|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
15.2.2008 15:33:16   
Freycha
ne, ne sneži.... je pa prej čisto rumeno postalo

BABIKEEEEE DITA JE PRVIČ ZASPALA ČISTO SAMA NA KAVČU!!!!! NE MOREM VERJETI!!!! JAZ SEM BLOG PISALA, ONA JE PA KAR ZASPALA!!!
sorry, ker se derem, ampak sem čisto vzhičena!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 576
15.2.2008 15:34:18   
madejka
user posted image user posted image user posted image user posted image Dita!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš mali je pa spet spal samo pol ureuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 577
15.2.2008 16:54:29   
tinispela
Hojla! Da se malo javim danes. Sem bla ful v k****, sem pol noči prebedela, driskala, bruhala, vse to se je seveda še v jutro nadaljevalo. P je že šel v službo, ampak sem ga mogla poklicat da pride domov, ker nisem bla sposobna male rihtat. Ne vem, a so mi tortilje zaškodle, ker sva jih zvečer jedle, al kajuser posted image  Zdaj sem mal bolš, tak da upam da se bom zlizalauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
15.2.2008 17:58:54   
bačko
Bravo Dita!user posted image user posted image user posted image
Ko bi tudi naša sama zaspala.Sej bo kmalu vsaj upam!user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 579
15.2.2008 19:09:02   
bojana2
tinispela..boga, se mi kr smiliš...user posted image user posted image  upam, da boš kmalu bolje.

Jaz sem bla na frizeraju..kr ok, mal me je na kratko postrigla, ampak ni panike, pa prešaltala sem na temno rjavo barvo...user posted image
Jutri pa mal v lj po nakupih...nam je vsega zmanjkalo.

Uživajte

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 580
15.2.2008 19:42:29   
Češnca
Čer!

Dino vse naj naj naaaaaaaaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tini user posted image danes kar počivaj, jutri bo pa že bolš!
Dita user posted image user posted image user posted image  

Midva sva bla danes 2x na mrazu, tud je neki podobnega snegu naletaval. Brrrr. Ampak mali je ful užival, še več spal (to pomeni 1x eno uro, 1x pol ure, pa še doma v postlci pol ure). user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 581
15.2.2008 19:43:44   
Češnca
sem pozabla napisat... Anžej je že skor brez pikic! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 582
15.2.2008 19:57:36   
madejka
Tini user posted image za tebe, da se čimprej pocajtaš!

Češnca user posted image user posted image user posted image za Anžeja!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 583
15.2.2008 20:12:48   
tejči77
tinispela, upam, da bo kmalu bolje. Tole kar si opisala bolj zveni kot kakšna viroza. Jaz sem to imela v začetku decembra, sem tudi tako bruhala, da sem tamalo skor pobruhala, pa še iz rok mi je v bano padla ker sem bila tako švoh. user posted image Hvala bogu, da je vsaj tvoj prej prišel domov. Je pa to pri meni v enem dnevu minilo in želim, da bi se ti tudi hitro pocajtala. Še en user posted image posebej zate.
Freycha, super fotka - to pa res morate uokviriti in dati na steno.

Jaz sem pa danes čisto down. Vsa energija mi je pošla, mala mi je pa tudi vse živce izpila. user posted image tko zanič tudi že dolgo nisem bila, mislim psihično. Se moram mal naspat, mogoče bo bolje. Me menda res tole čist utrudi ker sem cele dneve sama s tamalo doma, moj pa ta teden prihaja domov šele okoli osme. In navadno tamalo sama porihtam, skopam, še preden pride in dam spat. Ker če njega ob osmih zagleda mi potem do desete noče spat, tako je nora nanj.
No, sem se mal skašljala.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
15.2.2008 20:39:11   
corfu
čer

midve sva tudu sami, sine je pri babici na počtnicah, ata še delavno...ja, pride kdaj kak kritičen dan...saj ko bo poletje pa daljši dnevi bo bolj lušnouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 585
15.2.2008 20:40:01   
corfu
Dino, vse najboljšeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 586
15.2.2008 21:09:04   
baja*
freycha meni ful paše it malo ven, ne glede na mraz, da si malo zbistrim bučouser posted image . No pa še DVD sem htela nest usput v videoteko, pa mi je ratalo sam prazn ovitek dostavituser posted image .
Se pa totalno strinjam s tistim tečna mama = tečn otrok, mislim razpoloženje mame se ful pozna na razpoloženju otroka... skor ne bi moglo bit bolj očitno.
Pa bravo Diti za samostojno uspavanjeuser posted image user posted image user posted image
joj corfu jaz tud komaj čakam na poletje in daljše dniuser posted image , se pa že kr fajn pozna, da je dalj časa svetlouser posted image
tejči pride tud kak tak dan jauser posted image . Drži se!user posted image user posted image
češnca super da so pikice zginleuser posted image
tini čimprej se pozdraviuser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 587
15.2.2008 21:09:21   
tinispela
Hvala vsem za objemčke in pikepoke. Sem že bolš, ampak sem ful mal jedla, upam da ne bo kaj pri dojenju sfalilo.
Tejči res ne vem al je bla hrana kriva, al sem pa res kaj fasala. Mislim, da bom jutri že v redu. Upam, da se ti tudi spočiješ in napolniš baterije.user posted image
Jutri prideta moja starša, tako da se bom res odpočila, pol pa greva z malo z njima v LJ! Saj komaj čakam zamenjavo okolja, pa da sestro in nečake vidim,...user posted image

Še malo pozno, Dino vse najboljšeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 588
15.2.2008 21:23:51   
Freycha
uff končno prišla do računalnika, pa da še kaj napišem.

tinispela vprašanje, če je bila hrana, če sta oba z dragim isto jedla user posted image  samo, da si boljše!user posted image user posted image

tejči očitno je to neki v zraku, ker jih je kar nekaj zadnjih nekaj dni čisto na tleh user posted image  Saj bo vikend, pa bo lažje, ne?user posted image

češnca super, da so šle pikice nazaj user posted image user posted image

hmm baja... pravijo, da kdor nima v glavi ima v petah user posted image user posted image  si se pa pač malo več nahodila user posted image

a sem še kaj izpustila? Ne vem.. zdele pijem enega Bandidosa, potem pa spat, jutri pa spet smučat user posted image user posted image  upam, da bo bolj uspešen dan, kot prejšnjič user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
15.2.2008 21:24:45   
madejka
Tejči user posted image

Kje ste babe? So spet kaki CSIji kje?user posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 590
15.2.2008 21:25:39   
madejka
Freycha Bandidosa? Mmmmmmuser posted image Ice?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
15.2.2008 21:38:08   
Anonimen
ajz sem tud en kozarc piva si privoščlauser posted image

jutr grema z malo mal do naših, dragi gre enmu kolegu neki delat, pa da ne boma kr doma čepele....da vidmo kaj naša famili počneuser posted image

zaspana smuser posted image

ne ve, a so to zdej res zobiuser posted image ma pa čist rdeče ličke in slina se kr vleče za njo, ko oni polž je, ko puza po dnevni, je kr sleduser posted image pa celo pest si tlači v usta in panično riba in kriči zravenuser posted image tko da po moje je to to...al kajuser posted image
božca moja...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
15.2.2008 21:39:36   
Freycha
ulla te bom potolažila, da ima take izpade Dita že od pred četrtim mesecem, pa še zdej ni nobenega zoba na plano pognalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
15.2.2008 22:50:54   
Ronči
Halo, samo da se javimo...

Čestitke vsem za obmesečnice, čestitke za zobe, obrate in tako naprej user posted image

............................pri nas je še vedno vse po starem. Danes sem bila na obisku v bivši službi. Klara se je smejala na ves glas, prav uživala je. Jutri grem v Lj, sestra gre na informativni dan (dela ponoči pa ji bom z a družbo)....seveda če bo čas skočiva malo v šoping user posted image  .

Ma to je vse od mene, grem spat user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 594
15.2.2008 23:38:16   
yudit
Jaoooooooooo babike kaj že vse spiteuser posted image oo sem dans sama tle gor.....Moja dva spita jaz sem glih iz kopalnice, te pa jaz tud grem spat.Zdi se mi da nekaj malega sneži tolk da se le vidi na svetlobiuser posted image .....Ok te pa jaz tud šibam se stisnut k mojemuser posted image pa sanjat kaj lepega--- Lahko noč 

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.2.2008 0:45:07   
Kristina_1
Tejči nič ni narobe, eni se ne plazijo in se tud tko pomikajo, ni panike. Bo pa prej hodila, pa pol plazla.
Naš tavečji tud ni tel bit na trebuhu, pa tud plazit se ni tel, najrajš se je sede igral.
Tejči user posted image , sej bo boljš, bo user posted image drug teden prej hodu s šihta.

Ulla tvoja tamala pa obvlada.

Freycha lepi ste! 

Naša pa zna že pomahat pa neki zraven čeblja, k bi tela rečt čav-čav, pa lupčka tud da. Pa ko se kopa rečeš čof-čof in tolče po vodi ko nora, da je cela kopalninca mokra in jaz sem cela za preobleč, zraven pa se reži k pečen mačk.
Plazi se pa še ne in še daleč od tega.

Yudit to je čist o.k. če po stvareh tolče, to pomeni da se čist lepo razvija.
yudit, čestitke za obletnico.

Evo bejbe en link o razvoju.

Baja jaz ji dam kr nudlne-rezance, al pa kakšno drugo zakuho; ko pa se mudi pa kr kruh nadrobim not. Lahko daš tud riž al pa gres. Rumenja lahko po 8. mesecu, mi smo še premladi user posted image .

Tinispela ena user posted image zate, da ti bo kmalu bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 596
16.2.2008 8:03:27   
Ajvy
oli...dobro jutro....no, da vam povem ,a imam odlično kri in vodo...da še vedno nihče ne ve kaj mi je.....tak ,da super...se probam čimmanj obremenjevat s tem, ker se mi zdi, da mi je že preveč živcev požrlo....

Danes je naša pupa stara 7 mesecev, ne morem verjet...sploh zato ,ker se še v živo spomnim, kako sem jo dobila v naročje....ah ja....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.2.2008 9:02:41   
SANEK1
Tarja, Klara in Patrike, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 598
16.2.2008 9:27:02   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Tarja, Klara in Patrick, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitki! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.2.2008 10:07:12   
bačko
Tarja, Klara in Patrick vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočka super!Spala od 21 do 6.30.Super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image No lepo se imejte!
Madejka imaš ZS!Nujno!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?