Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 10:28:47
|
|
|
|
Ronči
|
JAz se na žalost ne bom prijavila, da ste vsaj 100km bližje...bi bli še vedno 100 km daleč...he, he, to je za matematičarke
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 10:30:34
|
|
|
|
Freycha
|
ja od kod pa si Ronči?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 10:36:10
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, kaj tolko vabiš Bo več za nas ostalo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 10:41:53
|
|
|
|
Freycha
|
ma sej glih zato... da več pojejo, da manj zame ostane, pa da obstaja možnost, da se celo ne zredim
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 10:44:43
|
|
|
|
Freycha
|
evo, zlikala sem.... zdej se mi pa ne da it ven si grem še eno kavico narediti, mogoče bom potem bolj za "akcijo"
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 11:01:11
|
|
|
|
SANEK1
|
Viš, zato pa jaz ne likam več Po likanju sem bla vedno zelo izčrpana in sem sforsirala sušilca
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 11:07:17
|
|
|
|
julij
|
Jutro! Komaj sem se izpod odeje zvlekla. Me nekaj kuha in me tak grlo boli... Ah, ne bom jamrala, glavno, da dete razgraja že od 8 po postelji. Smo imeli pa tak lep vikend, kot že dolgo ne. Bili smo pri kolegih v Podčetrtku. Jedli, pili, obiskali čokoladnico, cerkev (ful mi je lepa, da je drugačna- barva), jelenov greben... Ana je celo pobožala enega jelenčka. No, zvečer sem se počutila prav fino, Ker smo redko tako skupaj. Bo pa zmarcem več časa za nas, ker bo dragi menjal službo. Komaj čakam proste vikende. Pupi, jaz sem te tudi pogrešala! Pa kaj je zdaj to!? Kaka operacija spet? Pa zakaj si mogla toliko doplačat? Corfu, jaz bi pa takoj imela še enega pikeca malega. Sam je tudi pri nas problem s placom, pa tudi službo bi rada menjala... Če bi se pa zdaj zgodilo, ga pa ziher obdržim. Sma pa samo na pazi varianti. Bi pa moj tudi imel še dva. Še vse najboljše vsem! Aja še to, Ana je ok, le apetit ima taki, da jo včasih komaj sfolgam nafojtrat. Pa odkar je zobek v ustih, je tudi zgovorna dosti bolj. Tvori zloge ba-ba, ta-ta, tudi ma-ma ji rata.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 11:17:07
|
|
|
|
Freycha
|
aja pupi, da ne bi šla jutri slučajno na plavanje, ker sedaj dva torka zapored odpade zaradi zimskih počitnic joj julij, upam, da boš kmalu ok in da se boš boljše počutila sanekova sej jst tut sušim v sušilcu, potem pa še zlikam hmmm a sem čudna, ne?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 11:55:46
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Mi3 smo se pa komaj zdaj najedli, preoblekli... no, mali že spi spet Počitniceeeeee!!! Štajerke a je kaj mrzlo zunaj? Nekaj razmišljamo o Seiersbergu... majo Garmine 250 za 99€! Pa polno trgovin s cotkami je tam Bom kasneje prebrala za nazaj, kaj ste naštrikale Evo tole mam malo za dobro voljo: 1. Pojdi na Google <http://www.google.com/> 2. V iskalni niz vnesi: find Chuck Norris 3. Klikni na gumb "I'm feeling lucky"/klik na srečo Poguglaj še: - find french military victories - find weapons of mass destruction
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 12:00:15
|
|
|
|
krkatja
|
Ojla, kosilo za našega mega jedca je skuhano. Riž z zelenjavo. Zjutraj pa je en breskov sok Frutek popil...ni bilo časa za kakšne mojstrovine. Mleka se je ponoči najedel. Služba...če bi porodniška trajala dokler otrok ne postane šoloobvezen, me ne bi nič motilo. Ali pa da bi mi vsaj dali delno delo na domu. Že zdaj dan mine kot blisk, pa nič pametnega ne naredim. Kaj bo šele, ko mi bo služba odžrla del dneva. Otročička bom (če bo vse po sreči) zagotovo imela še enega, ker imam brata, s katerim se ful štekam in se mi zdi fajn da ima bratca ali pa sestrico. Pa še dečica so fuuul sladki. Sploh ko cmizdarijo Itak ne smem jemati nobenih tabletk ali pa hormonskih zadev, tak da je metoda "pazi" edina, ki jo prakticirava. Tak da sva v hiši planirala več kot dve otroški sobi...za vsak slučaj, človek ni nikoli dovolj pazljiv Kar izčrpana postanem, ko pomislim, da bi morala it na sprehod z malim. Kar mine me, ko pomislim na dretje pri oblačenju, tovorjenje vozička iz drugega štuka. Potem pa še po možnosti veter. Sem pa zdaj hotela it ven, pa medtem ko sem se oblačila in pakirala mali zaspi v posteljici. Sam od sebe. Juhuhu. Upam da se bo zvečer še spomnil, kako se to dela.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 12:00:49
|
|
|
|
Freycha
|
madejka to so pa res poceni. A to v Mediamarktu? Kaj pa program, je že gor? Kaj je.. Adria planer al nekaj takega? Ker to baje tut full stane.... aja, baje je pa C&A čist v k****, ker ga nekaj prenavljajo in je samo pol štacune uporabne in imajo full mal cotk.... sam mene pa tut mika, da bi šli mal gor... nismo bli že uufffa dolgo. Pa še v Ikeo bi lahko šli po knjižne police za v sobo, da bodo knjige končno dobile svoj prostor, ker se mi zdej kar smilijo, ker ležijo povsod, kjer je prostor. Pa še v Svet knjige se bom vpisala in bo kmalu knjig toliko, da ne bom vedela, kam z njimi......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 12:05:58
|
|
|
|
Freycha
|
krkatja tvoj zadnji stavek me pa na Dito spominja. Sem se odločila, da grem vseeno ven in mala sama!! zaspi na kavču in že eno uro!! spi Očitno jo je res strah, da bi mogla it ven . Zdej bom pa itak fotra počakala, da pride iz smučanja in gremo v nabavo bodijev. Vsi bodiji, ki imajo tisti glup izrez pri ramenih, ko gre ena stran čez drugo so ji premali oz. je ko Merlyn Monroe, ker ima non stop obe rami zunaj Sem se zaklela, da naj bodo 50% cenejši taki bodiji, jih ne kupim več, ker njej rame non stop ven gledajo Kdo si je ta patent zmislil, bi ga tut v rit brcnila jaz pa kar na netu visim.... sem že vse bloge prebrala, pa čveke avgustovk (ki bodo btw tudi imele piknik - a kopirajo? ), pa vse novice..... zdej mi je pa že malo snovi zmanjkalo. Sam ne boste verjele, tudi za pospravljat nimam kaj, ker je vse tipi topi mah jaz sem čist preveč pridna
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 12:07:06
|
|
|
|
madejka
|
Krkatja za Jurijevo spanje Freycha ja v Mediamarktu. So ga full povečali, baje je zdaj največji na svetu. Je pa dans otvoritev, tak da bo po moje full gužva Adria routa ni zraven, je pa prednaložena karta Z Evrope in glavne ceste po V Europi. Adria route pa še kar stane ja. Corfu mi bomo tud še meli otroke... kolko jih bo pač Bog dal Junija začnemo Če bo pa prej pa tud nič hudega
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 12:13:35
|
|
|
|
krkatja
|
Jaz sem teh bodijev tudi ful nakupila. Ampak so očitno narejeni z dojenčke z nabildanim zgornjim delom. Naš mali ima tudi dekolte ali pa ramena ven, medtem ko mu je dolžina ful na knap. Sem pa od sestrične dobila enih par podobnih, ki pa mu ful lepo pašejo. Tako da je zgleda čist odvisno, kako so zgoraj narejeni. Jaz sem moje v lidlu al hofru kupila in nikoli več. Imam pa še en model bodijev, ki jih več čez glavo ne dobi! Tretja vrsta bodijev, ki ni za med ljudi, je pa tista z vzorcem v barvi korenčka. Ni šanse da dol dobim. So mi rekle kolegice, da ko jih parkrat ven skuhaš bo izginilo. Seveda skupaj z originalno barvo. Uf jaz pa sem se spomnila, kaj bom zdaj počela ko mali spi. Jest bi lahko šla. Včasih kar pozabim na hrano...pa tak luštno se je basat.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 12:16:30
|
|
|
|
krkatja
|
Aja, moj je pa oktobra kupil gps, ki se poveže z gsm-om (samo Symbian mora imet gor naložen...ali pa kak podoben program). Je tudi dal okrog 100 evrov. Karte mu je pa en kolega kar gor naložil...Itak pa smo do sedaj sprobali samo route do Kidričevega in do Planeta Tuš, ker drugam še itak nismo prilezli.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 12:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pa zanima, če je to primer za na CSD, če otrok nadrobi vafelj po tleh, pa mu ga pobereš in daš nazaj na mizco, da poje ( oz. ponovno zmeče naokoli)
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 12:34:34
|
|
|
|
Freycha
|
sej se full bolj splača menda dlančnik kupit, pa gor naložiš kaj iz neta. Ker za Garmine pa ne dobiš na netu, da bi si na "črno" gor zloadal.... Čeprav če kam gremo, si spintam ruto iz viamischelin, pa me je do sedaj še vedno do vrat pripreljala. Edino problem je, če so kje obvozi, ker ti tega nažalost ne zabeleži. Zato sva se po Pragi zgubljala ko dva mala otroka.... sam sva tut našla hostel, sva šla pač peš, pa dragi se je z motorjem zraven vozil po peš coni. Sva sam čakala, kdaj naju kak policaj pohopsa madejka sem poslušala reklame ja....... sam jaz se bojim mojega gor spustit, ker ga ne bom dobila ven iz štacune krkatja Diti včasih kak bodi tak dol zleze, da zizike kaže se hecam, da se že zdej rada slači, kaj šele bo naš otrok spi krepko čez uro in pol morm preveriti, če še diha aja, pa ravnokar so mi odobrili dopust od konca porodniške, pa do 3.7. Sem hotela biti za Ditin rojsti dan še doma, ker bom organizirala prav poseben dan za ta dan... bomo nekam šli. Moram še razmisliti, kaj vse bi lahko počeli dete se prebuja.... torej menda še diha
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 12:44:01
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mene pa zanima, če je to primer za na CSD, če otrok nadrobi vafelj po tleh, pa mu ga pobereš in daš nazaj na mizco, da poje ( oz. ponovno zmeče naokoli) zagotovo.... povej naslov in vse podatke, da te prijavim
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 12:53:41
|
|
|
|
Ronči
|
Mi probleme z bodiji rešujemo z netki - kupijo se v vsaki trgovini s šiviljskim materialom. Freycha sem iz Bele krajine.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 12:56:42
|
|
|
|
krkatja
|
mene pa zanima, če je to primer za na CSD, če otrok nadrobi vafelj po tleh, pa mu ga pobereš in daš nazaj na mizco, da poje ( oz. ponovno zmeče naokoli) Primer za CSD je, če nadrobi vafelj po tleh in jo potem prisiliš, da s tal poje. Ronči ful dobra ideja!...Hvala, bomo poskusili!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 16:35:16
|
|
|
|
Freycha
|
eh ronči, sem mislila, da ste na drugem koncu Evrope saj tut iz Bele krajne do CE ni tak zelo daleč..... daj pridete vseeno krkatja upam, da nisva Ulle prestrašile ulla saj te ne bova prijavili, oblubiva
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 19:12:22
|
|
|
|
pupi
|
Mi pa mamo zobeka!!!!!!!!!!!! Točno za sedmi mesec, jeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 19:21:53
|
|
|
|
majrim
|
pupi bravo.....a je prvi??? ..naša kar tekmuje tle med tamalimi...dva dni nazaj je dočakala 8 zobek...zadnje so zdej gornje enice..zgleda,da se ji mudsi jest kej bolj konkretnega... ...aja...freycha....kje pa bo piknik????????????????...in kdaj????...moja porodniška se končuje 5.6.,tako,da moram vsaj približno vedet kako in kaj
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 19:49:42
|
|
|
|
Ajvy
|
Dober dan....večer bolj...... Mi smo bili cel dan skoraj zunaj...jst sem imela še zobarja- kolkr vidite sem preživela.....po dolgem cajtu brez inekcije....se mi zdi, da tolk pogumna še dolg ne bom.... Pupi...bravo za zobek..... se ti moram opravičit...ne da nisem želela vedet, samo jst sem prebrala, da si se vrnila z uspešnega zdravljenja...oprostite Služba...če se mene vpraša, jst ne bi šla nikoli več delat.....sam k se me ne
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 20:10:23
|
|
|
|
Češnca
|
pupi za zobek! Anžej je na za svoj 7. mesec odkril, da je fantek! Sem ga posnela. Ga vprašam "Anžej, kaj pa je to?", pa me je ful začudeno pogledal in še naprej vlekel lulčka.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?