|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
17.2.2008 23:51:02   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

madejka mogoče se bo pa po drugem otročku spet obrnilo (tko kot s kodri user posted image ). user posted image

Kaj bi se obrnilo? Kaki kodri?
Se vidi, da je pozno pa mi povezave več ne delajouser posted image

No pa lahko noč!user posted image

user posted image user posted image user posted image  težave v črevesju

Lahko noč! Se pridružujem zaspankam in zaspancem.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
18.2.2008 7:52:22   
bačko
Jutro!
Ula, Zala in Špela vse naj naj (malo z zamudo)!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo včeraj bili v Tivoliju na sprehodu.Žana je kar pridna.Vsake toliko časa malo positnari ker pričakujeva v kratkem zobke zgoraj.user posted image user posted image Noči so tako tako.Žanina prva beseda pa je bila "ta ta ".Kaj pa ma ma?user posted image Saj bo tudi to!No lepo se imejte!Se greva igrat in potem jesti sadje!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 652
18.2.2008 8:21:01   
corfu
Jutro

Danes je naša roža spet nekam slabo razpoložena...sva pa z mojim ugotovila da ima zelo rahel spanec, zato se v roku dveh mesecev seli v svojo sobo.
Bojana2, ti kar zavidam, da si tak ekspert v matematikiuser posted image , če kaj ne bo potegnilo te vprašam, ok?

Punce še 5 mesecev pa konc porodniške, a se sploh zavedate tega? Sicer jaz grem na šiht šele z 1.9, imam še malo morje dopusta, lanskega in letošnjega, pa šiht mam namen menjat, tako, da moram izkoristit.

Naša Manca je zdaj popolnoma osvojila svet kobacanja in jo je že po celem stanovanju dosti, vsake toliko se poči na rit, se vsede malo počini, pa akcija dalje...user posted image

pa še tole...ene parkrat ko sva z možem user posted image  sva bila v taki omamiuser posted image , da sva kr do konca, pa nič pazila, zdaj se pa tolažim s tem, da sem prvič in drugič rabila skoraj leto, da sem zanosila, ajaj...sva kot dva pubertetnika....saj misel na tri niti ni tako grozna, po drugi strani me pa grozna panika in strahuser posted image  ded cele dneve na šihtu, dva mulca...sm ko pa pomislim, koliko jih ima veliko slabše pogoje kot midva, pa boljše da sem kar lepo tiho...

Kaj pa razmišljate kdaj o drugem, tretjem, četrtem??? Kaj bi pa storile, kljub temu, da ste se odločili da ste s tem zaključili?

Danes sem filozofska...aha slišim, da je tamalo utihnilo in je zaspala...se grem z matematko ubatat, pridem okrog, pa pridne boditeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 653
18.2.2008 8:45:55   
Freycha
dobro jutro!

no naš dober urnik spanja je uradno uničen user posted image  res ne vem več, kaj ji je... se mi pa zdi, da se enostavno čez dan premalo naje. Danes bo samo na mleku, pa da vidim, če bo ponoč kaj boljšeuser posted image  Pa sej ni panike, sam sem se kar navadila, da do 5h spim kot bubica, potem pa obrok in spat do 8h....user posted image

Corfu kar se tiče otrok. Če me sedaj vprašaš, ne bi imela še enega pod nobenim pogojem. Je pa res, da bi se bilo težje odločiti za prekinitev nosečnosti sedaj, ko imam že enega otroka in imam malo več feelinga, kako to je, kot pa prej. Je pa res, da zelo paziva, pa jaz se moram opogumiti in si it Mireno vstaviti....

Bačko Ditina prva beseda je bila ba-ba, zdej je ta-ta in izpeljanke med baba in tata, o mami ne duha ne sluha. Samo saj to je logično in se še ne zaveda, da s tem, ko reče ta-ta naslovi očija.... zato se nič ne sekirat, kasneje tudi ma-ma pride na vrsto... najlepše pa je, ko te otrok dejansko pokliče... takrat bo pa ma-ma verjetno prej, pred ta-ta

Nu tak, dragi jo je pihnil smučat, jaz pa še kolebam med likanjem in sprehodom do L'Clerka (ne vem, kak se prav napiše). Najverjetneje bo pa do 10h likanje, potem hranjenje in odhod na sprehod, potem pa spet likanje....

joj, men tak ni it nazaj v službo.. sploh ne vem, kaj naj naredim user posted image  če bi bilo finančno možno, bi kar odpoved dala.... sploh ne vem, od kdaj taka želja ostati doma, ker nisem bila nikoli pristaš statusa gospodinje. Zdej bi ga pa brez problema prevzela user posted image

Nič, grem tamalo iz postelje ven dat. Imam občutek, da je do ušes posrana user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 654
18.2.2008 8:49:57   
SANEK1
Dobro jutro...
Po dolgem cajtu je bla nočka tak-tak, ampak smo nekak zguraliuser posted image user posted image user posted image

Corfu, meni že 31.5 poteče porodniška, torej 3,5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kaj bom pol še tudi ne vemuser posted image
Ideja je,  da bi bla doma še do septembra in si takrat poiskala novo službo, kaj pa še bo iz teka, pa pitaj...
Mi2 bi že zdaj imela drugega ( mama že ime user posted image ), ampak imamo rahlo prostorsko stiskouser posted image
Sicer pa pravijo, da ko se morajo, da se stvari že nekak poštimajouser posted image user posted image user posted image
Aja pa še moja ful dobra prijateljica je noseča, dve delata na tem in me res malo mečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 655
18.2.2008 9:07:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image za znort....včeri je blo za **** no...še nkol ni bla tok tečna...cel dan samo sitnarjenje, pa nič spat in posledično je bla še bolj sitna...in noč prej nism nič spala, ker se je skoz drla...no, nben ni spaluser posted image in to je prov kričala, groza no...ta noč je bla mal bolš....seveda so po moje klasični krivci - luna al pa zobiuser posted image user posted image user posted image

aja - jutrouser posted image

corfu midva skoz tkouser posted image user posted image user posted image se tud tolažim, da ker je pr uli tak dolg trajalo, nima kaj bit....japajadeuser posted image user posted image user posted image sam u bistvu mi je vseen...bo pač še edn....sam imena še nimamauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
18.2.2008 9:09:31   
Češnca
Heeeej!

Hja, če dobim staro službo nazaj (ustno vsi vodilni na šoli nakazujejo na to, na papirju pa seveda nimam nič), začnem s septembrom. Bom pa itak službo iskala, tako da... user posted image

Kar se pa otrok tiče - vsaj še enga po moje, največ še enga po user posted image . Ga bom lepo počas na idejo o treh prvadla! user posted image  Bova pa še mal počakala, če bi se pa nenačrtovano zgodil, pa tud prov (bo pa težka, ker se prej 10 let ni zalomil user posted image ).

Freycha je zoprno ne, ko te mali razvadjo... Anžej se je tud začel prebujat. Sicer zaradi kašlja, tko da upam, da se pol več ne bo...
Mi pa tud ful paše bit doma. Konc koncev sem čist do zadnjega delala in to ni blo lahko (beri nošenje učnega materiala, nešteto prehojenih stopnic - v nobeni šoli nisem učila v pritličju, podivjana mularija, vožnja sem in tja... user posted image ). Tist slab mesec pred porodom je šel k šus...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 657
18.2.2008 9:10:52   
Češnca
ja... imen mava kar nekaj na izalogi... user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 658
18.2.2008 9:11:07   
bojana2
Jutro...

Naja, Jure in Anžej vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, a katera ve, po kakem vrstnem redu gredo zobki ven...al sploh je kako pravilo...user posted image ...moja teta je bila asistentka pri otroški zobozdravnici in mi je zadnjič razlagala, da gresti najprej spodnji enki ven, potem zgornji enki, pa spodnji dvojki...itd - no pr nas pa ni lih tko...user posted image ...a se moram kaj sekirat...user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 659
18.2.2008 9:13:20   
Češnca
ulla ko je kriza se vse s tem tolažmo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bačko Anžej je že vztrajno ponavljal ma-ma, zdej pa sam ba-ba.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 660
18.2.2008 9:14:23   
yudit
Dobro jutro babike, mi smo spali full vredi Lea se je sam enkrat zbudila za jestuser posted image . Ja pa smo dobili prvi zobek, oziroma ga čutimo  pod prstom kak je osteruser posted image , posledica vročine in tečnarenja je prinesla zobek. Je pa enkica spodnja, se fajn čuti pa ko ji dam iz šalčke za pit se čuje dotikuser posted image user posted image user posted image , zanimivo da se ni prav dost slinila, je pa imela full ličke rdeče....Končno da so tu in upam da v prihodnje ne bo tak hudo in z vročino...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
18.2.2008 9:14:43   
Češnca
uuuuuu madonca.... A dons ma pa naše bitje 7 mesecev... user posted image user posted image user posted image čist ušlo iz glave...
Hvala za čestitke, bojana!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 662
18.2.2008 9:15:45   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Punce, a katera ve, po kakem vrstnem redu gredo zobki ven...al sploh je kako pravilo...user posted image ...moja teta je bila asistentka pri otroški zobozdravnici in mi je zadnjič razlagala, da gresti najprej spodnji enki ven, potem zgornji enki, pa spodnji dvojki...itd - no pr nas pa ni lih tko...user posted image ...a se moram kaj sekirat...user posted image

Načeloma tko, lohk so pa dvojkice prej. Nč se sekirat!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 663
18.2.2008 9:16:40   
yudit
Zanimivo moja je tud začela prvo govorit, ba-bam ba zdaj pa tud govori ta-ta dauser posted image Vsem za obmesečnico čestitke za vse ki dopolnjujejo meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 664
18.2.2008 9:22:05   
Anonimen
pr nas bojo zgleda zgornje enke prvouser posted image ker se ful že ošlata oni oster rob....spodaj pa nič....no seveda, lohk pa da ne bo tko, sam men se zdiuser posted image sam je pa mami rekla, da smo mi vsi štirje tko zobe dobil - taprvo zgornje enkeuser posted image
čudakiuser posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
18.2.2008 9:22:47   
Češnca
Naja in Jure vse lepo za 7 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 666
18.2.2008 9:23:17   
yudit
Jaz sem pa tolk vesela za Lein zobekuser posted image user posted image , dans pa je  dragiuser posted image šel po pohištvo in kuhinjo tak da se je začelo zares.Verjetno boma v naslednji ponedeljek že v novem stanovanjuuser posted image tak da bo pucanja in pospravljanja....sam vseen sam do bo hitro potekalo in da se čimprej vselima. 

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 667
18.2.2008 9:26:33   
yudit
Baja.- jaz sem bila spodaj bloka sem glih  pred vhodnim vratami stala ko sta z tvojim bila nasproti,  sem bila v črni dolgi jakni, pa postrižena sem na kratko te verjetno me nisi prepoznalauser posted image s to novo čupo mojo na glaviuser posted image Saj ni nič ko bom se preselila se čujemo za kaki kaffe veljauser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 668
18.2.2008 9:29:52   
Ronči
Naja in Jure vse lepo za 7 mesecev! user posted image user posted image

Drugače vse po starem, le ... user posted image  user posted image , šla sm v bivšo službo na obisk...in velika  verjetnost je da bo bivša tudi bodoča user posted image  user posted image  user posted image , pa tako me je skrbelo za službo user posted image , no počakat moram do aprila, potem se pa menimo 100%.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 669
18.2.2008 9:30:56   
SANEK1
Naja, Jure in Anžej: vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 670
18.2.2008 9:33:23   
Freycha
Naja, Jure in Anžej vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj ulla jaz že tolk časa govorim, da so za to krivi zobje, da ne upam več.... sam tečna je pa tut v pm....

meni se zdi čisto vseeno kateri pridejo prej in kateri kasneje. Vsi bodo ven prišli, pa prej ko pridejo, boljše je, da damo to čez user posted image user posted image user posted image

hmmm imam občutek, da bo Dita super gospodinja user posted image  kadarkoli pleza, pleza proti kuhinjiuser posted image  aja, pa še vedno ji gre samo rikverc. Zdej je mal boljš, ker sem ji dala žabice gor, pa ima štoperje na podpladkih, ampak še vedno gre samo rikvercuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 671
18.2.2008 9:42:11   
Ronči
jaz pa bolj kot zobke čakam, da bi se plazila....pa nič ne kažeuser posted image , niiiiiiiiiiiiiič, govori pa babababababamamamamamaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, žlobudra kot pokvarjen dohtar
ve,l'rellllllq <QIX CJ M C,KOL VIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKRREAVFVCTH CV C C<

vidite to nadarjenost user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 672
18.2.2008 9:53:15   
Freycha
Zbiranje prijav za piknik poteka uspešno, več kot nas bo, bo pa še bolj uspešno. Do sedaj smo prijavljene najhujše čveke, še kaaarrr nekaj vas pa je, ki vas pogrešam pri prijavah. Bi vas pa prosila tudi, da tiste, ki sigurno ne mislite priti, ali pa še ne veste, če bi prišle ali ne, da mi sporočite, da imam boljši pregled nad "dogajanjem". Evo, tele čveke s(m)o že prijavljene:

freycha

češnca

ajvy

sanek

rumba

baja

madejka

bojana2

tinispela

Afnica

majrim

ulla

julij

arijana

mateya

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 673
18.2.2008 10:02:13   
corfu
2+2

jaz sem čakala ponudbo porcija čevapovuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 674
18.2.2008 10:07:12   
Freycha
uuffff tile čevapi so vas čisto zmedli, al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

sej jst bi, ane... sam bemu pipiko... jaz bankrotiram, če vas tuki s čevapi futram user posted image user posted image user posted image user posted image

Nema! user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.