|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
18.2.2008 21:04:28   
Ajvy
na drugo stran pa ne gremouser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 701
18.2.2008 21:05:03   
pupi
Tak, da odgovorim zakaj tak drago zdravljenje in zakaj na OP. Teh 630EURov je bo treba plačat, ker je bla en teden z mano mama en teden moj in je blo seveda treba plačat spremstvo oz varstvo za Najo. Še en krat na OP pa ker mi zdravljenje z zdraviliščem ni po 14 dneh nič pomagalo in so rekli, da bo očitno vseeno treba še 1x k mesarjemuser posted image . Hrbtenica in moja še vedno boleča noga sta v igri.
Otroci, pri nama je en z moje strani zagotovljen, moj pa sanja o treh. On jih lahko ma 15 zaradi mene samo, ne z manouser posted image . Imena mama pa tudi že izbranauser posted image
Julij midva sam bla z moji tudi v soboto na jelenovem grebenu pa v čokoladnici, pa sma si čokolad nakupla, kljub temu da so drage ko pes, hvala bogu da ob petih že zaprejo, ker bi si šla še po več in posledično tam pustila celo premoženjeuser posted image
Ronči naša se tudi še ne plazi in sem se nehala sekirat, bo že. Glej neža od Mirjam ma tudi že 8. zobek naša pa komaj prvega. Glede tečnarjenja, vročine, neješčosti, nabreklih dlesni, itd. Naša ni mela nič od tega pa je zob kljub temu veniuser posted image user posted image . Moja mama ga je naključno odkrila ko jo je mala v roko čavsnilauser posted image , jaz pa pametna, da ne more bit res, če pa ni mela nič dlesni nabreklih, pa ona črtica ni zginla (Tini tista o kateri sma se pogovarjale), no in je zobek vseeno tu.
Freycha hvala, da si me opomnila, da plavanje odpade, mi je pa Jasmina mail poslala tak da sem že vedela .

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 702
18.2.2008 21:10:02   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

mene pa zanima, če je to primer za na CSD, če otrok nadrobi vafelj po tleh, pa mu ga pobereš in daš nazaj na mizco, da poje ( oz. ponovno zmeče naokoli)user posted image

Kaj ti si se to hecala, da si vprašala al si se res sekirala ker si ji ga dalauser posted image user posted image user posted image , ker po tem takem se tvoj otrok ne bo smel nikoli igrat v peskovniku. Kaj še bojo tam le vsega dreka pojedli, pa ne bojo umrli zaradi tega in nas ne bo noben na CSD prijavli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
18.2.2008 21:10:03   
majrim
punce,kje naj bi bil piknik???user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 704
18.2.2008 21:12:46   
pupi
Freycha jaz ne morem nič obljubit (piknik), ker ne vem v kakem stanju bom majauser posted image . Bi pa ful rada šla.

Anžeju in Juretu tudi vse naj, naj za 7mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 705
18.2.2008 21:15:08   
pupi
Še eno vprašanje, tak izven konteksta. Katera ma zdaj sezname preko, ko sta se administratorke odjavle?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 706
18.2.2008 21:18:04   
Anonimen
pupi to je bil hecuser posted image user posted image user posted image sem se pa malo zamislilauser posted image ker ene par jih poznam, k bi se grozno zgražali(e), če bi vidla touser posted image
drugač pa jaz sem za to, da je treba čimveč svinjarije v življenju pojestuser posted image najmanj 9kil na letouser posted image user posted image

drgač sm pa ok...

tamali sem za južno skuhala avokado pa piščanca, matr, kok je pa to blo nauzgraužnouser posted image user posted image (evo, spet ena za na CSDuser posted image ), sam ula je pa jedla ko da bi nevem kaj blo...ok, sam ziher ji nkol več tega ne skuham....nardila sem ji pa zato, ker sem naročla mango iz trgovine, dobla pa avokadouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
18.2.2008 21:18:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

punce,kje naj bi bil piknik???user posted image

nekje okol CEuser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
18.2.2008 21:20:16   
madejka
Evo nas iz Avstrije!user posted image Smo kupli Garmina pa še taužnt nekih stvari, med drugim tud cotke za Maja in mene!user posted image user posted image
Maja je pa samo vrglo zdajuser posted image

Majrim nekje okol Celja bi naj blo srečanje!

Pupi jaz sem administratorka zdajuser posted image Bom vpisala tvoj prvi zob... ups... Najinuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 709
18.2.2008 21:28:16   
pupi
Kaj mango, pa npr. melono lahko že jejo? Ker v hotelu so meli non stop melono, pa ji nisem upala dat, samo za cuzlat sem ji dala pa ji je blo ful dobro. Jaz pa sem jo mazala ko vlka, aja saj sem vlkauser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
18.2.2008 21:43:19   
Freycha
majrim sem mislila, da se hecaš pri vprašanju, kje je piknik, ker sem že tolkrat napisala... sam očitno si spregledala user posted image user posted image  ni panike: piknik bo kje v okolici Celja, za datum se pa nagibam na vikend 10 ali 11. maja, če pa bo zasedeno, pa 17. ali 18.5. Vprašanje je tudi, kje bomo plac našli in kako bo takrat tam frej.......

pupi to je pa res cela ****user posted image  sam hudiča, je boljše it 4x na operacijo, da je potem boljše, kot pa tkle živeti.....
zdej seznam ureja Madejka takrat, ko se spomni (tako je sama napisala user posted image )

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 711
18.2.2008 21:45:50   
baja*
corfu jaz razmišljam o še enem user posted image , sam najprej si moram neki šiht najdit, definitivno. Pol pa v akcijouser posted image . Če bi se pa prej kaj "ponesrečlo", pa ziher ne bi šla splava delat.
Anžej, Naja in Jure čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ronči user posted image user posted image user posted image  za službo!
julij pozdravi se!user posted image user posted image user posted image  Pa super za lep vikenduser posted image
yudit čestitke za zobekuser posted image . A pred blokom si bla zadnjič? No jaz sn pa gor zijala, na balkonuser posted image  pa sma se zgrešle. Ja, ko se bote ustalili v novem stanovanju in bo laufarija mimo, pa se čujema za kak kafeuser posted image
pupi čestitke za zobekuser posted image

Kolko otročkov pa je sploh še brez zobkov? Za Dito pa Ulo vem.... a še kera/-i? Rene je star že 8,5m pa tud še nič ne kažeuser posted image . No zgoraj ma neke bunke, spodaj pa še čisto nič...
madejka super za nakupuser posted image
ulla rene je odkril zanimivo igrico - vsako stvar, ki jo dosežeš, vržeš na tla, mami jo pa stotaužntkrat pobereuser posted image - isto seveda velja za vafelj - torej sem tud jaz za prijavit, ker mu pobiram hrano s taluser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 712
18.2.2008 21:49:58   
madejka
Glede seznama: urejam ga sproti, samo pripopala ga bom pač enkrat, mogoče če bo katera želala, naj rečeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
18.2.2008 22:06:39   
Freycha
dvomim, da je še kak otrok brez zob user posted image user posted image  naši so trije brezzobi mušketirji user posted image

madejka, ti kar lepo ažuriraj seznam... pol ga pa enkrat do maja objavi user posted image user posted image user posted image  hec hec....

aja Pupi čestitke Naji za zobkauser posted image

joj tale Sedma nebesa so tak pocukrana, da mi kar slabo ratuje....... user posted image  kdo to sploh še forsira?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
18.2.2008 22:22:56   
rumba
baja*, Julija je še tudi brez zobkov. Hana je prvega dobila par dni pred prvim rd.
corfu, jaz bi še kar imela kakega otročka, a ne vem če bo izvedljivo, saj moram narediti še prakso na sodišču, pa pravosodnega..... Že sedaj, ko govorim s sošolkami, ki so ga že delale, če pride kaka z dvema ali več otroki, pa vse študirajo in študirajo... Pol pa ena prijavi, ja, menda je pa res enkrat bila ena punca, ki je imela tri otroke. Evo, pa bom legenda.user posted image user posted image user posted image

Aja, čestitke za vse zobkeuser posted image user posted image user posted image
Pa seveda za vse dopolnjene mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
18.2.2008 23:02:31   
Anonimen
freycha sedma nebesa gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
19.2.2008 6:53:56   
SANEK1
Dobro jutro...
Auf sem že od 4, grem si že po 2 user posted image , ful je fajn ker je že svetlo...user posted image user posted image user posted image
Kak sem nora, ampak ne morem več spat, čez 2 uri ko pa bo mala auf, pa se  bom po glavi tukla, ker bom po moje tak zaaaaaspana.

Pupi, škoda da zdravljenje ni bilo uspešnouser posted image user posted image user posted image . Pravijo, šta se mora nije težko, verjamem pa da ti ni glih prijetno it še 1x na op.

Baja, Živa še tud nima zobovuser posted image

Julij, pozdravi seuser posted image user posted image user posted image

Ulla, pa kako moreš dat otroku nekaj kar je že blo na tlehuser posted image  Mislim to je pa že višek...user posted image user posted image user posted image
Se strinjam da mali ne smejo bivat v sterilnem okolji in morjo požret določeno količino svinjarijeuser posted image user posted image user posted image

Freycha, jaz sem tudi gledala 7 nebesauser posted image .  Nikakvo user posted image user posted image user posted image

Dajte no punce, maj bo hitro tuuser posted image  
Pa konec porodniške, pa služba, pa vrtec....-to so zadnje šanse, da se dobimo še brez obveznostiuser posted image user posted image user posted image

Prijave pod Freychauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.2.2008 7:31:20   
yudit
Dobro jutro, Lea še spi jaz sem pokonci pijem prvo kavicouser posted image ...Pol pa grem s kolegico v shoping, pa po darilo prijateljica ima ojstni dan.....Lea zdaj dve noči kar lepo spi čez dan je obupna , tečna minute sama noče bit, zgleda da ji druga enkica ven podira in je hudič od hudiča user posted image res. Vse lepo in prav meni je napihalo v oko in imam tako natečenouser posted image da verjetno bom jutr mogla kar do dohtorja ituser posted image ....Povrh vsega pa sem jezna na Lesnino ko hudič, dragi gre po pohištvo in ni vsega pripeljo ker ga ni, a ova kliče da je vse pohištvo tam in mizo dobimo brez ene tace, so spakirali sam tri tace za mizouser posted image . Drugače so nam ploščice položili včeraj in so superuser posted image no vsaj nekaj zaenkrat gre dobro.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.2.2008 7:36:02   
yudit
Baja velja se bomo še zmenili, sam da mine tota selitev pol bo že boljš. Ja Lea je tud zdaj dobila zobek ampak ni še ven fejst ttolk da se čuti, pa mi tud nismo imeli nevem kak natečene dlesni in tisti mehurček, čist malo je bilo mehurčka pol pa sam taka črtica.Zgleda da nase vsem naredijo tisti mehurji o kerim vsi pravijouser posted image ......Pupi- škoda za  to zdravljena zat pa čestitke za zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.2.2008 7:53:19   
yudit
Madona kaj še vse spite, vstanite se dans pa je tako lepo vreme jaz že vidim sončekuser posted image .....Ma nekaj mi povejete, gre se za  kdaj bote začele z uvajanjem kahlice?user posted image Zakaj sprašujem zato ker , moja tastara pravita da sta svoja otroka navadila na kahlico ko še nista bila polno leto dni starauser posted image in da sta onadva hodila po enem letu brez plenici in da nista močila v postelju, in da naj bi Leo že pol neki proti koncu 7 meseca navajali na kahlicouser posted image . In se ne zamislim zdaj malo dat na kahlico ko komaj že sedi navajala na kahlico, nevem al sem jaz za luno al kaj, jaz sem rekla da jo bom tam nekje okrog 10 mesecov kupila to kahlico in počasi začela, nebom zdaj otroka forsirala da bo glih ona zdaj v kahlico lulala in kakala.....Zdi se mi da onadva mal to preterivatauser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 720
19.2.2008 7:56:38   
yudit
Zdaj pa šibam ker se moram zrihtat, adijo fajn bodite pa mal na sončeka it, Madejka nekaj sem prebrala da si hodila po nakup cotk, ki to v Avstrijo a je kaj ceneje tam al kako, ker midva z mojim grema naslednji teden v Ikeo po neke drobnarije pa bi lahk jaz zavila v kake štacune z cotami, kam pa hodite to po coteuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.2.2008 8:18:26   
bojana2
Jutro...
Mi smo pokonci že od pol 6, pa ni panike...sem samo 2x ustala ponoč, pa še jedla nisva ...user posted image user posted image ...kr naenkrat je bla ura 5.30 - mi ni blo nič jasno, ker ponavadi ima okoli 2 budnico in je treba nujno mlekcat, dans smo pa lepo ninal...user posted image user posted image
Sem ga pa zvečer poskušala uspavat brez nošenja, pa raj tega ne bom komentirala, ker sva mela prave borbe...noro...user posted image

Yudit ja res je prehitro tole z uvajanjem kahlice. V vrtcu moji 11 mesečniki večinoma še ne uporabljajo kahlice. Ko že dobro hodijo se jih začne navajat nanjo...tko u izi bol, da se jim kaj ne zameri. Tko da so nekje brez pleničke okoli 2 leta ali raje mali čez...se nič ne mudi. Otrok se več ne fursira tko k včasih. Šele ko razumejo, ko vejo za kaj se gre, je pravi čas...

Madona ustnice so se mi lih lepo pozdravile, pa vidim dans zjutraj spet eno sranje rdeče, pa ene pikice...wtf??...user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 722
19.2.2008 8:39:03   
Freycha
ulla v bistvu tega šita niti nisem hotela gledat. Potem sem pa prestavila, pa so se "nebesa" že začela, pa sem gledala tam en butast izpad neke **** (hčerka od tega duhovnika) pa mi ni bilo nič jasnega v čem je fora, sam una mi je šla orto na živce, potem sem pa ob branju blogov malo gledala, pa mi je zanimivo ratalo, ker so govorili o otrocih, ker če sem prav razumela, je bila ena noseča z dvojčki, pa je oba zgubila.... ampak so mi ljudje, ki tu igrajo tako antipatični, da nisem mogla do konca gledat... mislm, men je to kr neki user posted image user posted image user posted image

sem pa gledala Grdo račko, ki je bila prej, pa se je zdej prva sezona zaključila user posted image user posted image user posted image  to mi je pa tak sproščena in zabavna nanizanka.... prav luštno jo je bilo gledat user posted image

aja dobro jutro babike!

danes dobimo moje starše na obisk, pa zdele grem končno spet k frizerju, pa potem me bo mami pobarvala (jo bom malo izkoristila), pa napovedovali so dež, pa sije sonček.... not bad... not bad at all......

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.2.2008 9:29:37   
Anonimen
freycha sej sene rabiš opravičvatuser posted image user posted image tud to more kdo gledat, drgač nebi snemaliuser posted image user posted image

jaz sem čist out....od 8ih do polnoč se je 5krat zbudilauser posted image pol pa še do treh 4kratuser posted image user posted image sm jo k seb vzela, je pa spala do 7ihuser posted image jao....
zdej mi pa zokne sezuvauser posted image k ji z nogo preprečujem, dab do računalnika pršla, ker mi ga ugasneuser posted image spet pšrimer za na socialnouser posted image kaka sm tud...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
19.2.2008 9:40:49   
Freycha
ulla ulla.... tebe je res na CSD treba prijaviti user posted image  mislim.. otroka imaš na tleh, pa še tvoje smrdeče štumfe ji daš za igrat?user posted image  jao jao user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?