|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
16.2.2008 10:15:14   
anja7
Patrik, Klara in Tarja  vse najboljše  user posted image user posted image user posted image

Evo, se spet po dolgem času mal javim. Pri nas tud nič novega. Tilna očitno zdej naslednji zobki matrajo.Skoz mal sitka, pa skoz me grize, pa skoz bi na joški visu,... Drugač smo mel pa v četrtek kontrolo na pediatrični in je zdej kri uredu. Jetrni encim je ok, kri na blato ok.user posted image user posted image  Ma pa še zmer mal premehke kosti, tko da smo še zmer na povečani dozi vitamina D.

Medejka pa podatki za 7. mesec;  72 cm, 8560 g

Sem pa zasledila, da se je Tašonka tud izpisala. Škoda. Je blo prou luštn se pogovarjat z njo. Lepo se mej Tašonka, pa en poljubček za Jureta in en za Špelo.
Je pa začel Tilen tud ful puzat kot vojak. mal rikverc, pa mal naprej, pa kotali se kt frnikula. Joj, kok je luštn gledat tele naše otročke.

Ulla 80- joj kaj vse že počne tvoja Ula. Najbolš mi je tist, k ploska, pa k puza po trebuščku. Res noro. Sem jo pokazala mojmu user posted image  in jo je kr ene trikrat al pa štirkrat pogledu. Res je cukrčk. Verjetn je čist po teb, a ne?user posted image

Nč, šibava s Tilnom mal v šoping, prej pa sevede na eno dobro kavico.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 601
16.2.2008 10:24:46   
madejka
Bačko maš ZS!

Anja7 Tilnove mere dodane!

Jaz pa šibam v mesto iskat s taščico nekaj za nečakinjouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 602
16.2.2008 12:47:41   
SANEK1
Spet sem sama samcata julijkauser posted image user posted image user posted image
Kje ste ? Vuni?
Pri nas tak piha, da pomoje še mene težkokategornico odpihneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 603
16.2.2008 18:43:10   
yudit
OOOOOO babike kaj tak piha da ni na RR ne morete stopituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 604
16.2.2008 18:47:27   
yudit
Pa kje ste vse dans, res je da piha ampak smo z malo in kolegico šle mal po nakupih....Leo sem nesla brez vozička roke so me tak bolele da je groza....Baja kaj si ti dans bila z svojim na sprehoduuser posted image se mi je zdelo nisem te uspela pozdravit ker sem kar letela, tak je stiskalo na WCuser posted image user posted image da sem kar letela......sorriiii ti si pa bila tak zavita da sem komaj po poštudirala da si to ti, po vozičku sem sklepala.....ok zdaj še grem mal papcat ker sem lačna, pol se še kaj oglasim moj je v nočni malecka že spi tak da sem dans za čvek....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 605
16.2.2008 18:48:54   
yudit
Aja še toti teden bom gor se še kaj oglasila pol pa me nebo, en mesec ker bomo brez interneta, da ne bo te mislile da ste se me rešileeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image lp

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 606
16.2.2008 20:26:12   
Freycha
evo, smo doma! Danes je bila smuka odlična, sneg fenomenalen edino mrzlo je bilo in pihalo je. No, pa smo bili prav opremljeni za tako vreme in ni bilo panike..... Full mi je šlo ok brez tamale, potem sem pa v gostilni, kjer smo jedli poslušala jok enega fantka (tam ene 8, 9m je moral biti star), mi je bilo pa samo še za domov it... sem full tamalo začela pogrešati.

Zdej je dragi šibal po tamalo, jaz pa dežuram na wc-ju. Spet me je nekaj začrvičilo na poti domov (očitno hladna pijača) in mi bo čreva na ven obrnilo.

Patrick, Klara in Tarja  vse najboljše  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo je biti spet doma!user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 607
16.2.2008 20:36:44   
Ronči
Hvala za čestitkeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 608
16.2.2008 20:40:03   
Ronči
Danes sem bla z *Dino* v nenačrtovanem šopingu v Lj...domov sem prinesla vrečko cunjic za Klaro iz H&M.... še vedno je bilo nekaj znižanega od 2-5 ojrov.... pa še en hudo egocentrično majčko je dobila od *dine* (tete), gor piše ... "Im the centre of the universe" user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 609
16.2.2008 21:16:01   
Ajvy
oli, kako ste...tale veter že prav najeda...sam nimaš kej...

Hvala vsem za čestitke......

Nič se mi ne da, komaj čakam ,da grem spat....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 610
16.2.2008 21:23:16   
SANEK1
Dober večer...
Mi2 sma tudi malo prej domu prišle, dragi je še ostal-pomaga bratu. Živa že za čuda spiuser posted image

Freychauser posted image user posted image user posted image , super za smuko, upam da si prišla na štihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 611
16.2.2008 21:43:20   
pupi
Helo babe! user posted image
Evo mene z neuspešnega zdravljenja v zdravilišču, upam da mi ne zamerite, ker ne bom brala za 14 dni nazaj. Tolko, da se malo javim, kaj več pa kdaj drugič, če katero zanimauser posted image . Tamala je že prava bomba, vaši verjetno tak že hodijo na pol, za Jureta od Tašonke se ne bi čudilauser posted image . Nič grem spat, ker komaj gledam.

LN

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 612
16.2.2008 21:54:12   
yudit
Kje pa ste vse dans, neke slabe čveke ste ratale, jaz pa postala prava čvekauser posted image ...... ooo freycha te si se lepo nasmučala bravoooo Patrik , Tarja in Klara vse naj  boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 613
16.2.2008 21:56:41   
yudit
Evo moja že spi jaz pa bom tud počasi šla, neki me glava boli pa tol je še za spakirat da se mi ne da nič več delatuser posted image Vidim pa da nobene ni gor, aja freycho vidim user posted image skratka mi pa pričakujemo prve zobekeuser posted image user posted image verjetno pa bojo hitro pokukali ven.....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 614
16.2.2008 22:02:15   
yudit
Lahko noč grem spat ne da se mi vas čakatuser posted image , jutri vas mal prečekiram lahko noč pa lepo spančkajteuser posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 615
16.2.2008 22:06:35   
madejka
Yudit hočeš vse za naprej nadoknadit (al kak bi se to reklo, da bi veljalo za prihodnostuser posted image )user posted image

Pupiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image Sem te pogrešala! user posted image
Zakaj neuspešnega?

Freycha user posted image za lepo smuko!

VSE NAJBOLJŠE Patrickuuser posted image user posted image Tarjiuser posted image user posted image Klariuser posted image user posted image !!!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 616
16.2.2008 22:10:35   
madejka
Pa res niste glih čveke dansuser posted image

Joj jaz sem pa cel dan pohajala, oz. vsi trije smo. Dop. smo kupovali v C&Aju za nečakinje... huh, puno vrečo smo nosili! Pop. pa še po špežo! Mater smo zapravliuser posted image
Smo pa mateyo24 in njeno drućžinico srečali v Leclercu!user posted image Mala je taki cuker, se je kar začela k Maju zaganjatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
16.2.2008 22:11:10   
Ajvy
nočko

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 618
16.2.2008 22:24:13   
madejka
Ajvy nočko! user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 619
16.2.2008 22:27:10   
Anonimen
pa kaj je z vamiuser posted image user posted image user posted image včasih se je človk bal, da ne bo zmogu vsega prebrat, a zdaj se bo pa treba bat, da nebo kaj bratuser posted image user posted image

madona je pihalo dansuser posted image user posted image sem šla do naših, sma ble cel dan gor in ker vedno tak gnjavjo s sprehodom, smo dons šli...u ****, nas je odneslo skor...pa k u onem kotu tak zmeri piha, če nkjer ne, tam bo ziheruser posted image dons je blo še pa ekstra....sej ula je na varnem v vozu, sam jaz ga najebemuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
16.2.2008 22:56:26   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: yudit

...Baja kaj si ti dans bila z svojim na sprehoduuser posted image se mi je zdelo nisem te uspela pozdravit ker sem kar letela, tak je stiskalo na WCuser posted image user posted image da sem kar letela......sorriiii ti si pa bila tak zavita da sem komaj po poštudirala da si to ti, po vozičku sem sklepala.....

ja, smo bli na sprehodu in ja sn bla fajn dol zadekanauser posted image , še kapuco sem si dala gor, če je pa pihalo ko svijauser posted image . Mrzim veter!! Raje vidim, da dežuje. Smo meli namen čisto malo it ven, pol je pa rene zaspal pa sva z dragim vztrajala zunajuser posted image . Kje si me pa vidla? A pred blokom? Sem gledla proti tvojemu balkonu, če bi bla slučajno zunajuser posted image

Jaz sem še vedno na slabem glasu, dobesedno mislimuser posted image . Ne vem ka je zaj touser posted image , čez dan se še lahko za silo kaj zmenim, zvečer mi ga pa čisto sfaliuser posted image . Čudno, ker mi ga ni še nikol do zdaj sfalilo pa sem se lahko še ne vem kak drla na kaki čagiuser posted image . Ampak prav paše malo tišine v bajtiuser posted image  bajeuser posted image .

Jutri gremo pa k moji mami, midva s tamalim in sestrauser posted image

Tarja, Klara in Patrick čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 621
16.2.2008 23:45:28   
Kristina_1
Pr nas je blo tud bl mrzlo, sam smo bli vseeno ene 2 urci zuni, pa mal smo svinjarijo okol bajte pospravljal - ostanke materiala še od zidave. Moj se tud spomni v najlepšem vremenu user posted image

Smo malmu kupli sončne špegle, k si jih je ful želel. Danes brskam po netu, tamalo sem mela zraven v vozičku, tavečji pa se je igral na kavču. Kr naenkrat se oba režita, glej mama pravi mulc in ko se obrnem bi me skor kap - je tamali natlaču sončne špegle na glavo , še dobro da ji ni uč staknu user posted image .

Zdej sem pucala, k je mali vse pobruhu bošček (soba, kopalnica). Mož ga je stuširal in pol je mulo ful tulu, k je hotu risanko gledat user posted image user posted image user posted image . Zvečer po večerji ga vedno stuširamo, pogleda risanko al pa knjigico, pol pa gre spat. Smo mu komi dopovedal, da je danes že bil tuš in risanka user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 622
17.2.2008 9:20:27   
Freycha
Dobro jutro nečveke user posted image user posted image user posted image

kak solnce je zunaj..... sam mraz je pa tut taki, da je kar joj

Ne vem, kaj naj s tamalo naredim. Čez dan noče skoraj nič jesti oz. je fuuulll težko kaj vanjo spraviti, ponoči je pa valda full lačna user posted image  ona bi bila pomoje še vedno najrajše na mleku, ali pa sadju.... vse ostalo pa tudi, če bi spustila. Prava mala špurovka je...

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 623
17.2.2008 10:03:11   
SANEK1
Morgen babe...
Živa je pod kaučem, ati v trgovini, mami za računalnikom...user posted image user posted image user posted image
Ko jo dobim vun, gremo prošetat do loto štanta, da te še mi izpolnimo to čudouser posted image user posted image user posted image
In valda bo 7 našauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 624
17.2.2008 10:10:07   
Ronči
Jutrooooooooooooooooooo
Ati pije kofe in je šel ven na čik, mami za računalnikom, dete se pa samo igra na puzzlah (WTF).... Kaj jo je pičlo?? user posted image  Že 10 min je sama in se igra (user posted image )...upam, da se nisem zarekla...najtraje bi brisala ta zadnji stavek user posted image ....

no, lepo... ups, zvrnila se je... ko jo dvignem bo konec igranja.. he, he, leži ko klada user posted image ...šit vidla me je...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?