rumba
|
Najprej HVALA za čestitke Juliji za 7 mesecev. madejka, rešiteljica naša, . Super si zrihtala seznam. Ulla, lepo sliokico imaš na avatarju. Joj kaka frizura! Pa mami, a ne bi ti tole pupo že peljala k frizerju, no. Aja, pa še zate, da se ti nos hitro spuca. baja*in arijana.. za nižjo prestavo! Supek. Korak za korakom, pa bo. Jaša, Julija se zahvaljuje za rožico. Ajvy, . Držim pesti, da čimprej ugotoviš vzrok težav. Pa upam, da bo ta vzrok razveseljiv. yudit, čestitke za obletnico. kapica, joj, tvoje nočke so spet slabe, ali kaj? Ti, ti Dino! Drugače pa nimam pojma, zakaj bi bil črni kakec. Je kaj takega jedel? Od krčev pa skoraj ne verjamem.... Berem, da ste imeli včeraj na štajerskem slabo vreme in mraz in ste špricale sprehod. Tu v LJ je bilo pa prav pomladno. Fuuuul toplo (sem v Čolnarni sedela samo v majci ), nikjer oblačka. Tak, da sem vam malo lušte naredila. Danes je pa megla. corfu, za vas, da se pozdravite! Tejči77, Julija še ne plazi, niti še ne sedi in tudi noge jo še ne držijo. Se je šele začela obračati s trebuha na hrbet. Aja, Julija me še nič ne grize, nima zob. Doji se pa še fuuuuul veliko. Freycha, jaz mojih nisem nikoli trenirala kje je lučka, kako daš poljubček, .... Se pa tudi nisem imela s čim pohvaliti, da znajo. No, kasneje sta vse nadoknadila. Ja, pri doherju te vpraša, če že znajo kake take reči, pa te ne kregajo, če jih ne. Meni niso, no... In še to, fuuuul lepa fotka Ful ste lepi. Pa še, Dino, vse naj, naj... za 7. mesecev!
|