 19:42:19
|
|
|
|
urška76
|
drgač pa dober večer. Mi smo preživel današnje kosilo pri tašči. No sej ni blo tko švoh, je dobre sarmice pripravila. Pa na en dolg sprehod smo šli, k je bil tak lep sonček. Sem mal mačic nabrala, da bosta otroka jutri v vrtec nesla. Ja, pa samo še trem družinam mormo novoletna darila nest. Smo letos že ene štiri mesece v prednosti napram lani Zdej pa šibam Miha stuširat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?