|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
14.2.2008 22:45:47   
madejka
user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 526
14.2.2008 22:46:11   
Anonimen
brez konkurence, itakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
14.2.2008 22:51:45   
Freycha
čisto brez konkurence user posted image user posted image  se razume!

babe..a pol sem čudna al ne, ker ne učim otroka kje je lučka itd... for?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
14.2.2008 22:53:34   
Freycha
nič babike... jaz grem u mižule.... mam še komi oči odprte. Ampak se je splačal, CSI je bil full zanimiv po dolgem času user posted image

nočko user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 529
14.2.2008 22:56:06   
madejka
FReycha jaz ga tud neuser posted image
Ja CSI je bil res fajn... samo je konc 3. sezone...bogvedi kdaj bo spet kaj fajnegauser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 530
14.2.2008 23:31:04   
baja*
ojla,
mater me grlo boliuser posted image
freycha lepi ste na slikiuser posted image user posted image user posted image , mislim vsi trije, da neuš misla, da te že vikamuser posted image
Glede učenja: rene ve kje je lučka... menda ga ne bom najprej naučila kje je flaša pirauser posted image . Plus tega mali ful uživa pri tem, se reži in hopsa kot noruser posted image , zanj je to pač igra. Ne vem, men se to ne zdi blesavo, se pa strinjam s sanekovo, da obstajajo neke meje, eni znajo pretiravat in frusirat froce da bi pomahali, skakali, plesali in kaj vem kaj še vse.... to mi je pa čisto mimo. Važno, je da se otrok zabavauser posted image

madejka jaz bi si na tvojem mestu tud zalogo štoplcev za uhe naredlauser posted image , sam je pa prava faca maliuser posted image
ula pa res že obvlada par tapravih for...user posted image user posted image
tejči moj me (še) ne grize, ker še nima niti enga zobkauser posted image
Julija in Lana čestitkeuser posted image user posted image user posted image

adijo, zaj je dragi prišo domov, ga hočem pozdravit in ugotovim, da mi je glasu sfalilouser posted image . Pa je le dobil darilo za valentinovouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 531
15.2.2008 8:05:17   
bačko
Jutro!
Ulla tvoje dete pa je zelo brihtno!Super je!user posted image user posted image user posted image
Tejči77 da te potolažim naša se tudi še ne plazi in se prav nič več ne sekiram.Se bo že enkrat plazila če bo hotela.
Freycha zelo lepa družinica ste!user posted image user posted image user posted image
Češnca nam so tudi diagnozo za 6 otroško bolezen kar preko telefona dali.Na podlagi tega kar sem jim povedala.Pri nas je tako da najprej pokličeš in poveš kaj je z otrokom potem pa ti oni povedo ali se prideš pokazat ali ne!
Jaz Žani kar dosti pokažem in povem kaj je!Zelo rada me posluša ko ji govorim.Vsak večer ji preberen eno pripovedko in me zelo pozorno posluša.Zraven pa se mi tudi všasih smeje!
Noči so še zmeraj iste.Nič posebnega.
A potem nobena nima telefonske številke od A_R ali emaila?Škoda!user posted image user posted image
No greva skutico papat.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 532
15.2.2008 8:08:31   
Češnca
Jutro!

To noč sm se pa res naspala - prespala Anžejev napad kašlja, ga je oči lepo porihtal. user posted image  

Danes naj bi šla voščit prijateljičinemu enoletniku, pa je zbolela prijateljica, Anžej pa tudi čez dan pokašljuje... Je padlo v vodo.

Aja, pa nimam pojma, zakaj naš mulc jutranje mleko pije po obrokih. Najprej cca. 30ml, pol se mal igra in kej pove, pa spet par požirkov...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 533
15.2.2008 8:10:02   
Češnca
Anžej se tudi ne plazi in nič ne kaže na to, da se bo kaj kmalu. Mogoče bo po meni - se sploh nisem.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 534
15.2.2008 8:12:02   
Češnca
bačko sej pri nas je isto, pa mi je po svoje kar všeč, da ne letaš stalno v zd. Samo ravno diagnoz pa ne bi kar tko postavljala.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 535
15.2.2008 8:50:04   
yudit
Dobro jutro zdaj napšiem celi post in mi ga zbriše in ne ppošlje, zakaj pa to

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 536
15.2.2008 8:55:28   
yudit
Nočka kar vredi sam se non stop eče po pojstli ko spi, tista vročina nam bo prinesla zobekeuser posted image user posted image mal me je strah kaj bo še, ker mala je ratala jezna od kar jeimela vročinouser posted image user posted image . A  je katera od vas to opazila pri svojemuser posted image ker je jezna  in spolh neda blizu ust, včeraj sem ji komaj odprla da vidim kak je in odkrijem da se ji je naredo taki mehur na spodnjih enkicahuser posted image .... Nevem kaj naj si mislim o tej jeznosti ker me je strah, pa non stop po stvareh tolčeuser posted image a je to normalno, al ji zaradi zobekov???????' To da jo učim  kaj je lučka pa še ne, ve pa kaj je šalčka in kozarecuser posted image ker bi kar pila, na flaško pa sploh noče sam na žličkouser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 537
15.2.2008 8:56:16   
Freycha
yudit se zgodi... verjetno si predolgo časa tipkala, pa ti je čas potekel...

dobro jutro babike!

danes smo imeli pa doma malega lakotnika. Se je že 20 do 2 zbudila, lačna ko volk, da je flašo spraznila u tren oka. Ob pol šestih se je pa spet zbudila, pa spet jedla user posted image  ji bo treba očitno začet dajati večje porcije....

nič, zdej je pa dragi pripravil zajtk in gremo jest......

lep dan!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 538
15.2.2008 8:59:53   
Anonimen
jutrouser posted image noč kr ok....

freycha, itak da si čudnauser posted image user posted image user posted image user posted image sam ne zato, k tamale ne učiš kje je lučuser posted image user posted image user posted image user posted image ne, resno, sej ni zdej da bi nevemkolk učil otroka te stvari, pa da si že ceu blesov zravn, k  mogoč ne zapopade takojuser posted image sam skoz igro valda mu govoriš te stvari, da tam je pa lučka, pa dele telesa in takšno....in ko si prvo stvar zapomni, no pol si pa blesov od veseljauser posted image user posted image user posted image

mal je mrzlouser posted image sem pa boljš dons, nos je skor čist ok, tud drgač počutje je 100 pa 1 proti prej, tko da sem kr caruser posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
15.2.2008 9:00:02   
yudit
Ulla tvoja je prava mala lepotička user posted image user posted image user posted image Freycha- full ste lepi, katera je zdaj manekenkauser posted image   Dita je pravi cukeruser posted image Anžej za tebe pa pikapoloniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 540
15.2.2008 9:00:38   
yudit
evo sirena tuli moram kar brisat, se še ohglasim...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 541
15.2.2008 9:03:34   
SANEK1
Freyci, dober tek.
Pa še vedno nisi ugotovila, kera je najlepša...user posted image user posted image user posted image

Yudit, po moje za Leino jezo ni kriva samo vročina oz. zobki, ampak njen razvoj. Zdaj je pač v takem obdobju, ko je začela kjubovat, če ni kaj po njenem, po moje to ni nič slabega, saj je tudi to dela karakterja

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 542
15.2.2008 9:04:25   
Anonimen
pa še en vicuser posted image

Nekega dne se naš predsednik vlade J.J. in njegova zaročenka U.B. sprehajata po Ljubljani. Zaustavita se pred izložbo, gledata cene in se čudita, kako drage so postale osnovne življenjske potrebščine, kaj šele luksuzni artikli. Naenkat premier dobi čustveni napad. V oči mu stopijo solze, U. ga komaj tolaži, ko v tistem trenutku pristopi policaj.
"G. Premier, a kaj je kaj narobe?! Vidim, da jočete... "
"Ma, gledam cene v izložbi in si mislim, kako hudo mora biti našim penzionistom, sploh si nič ne morejo privoščiti s tistimi bogimi penzijami. To je strašno, grozno..."
V tistem trenutku pristopi še penzionist, vidi jokajočega premiera in vpraša policaja:
"Ej, zakaj pa naš premier joče?"
Policaj kresne penzionista s pendrekom po glavi in se zadere: "Zaradi tebe, pi*** ti
mat*****, zaradi tebe!!!!"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
15.2.2008 9:15:14   
Freycha
user posted image user posted image user posted image user posted image  ulla ta je pa svetovni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
15.2.2008 9:16:44   
Freycha
sanekova najlepa je plod najine ljubezni, najina Dita user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 545
15.2.2008 9:17:10   
SANEK1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 546
15.2.2008 9:18:47   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sanekova najlepa je plod najine ljubezni, najina Dita user posted image

user posted image user posted image user posted image to si pa tak lepo napisala, da še je mene ganilo skoraj do user posted image .
Odg. je pravilen, sedi petuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.2.2008 9:26:41   
Freycha
user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 548
15.2.2008 10:07:56   
yudit
Malecka že lepo spančka, jaz pa grem mal pospravit polpa kolegica pride na kaffe. Pri nas je taka megla pa mrzlo kot user posted image ..... z malo ne upam ven ker je taki ostri zrak, ja babike ključe smo že dobili je, user posted image moj včeraj leto še po ploščice, ker v ponedeljek pridelo polepit in naslednji teden je akcijauser posted image selitve. Groza me je kak bo to vse ratalo ker vse pripeljeji naslednji teden, in bomo kar dolgo brez internetauser posted image user posted image traja tri tedne da ga prenesejo na novi naslov.....Meni se bo maluser posted image zaradi selitve in vsega ampak se fulll veselim, da dokončno mal zadihamo v večjem stanovanju...... Tota garsonjera mi je že mal  začela na živce hodit, vse nametano pa da te kap, vmes pa še rataš leni kot lenuhuser posted image .....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 549
15.2.2008 10:12:16   
yudit
Kam ste zdaj vse šle , te pa jaz grem tud mal pospravit pa za kavo pripravituser posted image fajn bodite ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tiste ki rabite.....Zzamudo vse naj naj za dopolnjene mesece Julia in Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?