Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 10:15:14
|
|
|
|
anja7
|
Patrik, Klara in Tarja vse najboljše Evo, se spet po dolgem času mal javim. Pri nas tud nič novega. Tilna očitno zdej naslednji zobki matrajo.Skoz mal sitka, pa skoz me grize, pa skoz bi na joški visu,... Drugač smo mel pa v četrtek kontrolo na pediatrični in je zdej kri uredu. Jetrni encim je ok, kri na blato ok. Ma pa še zmer mal premehke kosti, tko da smo še zmer na povečani dozi vitamina D. Medejka pa podatki za 7. mesec; 72 cm, 8560 g Sem pa zasledila, da se je Tašonka tud izpisala. Škoda. Je blo prou luštn se pogovarjat z njo. Lepo se mej Tašonka, pa en poljubček za Jureta in en za Špelo. Je pa začel Tilen tud ful puzat kot vojak. mal rikverc, pa mal naprej, pa kotali se kt frnikula. Joj, kok je luštn gledat tele naše otročke. Ulla 80- joj kaj vse že počne tvoja Ula. Najbolš mi je tist, k ploska, pa k puza po trebuščku. Res noro. Sem jo pokazala mojmu in jo je kr ene trikrat al pa štirkrat pogledu. Res je cukrčk. Verjetn je čist po teb, a ne? Nč, šibava s Tilnom mal v šoping, prej pa sevede na eno dobro kavico.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 10:24:46
|
|
|
|
madejka
|
Bačko maš ZS! Anja7 Tilnove mere dodane! Jaz pa šibam v mesto iskat s taščico nekaj za nečakinjo
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 12:47:41
|
|
|
|
SANEK1
|
Spet sem sama samcata julijka Kje ste ? Vuni? Pri nas tak piha, da pomoje še mene težkokategornico odpihne
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 18:43:10
|
|
|
|
yudit
|
OOOOOO babike kaj tak piha da ni na RR ne morete stopit
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 18:47:27
|
|
|
|
yudit
|
Pa kje ste vse dans, res je da piha ampak smo z malo in kolegico šle mal po nakupih....Leo sem nesla brez vozička roke so me tak bolele da je groza....Baja kaj si ti dans bila z svojim na sprehodu se mi je zdelo nisem te uspela pozdravit ker sem kar letela, tak je stiskalo na WC da sem kar letela......sorriiii ti si pa bila tak zavita da sem komaj po poštudirala da si to ti, po vozičku sem sklepala.....ok zdaj še grem mal papcat ker sem lačna, pol se še kaj oglasim moj je v nočni malecka že spi tak da sem dans za čvek....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 18:48:54
|
|
|
|
yudit
|
Aja še toti teden bom gor se še kaj oglasila pol pa me nebo, en mesec ker bomo brez interneta, da ne bo te mislile da ste se me rešileeeeeeeee lp
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 20:26:12
|
|
|
|
Freycha
|
evo, smo doma! Danes je bila smuka odlična, sneg fenomenalen edino mrzlo je bilo in pihalo je. No, pa smo bili prav opremljeni za tako vreme in ni bilo panike..... Full mi je šlo ok brez tamale, potem sem pa v gostilni, kjer smo jedli poslušala jok enega fantka (tam ene 8, 9m je moral biti star), mi je bilo pa samo še za domov it... sem full tamalo začela pogrešati. Zdej je dragi šibal po tamalo, jaz pa dežuram na wc-ju. Spet me je nekaj začrvičilo na poti domov (očitno hladna pijača) in mi bo čreva na ven obrnilo. Patrick, Klara in Tarja vse najboljše Lepo je biti spet doma!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 20:36:44
|
|
|
|
Ronči
|
Hvala za čestitkeeeee
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 20:40:03
|
|
|
|
Ronči
|
Danes sem bla z *Dino* v nenačrtovanem šopingu v Lj...domov sem prinesla vrečko cunjic za Klaro iz H&M.... še vedno je bilo nekaj znižanega od 2-5 ojrov.... pa še en hudo egocentrično majčko je dobila od *dine* (tete), gor piše ... "Im the centre of the universe"
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 21:16:01
|
|
|
|
Ajvy
|
oli, kako ste...tale veter že prav najeda...sam nimaš kej... Hvala vsem za čestitke...... Nič se mi ne da, komaj čakam ,da grem spat....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 21:23:16
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober večer... Mi2 sma tudi malo prej domu prišle, dragi je še ostal-pomaga bratu. Živa že za čuda spi Freycha , super za smuko, upam da si prišla na štih
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 21:43:20
|
|
|
|
pupi
|
Helo babe! Evo mene z neuspešnega zdravljenja v zdravilišču, upam da mi ne zamerite, ker ne bom brala za 14 dni nazaj. Tolko, da se malo javim, kaj več pa kdaj drugič, če katero zanima . Tamala je že prava bomba, vaši verjetno tak že hodijo na pol, za Jureta od Tašonke se ne bi čudila . Nič grem spat, ker komaj gledam. LN
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 21:54:12
|
|
|
|
yudit
|
Kje pa ste vse dans, neke slabe čveke ste ratale, jaz pa postala prava čveka ...... ooo freycha te si se lepo nasmučala bravoooo Patrik , Tarja in Klara vse naj boljše
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 21:56:41
|
|
|
|
yudit
|
Evo moja že spi jaz pa bom tud počasi šla, neki me glava boli pa tol je še za spakirat da se mi ne da nič več delat Vidim pa da nobene ni gor, aja freycho vidim skratka mi pa pričakujemo prve zobeke verjetno pa bojo hitro pokukali ven.....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 22:02:15
|
|
|
|
yudit
|
Lahko noč grem spat ne da se mi vas čakat , jutri vas mal prečekiram lahko noč pa lepo spančkajte
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 22:06:35
|
|
|
|
madejka
|
Yudit hočeš vse za naprej nadoknadit (al kak bi se to reklo, da bi veljalo za prihodnost ) Pupiiiiiiii Sem te pogrešala! Zakaj neuspešnega? Freycha za lepo smuko! VSE NAJBOLJŠE Patricku Tarji Klari !!!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 22:10:35
|
|
|
|
madejka
|
Pa res niste glih čveke dans Joj jaz sem pa cel dan pohajala, oz. vsi trije smo. Dop. smo kupovali v C&Aju za nečakinje... huh, puno vrečo smo nosili! Pop. pa še po špežo! Mater smo zapravli Smo pa mateyo24 in njeno drućžinico srečali v Leclercu! Mala je taki cuker, se je kar začela k Maju zaganjat
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 22:11:10
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 22:24:13
|
|
|
|
madejka
|
Ajvy nočko!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 22:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
pa kaj je z vami včasih se je človk bal, da ne bo zmogu vsega prebrat, a zdaj se bo pa treba bat, da nebo kaj brat madona je pihalo dans sem šla do naših, sma ble cel dan gor in ker vedno tak gnjavjo s sprehodom, smo dons šli...u ****, nas je odneslo skor...pa k u onem kotu tak zmeri piha, če nkjer ne, tam bo ziher dons je blo še pa ekstra....sej ula je na varnem v vozu, sam jaz ga najebem
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 22:56:26
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: yudit ...Baja kaj si ti dans bila z svojim na sprehodu se mi je zdelo nisem te uspela pozdravit ker sem kar letela, tak je stiskalo na WC da sem kar letela......sorriiii ti si pa bila tak zavita da sem komaj po poštudirala da si to ti, po vozičku sem sklepala..... ja, smo bli na sprehodu in ja sn bla fajn dol zadekana , še kapuco sem si dala gor, če je pa pihalo ko svija . Mrzim veter!! Raje vidim, da dežuje. Smo meli namen čisto malo it ven, pol je pa rene zaspal pa sva z dragim vztrajala zunaj . Kje si me pa vidla? A pred blokom? Sem gledla proti tvojemu balkonu, če bi bla slučajno zunaj Jaz sem še vedno na slabem glasu, dobesedno mislim . Ne vem ka je zaj to , čez dan se še lahko za silo kaj zmenim, zvečer mi ga pa čisto sfali . Čudno, ker mi ga ni še nikol do zdaj sfalilo pa sem se lahko še ne vem kak drla na kaki čagi . Ampak prav paše malo tišine v bajti baje . Jutri gremo pa k moji mami, midva s tamalim in sestra Tarja, Klara in Patrick čestitke!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.2.2008 23:45:28
|
|
|
|
Kristina_1
|
Pr nas je blo tud bl mrzlo, sam smo bli vseeno ene 2 urci zuni, pa mal smo svinjarijo okol bajte pospravljal - ostanke materiala še od zidave. Moj se tud spomni v najlepšem vremenu Smo malmu kupli sončne špegle, k si jih je ful želel. Danes brskam po netu, tamalo sem mela zraven v vozičku, tavečji pa se je igral na kavču. Kr naenkrat se oba režita, glej mama pravi mulc in ko se obrnem bi me skor kap - je tamali natlaču sončne špegle na glavo , še dobro da ji ni uč staknu . Zdej sem pucala, k je mali vse pobruhu bošček (soba, kopalnica). Mož ga je stuširal in pol je mulo ful tulu, k je hotu risanko gledat . Zvečer po večerji ga vedno stuširamo, pogleda risanko al pa knjigico, pol pa gre spat. Smo mu komi dopovedal, da je danes že bil tuš in risanka .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 9:20:27
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro nečveke kak solnce je zunaj..... sam mraz je pa tut taki, da je kar joj Ne vem, kaj naj s tamalo naredim. Čez dan noče skoraj nič jesti oz. je fuuulll težko kaj vanjo spraviti, ponoči je pa valda full lačna ona bi bila pomoje še vedno najrajše na mleku, ali pa sadju.... vse ostalo pa tudi, če bi spustila. Prava mala špurovka je...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 10:03:11
|
|
|
|
SANEK1
|
Morgen babe... Živa je pod kaučem, ati v trgovini, mami za računalnikom... Ko jo dobim vun, gremo prošetat do loto štanta, da te še mi izpolnimo to čudo In valda bo 7 naša
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 17.2.2008 10:10:07
|
|
|
|
Ronči
|
Jutrooooooooooooooooooo Ati pije kofe in je šel ven na čik, mami za računalnikom, dete se pa samo igra na puzzlah (WTF).... Kaj jo je pičlo?? Že 10 min je sama in se igra ( )...upam, da se nisem zarekla...najtraje bi brisala ta zadnji stavek .... no, lepo... ups, zvrnila se je... ko jo dvignem bo konec igranja.. he, he, leži ko klada ...šit vidla me je...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?