Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.12.2008 20:09:30
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Aja kaj pa če jo daje kaka poporodna depresija? (A to nastop tako zgodi sploh? ) Ne vem, če sta bili res taki prijateljici, pol vsekakor ni normalno, da se ti ne oglasi. Lahko ti pa je poslala sms, pa se je kje zataknil (ja tud to se zgodi) in je zdej ona užaljena, ker si ji tako pozno čestitala. Še kak dan ali dva jo pusti, potem pa jo pokliči. Se ne splača prijateljstva zavržt, ne da bi se prej pogovorila. Ne vem. Možno je tudi da ima poporodno deprsijo . Ne vem sicer, kako to zgleda, ampak mi res ni normalno, da se nič ne oglasi. Prej pa res skoraj vsak dan. Me je spraševala od A do Ž o porodu, dojenju, dojenčkih,.... Ne vem. Bom počakala še malo potem pa ji napisala mail, če se ne bo prej oglasila.
|
RE: November 2006 - 3. del 28.12.2008 20:52:14
|
|
|
|
Aja1
|
Punce, ste ta teden frej ali delate? Mi delamo.
|
RE: November 2006 - 3. del 28.12.2008 20:53:31
|
|
|
|
atanja
|
ČER No mi smo našga navadl da je pok pok kar naprej in da bo novo leto ion žurtka in ful fajn in ne vem kaj še. Tako da smo še mirni kadar kaj poči. Bomo vidl kako bo za nl. Aja men ful ni pasal se pogovarjat. Jaz sem bla tok zmatrana da edin v tiusti zmedi poslala sms vsem takoj po porodu sam debetirat kako pa kaj se mi pa ni dal. In tud k me je ena prijateljica klicala se mi ni dal pogovarjat in se pač nisem javla. ne vem men je tokk pasal da je bil mir. Še k je moja mami prišla sem jo rposila če bi lahko šla mal prej k sem hotla počivat. Pa ne vem zakaj
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.12.2008 20:54:09
|
|
|
|
atanja
|
JAz delam do 31. Pa še to se zna zgodit da do 6h zvečer...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.12.2008 18:37:06
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Cel dan nobene na RR? No, moja prjatelica se mi je le oglasila z enim čist kratkim mailom, da so ok. Ok....vsaj nekaj.
|
RE: November 2006 - 3. del 29.12.2008 20:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila danes v službi, jutri pa spet. No pol pa lepo fraj do 5.januarja! Sem pa ta zadnji teden cela smotana, jem spet kot .
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.12.2008 20:27:09
|
|
|
|
Aja1
|
Oooooo, MucaMaca....izgubljena duša. Javi se večkrat, pa kaj več napiši. Jaz tudi delam še jutri, pa v sredo tudi. Potem pa frej do ponedeljka.
|
RE: November 2006 - 3. del 29.12.2008 22:12:39
|
|
|
|
atanja
|
Jaz pa ne vem če bom fraj do ponedeljka. Ker ne boste verjeli vsi jamrajo za denar ampak delat pa noben. Jaz pa 40 nadur pa 14 dni dopusta še... Men ni glih to jasen. Res ne. Vsi k morjo 31 še delat so kar užaljeni k sem jih na urnik dala in mam že proteste. Pa tok o tej krizi. Jaz tud sam jem. 5.pa začnem.In sicer mal manj jest, 2 krat na tedn bom tamalga napokala še v voziček gurala v hri. Tam bova žogo brcala, ga peljala dam. No to je za začetek. ap najmanj 3l vode bom spila na dan.
< Sporočilo je popravil atanja -- 29.12.2008 22:20:16 >
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.12.2008 7:08:23
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro
|
RE: November 2006 - 3. del 30.12.2008 8:06:35
|
|
|
|
urška76
|
Jutro! Muca maca večkrat se nam javi no. Sploh zdej ko boš fraj . Atanja bogica, sam je pa res, noben noče delat čez praznike, pa vsi bi sam v trgovine lezli. Men je blo prov grozn vidt, da so ble 26. tok polne trgovine. A to ti študenti protestirajo? Ti imajo itak ponavadio več denarja, kot zaposleni in se pol preseravajo (no ne vsi, da ne bom vsem krivice delala). Vidim klele pr nas, ko jih je velik v stolpnici, pa majo take avtomobile da dol padeš. Pa glede na to, da je stolpnica skor v centru so temu primerne tud najemnine. Včeri sva mela midva otroke v varstvu, midva pa v zadnji šoping. Da je pol mir do drugega leta. Sva bila najprej v city parku, pa je blo še zbnosno, ko sva prišla. Ko sva odhajala je bila že gužva. Pol sva šla pa na Rudnik, sva bila samo v Merkurju. Sva hotela še v Supernovo v Merkatorja, pa na pico, pa naju je minilo. Sva šla kar domov, pa pol k sva šla po maladva v en merkator spotoma. Ja v merkur sva pa morala pod nujno, ker nama je vlažilnik crknu, pa imamo že tako suh zrak, da sva morala kupit novega. Zdej bo pa možek zajtrk pripravu, moram it.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.12.2008 13:27:26
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Neja je uživala v družbi otrok. Bo treba res kmalu narest družbo zanjo Upam. da nas boš kmalu obvestila o lepi novici .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.12.2008 13:30:44
|
|
|
|
marella1
|
Punce, ker mi ne bo uspelo priti za računalnik do naslednjega leta želim vsem lepo, srečno in ljubezni polno leto 2009. Se tipkamo naslednje leto
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.12.2008 18:54:42
|
|
|
|
atanja
|
MA sej ni grozen sam pač ne razumem kako se lahko tok pritožujejo. Res. MEn je ful žal sam mam 20 študentov čez-pa čez leto se jih kar nekaj zamenja pa ne mroem več kaj dobrega rečt za njih. Ne vem no enih5 je dobrih te ostanejo. Sam tole kar pa zdaj delajo-to jim tud rečt nič ne moreš k jim je vseen in nimajo niti kanček odgovornosti. mam že srečo da sploh pride delat, sicer z zamudo. In potem gre tak študent na vodilno mesto-k mu je itak sam da pograbi denar zase.. Ma ni čuden da gre vse v k.... Tak da uradnod elam jutri sam do 17h, sam sej bo hitr minil pa še mal bom za inventuro pripravla, sam en vem kdo mi bo ure izplaču. Darila so zavita, mali je šel k moji babici na obisk jaz sem pa k ožeta cujna nič ne mroem naredit... Jutr smo zmenjeni da bomo vsi sosedi doma in bomo mal po hišah. Če se maline bo odloču pa novo leto prespal-bomo vidl. Pa še ful daril ga čaka pod smrekco-k mi se obdarujemo za novo leto. PA še tombolo mamo... komaj čakam po peti h in da sem v varnem zavetju mojih dveh. Aja sem pa pol do ponedeljka fraj . K mam kar takoj izpite pa sem si priborila fraj. PA še ena trgovina je zaprta tak da ni krize.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.12.2008 21:38:08
|
|
|
|
atanja
|
Ja veš sem v taki branži al kako že. Ma sej ni tako hudo. Važen da me doma čakata dva zdrava fanta . Zdele grem pa zlikat da bom mela fotelj prazenm če kdo rpide po praznikih na obisk dol.Pa jutr...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.12.2008 21:43:54
|
|
|
|
Aja1
|
Midva sva pa zdaj pogledala en film na tv. Zdaj pa še malo na RR pokukat in spat. Kje boste pa silvestrovali? Mirno noč želim vsem.
|
RE: November 2006 - 3. del 30.12.2008 21:50:04
|
|
|
|
Aja1
|
Max, hvala za voščilnico.
|
RE: November 2006 - 3. del 30.12.2008 22:16:35
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, hvala za voščilnico. ja hvala enakooooo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.12.2008 22:21:17
|
|
|
|
max81
|
no pa smo tudi mi zboleli..najprej tastar, pol tavelka čmrla kreha kt ena stara mama, prejšn dan je mela en mal vročine, z nosa ji teče, pa se noče vseknt, če ji hočem z baby vacom ven potegn ji tud ni prov..tamal mičken kašla sam ne skoz, mene mal prASska po grlu, pa mal kašlam..tko, da ta vikend sankanje sigurno odpade...mraz mamo za znoret, tol mi ni prov nč všeč, na oknu kaže že - 12 jao, pa bo verjetn še dol padl jutr bomo pa skor sigurn doma, ker taki ne mormo okol hodt kva boste kej na mizo dale jutr????
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.12.2008 23:29:15
|
|
|
|
Nogavica
|
Evo, spet se javljam zadnja. Sem ravno naredila maso za Rafaelo kroglice in jo dala na hladno do jutri, zdaj pa še malo na RR pokukam. Jutri bom verjetno spekla še muffine. Mi trije te dni uživamo, ker je David že od božiča doma, delat gre spet v soboto. Res se imamo ful fajn. Silvestrovali bomo kar doma, prideta k nam prijatelja - par, smo bili že lani tako skupaj in je bilo kar fajn, pa smo se odločili, da letos ponovimo.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.12.2008 9:44:48
|
|
|
|
krfjolca
|
Mi bomo pa danes sami. Pa mi prav paše, da ni nekega džumbusa, kot vsa pretekla leta. Lani smo bili vsi dol pri tastu in tašči, še svak z družino pa moji starši. Saj je bilo fino, samo tokrat mi pa vse vreščanje mularije res ne sede. Sploh njihove mularije Imamo pa letos bajto zase. Tudi kuhala ne bom nič, pripravila si bova narezek, pa cel kup prilogic, pa testeninsko solatko, za sladico pa čokoladni fondue s sadjem . Potem bo šel mladič spat, midva se bova pa šla Naseljence otoka Catan. Malo moram še polepšat stanovanje, pa kake svečke pripravit in podobno. Dragi dela do 12h, potem sem ga prepričala, da bo še nekaj pogipsal pri stopnicah, da bova jutri lahko nadaljevala z delom. Bi rada, da je v začetku januarja zadeva končana in uporabna. Ker je zdaj ravno dobro zagrabil za delo, ga moram kar priganjat, da se zadeva spet ne ustavi. Je pa res še čiiiisto malo.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.12.2008 9:55:04
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Max mi smo hotl mal v vaše konce, pa smo se zaradi mraza premislil. Bomo drug let šli enkrat. Maladva se nekak držita z zdravjem, tamala sicer kašlja in smrka, sam ni hujšega. Novo leto bomo pričakal doma. Upam, da ne bo prehude kanonade. Do sedaj v Lj ni paniek, sicer so občasno kake rakete, pa sem in tja kaka "bomba" pade, sam bistveno manj kot prejšna leta. Kosilo danes ne bo nič posebnega, pica. Za večerjo se bomo pa še spomnl. Najbrž bom francosko naredila,. pa mal salamce in sirčka. Sej mala smotkota sta tko zbirčna pri hrani zadnje čase. Cukrov smo pa tud celo goro napekli. Lačni ne bomo se mi zdi . Z Mihom smo zmenjeni da bomo igrali človek ne jezi se, pa kak spomin bo padu. Pa pokonci bosta , dokler bosta želela. celovečerne risanke bom pa zdele prištimala, da bodo pri roki. Miha pa itak že malo skrbi, da dedek Mraz nebo prišel, če ne bomo spali. Tako punce, če se slučajno danes ne oglasim več: zdravja, ljubezni in veliko veliko skupnih trenutkov v krogu vaših družinic vam želim za leto 2009 in še vsa nadaljna.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.12.2008 13:23:16
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Mi bomo danes šli kar k našim na večerjo, potem tam še prespimo in gremo zjutraj k tašči voščit in na kosilo. Popoldan dobimo pa nečaka in nečakinji na obisk. Moj je zdaj v službi. Naj bi prišel domov okoli 17ih. Do takrat moram pa še darilca naštimat, da jih bo dedek Mraz lahko prinesel. Tudi mi želimo vsem SREČNO 2009!
|
RE: November 2006 - 3. del 31.12.2008 16:38:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo počasi začeli s pripravami v kuhinji. Že zdaj so mi sicer hlače tesne, bo treba kar eno xxl trenirko oblečt pa bo. Letos se bomo mastili z domačim tatarskim biftekom in fondijem. Njami... Vsem vam iskreno želim vse dobro v letu 2009, veliko veselja, smeha, ljubezni, sreče, zadovoljstva in seveda zdravja!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.12.2008 20:54:36
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Mi smo ravno povečerjali. Zdaj bi šla pa najraje spat. Max, vidim, da tudi ti čekiraš RR.
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?