|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
17.2.2008 10:39:53   
Češnca
Dan!

Včeraj sva šla že ob 8.30 spat. user posted image  Se mi ni zgodil že od... vrtcauser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Sm se prov fajn naspala! user posted image

A je pri vas tud tko mraz? Šajba, ampak mraz... Brrrrr! Se bomo vseen mal ven spokal (fajn zadekani!). Anžej nina, jabolko se kuha, midva pa smučanje gledava.

Kaj boste kuhale?

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 626
17.2.2008 10:42:30   
Češnca
Freycha user posted image  za uspešen smučarski dan!!!

Ronči user posted image  za Klaro! Sej se bo zmeri več sama zaigrala. Anžej je že dva dni taaaak smejko! Je zmeri bil, ampak po tej vročini mu je pa še bol vn udarlo. user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 627
17.2.2008 10:43:20   
Češnca
uuuu, Bode smuča! user posted image user posted image user posted image  V vsakem primeru zanimivo! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 628
17.2.2008 11:26:45   
Freycha
danes smo se odločili, da naredimo test, kdaj bo tamala sploh hotela jesti. No, jutranje hranjenje je spustila in jedla šele ob 11h, ko je začela že sitnariti, da je lačna. Zdej jo bova spet pustila toliko časa, da bo začela tečnariti, pa da vidim, kdaj to bo..... full je neješča zadnje dneve, tašča je včeraj rekla tudi, da je bila cel dan veliko bolj mirna, kot je ponavadi. Ni tečnarila, samo je bila full mirna. Me zanima, kaj se bo iz tega izcimilo.....

Sicer pa nič novega....

sanekova ne bo danes sedmice, ker midva nisva še uspela srečke izpolniti. Bo v sredo, takrat bo pa najina seveda user posted image user posted image
Še vedno zbiramo prijave za velejulijski piknik v mesecu maju! user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 629
17.2.2008 14:50:04   
Češnca
a se vse stiskate? user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 630
17.2.2008 15:14:57   
kapica
Ojla punce!
Toliko da se vam oglasim, se imamo krasno te dni, ker ej zunaj tak cudovit soncek, pa moz je domauser posted image .
Sicer pa nic za na pisat, nocke so porazne, pa kaj cem jamratuser posted image .

Upam, da ste vse okej, uzivate in vsekakor boljse spiteuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 631
17.2.2008 16:07:46   
bojana2
Dan...user posted image
Ula, Zala in Špela vse naj naj ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še za včeraj - Tarja, Klara in Patrick vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo s sprehoda, je blo prav lepo, toplo, sonček...še moja user posted image  se je znorela, tko da zdej že kako uro spi...user posted image
Mali je tud prejle zaspal, midva pa leživa pred tv-jem. Kolk paše, ne vem kdaj sva nazadnje tkole izležavala...user posted image
Nočke so kar znosne, ne zbuja se več z jokom ali da bi ga kaj bolelo, zdaj se zbudi le če se revež ne more premaknit...ne vem kako mu rata, ampak včasih ga najdem čist zgužvanga v posteljici, noge gor na ograjici...user posted image ...glavico ima čist na drugem koncu, največkrat je kar počez obrnjen...zgleda, da mu je postelja premajhna...user posted image , pa še ne trebuh se obrne in potem se vedno zbudi...user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 632
17.2.2008 19:56:49   
Freycha
čer babike!

danes smo full zanimivo preživeli dan. Sva bila pri sosedih in smo jedli fondi. Hmmm sam to čist predolgo traja. Smo več kot tri ure jedli user posted image  na koncu pa sploh nisem bila sigurna, če sem sploh sita user posted image  Je pa res, da sem skoz domov laufala, ker sem vmes prala in sušila perilo. Zdej sem pa še vse zlikala in sem bila nadpridna user posted image  sej vem, da so taki posti čisto dolgočasni, ampak jaz sem pa full vesela zase takrat, ko sem tako pridna.

Bi pa rada tamalo pohvalila, pa je danes ne morem. Že cel dan je full tečna, pa spet je cel dan nenormalno polivala, jedla je itak čisto čudno in malo in res ne vem, kaj jo matra user posted image  je pa res, da je včeraj tašča in tast nista nič ven peljala, ker je za njiju čisto preveč pihalo user posted image user posted image , danes je bila pa tudi sam kako urco zunaj pa se mi zdi, da se ji kar pozna, če je premalo zunaj.

Jutri gre pa dragi še malo sam smučat (da se končno malo nasmuča, ker sem jaz malo prepočasna zanj, pa čeprav kar šibam), medve greva pa ven in bom čimdlje probala bit zunajuser posted image  

Babike... dajte se pofočkat, ker vas prav pogrešam.....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 633
17.2.2008 19:58:21   
Freycha
ups, pa še to sem dolžna:

Špela, Zala in Ula  vse naj naj za 7. mesecev ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 634
17.2.2008 20:03:59   
corfu
Čer

Meni se zadnje dni kar nekako ne da pisatuser posted image  Sem čez dan polno zaposlena, ko imam kak trenutek frej, največkrta pa zvečer se učim, mož je trenutno cele dneve z doma, tudi zdaj gani...tako da, sem prilično utrujena. Tamala se je malo umirila kar se noči tiče, je pa še vedno kar dobro prehlajena, tako da zadnje dni nisva nič zunaj. Zdaj pa šibam še malega zrihtat z aspanje pa torbo za v vrtec pripravit, pol pa učituser posted image

Čestitke vsem mesečnikom in mamicamuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 635
17.2.2008 20:09:17   
Češnca
Špela, Zala in Ula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.2.2008 20:15:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Špela, Zala in Ula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše!!!

se pridružujem čestitkam....

Mi smo pa danes imeli familiarni dan....kolk nas je bilo na kupu....hudo....17-letnica, 10- letnik, 3-letnik, 7 mesečnica, dva 2- mesečnika...in pa 7 odraslih oseb...marija to je pa bilo zanimivo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 637
17.2.2008 20:18:41   
Ajvy
Freycha..to pa si bila pridna..mene še likanje čaka....
A jst tudi dobim kak extra čevap, ker sem se med prvimi javla, al bom za nagrado mogla prte na mize dajatuser posted image

Corfu, kaj se pa ti učiš??

Bojana, naša se tudi premetava po pojsteljici...samo ona se z rokicami zatakne....

KApica, važička si kaj, ko je tvoj doma...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.2.2008 20:19:35   
SANEK1
Špela, Zala in Ula, lepotičke vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 639
17.2.2008 20:49:32   
pupi
Madejka ti si še edinauser posted image . Neuspešno zdravljenje zato, ker bom morala kljub temu, da sem tam pustla 630EURov, da sem lahko mela Najo zraven it še 1x na operacijouser posted image .

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 640
17.2.2008 20:56:18   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

matematiko

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 641
17.2.2008 20:57:24   
corfu
Pupi kako operacijo?

A Rumba je pa spet v čiščenju?user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 642
17.2.2008 21:17:01   
bojana2
Corfu ti lahk jaz kaj pomagam user posted image ...jaz obožujem matematiko...sem jo celo študirala - ampak samo eno leto, k mi je blo mal dolgočasno...drgač v srednji mi je bla pa res zakon...sem skor vse teste pisala 100%...da se mal pohvalim...user posted image ...me včasih spet prime, da bi se vrgla v študij.

Pupi tud mene zanima zakaj tko drago zdravljenje pa kr neuspešno...user posted image ...kriza...

Sem se tko najedla zdejle...zdej pa spat, k sem ful utrujena. Sem dans popoldne celo stanovanje pospravla  k nisem mela včeraj nič časa. Upam, da bo mali lepo ninal..user posted image

Nočko

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 643
17.2.2008 21:19:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

matematiko

1+1= 2 user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 644
17.2.2008 21:51:09   
rumba
Čer!
Ne, corfu, nisem na pucanju.user posted image user posted image user posted image  Zdaj bo za neki cajta dosti.user posted image  Smo bili na enem poznem kosilu ali zgodnji večerji...hmmm....kaj pa vem, kako bi to imenovalauser posted image , pa sem se takooooooo najedla, da bom kar počila. Se ne morem niti v redu premikatuser posted image , tako da kar šibam spat. Bom kaj več napisala jutri.
Čestitke vsem za dopolnjene mesece (tudi za par dni nazaj).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 645
17.2.2008 22:05:00   
madejka
Čer babike!
Smo spet cel dan pohajali!user posted image Ampak sem tak zmatrana in mam tako drisko da je jojuser posted image user posted image Ej, ne vem kaj je to, da mi je vedno hudo po črevesju ko gremo od mojihuser posted image Pa se tam čisto dobro počutim, pa jem tud ne prevečuser posted image In to od takrat ko mamo Maja. V moji forenzični domišljiji laufajo filmi, kot so: mama me zastruplja, da bi dobla Maja, ko mene ne bi blo več user posted image user posted image user posted image Joj pa da ne bo kera misla, da bi resno blo to.

Pupi e sranje! Drago sranje!user posted image
Freycha evo jaz te občudujem, da si bla tak pridna!user posted image Meni še ni ratalouser posted image
Corfu tebe občudujem še bolj, če se učiš matematikouser posted image user posted image user posted image user posted image
Rumba user posted image user posted image Kaka kila gor ti tak ne bi škodlauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 646
17.2.2008 22:05:27   
baja*
saj nimam kaj pametnega za napisat...
dragi je dop. delal, pop. šel na fucbal, zato smo ga s tamalim in s sestro spokali k mami, prav fajn smo se meli, nažrla sem se kot user posted image , 2x smo šli ven, mali je bil ful pridn - tak kot zna bit samo, če nisma sama, falot maliuser posted image . Se pa zadnje čase začne jokat, če ga kdo drug hraniuser posted image , niti dragi ne veljauser posted image , no ne vedno, sam če ga pa prime, je pa vsega fertik.

pupi šit, da je blo zdravjenje neuspešnouser posted image . Kaka opracija pa te čaka?
corfu ti prav nič ne zavidam tega učenja, sploh pa ne matematikeuser posted image .
Ula, Špela in Zala čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem samo še za v pojstlouser posted image

lepo spite!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 647
17.2.2008 22:33:52   
Češnca
Corfu, bojana jest sm bla ravno dons v družbi dveh matematikov (no, eden še študira, ampak raztura). Meni je pa matematika postala jasna šele v 4.letniku - takrat mi je prov fajn ratala!

pupi to je pa res škoda... user posted image user posted image user posted image  Pa drugače, kako ste se meli; je mala uživala?

madejka mogoče se bo pa po drugem otročku spet obrnilo (tko kot s kodri user posted image ). user posted image

baja lahko noč!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 648
17.2.2008 22:35:57   
Češnca
aja, da ne pozabim... Anžej je danes ležal na bušiju, dvignil rit in se dal na prstke! user posted image  Bi blo pa fajn, ko bi se še na rokice uprl, drgač bo z noskom po tleh ril. user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 649
17.2.2008 23:46:10   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

madejka mogoče se bo pa po drugem otročku spet obrnilo (tko kot s kodri user posted image ). user posted image

Kaj bi se obrnilo? Kaki kodri?
Se vidi, da je pozno pa mi povezave več ne delajouser posted image

No pa lahko noč!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?