|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
23.12.2008 19:50:31   
urška76
Čer!
Mi smo šli pa lučke gledat. Pa srečo smo imeli in smo v Zvezdi glih prišli na plesno predstavo Muca Copatarica. So plesali otroc iz Kazine. Maladva sta gledala z odprtimi usti. user posted image
Jutri bom mela pa nehvaležno nalogo. Bom morala uspavat ribico od Miha. user posted image  Je čist boga, sam si je ne upam zdele zvečer, ker mimali še spal ne bo. Že menmi je full hudo, kako bo šele njemu. Jo že ene dva dni gledam, je neki čudn mirna in samo pr tleh. Plavala je samo ko je bilo hranjenje. Dons pa porajtam, da ji je repna plavut začela razpadat. Pojma nimam od česa. Jutr bo Žiga po službi šibal v trgovino po novo ribo, pa da se pozanima, kaj bi bilo z Mihčevim Žanom narobe. Sam se mi zdi, da smo že domol bolano prinesli. Je bla že takoj rahlo napihnjena.user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
23.12.2008 20:19:37   
Aja1
Urška, kaj pa če kupite zelo podobno ribico? Mogoče bi se dalo Miha prelisičiti?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
23.12.2008 20:43:15   
Nogavica
urška76, kako boš uspavala ribico?
Jaz sem tudi ravno včeraj morala eno dat v Radensko. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
23.12.2008 20:47:24   
Nogavica
Mi smo pa bili danes v službi pri Božičku. Se ga na najino presenečenje ni bala in mu je celo sedla v naročje (še dobro, da sem imela s sabo fotoaparat), se je pa zato bala igralcev, ki sta pripravila predstavico pred prihodom Božička.
Za darilo je dobila vedro z nekaj lončki dišečega plastelina in dodatki za ustvarjanje s plastelinom.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
23.12.2008 21:09:51   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

urška76, kako boš uspavala ribico?
Jaz sem tudi ravno včeraj morala eno dat v Radensko. user posted image

Dala jo bom v eno posodico z vodo in v hladilnik. V knjigi piše, da je to najbolj human način, ker se počasi ohladi in zaspi. Upam, da je to res, ker mi je že zdej hudo, kaj bom morala naredit.
Bomo pa probal dobit podobno ribico. Čeprav po drugi strani, bi bla pa to prilika, ko bi malemu lahko razložila par stvari v vezi umiranja, ker ga vedno tako zelo zanima (kdaj in zakaj je kdo umrl).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
23.12.2008 21:12:30   
Anonimen
Vesele praznike vsem skupaj in vse dobro v letu 2009! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
23.12.2008 21:17:09   
atanja
Joj men je pa to preveč hudo naredit. Enkrats sem eno usmrtila ker je dobila bel izrastek pa plavat ni mogla z njim. Ostale mi pa kar same umrejo. No na začetku so mi zdaj je mir.

Jaz pa delam biskvit za jutr z odtisom smrekice. Mam tak pekač. Bom mal po svoje naredila. ZDaj sem spekla biskvit od nuteline torte, ZDaj bom pa puding kremo naredila pa zalila da bo lep odtis pol pa dala biskvit in okrog obrnila da bo puding vugoraj. Upam da bo vredi. Moram neki nareidt k gremo k babici od mojga na večerjo. Pa ker delam do 16h ji ne morem nič durzga pomagat bom pa  vsaj nekaj prispevala.

Ne vem če sem povedala da ko smo šli gledat dedka mraza je bla najprej predstava in je mali tok se jokat začel da ko je dedek prišel sem mogla ven iz dvorane. No pol pa sem mu ga od vzunaj kazala pa kako darila tala je pa mulc reku da gre. In ko sva stala v vrtsi je vidu svoje sošolce pa vzgojitelco kako so vsi šli po darila in je hotu sam it k njemu in se vsest v naročeuser posted image . In smo celo naredil tri slike. In to samo zaradi darila....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
23.12.2008 21:18:38   
atanja
Aja urška sem ti hotla povedat da ni nujno da je ribica bolana. Ampak dostkrat je prehuda sprememba.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
23.12.2008 23:07:17   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Aja urška sem ti hotla povedat da ni nujno da je ribica bolana. Ampak dostkrat je prehuda sprememba.

Sej če bi bila samo mirna, bi še šlo, sam to razpadanje plavuti mi pa ni všeč. Ma ne vem, bom vidla zjutri kaka bo.
Šibam spat. Nočko

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
24.12.2008 11:08:16   
Žiga
A tole dons ne dela?

user posted image user posted image user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
24.12.2008 11:50:04   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

A tole dons ne dela?

user posted image user posted image user posted image

LP
Ž.

dela, dela user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
24.12.2008 11:56:57   
urška76
Dela, sam jest se pa tko klavrno počutm. user posted image ampak jest res nisem za take stvari.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
24.12.2008 12:36:12   
urška76
Evo, sem mal boljše volje. Je bil vodovodar pr men, da je zrihtal eno zadevšno.
Pa mal sem se šla pomočnika dedka Mraza in sem zavijala darila. Otroška so zdej vsa v papirju. Za ta stare moram pa še mal prpravt. Pa sej mam še cel teden časa user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
24.12.2008 20:40:24   
Nogavica
Punce, želim vam čaroben božični večer.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
25.12.2008 12:27:21   
Aja1
Dan.

Evo, mi smo zdaj prišli domov. Smo bili pri tašči od včeraj. Torej sem spet popustila mojmu zaradi ljubega miru. Smo se imeli kar fajn, nažrla sem se pa spet kot pujs. user posted image user posted image  Zapovrh bompa danes pekla še eno pecivo iz zdroba (in brez jajc), tako da ga lahko jedla tudi Neja.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
25.12.2008 14:38:38   
urška76
Dan.
Sem že pred kako uro napisala dolg post, pol me je pa vn vrgl. Zdej se mi pa velikih postov ne da pisat, zato samo vsem vam in vašim družinam želim lep in miren božični dan.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
25.12.2008 15:57:22   
atanja
LEpe praznike vsem punce.

Mis m obli včeraj pri njegovih. danes smo pa doma, počivamo.  Tamal pa uživa k ma po tem norem urniku koončno oba skupaj doma in se sam crkljauser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
25.12.2008 19:01:55   
Aja1
Seveda želimo tudi mi vsem lepe praznike.
Zdaj je šla Neja spat, tastar v službo, jaz pa na RR user posted image

Sem popoldan pekla eno pecivo z zdrobom, jabolki, orehi. Naj bi bilo super dobro (sem probala en košček pred enim tednom na obisku), meni je ratalo pa super zanič - za v koš. user posted image  Pojma nimam, kje sem ga polomila. Prav grdo se je čutil gres (kot bi bil surov user posted image ). Moram se še enkrat pozanimat za recept. Mogoče sem pa res kaj narobe naredila.... Najhuje je bilo to, ker mi je Neja "pomagala" z vsem navdušenjem, potem pa eno uro gledala skozi okno, ko se je hadilo in komaj čakala, da bo probala. .Na koncu je šlo pa v smeti. user posted image user posted image

Bo kaj čvekanja danes?

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
25.12.2008 20:27:37   
Aja1
Nobene nikjer, meni je pa dooooooooolgčas. No saj imam cel kup za zlikat, ampak se mi ne da.
Se grem raje vržt pred tv. Upam, da je kaj pametnega. Drugače bom pa knjigo brala.
No, če se stiskate s svojimi najdražjimi, vam je oproščeno, da se ne javite na RR.  user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
25.12.2008 20:32:52   
urška76
Čer!
Otroc so v postelji (končno), midva sva povečerjala, na RR je tuga user posted image , jest pa šibam pod tuš pa dragemu v objem.
Smo bili pa danes cel dan notri. Sta se morala maladva naužiti igranja z novimi kockami user posted image
Lep večer vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
25.12.2008 20:50:06   
Zamima
LEPE praznike vsemuser posted image ,...

Urska, upam, da se nisi odpisala ribice,... moje so kar en čas plavale samo pri tleh in se stiskale skupaj,...
Sedaj spet veselo plavajo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
25.12.2008 20:54:46   
Zamima
nas je danes tud kar lepo zasnežilo,... evo, božič je za nami, potem še novo leto,... po tem bo pa vse spet bolj "normalno"
user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
25.12.2008 21:37:28   
krfjolca
Evo, mi smo tudi preživeli dva prav prijetna dneva, jaz pa od samih dobrot spet ne upam na vago. Sem imela včeraj posvetovalnico, pa so mi rekli, da nimam najboljše krvi, tako da sem resno vzela in bogaaaaato jedla meseka in vse ostalo user posted image . Sploh čokolada naj bi imela veliko železa in pomojem bi imela že danes 100% boljše izvide user posted image .

Zdajle pa mulo že spi, jaz sem si privoščila prijetno kopel, zdaj bom šla pa kmalu še jaz med rjuhe. Možek se pa ubada s svojim darilom. Je čisto navdušen nad setom vlakcev, ki sem mu ga kupila, tako da je šel prejle k stari mami še po celo kolekcijo tirov, ki jih je imel še on kot otrok (ker so od Mehana, se čisto lepo kombinirajo z novimi), in zdaj veselo sestavlja in sortira.
Mater, sem naredila generalno napako!!! Namesto, da bi dokončali podstrešje zdajle med prazniki, se bodo ubadali s to igračko! Za jutri se je že menda zmenil z bratom, da bosta skupaj sestavila tire user posted image user posted image user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
26.12.2008 7:43:28   
Aja1
Jutro.

Naša še spi user posted image  user posted image
Jaz pa pijem en dober čajček - Božični čaj. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
26.12.2008 7:45:18   
Aja1
Danes popoldan gremo pa še na enega dedka Mraza - na policijskega.
Zdaj grem pa pristavit za govejo juhico, ker potem ne bo časa. Bova z Nejo pekli piškote. V tem zelo uživa. res niso najlepši, ampak so pa njeni user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?