Freycha
|
dobro jutro! no naš dober urnik spanja je uradno uničen res ne vem več, kaj ji je... se mi pa zdi, da se enostavno čez dan premalo naje. Danes bo samo na mleku, pa da vidim, če bo ponoč kaj boljše Pa sej ni panike, sam sem se kar navadila, da do 5h spim kot bubica, potem pa obrok in spat do 8h.... Corfu kar se tiče otrok. Če me sedaj vprašaš, ne bi imela še enega pod nobenim pogojem. Je pa res, da bi se bilo težje odločiti za prekinitev nosečnosti sedaj, ko imam že enega otroka in imam malo več feelinga, kako to je, kot pa prej. Je pa res, da zelo paziva, pa jaz se moram opogumiti in si it Mireno vstaviti.... Bačko Ditina prva beseda je bila ba-ba, zdej je ta-ta in izpeljanke med baba in tata, o mami ne duha ne sluha. Samo saj to je logično in se še ne zaveda, da s tem, ko reče ta-ta naslovi očija.... zato se nič ne sekirat, kasneje tudi ma-ma pride na vrsto... najlepše pa je, ko te otrok dejansko pokliče... takrat bo pa ma-ma verjetno prej, pred ta-ta Nu tak, dragi jo je pihnil smučat, jaz pa še kolebam med likanjem in sprehodom do L'Clerka (ne vem, kak se prav napiše). Najverjetneje bo pa do 10h likanje, potem hranjenje in odhod na sprehod, potem pa spet likanje.... joj, men tak ni it nazaj v službo.. sploh ne vem, kaj naj naredim če bi bilo finančno možno, bi kar odpoved dala.... sploh ne vem, od kdaj taka želja ostati doma, ker nisem bila nikoli pristaš statusa gospodinje. Zdej bi ga pa brez problema prevzela Nič, grem tamalo iz postelje ven dat. Imam občutek, da je do ušes posrana
|