Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 10:39:53
|
|
|
|
Češnca
|
Dan! Včeraj sva šla že ob 8.30 spat. Se mi ni zgodil že od... vrtca Sm se prov fajn naspala! A je pri vas tud tko mraz? Šajba, ampak mraz... Brrrrr! Se bomo vseen mal ven spokal (fajn zadekani!). Anžej nina, jabolko se kuha, midva pa smučanje gledava. Kaj boste kuhale?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 10:42:30
|
|
|
|
Češnca
|
Freycha za uspešen smučarski dan!!! Ronči za Klaro! Sej se bo zmeri več sama zaigrala. Anžej je že dva dni taaaak smejko! Je zmeri bil, ampak po tej vročini mu je pa še bol vn udarlo.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 10:43:20
|
|
|
|
Češnca
|
uuuu, Bode smuča! V vsakem primeru zanimivo!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 11:26:45
|
|
|
|
Freycha
|
danes smo se odločili, da naredimo test, kdaj bo tamala sploh hotela jesti. No, jutranje hranjenje je spustila in jedla šele ob 11h, ko je začela že sitnariti, da je lačna. Zdej jo bova spet pustila toliko časa, da bo začela tečnariti, pa da vidim, kdaj to bo..... full je neješča zadnje dneve, tašča je včeraj rekla tudi, da je bila cel dan veliko bolj mirna, kot je ponavadi. Ni tečnarila, samo je bila full mirna. Me zanima, kaj se bo iz tega izcimilo..... Sicer pa nič novega.... sanekova ne bo danes sedmice, ker midva nisva še uspela srečke izpolniti. Bo v sredo, takrat bo pa najina seveda Še vedno zbiramo prijave za velejulijski piknik v mesecu maju!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 14:50:04
|
|
|
|
Češnca
|
a se vse stiskate?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 15:14:57
|
|
|
|
kapica
|
Ojla punce! Toliko da se vam oglasim, se imamo krasno te dni, ker ej zunaj tak cudovit soncek, pa moz je doma . Sicer pa nic za na pisat, nocke so porazne, pa kaj cem jamrat . Upam, da ste vse okej, uzivate in vsekakor boljse spite .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 16:07:46
|
|
|
|
bojana2
|
Dan... Ula, Zala in Špela vse naj naj .... pa še za včeraj - Tarja, Klara in Patrick vse naj naj... Mi smo s sprehoda, je blo prav lepo, toplo, sonček...še moja se je znorela, tko da zdej že kako uro spi... Mali je tud prejle zaspal, midva pa leživa pred tv-jem. Kolk paše, ne vem kdaj sva nazadnje tkole izležavala... Nočke so kar znosne, ne zbuja se več z jokom ali da bi ga kaj bolelo, zdaj se zbudi le če se revež ne more premaknit...ne vem kako mu rata, ampak včasih ga najdem čist zgužvanga v posteljici, noge gor na ograjici... ...glavico ima čist na drugem koncu, največkrat je kar počez obrnjen...zgleda, da mu je postelja premajhna... , pa še ne trebuh se obrne in potem se vedno zbudi...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 19:56:49
|
|
|
|
Freycha
|
čer babike! danes smo full zanimivo preživeli dan. Sva bila pri sosedih in smo jedli fondi. Hmmm sam to čist predolgo traja. Smo več kot tri ure jedli na koncu pa sploh nisem bila sigurna, če sem sploh sita Je pa res, da sem skoz domov laufala, ker sem vmes prala in sušila perilo. Zdej sem pa še vse zlikala in sem bila nadpridna sej vem, da so taki posti čisto dolgočasni, ampak jaz sem pa full vesela zase takrat, ko sem tako pridna. Bi pa rada tamalo pohvalila, pa je danes ne morem. Že cel dan je full tečna, pa spet je cel dan nenormalno polivala, jedla je itak čisto čudno in malo in res ne vem, kaj jo matra je pa res, da je včeraj tašča in tast nista nič ven peljala, ker je za njiju čisto preveč pihalo , danes je bila pa tudi sam kako urco zunaj pa se mi zdi, da se ji kar pozna, če je premalo zunaj. Jutri gre pa dragi še malo sam smučat (da se končno malo nasmuča, ker sem jaz malo prepočasna zanj, pa čeprav kar šibam), medve greva pa ven in bom čimdlje probala bit zunaj Babike... dajte se pofočkat, ker vas prav pogrešam.....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 19:58:21
|
|
|
|
Freycha
|
ups, pa še to sem dolžna: Špela, Zala in Ula vse naj naj za 7. mesecev ....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 20:03:59
|
|
|
|
corfu
|
Čer Meni se zadnje dni kar nekako ne da pisat Sem čez dan polno zaposlena, ko imam kak trenutek frej, največkrta pa zvečer se učim, mož je trenutno cele dneve z doma, tudi zdaj gani...tako da, sem prilično utrujena. Tamala se je malo umirila kar se noči tiče, je pa še vedno kar dobro prehlajena, tako da zadnje dni nisva nič zunaj. Zdaj pa šibam še malega zrihtat z aspanje pa torbo za v vrtec pripravit, pol pa učit Čestitke vsem mesečnikom in mamicam
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 20:09:17
|
|
|
|
Češnca
|
Špela, Zala in Ula vse najboljše!!!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 20:15:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Špela, Zala in Ula vse najboljše!!! se pridružujem čestitkam.... Mi smo pa danes imeli familiarni dan....kolk nas je bilo na kupu....hudo....17-letnica, 10- letnik, 3-letnik, 7 mesečnica, dva 2- mesečnika...in pa 7 odraslih oseb...marija to je pa bilo zanimivo....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 20:18:41
|
|
|
|
Ajvy
|
Freycha..to pa si bila pridna..mene še likanje čaka.... A jst tudi dobim kak extra čevap, ker sem se med prvimi javla, al bom za nagrado mogla prte na mize dajat Corfu, kaj se pa ti učiš?? Bojana, naša se tudi premetava po pojsteljici...samo ona se z rokicami zatakne.... KApica, važička si kaj, ko je tvoj doma...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 20:19:35
|
|
|
|
SANEK1
|
Špela, Zala in Ula, lepotičke vse najboljše
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 20:49:32
|
|
|
|
pupi
|
Madejka ti si še edina . Neuspešno zdravljenje zato, ker bom morala kljub temu, da sem tam pustla 630EURov, da sem lahko mela Najo zraven it še 1x na operacijo .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 20:56:18
|
|
|
|
corfu
|
Corfu, kaj se pa ti učiš?? IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy matematiko
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 20:57:24
|
|
|
|
corfu
|
Pupi kako operacijo? A Rumba je pa spet v čiščenju?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 21:17:01
|
|
|
|
bojana2
|
Corfu ti lahk jaz kaj pomagam ...jaz obožujem matematiko...sem jo celo študirala - ampak samo eno leto, k mi je blo mal dolgočasno...drgač v srednji mi je bla pa res zakon...sem skor vse teste pisala 100%...da se mal pohvalim... ...me včasih spet prime, da bi se vrgla v študij. Pupi tud mene zanima zakaj tko drago zdravljenje pa kr neuspešno... ...kriza... Sem se tko najedla zdejle...zdej pa spat, k sem ful utrujena. Sem dans popoldne celo stanovanje pospravla k nisem mela včeraj nič časa. Upam, da bo mali lepo ninal.. Nočko
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 21:19:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Corfu, kaj se pa ti učiš?? IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy matematiko 1+1= 2
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 21:51:09
|
|
|
|
rumba
|
Čer! Ne, corfu, nisem na pucanju. Zdaj bo za neki cajta dosti. Smo bili na enem poznem kosilu ali zgodnji večerji...hmmm....kaj pa vem, kako bi to imenovala , pa sem se takooooooo najedla, da bom kar počila. Se ne morem niti v redu premikat , tako da kar šibam spat. Bom kaj več napisala jutri. Čestitke vsem za dopolnjene mesece (tudi za par dni nazaj).
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 22:05:00
|
|
|
|
madejka
|
Čer babike! Smo spet cel dan pohajali! Ampak sem tak zmatrana in mam tako drisko da je joj Ej, ne vem kaj je to, da mi je vedno hudo po črevesju ko gremo od mojih Pa se tam čisto dobro počutim, pa jem tud ne preveč In to od takrat ko mamo Maja. V moji forenzični domišljiji laufajo filmi, kot so: mama me zastruplja, da bi dobla Maja, ko mene ne bi blo več Joj pa da ne bo kera misla, da bi resno blo to. Pupi e sranje! Drago sranje! Freycha evo jaz te občudujem, da si bla tak pridna! Meni še ni ratalo Corfu tebe občudujem še bolj, če se učiš matematiko Rumba Kaka kila gor ti tak ne bi škodla
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 22:05:27
|
|
|
|
baja*
|
saj nimam kaj pametnega za napisat... dragi je dop. delal, pop. šel na fucbal, zato smo ga s tamalim in s sestro spokali k mami, prav fajn smo se meli, nažrla sem se kot , 2x smo šli ven, mali je bil ful pridn - tak kot zna bit samo, če nisma sama, falot mali . Se pa zadnje čase začne jokat, če ga kdo drug hrani , niti dragi ne velja , no ne vedno, sam če ga pa prime, je pa vsega fertik. pupi šit, da je blo zdravjenje neuspešno . Kaka opracija pa te čaka? corfu ti prav nič ne zavidam tega učenja, sploh pa ne matematike . Ula, Špela in Zala čestitke! jaz sem samo še za v pojstlo lepo spite!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 22:33:52
|
|
|
|
Češnca
|
Corfu, bojana jest sm bla ravno dons v družbi dveh matematikov (no, eden še študira, ampak raztura). Meni je pa matematika postala jasna šele v 4.letniku - takrat mi je prov fajn ratala! pupi to je pa res škoda... Pa drugače, kako ste se meli; je mala uživala? madejka mogoče se bo pa po drugem otročku spet obrnilo (tko kot s kodri ). baja lahko noč!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 22:35:57
|
|
|
|
Češnca
|
aja, da ne pozabim... Anžej je danes ležal na bušiju, dvignil rit in se dal na prstke! Bi blo pa fajn, ko bi se še na rokice uprl, drgač bo z noskom po tleh ril.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 23:46:10
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca madejka mogoče se bo pa po drugem otročku spet obrnilo (tko kot s kodri ). Kaj bi se obrnilo? Kaki kodri? Se vidi, da je pozno pa mi povezave več ne delajo No pa lahko noč!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?