|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
18.2.2008 10:28:47   
Ronči
JAz se na žalost ne bom prijavila, da ste vsaj 100km bližje...bi bli še vedno 100 km daleč...he, he, to je za matematičarke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 676
18.2.2008 10:30:34   
Freycha
ja od kod pa si Ronči?user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 677
18.2.2008 10:36:10   
SANEK1
Freycha, kaj tolko vabišuser posted image user posted image user posted image
Bo več za nas ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 678
18.2.2008 10:41:53   
Freycha
ma sej glih zato... da več pojejo, da manj zame ostane, pa da obstaja možnost, da se celo ne zredimuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 679
18.2.2008 10:44:43   
Freycha
evo, zlikala sem.... zdej se mi pa ne da it ven user posted image  si grem še eno kavico narediti, mogoče bom potem bolj za "akcijo" user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 680
18.2.2008 11:01:11   
SANEK1
Viš, zato pa jaz ne likam večuser posted image user posted image user posted image
Po likanju sem bla vedno zelo izčrpana in sem sforsirala sušilcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 681
18.2.2008 11:07:17   
julij
Jutro!

Komaj sem se izpod odeje zvlekla. Me nekaj kuha in me tak grlo boli... Ah, ne bom jamrala, glavno, da dete razgraja že od 8 po postelji. user posted image

Smo imeli pa tak lep vikend, kot že dolgo ne. Bili smo pri kolegih v Podčetrtku. Jedli, pili, obiskali čokoladnico, cerkev (ful mi je lepa, da je drugačna- barva), jelenov greben... Ana je celo pobožala enega jelenčka. No, zvečer sem se počutila prav fino, Ker smo redko tako skupaj. Bo pa zmarcem več časa za nas, ker bo dragi menjal službo. Komaj čakam proste vikende.

Pupi, jaz sem te tudi pogrešala! Pa kaj je zdaj to!? Kaka operacija spet? Pa zakaj si mogla toliko doplačat?

Corfu, jaz bi pa takoj imela še enega pikeca malega. Sam je tudi pri nas problem s placom, pa tudi službo bi rada menjala... Če bi se pa zdaj zgodilo, ga pa ziher obdržim. Sma pa samo na pazi varianti. Bi pa moj tudi imel še dva.

Še vse najboljše vsem! user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja še to, Ana je ok, le apetit ima taki, da jo včasih komaj sfolgam nafojtrat. Pa odkar je zobek v ustih, je tudi zgovorna dosti bolj. Tvori zloge ba-ba, ta-ta, tudi ma-ma ji rata.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 682
18.2.2008 11:17:07   
Freycha
aja pupi, da ne bi šla jutri slučajno na plavanje, ker sedaj dva torka zapored odpade zaradi zimskih počitnicuser posted image user posted image user posted image

joj julij, upam, da boš kmalu ok in da se boš boljše počutila user posted image

sanekova sej jst tut sušim v sušilcu, potem pa še zlikam user posted image  hmmm a sem čudna, ne?user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 683
18.2.2008 11:55:46   
madejka
Jutro!
Mi3 smo se pa komaj zdaj najedli, preoblekli... no, mali že spi spetuser posted image Počitniceeeeee!!!user posted image
Štajerke a je kaj mrzlo zunaj?
Nekaj razmišljamo o Seiersbergu... majo Garmine 250 za 99€! Pa polno trgovin s cotkami je tamuser posted image

Bom kasneje prebrala za nazaj, kaj ste naštrikaleuser posted image

Evo tole mam malo za dobro voljo:

1. Pojdi na Google <http://www.google.com/>
2. V iskalni niz vnesi: find Chuck Norris
3. Klikni na gumb "I'm feeling lucky"/klik na srečo

Poguglaj še:

- find french military victories
- find weapons of mass destruction

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.2.2008 12:00:15   
krkatja
Ojla,
kosilo za našega mega jedca je skuhano. Riž z zelenjavo. Zjutraj pa je en breskov sok Frutek popil...ni bilo časa za kakšne mojstrovine. Mleka se je ponoči najedel.

Služba...če bi porodniška trajala dokler otrok ne postane šoloobvezen, me ne bi nič motilo. Ali pa da bi mi vsaj dali delno delo na domu. Že zdaj dan mine kot blisk, pa nič pametnega ne naredim. Kaj bo šele, ko mi bo služba odžrla del dneva.
Otročička bom (če bo vse po sreči) zagotovo imela še enega, ker imam brata, s katerim se ful štekam in se mi zdi fajn da ima bratca ali pa sestrico. Pa še dečica so fuuul sladki. Sploh ko cmizdarijo user posted image
Itak ne smem jemati nobenih tabletk ali pa hormonskih zadev, tak da je metoda "pazi" edina, ki jo prakticirava. Tak da sva v hiši planirala več kot dve otroški sobi...za vsak slučaj, človek ni nikoli dovolj pazljiv user posted image

Kar izčrpana postanem, ko pomislim, da bi morala it na sprehod z malim. Kar mine me, ko pomislim na dretje pri oblačenju, tovorjenje vozička iz drugega štuka. Potem pa še po možnosti veter. Sem pa zdaj hotela it ven, pa medtem ko sem se oblačila in pakirala mali zaspi v posteljici. Sam od sebe. Juhuhu. Upam da se bo zvečer še spomnil, kako se to dela.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 685
18.2.2008 12:00:49   
Freycha
madejka to so pa res poceni. A to v Mediamarktu? Kaj pa program, je že gor? Kaj je.. Adria planer al nekaj takega? Ker to baje tut full stane....

aja, baje je pa C&A čist v k****, ker ga nekaj prenavljajo in je samo pol štacune uporabne in imajo full mal cotk....

sam mene pa tut mika, da bi šli mal gor... nismo bli že uufffa dolgo. Pa še v Ikeo bi lahko šli po knjižne police za v sobo, da bodo knjige končno dobile svoj prostor, ker se mi zdej kar smilijo, ker ležijo povsod, kjer je prostor. Pa še v Svet knjige se bom vpisala in bo kmalu knjig toliko, da ne bom vedela, kam z njimi......

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
18.2.2008 12:05:58   
Freycha
krkatja tvoj zadnji stavek me pa na Dito spominja. Sem se odločila, da grem  vseeno ven in mala sama!! zaspi na kavču in že eno uro!! spi user posted image  Očitno jo je res strah, da bi mogla it venuser posted image user posted image . Zdej bom pa itak fotra počakala, da pride iz smučanja in gremo v nabavo bodijev. Vsi bodiji, ki imajo tisti glup izrez pri ramenih, ko gre ena stran čez drugo so ji premali oz. je ko Merlyn Monroe, ker ima non stop obe rami zunaj user posted image user posted image  Sem se zaklela, da naj bodo 50% cenejši taki bodiji, jih ne kupim več, ker njej rame non stop ven gledajouser posted image  Kdo si je ta patent zmislil, bi ga tut v rit brcnila user posted image

jaz pa kar na netu visim.... sem že vse bloge prebrala, pa čveke avgustovk (ki bodo btw tudi imele piknik - a kopirajo?user posted image user posted image ), pa vse novice..... zdej mi je pa že malo snovi zmanjkalo. Sam ne boste verjele, tudi za pospravljat nimam kaj, ker je vse tipi topi user posted image  mah jaz sem čist preveč pridna user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 687
18.2.2008 12:07:06   
madejka
Krkatja user posted image za Jurijevo spanjeuser posted image

Freycha ja v Mediamarktu. So ga full povečali, baje je zdaj največji na svetu. Je pa dans otvoritev, tak da bo po moje full gužvauser posted image Adria routa ni zraven, je pa prednaložena karta Z Evrope in glavne ceste po V Europi. Adria route pa še kar stane ja. user posted image

Corfu mi bomo tud še meli otroke... kolko jih bo pač Bog daluser posted image Junija začnemouser posted image Če bo pa prej pa tud nič hudegauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 688
18.2.2008 12:13:35   
krkatja
Jaz sem teh bodijev tudi ful nakupila. Ampak so očitno narejeni z dojenčke z nabildanim zgornjim delom. Naš mali ima tudi dekolte ali pa ramena ven, medtem ko mu je dolžina ful na knap. Sem pa od sestrične dobila enih par podobnih, ki pa mu ful lepo pašejo. Tako da je zgleda čist odvisno, kako so  zgoraj narejeni. Jaz sem moje v lidlu al hofru kupila in nikoli več. Imam pa še en model bodijev, ki jih več čez glavo ne dobi! Tretja vrsta bodijev, ki ni za med ljudi, je pa tista z vzorcem v barvi korenčka. Ni šanse da dol dobim. So mi rekle kolegice, da ko jih parkrat ven skuhaš bo izginilo. Seveda skupaj z originalno barvo.
Uf jaz pa sem se spomnila, kaj bom zdaj počela ko mali spi. Jest bi lahko šla. Včasih kar pozabim na hrano...pa tak luštno se je basat. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 689
18.2.2008 12:16:30   
krkatja
Aja, moj je pa oktobra kupil gps, ki se poveže z gsm-om (samo Symbian mora imet gor naložen...ali pa kak podoben program). Je tudi dal okrog 100 evrov. Karte mu je pa en kolega kar gor naložil...Itak pa smo do sedaj sprobali samo route do Kidričevega in do Planeta Tuš, ker drugam še itak nismo prilezli. 

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 690
18.2.2008 12:27:40   
Anonimen
mene pa zanima, če je to primer za na CSD, če otrok nadrobi vafelj po tleh, pa mu ga pobereš in daš nazaj na mizco, da poje ( oz. ponovno zmeče naokoli)user posted image

(odgovor članu krkatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
18.2.2008 12:34:34   
Freycha
sej se full bolj splača menda dlančnik kupit, pa gor naložiš kaj iz neta. Ker za Garmine pa ne dobiš na netu, da bi si na "črno" gor zloadal....

Čeprav  če kam gremo, si spintam ruto iz viamischelin, pa me je do sedaj še vedno do vrat pripreljala. Edino problem je, če so kje obvozi, ker ti tega nažalost ne zabeleži. Zato sva se po Pragi zgubljala ko dva mala otroka.... sam sva tut našla hostel, sva šla pač peš, pa dragi se je z motorjem zraven vozil po peš coni. Sva sam čakala, kdaj naju kak policaj pohopsa user posted image user posted image

madejka sem poslušala reklame ja....... sam jaz se bojim mojega gor spustit, ker ga ne bom dobila ven iz štacune user posted image user posted image user posted image

krkatja Diti včasih kak bodi tak dol zleze, da zizike kaže user posted image  se hecam, da se že zdej rada slači, kaj šele bo user posted image user posted image

naš otrok spi krepko čez uro in pol user posted image  morm preveriti, če še dihauser posted image

aja, pa ravnokar so mi odobrili dopust od konca porodniške, pa do 3.7. Sem hotela biti za Ditin rojsti dan še doma, ker bom organizirala prav poseben dan za ta dan... bomo nekam šli. Moram še razmisliti, kaj vse bi lahko počeliuser posted image user posted image user posted image

dete se prebuja.... torej menda še diha user posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.2.2008 12:44:01   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

mene pa zanima, če je to primer za na CSD, če otrok nadrobi vafelj po tleh, pa mu ga pobereš in daš nazaj na mizco, da poje ( oz. ponovno zmeče naokoli)user posted image

zagotovo....

povej naslov in vse podatke, da te prijavim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
18.2.2008 12:53:41   
Ronči
Mi probleme z bodiji rešujemo z netki - kupijo se v vsaki trgovini s šiviljskim materialom.

Freycha sem iz Bele krajine.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 694
18.2.2008 12:56:42   
krkatja
mene pa zanima, če je to primer za na CSD, če otrok nadrobi vafelj po tleh, pa mu ga pobereš in daš nazaj na mizco, da poje ( oz. ponovno zmeče naokoli)

Primer za CSD je, če nadrobi vafelj po tleh in jo potem prisiliš, da s tal poje.

Ronči
ful dobra ideja!...Hvala, bomo poskusili!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 695
18.2.2008 16:35:16   
Freycha
eh ronči, sem mislila, da ste na drugem koncu Evrope user posted image user posted image user posted image  saj tut iz Bele krajne do CE ni tak zelo daleč..... daj pridete vseeno user posted image user posted image

krkatja upam, da nisva Ulle prestrašile user posted image  ulla saj te ne bova prijavili, oblubiva user posted image user posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.2.2008 19:12:22   
pupi
Mi pa mamo zobeka!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Točno za sedmi mesec, jeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.2.2008 19:21:53   
majrim
pupiuser posted image user posted image user posted image bravo.....a je prvi???user posted image ..naša kar tekmuje tle med tamalimi...dva dni nazaj je dočakala 8 zobek...zadnje so zdej gornje enice..zgleda,da se ji mudsi jest kej bolj konkretnega...user posted image user posted image
...aja...freycha....kje pa bo piknik????????????????...in kdaj????...moja porodniška se končuje 5.6.,tako,da moram vsaj približno vedet kako in kajuser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 698
18.2.2008 19:49:42   
Ajvy
Dober dan....večer bolj......
Mi smo bili cel dan skoraj zunaj...jst sem imela še zobarja- kolkr vidite sem preživela.....po dolgem cajtu brez inekcije....se mi zdi, da tolk pogumna še  dolg ne bom....

Pupi...bravo za zobek.....user posted image user posted image
se ti moram opravičit...ne da nisem želela vedet, samo jst sem prebrala, da si se vrnila z uspešnega zdravljenja...oprostite

Služba...če se mene vpraša, jst ne bi šla nikoli več delat.....sam k se me ne user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.2.2008 20:10:23   
Češnca
pupi user posted image  za zobek!

Anžej je na za svoj 7. mesec odkril, da je fantek! user posted image user posted image user posted image  Sem ga posnela. user posted image  Ga vprašam "Anžej, kaj pa je to?", pa me je ful začudeno pogledal in še naprej vlekel lulčka. user posted image  

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?