|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
19.2.2008 9:48:33   
Češnca
Jutro!

Freycha men je bla tud Račka sproščujoča, Nebes pa nism gledala, so res pocukrana in oh in sploh; pa itak je bla una glupa oddaja z Emeršičem prej... user posted image

Anžej ma pa danes cepljenje... Bi kmal pozabla. Zadnje čase mi neki spomin nagaja! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 726
19.2.2008 9:49:23   
Češnca
Anžej je nor na nogavice in copate! Če med hranjenjem zagleda copat, je vsega konec! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 727
19.2.2008 10:25:08   
kapica
Jutro punceuser posted image !
Corfu, ce bo bog dal, se definitivno par dojenckovuser posted image . Edina pozitivna stvar pri neplodnosti je ta, da ne rabis vec nic pazit pri seksuuser posted image .
Yudit, na kahlico se tud meni nic ne mudi, ker sem ze nekj prebrala, da cimpozneje, da nima smisla prehitro.Ce ti njega das na kahlico vsak dan ob istem casu in on nekaj not nardi, to ni bil njegov uspeh, saj ni sam kontroliral odvajanja.

Pri nas se tudi ni zobkov, pleza tud vsepovsod, sam se pa se ne posede.
Zunaj soncek te dni tako cudovit, da smo veliko zunaj, pol se bomo tud ven spravili.

Sluzba, sem se odlocila, da letos se ostanem, doma, ce ne bo uspelo z se enim dojenckom, pa grem z januarjem drugo leto v sluzbouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 728
19.2.2008 10:26:20   
Anonimen
jaz od teh nadeljevank gledam edin tu pa tam housa ( bi ga sicer skoz, pa pozabimuser posted image ), druge pa nčuser posted image lost sm gledla 1. sezono, drugo na dvd-ju, pa mi je dosadno ratal...kr neki...bi pa z navdušenjem gledla twilight zoneuser posted image če bi dal na program....pa kej od montipejtnauser posted image

otrok spi, jaz sem glih položnce plačalauser posted image user posted image user posted image morm it zdej na banko se še neki zment, a me bojo ža kr ta mesec zaprli, al bi raj nasledngauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
19.2.2008 10:27:52   
Anonimen
kapica bog nebo nč daluser posted image je sam enkrat tko naredu, pa mislim da mu je kr mal žaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
19.2.2008 10:28:14   
corfu
Dober dan

No, naša Manca je še tudi brez zobuser posted image , Je pa danes lep spala od 22-6 pa ziza pa do 8, zdaj je šla pa ravnokar spatuser posted image , jaz grem pa malo v skrinjo prebrskat, kaj bo za južno, pa matematko pogletuser posted image ...mejte se...

Aja Madejka, nekaj zate, naša gospa ima pri 7. meseceh 7700user posted image , merili je pa niso...toliko

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 731
19.2.2008 12:02:05   
corfu
sm, toliko, da ne bomo na drugi straniuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 732
19.2.2008 12:35:06   
yudit
OOOOO  se vidi da ste zunaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mi smo glih not prišli, malecka spi jaz pa tle gor visim vas pa nobene.....Jaz bi še bila zunaj ampak tak imam natečeno oko da nesmem da mi nebi še bolj napihalouser posted image user posted image user posted image Vsa sem zatečena jutri grem pa do dohtorja da mi pogleda okouser posted image .....Lea je tak tečna sitnari 100 na uro, ene same minute noče biti samauser posted image user posted image , nevem al jo daja spet drugi zobek al kaj, enostavno  si kozarec vode nemorem nalit da ona se ne bi cmerila. Tak je bilo včeraj in dans tud grozzzzzzza, upam da je ta tečnost mine ker bom še živčni dobila, pa povrh vsega moram še pakiratuser posted image user posted image .........grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 733
19.2.2008 12:37:29   
yudit
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

sm, toliko, da ne bomo na drugi straniuser posted image
Te pa bom jaz , na drugi strani  če ti nočeššššššššuser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 734
19.2.2008 13:15:46   
Ronči
user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaz se bom zatekla k drastičnim meram. S Klaro je vse slabše, vsaj dan bolj trmari. Čeprav sem proti, vse kaže, da jo bom pustila v vozičku da pošteno zjoka. Sedaj je ne morem več niti posest notr. Tri mesece mile vzgoje s prepričevanjem, probali smo jo zamotit na različne načine...NE GRE. MENI JE VEČ VSEGA DOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIMAM VEČ IDEJ user posted image user posted image user posted image  TRI MESECE ŠETAM 100M GOR, 100M DOL PO ULICI. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA šetam, ja šur, nosim jo gor pa doluser posted image

POPIZDLA BOM!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 735
19.2.2008 15:01:12   
Ajvy
Bačko, a si bila kej na sprehodu na poti spomina...??'

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 736
19.2.2008 17:10:42   
poldy
Dober dan!
Zakaj se je tašonka odjavila?

Naša najljubša hrana pa je skuta s sadjem iz lidla! PA mangota ji prevrem in je na drugem mestu, na tretjem pa kuhana špinača in polovička rumenjaka not zamešana, vse ostalo pa je tolk da poje.....user posted image

A imate že vse avtosedeže kupljene? Jest se ne morem odločit in it v Ljubljano v Bc ga kupit, pa niti ne vem katerega? Predlogi?

Imamo dva zobka pa trojke spodaj so rahlo nabrekle, a naj ne bi najprej dvojke izrasle al pa zgoraj enkeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 737
19.2.2008 17:11:17   
Češnca
Ronči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo doma, Anžej tud trznil ni, ko je bil cepljen. Pri nas vodo in kri pogledajo pri 9m, se pravi naslednjič. Je bla pa vsem všeč njegova frizura. user posted image

Madejka nove mere so: 19.2.08: 71cm, 9560g

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 738
19.2.2008 17:13:12   
Češnca
še to... rekli so mi, da lahko že vse je (mišljeno predvsem, da začnemo z mesom), da je zdej enakopraven član za mizo.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 739
19.2.2008 17:15:39   
Češnca
poldy lepo te je brat!!!

Mi tud še kupujemo avtosedež. Sem v fazi prepuščanja tega mojmu - ker je neki pameten in sem se odločila, naj on razuskuje.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 740
19.2.2008 17:17:10   
Češnca
iiiii, kaj je lep avatar!!! Urša je mala pozerka! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 741
19.2.2008 17:19:04   
poldy
Jest samo sprašujem naolkol, vse ki imajo pred mano dojenčke kaj imajo, pa ima vsak nekaj drugega tko da se mi ne sanja kaj bom, moj pa itak kar se tiče nakupovanja za tamalo bi se najrajš skril takrat, ker če ni po moje poj ni(tko on misli...) Verjetno pa bo od maxi cosija ker sem z tem sedežem zelo zadovoljna.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 742
19.2.2008 17:19:59   
poldy
user posted image hvala...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 743
19.2.2008 17:26:25   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Jest samo sprašujem naolkol, vse ki imajo pred mano dojenčke kaj imajo, pa ima vsak nekaj drugega tko da se mi ne sanja kaj bom, moj pa itak kar se tiče nakupovanja za tamalo bi se najrajš skril takrat, ker če ni po moje poj ni(tko on misli...) Verjetno pa bo od maxi cosija ker sem z tem sedežem zelo zadovoljna.

ja, smo kar pr en bližno na istem! Sicer se pa da doktorirat iz teh sedežev. Res bi pa rada, da je varno!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 744
19.2.2008 17:29:37   
Češnca
še nekaj sem pozabla... user posted image  grozna sm... P je rekel, da je naš mali po vsej verjetnosti prebolel 6. otroško.
user posted image a mam še kej za dodat...user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 745
19.2.2008 17:31:53   
poldy
kaj pa je to 6. otorška?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 746
19.2.2008 17:35:10   
Češnca
ravno po netu brskam, kakšna je razlika med 5. in 6. otroško boleznijo...
tole sm našla:

PETA BOLEZEN (infekcijska rdečica):
povzročitelj verjetno virus, vir okužbe: bolnik, ki je kužen 28 dni; način okužbe: verjetno kaplična infekcija; inkubacija: 6 - 14 dni; začetni znaki: blagi katarni znaki ali ne, rahlo zvišana vročina ali brez vročine; ZNAČILNI ZNAKI: izpuščaj: večje in manjše svetlo rdeče pege, dvignjene nad kožo, najprej na obrazu, kjer se rade zlivajo (oblika metulja), nato na zunanji strani okončin in na zadnjici. Končno je izpuščaj videti kot majhne rdečkaste ogrlice, ki izginejo in se zopet ponovijo (2 do 3-krat). Značilno pojavljanje izpuščaja v zagodin traja 10 do 12 dni. Bezgavke so lahko zmerno povečane. Zdravljenje: počitek, nega bolnika; lahka bolezen; trajanje naleztljivosti: 28 dni

ŠESTA BOLEZEN (tridnevna vročica):
povročitelj: verjetno virus; vir okužbe: bolnik; način okužbe: stik z bolnikom; inkubacija: 10 do 15 dni; ZAČETNI ZNAKI: tri dni visoka vročina in prizadetost otroka (videti je težko bolan); ZNAČILNI ZNAKI: ko vročina nenadoma pade, se pojavi izpuščaj: drobne rožnato.rdeče pegice, lahko dvignjene nad kožo, najprej na hrbtu, čez nekaj ur po vsem telesu in trajajo le 1 do 2 dni; povečane vratne in zaglavne bezgavke; zdravljenje: mirovanje, splošna nega bolnika, veliko pijače, zdravila proti vročini; lahka bolezen, osamitev - izolacija: dokler izpuščaj ne mine; bolnik naj bo doma: 8 - 10 dni.
ta 6 bolezen je močno nalezljiva virusna okužba, ki se pri večini otrok pojavi že v prvi polovici prvega leta življenja.prenaša se s kapljično okužbo. Po stiku z virusom poteče 7 do 17 dni, da se pojavijo prvi znaki te bolezni.
Začne se z nenadnim povišanjem temperature(39 do 40), splošno počutje otroka je pri tem samo malo poslabšano. Po treh do štorih dneh vročina izgine v nekaj urah in nato se pojavi v plasteh rdeči spuščaji, podobni ošpicam ali rdečkam in ti potem v dveh do treh dneh izginejo. Ko se pojavi spuščaj, ni več nevarnosti okužbe.
Ko otrok preboli to bolezen je doživljenjsko zaščiten pred ponovno okužbo.Tako piše v priročniku otroške bolezni.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 747
19.2.2008 17:38:40   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

kaj pa je to 6. otorška?

6. infekcijska bolezen je, ko ima otrok nekaj dni visoko vročino, ko pade vročina dobi izpuščaje po telesu. Trajajo nekaj dni in izgine. Lan jo je tudi prebolel, čeprav sem jaz najprej izpuščaje pripisala antibiotikom, pa ni bilo tako. Izpuščaji so bili drugačni kot pri njegovi alergiji.

No, pa dober dan sem pozabla.
user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 748
19.2.2008 17:40:15   
Afnica
Ja, al pa tak kot je Češnca napisala. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 749
19.2.2008 17:40:54   
Freycha
dober dan!

evo, sem postrižena, moja starša sta malo prej šla od tu in če se mene vpraša, smo se imeli prav super. Sta se s tamalo glih prav ukvarjala, pa sta jo pustila tudi, da se sama igra, prinesla sta ji dve igrački, katere je takoj pograbila, menda sem dobro skuhala za kosilo, nažrli smo se do konca, spili kavo, potem je bilo pa itak že konec  dneva....... Jaz sem prijetno utrujena, mam še kuhinjo za do konca pospraviti, ob 9h damo tamalo spat, potem pa bom šla počasi tudi sama proti postelji....

zaenkrat je samo še 5 malčkov brez zob? uf... jih je malo user posted image

6. otroška bolezen je bolezen, ki jo preživi večina otrok, ni kritična, ni zdravila zanjo, je pa precej specifična kar se tiče poteka bolezni..... poldy ni druge, se bo treba počasi za tele bolezni začeti zanimati, ker jih bodo kar počasi dobili...... user posted image

poldy prideš na piknik???!!! jaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?