glugluglu
|
Dobre ste tiste, ki ste na začetku gradnje, če bi jaz tako šla, bi tudi vzela montažno hišo, upam, da ste sedaj nekje pri starših, da bodo pomagali paziti male, ko bo treba letati naokoli za vsemi stvarmi in da se ne bo treba na hitro seliti. Mi smo namreč v totalni gužvi, konec aprila se moramo izseliti iz stanovanja, smo pa februarja šele tlake dali v našem novem domu, najbrž se ne bojo posušili pravočasno - sva vzela vrstno hišo - 3. podalj. gr. faza. Potem pa take fore, ki jih ne računaš: nisem si predstavljala, da je ograja za stopnice, ki bo seveda nujna, tako draga. Pa ometi so nas malo več prišli, kot smo računali, pa še kaj, Glede na to, da moram bolj počivat zaradi nizkoležeče posteljice, bom zgleda samo gledala selitev. A si ne predstavljam kako bo to. Bom maja povedala. Aja še nekaj glede otrdevanja: problem je 7 mesec, če se zmehča mat. vrat in so rezultati na ctg-ju tudi čudni - sem v prvi nosečnosti pristala na strogem počivanju, me je tako prestrašilo, ker so mi dali tudi injekcijo za razvoj otrokovih pljuč, da sem bila čisto na dnu. Potem na koncu je bilo pa vse ok, sem 1 teden čez rok rodila. A ni to zanimivo: 1 - fantek, nizka mat., rizično v 7 mes., 2. - punčka, nič problemov, niti slabosti v prvem trim., sedaj 3 -fantek, ki je ful živahen, brca, sto na uro, novembra in decembra mi je bilo grozno slabo, pa spet se mi zdi, da bi že kar ven prišel. Počivajte, počivajte in naj vas razvajajo!
|