Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:04:28
|
|
|
|
Ajvy
|
na drugo stran pa ne gremo
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:05:03
|
|
|
|
pupi
|
Tak, da odgovorim zakaj tak drago zdravljenje in zakaj na OP. Teh 630EURov je bo treba plačat, ker je bla en teden z mano mama en teden moj in je blo seveda treba plačat spremstvo oz varstvo za Najo. Še en krat na OP pa ker mi zdravljenje z zdraviliščem ni po 14 dneh nič pomagalo in so rekli, da bo očitno vseeno treba še 1x k mesarjem . Hrbtenica in moja še vedno boleča noga sta v igri. Otroci, pri nama je en z moje strani zagotovljen, moj pa sanja o treh. On jih lahko ma 15 zaradi mene samo, ne z mano . Imena mama pa tudi že izbrana Julij midva sam bla z moji tudi v soboto na jelenovem grebenu pa v čokoladnici, pa sma si čokolad nakupla, kljub temu da so drage ko pes, hvala bogu da ob petih že zaprejo, ker bi si šla še po več in posledično tam pustila celo premoženje . Ronči naša se tudi še ne plazi in sem se nehala sekirat, bo že. Glej neža od Mirjam ma tudi že 8. zobek naša pa komaj prvega. Glede tečnarjenja, vročine, neješčosti, nabreklih dlesni, itd. Naša ni mela nič od tega pa je zob kljub temu veni . Moja mama ga je naključno odkrila ko jo je mala v roko čavsnila , jaz pa pametna, da ne more bit res, če pa ni mela nič dlesni nabreklih, pa ona črtica ni zginla (Tini tista o kateri sma se pogovarjale), no in je zobek vseeno tu. Freycha hvala, da si me opomnila, da plavanje odpade, mi je pa Jasmina mail poslala tak da sem že vedela .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:10:02
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mene pa zanima, če je to primer za na CSD, če otrok nadrobi vafelj po tleh, pa mu ga pobereš in daš nazaj na mizco, da poje ( oz. ponovno zmeče naokoli) Kaj ti si se to hecala, da si vprašala al si se res sekirala ker si ji ga dala , ker po tem takem se tvoj otrok ne bo smel nikoli igrat v peskovniku. Kaj še bojo tam le vsega dreka pojedli, pa ne bojo umrli zaradi tega in nas ne bo noben na CSD prijavli.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:10:03
|
|
|
|
majrim
|
punce,kje naj bi bil piknik???
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:12:46
|
|
|
|
pupi
|
Freycha jaz ne morem nič obljubit (piknik), ker ne vem v kakem stanju bom maja . Bi pa ful rada šla. Anžeju in Juretu tudi vse naj, naj za 7mesecev
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:15:08
|
|
|
|
pupi
|
Še eno vprašanje, tak izven konteksta. Katera ma zdaj sezname preko, ko sta se administratorke odjavle?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
pupi to je bil hec sem se pa malo zamislila ker ene par jih poznam, k bi se grozno zgražali(e), če bi vidla to drugač pa jaz sem za to, da je treba čimveč svinjarije v življenju pojest najmanj 9kil na leto drgač sm pa ok... tamali sem za južno skuhala avokado pa piščanca, matr, kok je pa to blo nauzgraužno (evo, spet ena za na CSD ), sam ula je pa jedla ko da bi nevem kaj blo...ok, sam ziher ji nkol več tega ne skuham....nardila sem ji pa zato, ker sem naročla mango iz trgovine, dobla pa avokado
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:18:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim punce,kje naj bi bil piknik??? nekje okol CE
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:20:16
|
|
|
|
madejka
|
Evo nas iz Avstrije! Smo kupli Garmina pa še taužnt nekih stvari, med drugim tud cotke za Maja in mene! Maja je pa samo vrglo zdaj Majrim nekje okol Celja bi naj blo srečanje! Pupi jaz sem administratorka zdaj Bom vpisala tvoj prvi zob... ups... Najin
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:28:16
|
|
|
|
pupi
|
Kaj mango, pa npr. melono lahko že jejo? Ker v hotelu so meli non stop melono, pa ji nisem upala dat, samo za cuzlat sem ji dala pa ji je blo ful dobro. Jaz pa sem jo mazala ko vlka, aja saj sem vlka
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:43:19
|
|
|
|
Freycha
|
majrim sem mislila, da se hecaš pri vprašanju, kje je piknik, ker sem že tolkrat napisala... sam očitno si spregledala ni panike: piknik bo kje v okolici Celja, za datum se pa nagibam na vikend 10 ali 11. maja, če pa bo zasedeno, pa 17. ali 18.5. Vprašanje je tudi, kje bomo plac našli in kako bo takrat tam frej....... pupi to je pa res cela **** sam hudiča, je boljše it 4x na operacijo, da je potem boljše, kot pa tkle živeti..... zdej seznam ureja Madejka takrat, ko se spomni (tako je sama napisala )
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:45:50
|
|
|
|
baja*
|
corfu jaz razmišljam o še enem , sam najprej si moram neki šiht najdit, definitivno. Pol pa v akcijo . Če bi se pa prej kaj "ponesrečlo", pa ziher ne bi šla splava delat. Anžej, Naja in Jure čestitke! ronči za službo! julij pozdravi se! Pa super za lep vikend yudit čestitke za zobek . A pred blokom si bla zadnjič? No jaz sn pa gor zijala, na balkon pa sma se zgrešle. Ja, ko se bote ustalili v novem stanovanju in bo laufarija mimo, pa se čujema za kak kafe pupi čestitke za zobek Kolko otročkov pa je sploh še brez zobkov? Za Dito pa Ulo vem.... a še kera/-i? Rene je star že 8,5m pa tud še nič ne kaže . No zgoraj ma neke bunke, spodaj pa še čisto nič... madejka super za nakup ulla rene je odkril zanimivo igrico - vsako stvar, ki jo dosežeš, vržeš na tla, mami jo pa stotaužntkrat pobere - isto seveda velja za vafelj - torej sem tud jaz za prijavit, ker mu pobiram hrano s tal
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 21:49:58
|
|
|
|
madejka
|
Glede seznama: urejam ga sproti, samo pripopala ga bom pač enkrat, mogoče če bo katera želala, naj reče
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 22:06:39
|
|
|
|
Freycha
|
dvomim, da je še kak otrok brez zob naši so trije brezzobi mušketirji madejka, ti kar lepo ažuriraj seznam... pol ga pa enkrat do maja objavi hec hec.... aja Pupi čestitke Naji za zobka joj tale Sedma nebesa so tak pocukrana, da mi kar slabo ratuje....... kdo to sploh še forsira?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 22:22:56
|
|
|
|
rumba
|
baja*, Julija je še tudi brez zobkov. Hana je prvega dobila par dni pred prvim rd. corfu, jaz bi še kar imela kakega otročka, a ne vem če bo izvedljivo, saj moram narediti še prakso na sodišču, pa pravosodnega..... Že sedaj, ko govorim s sošolkami, ki so ga že delale, če pride kaka z dvema ali več otroki, pa vse študirajo in študirajo... Pol pa ena prijavi, ja, menda je pa res enkrat bila ena punca, ki je imela tri otroke. Evo, pa bom legenda. Aja, čestitke za vse zobke Pa seveda za vse dopolnjene mesece!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 18.2.2008 23:02:31
|
|
|
|
Anonimen
|
freycha sedma nebesa gleda
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.2.2008 6:53:56
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Auf sem že od 4, grem si že po 2 , ful je fajn ker je že svetlo... Kak sem nora, ampak ne morem več spat, čez 2 uri ko pa bo mala auf, pa se bom po glavi tukla, ker bom po moje tak zaaaaaspana. Pupi, škoda da zdravljenje ni bilo uspešno . Pravijo, šta se mora nije težko, verjamem pa da ti ni glih prijetno it še 1x na op. Baja, Živa še tud nima zobov Julij, pozdravi se Ulla, pa kako moreš dat otroku nekaj kar je že blo na tleh Mislim to je pa že višek... Se strinjam da mali ne smejo bivat v sterilnem okolji in morjo požret določeno količino svinjarije Freycha, jaz sem tudi gledala 7 nebesa . Nikakvo Dajte no punce, maj bo hitro tu Pa konec porodniške, pa služba, pa vrtec....-to so zadnje šanse, da se dobimo še brez obveznosti Prijave pod Freycha
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.2.2008 7:31:20
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro, Lea še spi jaz sem pokonci pijem prvo kavico ...Pol pa grem s kolegico v shoping, pa po darilo prijateljica ima ojstni dan.....Lea zdaj dve noči kar lepo spi čez dan je obupna , tečna minute sama noče bit, zgleda da ji druga enkica ven podira in je hudič od hudiča res. Vse lepo in prav meni je napihalo v oko in imam tako natečeno da verjetno bom jutr mogla kar do dohtorja it ....Povrh vsega pa sem jezna na Lesnino ko hudič, dragi gre po pohištvo in ni vsega pripeljo ker ga ni, a ova kliče da je vse pohištvo tam in mizo dobimo brez ene tace, so spakirali sam tri tace za mizo . Drugače so nam ploščice položili včeraj in so super no vsaj nekaj zaenkrat gre dobro.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.2.2008 7:36:02
|
|
|
|
yudit
|
Baja velja se bomo še zmenili, sam da mine tota selitev pol bo že boljš. Ja Lea je tud zdaj dobila zobek ampak ni še ven fejst ttolk da se čuti, pa mi tud nismo imeli nevem kak natečene dlesni in tisti mehurček, čist malo je bilo mehurčka pol pa sam taka črtica.Zgleda da nase vsem naredijo tisti mehurji o kerim vsi pravijo ......Pupi- škoda za to zdravljena zat pa čestitke za zobek
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.2.2008 7:53:19
|
|
|
|
yudit
|
Madona kaj še vse spite, vstanite se dans pa je tako lepo vreme jaz že vidim sonček .....Ma nekaj mi povejete, gre se za kdaj bote začele z uvajanjem kahlice? Zakaj sprašujem zato ker , moja tastara pravita da sta svoja otroka navadila na kahlico ko še nista bila polno leto dni stara in da sta onadva hodila po enem letu brez plenici in da nista močila v postelju, in da naj bi Leo že pol neki proti koncu 7 meseca navajali na kahlico . In se ne zamislim zdaj malo dat na kahlico ko komaj že sedi navajala na kahlico, nevem al sem jaz za luno al kaj, jaz sem rekla da jo bom tam nekje okrog 10 mesecov kupila to kahlico in počasi začela, nebom zdaj otroka forsirala da bo glih ona zdaj v kahlico lulala in kakala.....Zdi se mi da onadva mal to preterivata
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.2.2008 7:56:38
|
|
|
|
yudit
|
Zdaj pa šibam ker se moram zrihtat, adijo fajn bodite pa mal na sončeka it, Madejka nekaj sem prebrala da si hodila po nakup cotk, ki to v Avstrijo a je kaj ceneje tam al kako, ker midva z mojim grema naslednji teden v Ikeo po neke drobnarije pa bi lahk jaz zavila v kake štacune z cotami, kam pa hodite to po cote
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.2.2008 8:18:26
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro... Mi smo pokonci že od pol 6, pa ni panike...sem samo 2x ustala ponoč, pa še jedla nisva ... ...kr naenkrat je bla ura 5.30 - mi ni blo nič jasno, ker ponavadi ima okoli 2 budnico in je treba nujno mlekcat, dans smo pa lepo ninal... Sem ga pa zvečer poskušala uspavat brez nošenja, pa raj tega ne bom komentirala, ker sva mela prave borbe...noro... Yudit ja res je prehitro tole z uvajanjem kahlice. V vrtcu moji 11 mesečniki večinoma še ne uporabljajo kahlice. Ko že dobro hodijo se jih začne navajat nanjo...tko u izi bol, da se jim kaj ne zameri. Tko da so nekje brez pleničke okoli 2 leta ali raje mali čez...se nič ne mudi. Otrok se več ne fursira tko k včasih. Šele ko razumejo, ko vejo za kaj se gre, je pravi čas... Madona ustnice so se mi lih lepo pozdravile, pa vidim dans zjutraj spet eno sranje rdeče, pa ene pikice...wtf??...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.2.2008 8:39:03
|
|
|
|
Freycha
|
ulla v bistvu tega šita niti nisem hotela gledat. Potem sem pa prestavila, pa so se "nebesa" že začela, pa sem gledala tam en butast izpad neke **** (hčerka od tega duhovnika) pa mi ni bilo nič jasnega v čem je fora, sam una mi je šla orto na živce, potem sem pa ob branju blogov malo gledala, pa mi je zanimivo ratalo, ker so govorili o otrocih, ker če sem prav razumela, je bila ena noseča z dvojčki, pa je oba zgubila.... ampak so mi ljudje, ki tu igrajo tako antipatični, da nisem mogla do konca gledat... mislm, men je to kr neki sem pa gledala Grdo račko, ki je bila prej, pa se je zdej prva sezona zaključila to mi je pa tak sproščena in zabavna nanizanka.... prav luštno jo je bilo gledat aja dobro jutro babike! danes dobimo moje starše na obisk, pa zdele grem končno spet k frizerju, pa potem me bo mami pobarvala (jo bom malo izkoristila), pa napovedovali so dež, pa sije sonček.... not bad... not bad at all......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.2.2008 9:29:37
|
|
|
|
Anonimen
|
freycha sej sene rabiš opravičvat tud to more kdo gledat, drgač nebi snemali jaz sem čist out....od 8ih do polnoč se je 5krat zbudila pol pa še do treh 4krat sm jo k seb vzela, je pa spala do 7ih jao.... zdej mi pa zokne sezuva k ji z nogo preprečujem, dab do računalnika pršla, ker mi ga ugasne spet pšrimer za na socialno kaka sm tud...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 19.2.2008 9:40:49
|
|
|
|
Freycha
|
ulla ulla.... tebe je res na CSD treba prijaviti mislim.. otroka imaš na tleh, pa še tvoje smrdeče štumfe ji daš za igrat? jao jao
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?