Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 22:45:47
|
|
|
|
madejka
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 22:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
brez konkurence, itak
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 22:51:45
|
|
|
|
Freycha
|
čisto brez konkurence se razume! babe..a pol sem čudna al ne, ker ne učim otroka kje je lučka itd... for?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 22:53:34
|
|
|
|
Freycha
|
nič babike... jaz grem u mižule.... mam še komi oči odprte. Ampak se je splačal, CSI je bil full zanimiv po dolgem času nočko
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 22:56:06
|
|
|
|
madejka
|
FReycha jaz ga tud ne Ja CSI je bil res fajn... samo je konc 3. sezone...bogvedi kdaj bo spet kaj fajnega
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 23:31:04
|
|
|
|
baja*
|
ojla, mater me grlo boli freycha lepi ste na sliki , mislim vsi trije, da neuš misla, da te že vikam Glede učenja: rene ve kje je lučka... menda ga ne bom najprej naučila kje je flaša pira . Plus tega mali ful uživa pri tem, se reži in hopsa kot nor , zanj je to pač igra. Ne vem, men se to ne zdi blesavo, se pa strinjam s sanekovo, da obstajajo neke meje, eni znajo pretiravat in frusirat froce da bi pomahali, skakali, plesali in kaj vem kaj še vse.... to mi je pa čisto mimo. Važno, je da se otrok zabava madejka jaz bi si na tvojem mestu tud zalogo štoplcev za uhe naredla , sam je pa prava faca mali ula pa res že obvlada par tapravih for... tejči moj me (še) ne grize, ker še nima niti enga zobka Julija in Lana čestitke adijo, zaj je dragi prišo domov, ga hočem pozdravit in ugotovim, da mi je glasu sfalilo . Pa je le dobil darilo za valentinovo .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 8:05:17
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Ulla tvoje dete pa je zelo brihtno!Super je! Tejči77 da te potolažim naša se tudi še ne plazi in se prav nič več ne sekiram.Se bo že enkrat plazila če bo hotela. Freycha zelo lepa družinica ste! Češnca nam so tudi diagnozo za 6 otroško bolezen kar preko telefona dali.Na podlagi tega kar sem jim povedala.Pri nas je tako da najprej pokličeš in poveš kaj je z otrokom potem pa ti oni povedo ali se prideš pokazat ali ne! Jaz Žani kar dosti pokažem in povem kaj je!Zelo rada me posluša ko ji govorim.Vsak večer ji preberen eno pripovedko in me zelo pozorno posluša.Zraven pa se mi tudi všasih smeje! Noči so še zmeraj iste.Nič posebnega. A potem nobena nima telefonske številke od A_R ali emaila?Škoda! No greva skutico papat.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 8:08:31
|
|
|
|
Češnca
|
Jutro! To noč sm se pa res naspala - prespala Anžejev napad kašlja, ga je oči lepo porihtal. Danes naj bi šla voščit prijateljičinemu enoletniku, pa je zbolela prijateljica, Anžej pa tudi čez dan pokašljuje... Je padlo v vodo. Aja, pa nimam pojma, zakaj naš mulc jutranje mleko pije po obrokih. Najprej cca. 30ml, pol se mal igra in kej pove, pa spet par požirkov...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 8:10:02
|
|
|
|
Češnca
|
Anžej se tudi ne plazi in nič ne kaže na to, da se bo kaj kmalu. Mogoče bo po meni - se sploh nisem.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 8:12:02
|
|
|
|
Češnca
|
bačko sej pri nas je isto, pa mi je po svoje kar všeč, da ne letaš stalno v zd. Samo ravno diagnoz pa ne bi kar tko postavljala.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 8:50:04
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro zdaj napšiem celi post in mi ga zbriše in ne ppošlje, zakaj pa to
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 8:55:28
|
|
|
|
yudit
|
Nočka kar vredi sam se non stop eče po pojstli ko spi, tista vročina nam bo prinesla zobeke mal me je strah kaj bo še, ker mala je ratala jezna od kar jeimela vročino . A je katera od vas to opazila pri svojem ker je jezna in spolh neda blizu ust, včeraj sem ji komaj odprla da vidim kak je in odkrijem da se ji je naredo taki mehur na spodnjih enkicah .... Nevem kaj naj si mislim o tej jeznosti ker me je strah, pa non stop po stvareh tolče a je to normalno, al ji zaradi zobekov???????' To da jo učim kaj je lučka pa še ne, ve pa kaj je šalčka in kozarec ker bi kar pila, na flaško pa sploh noče sam na žličko
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 8:56:16
|
|
|
|
Freycha
|
yudit se zgodi... verjetno si predolgo časa tipkala, pa ti je čas potekel... dobro jutro babike! danes smo imeli pa doma malega lakotnika. Se je že 20 do 2 zbudila, lačna ko volk, da je flašo spraznila u tren oka. Ob pol šestih se je pa spet zbudila, pa spet jedla ji bo treba očitno začet dajati večje porcije.... nič, zdej je pa dragi pripravil zajtk in gremo jest...... lep dan!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 8:59:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro noč kr ok.... freycha, itak da si čudna sam ne zato, k tamale ne učiš kje je luč ne, resno, sej ni zdej da bi nevemkolk učil otroka te stvari, pa da si že ceu blesov zravn, k mogoč ne zapopade takoj sam skoz igro valda mu govoriš te stvari, da tam je pa lučka, pa dele telesa in takšno....in ko si prvo stvar zapomni, no pol si pa blesov od veselja mal je mrzlo sem pa boljš dons, nos je skor čist ok, tud drgač počutje je 100 pa 1 proti prej, tko da sem kr car
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 9:00:02
|
|
|
|
yudit
|
Ulla tvoja je prava mala lepotička Freycha- full ste lepi, katera je zdaj manekenka Dita je pravi cuker Anžej za tebe pa pikapolonice
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 9:00:38
|
|
|
|
yudit
|
evo sirena tuli moram kar brisat, se še ohglasim...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 9:03:34
|
|
|
|
SANEK1
|
Freyci, dober tek. Pa še vedno nisi ugotovila, kera je najlepša... Yudit, po moje za Leino jezo ni kriva samo vročina oz. zobki, ampak njen razvoj. Zdaj je pač v takem obdobju, ko je začela kjubovat, če ni kaj po njenem, po moje to ni nič slabega, saj je tudi to dela karakterja
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 9:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še en vic Nekega dne se naš predsednik vlade J.J. in njegova zaročenka U.B. sprehajata po Ljubljani. Zaustavita se pred izložbo, gledata cene in se čudita, kako drage so postale osnovne življenjske potrebščine, kaj šele luksuzni artikli. Naenkat premier dobi čustveni napad. V oči mu stopijo solze, U. ga komaj tolaži, ko v tistem trenutku pristopi policaj. "G. Premier, a kaj je kaj narobe?! Vidim, da jočete... " "Ma, gledam cene v izložbi in si mislim, kako hudo mora biti našim penzionistom, sploh si nič ne morejo privoščiti s tistimi bogimi penzijami. To je strašno, grozno..." V tistem trenutku pristopi še penzionist, vidi jokajočega premiera in vpraša policaja: "Ej, zakaj pa naš premier joče?" Policaj kresne penzionista s pendrekom po glavi in se zadere: "Zaradi tebe, pi*** ti mat*****, zaradi tebe!!!!"
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 9:15:14
|
|
|
|
Freycha
|
ulla ta je pa svetovni
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 9:16:44
|
|
|
|
Freycha
|
sanekova najlepa je plod najine ljubezni, najina Dita
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 9:17:10
|
|
|
|
SANEK1
|
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 9:18:47
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sanekova najlepa je plod najine ljubezni, najina Dita to si pa tak lepo napisala, da še je mene ganilo skoraj do . Odg. je pravilen, sedi pet
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 9:26:41
|
|
|
|
Freycha
|
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 10:07:56
|
|
|
|
yudit
|
Malecka že lepo spančka, jaz pa grem mal pospravit polpa kolegica pride na kaffe. Pri nas je taka megla pa mrzlo kot ..... z malo ne upam ven ker je taki ostri zrak, ja babike ključe smo že dobili je, moj včeraj leto še po ploščice, ker v ponedeljek pridelo polepit in naslednji teden je akcija selitve. Groza me je kak bo to vse ratalo ker vse pripeljeji naslednji teden, in bomo kar dolgo brez interneta traja tri tedne da ga prenesejo na novi naslov.....Meni se bo mal zaradi selitve in vsega ampak se fulll veselim, da dokončno mal zadihamo v večjem stanovanju...... Tota garsonjera mi je že mal začela na živce hodit, vse nametano pa da te kap, vmes pa še rataš leni kot lenuh .....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.2.2008 10:12:16
|
|
|
|
yudit
|
Kam ste zdaj vse šle , te pa jaz grem tud mal pospravit pa za kavo pripravit fajn bodite ...... za tiste ki rabite.....Zzamudo vse naj naj za dopolnjene mesece Julia in Lana
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?