|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
15.2.2008 11:04:19   
baja*
jutro ;)

noč je bla kr ok, zadnje čase se spet zbuja 1x, ampak to še gre. Se pa po novem zbudi že pred sedmo, včasih že ob šestihuser posted image , pa dnevni spanec je gopsod ful skrajšal - na boge pol ure, po dve rundi. Upam, da se bo naštimal nazaj na prejšnji ritem, mi je bil bolj všečuser posted image

Eno vprašanje: kaj lahko malemu zakuham v čisto juho? Do zdaj sem probala samo s proseno kašo. A obstaja še kaj? A ve ste že uvedle rumenjak?

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 551
15.2.2008 11:13:49   
madejka
Dobro jutro!user posted image
Mi smo daqns kar lepo spali in posledično sem dobre volje!user posted image No, če ne bi mali še cvilil zraven, bi bilo jutro perfektnouser posted image

Freycha ne vem če sem že včeraj povedla, ampak slikca je res full lušna! Vsi ste lepi gor!  Ti prava mama zgledaš, P tak nežno gleda, Dita pa itak cukeruser posted image
Glede učenja sem podobnega mnenja ko Ulla, saj se učijo preko igre. Jaz sem mojga naučila kak boža, ker je skoz krampal pa tolkel, zdaj me pa celo kdaj uboga pa pobožauser posted image Sam pa se je naučil dat lupčka pa plesat pa igrava se z dudo, tak da jo da malo meni v usta pa malo sebiuser posted image

Yudit ojoj v garsonjeri ste?user posted image Glavno da greste zdaj na večje!user posted image

DINO VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 552
15.2.2008 11:16:58   
madejka
Baja jaz mu še nisem juhe dala, pa rumenjaka tud ne... nič od jajce v bistvuuser posted image
Maj se tud za jest zbudi okol pol sedmih, sedmih, ampak ga pol probam še malo pri sebi uspavat, pa še dremama do kakih 9. Se je pa dans še kar 4x zbudil za dudouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 553
15.2.2008 11:17:43   
rumba
Najprej HVALA za čestitke Juliji za 7 mesecev.
madejka, rešiteljica naša, user posted image user posted image user posted image . Super si zrihtala seznam.
Ulla, lepo sliokico imaš na avatarju.user posted image Joj kaka frizura!user posted image Pa mami, a ne bi ti tole pupo že peljala k frizerju, no.user posted image user posted image user posted image  Aja, pa še user posted image  zate, da se ti nos hitro spuca.
baja*in arijana.. user posted image  za nižjo prestavo! Supek. Korak za korakom, pa bo.user posted image
Jaša, Julija se zahvaljuje za rožico.user posted image
Ajvy, user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da čimprej ugotoviš vzrok težav. Pa upam, da bo ta vzrok razveseljiv.user posted image
yudit, čestitke za obletnico.user posted image
kapica, joj, tvoje nočke so spet slabe, ali kaj? Ti, ti Dino!user posted image  Drugače pa nimam pojma, zakaj bi bil črni kakec. Je kaj takega jedel? Od krčev pa skoraj ne verjamem....
Berem, da ste imeli včeraj na štajerskem slabo vreme in mraz in ste špricale sprehod. Tu v LJ je bilo pa prav pomladno. Fuuuul toplo (sem v Čolnarni sedela samo v majciuser posted image ), nikjer oblačka. Tak, da sem vam malo lušte naredila.user posted image user posted image user posted image  Danes je pa megla.user posted image
corfu, user posted image user posted image user posted image  za vas, da se pozdravite!
Tejči77, Julija še ne plazi, niti še ne sedi in tudi noge jo še ne držijo. Se je šele začela obračati s trebuha na hrbet. Aja, Julija me še nič ne grize, nima zob.user posted image  Doji se pa še fuuuuul veliko.
Freycha, jaz mojih nisem nikoli trenirala kje je lučka, kako daš poljubček, .... Se pa tudi nisem imela s čim pohvaliti, da znajo.user posted image user posted image user posted image  No, kasneje sta vse nadoknadila.user posted image  Ja, pri doherju te vpraša, če že znajo kake take reči, pa te ne kregajo, če jih ne.user posted image  Meni niso, no... In še to, fuuuul lepa fotkauser posted image  Ful ste lepi.user posted image

Pa še, Dino, vse naj, naj... za 7. mesecev!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
15.2.2008 11:25:45   
SANEK1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dino, vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 555
15.2.2008 11:54:39   
SANEK1
Julijke, pa kje ste vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 556
15.2.2008 11:56:21   
Anonimen
odmoravamo, k otroc spijouser posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
15.2.2008 11:57:02   
madejka
Jaz sem glih otroka uspavala, zdaj mam pa 30 min časa, da grem na WC, si operem glavo, vzamem perilo iz stroja in ga obesim ter poštudiram, kaj bo za kosilouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
15.2.2008 11:57:35   
madejka
Ulla najina posta se pa precej razlikujetauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
15.2.2008 11:59:38   
SANEK1
Živa tudi spi, za kosilo je že na pol pripravlajeno, posoda pomita, dobro perilo je še v sušilcu, ampak naj kar bouser posted image ...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 560
15.2.2008 12:00:47   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Jaz se pa glih odličam kaj najuser posted image :
-al na kauč
-al v pralnico
-al sesat
Kaj mislite, ka bo zmagalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
15.2.2008 12:02:17   
Anonimen

user posted image to pa ni moj problem...jaz mam pač neoprano bučo, za južno pojma nimam kaj bo, cunj mam pa tud cel kup za oprat, da o peglanju ne govorimuser posted image user posted image
grem pa oni štil zdajle zakurblat in po tleh pomituser posted image   da nebo spet ata prišo domov, tamala bo mela pa polno las, smeti, onih svaljkov od praha itd. v ustihuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
15.2.2008 12:15:45   
madejka
Ulla saj nisem misla, da bi bil kaki problem to. Samo ugotovitev.

Moj je pa zdaj prišo domov!user posted image Celi 2 uri ga bom mela zdaj doma!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
15.2.2008 12:23:42   
Anonimen

Ulla saj nisem misla, da bi bil kaki problem to. Samo ugotovitev.

kje si pa smisu za humor zgublauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
15.2.2008 12:25:02   
madejka
Zgleda je ostal nekje v straniščni školjkiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
15.2.2008 12:26:28   
Anonimen
no, zdej že gre za bosnouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
15.2.2008 12:47:01   
bojana2
Dans sem mela pa lih mal več za prebrat...se vidi da je user posted image  vreme in uživate na toplem. mene pa že tretji dan tud notr zebe...user posted image ...pa mamo od 22-23 stopinj, pa oblečena sem tud kr dost - da ne govorim kolk me ponoč trese...pa mam 2 kovtra in dve deki na sebi...user posted image ...se tud obračat ne morem...user posted image
Dans mam pa frizerja...jupi...user posted image ...bo kr sedlo po dolgem času mal okolje zamenjat. Še študiram kaj naj naredim z lasmi, kratki so itak že...barva me matra - mora bit naravna, pa ne vem al temna (rjava) al kaj svetlejšga user posted image

Dino vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha res je dobra slika, sem tud sama že študirala, da bi blo fajn met eno sliko k smo vsi gor, dokler je mali še mali, pa mi tkole slikat z eno roko sigurno ne bi ratal. Mi pa slike pr fotografu niso tolk fajn k so monotone..umetne...tkole ujet pravi trenutek je najlboljš...
Imaš pa Ulla na blogu ful hudo sliko, tisto, ko sti z malo Ulo gor (črno-bela)...user posted image

baja..pr nas pridejo jajca na meni šele pri enem letu...navodila pediatrinje...

Evo zdej se pa mali prebuja...je spal skoraj dve uri...user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
15.2.2008 13:09:06   
bačko
Dino vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 568
15.2.2008 13:09:10   
baja*
jaz sem s sprehoda, me je kr malo nazeblo pa neko sranje po malem naletava dol... baje, da bojo snežne ploheuser posted image , sam še tega hudiča je treba jauser posted image

mali se špila  (skoraj si ne upam na glas povedat, da se spet zna ful lepo sam zamotituser posted image ), ata kuhauser posted image  (no, krompir je narezal in ga dal kuhatuser posted image ), jaz pa se s keksi bašem - ona fora "sam enga še" nekak ne paliuser posted image  

bojana a Jaša je alergičen na jajca al kak? Za beljak vem, da se ga ne sme dat do 1 leta, rumenjak pa menda lahko prejuser posted image
sanek in kaj je zmagalo? Jaz sem navijala za kavčuser posted image user posted image

Dino čestitke!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 569
15.2.2008 13:24:08   
madejka
Tak, glava oprana, perilo obešeno, user posted image dela palačinke, krompir, ohrovt in korenček se kuhajo, jaz pa odmaramuser posted image Aja Maj pa cvili atiju na ušesa in skupaj pečetauser posted image Še za atija ene štopleuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 570
15.2.2008 13:30:22   
Anonimen
jaz bom tud palačinkeuser posted image oz. šmorn, k se mi verjetno ne bo dalo palačink pečtuser posted image

ula pa ful pridno je zdaj 2 dniuser posted image user posted image karkol ji dam, zmaže celo porcijo, k prej je sam par žlic pa koncuser posted image pridna moja lubikauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
15.2.2008 13:41:18   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

bojana a Jaša je alergičen na jajca al kak? Za beljak vem, da se ga ne sme dat do 1 leta, rumenjak pa menda lahko prejuser posted image  

Ja baja smo meli neke lišaje okoli vratu, šli na alerg. kliniko, vendar niso testi nobene alergije pokazali, niso pa 100%, tko da mormo pri vseh stvareh mal pazit, raje kasneje kot prezgodaj...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 572
15.2.2008 13:49:54   
tejči77
Dino vse naj user posted image user posted image user posted image .
Uh, moram šibat, moja je spet ratala ta teden tako tečna.
Nič, uživjte!

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 573
15.2.2008 14:42:29   
Freycha
Dino čestitke za 7m user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko, dete nafutrano, zdej se pridno igra na puzzlih, pa počasi bi lahko začela kuhat user posted image  bomo danes jedli špinačo, pa polpete pa pire krompir.. mljask!!

Upam, da bo po napovedi jutri vreme res lepše, ker mi ni v neki megli smučat user posted image  držte pesti babike!

bojana jaz se full ne maram fotkat, ker si nisem všeč in sem se komaj spravila, da smo se tak slikali. Je bilo pa res čisto spontano, ker smo glih prišli domov in se skupaj cartali na kavču, pa mi je kliknilo, da bi se lahko malo pofotkali....

sanekova, pri meni bi zagotovo kavč ali postelja zmagala... kako sesanje?! meni se nič ne da.... neko full čudno vreme je zunajuser posted image

sej o tem sem že pravila, ampak odkar imam otroka, full več doma pospravim in naredim, kot sem prej. Mi je gospodinjenje dober izgovor, da mi ni treba za tamalo non stop letat, ampak se tut dragi z njo ukvarja dlje časa user posted image

baja dobra si, da si šla v tem mrazu ven s tamalim. Men full ni blo, sem sam šla do avta, pa do City-ja, pa potem spet domov.....Boš videla, da se bo Rene vedno bolj sam zaigral. Pa fora je, da manj ko si napeta in bolje volje k si, bolj se otrok sam zamoti. Če si pa tečna in zoprna in zamorjena, ti pa otrok tak teži non stop, da bi ga lahko čez okno fliknil......

ulla Dita pa ravno zadnje dni full nekaj šprica pri hrani in bore malo poje. Sej ni čudno, da se je danes ob pol dveh zjutraj že zbudila in pojedla celo flašo mleka, ob pol šestih je pa spet hotla jestuser posted image  Upam, da bo danes bolj pridna s hrano in da bo spet spala do ene 5h...

Uff... moram dati špinačo iz frizerja, da se počasi odtaja.....

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 574
15.2.2008 14:56:15   
madejka
Freycha ja kaj ti pa manjka na fotkah? Meni se zdiš prav fotogeničnauser posted image

Tak miceni spet spi, upam, da vsaj kako uro! Zdaj se pa meni nič ne dauser posted image Še poleg njega se nemrem vležt, ker je pol kauča zasedeluser posted image

Tako črno se dela tu... Freycha a pri vas že sneži?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?