|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
25.2.2008 8:33:38   
netki
jutro

sem opazila, da ste čez vikend mal tašče šinfale.....user posted image

no sej po moje je vsepovsod enako, tudi pri nas. Trenutno živimo v spodnjem štuku v njihovi bajti in imava namen graditi svojo, ki bo stala vsaj malo na ovinku in da mi ne bo in svoje hiše v mojo gledala....user posted image .
Sicer pri nas ne vdira not ampak kadar se že vidimo, takrat mi daje občutek da sem najslabša mati. Pa da to ni prav, pa da ona je pa to tko naredila....groza!!!!!
Jaz ji nikoli ne dam tamalega v varstvo, ker se mi želodec obrne ob misli da bi bil pri njej....v bistvu sploh nismo veliko skupaj.
Saj ne rečem, da nič ne pomaga, samo ne razume pa, da smo zdaj mi familija zase in da se nima kej za vtikat.

no evo, zdej sem pa še huda ratala......bom kr nehala.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
25.2.2008 8:48:46   
ina82
jaz pa svojo taščo videvam enkrat na leto in takrat se super razumemauser posted image   jo pa za to svakinja nadomešča

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 502
25.2.2008 9:11:00   
lavita*
Ojla!

Ste pri moji zelo ljubi temi! Tašče! Sam ne ob kaj rekla, ker me lahk kdo najde tu gor in nočem imet spet problemov. Je bilo enkrat dovolj. Drugače pa tudi mi ne živimo skupaj, sam šew vedno dovolj blizu, da se lahk večkrat srečamo.

Tudi mi bomo gradilio, če bo vse posreči. Sicer sedaj živima v podnajemniškem stanovanju in nam zaenkrat ne manjka kaj. Je pa res da se boma tud midva fino zapufala, da nama bo kaj ratalo. Upam, da bo zadeva stkla.

Drugače pa Tinky, mislim, da sem ta pravo napisala, a si ti res noseča? Saj nimaš še nič trebuha. No men se že kr malo več pozna. Pa kile so tud začele rastit. Imam pa spet apetit jest. Sam preveč ne bom smela.

No lep čvek še naprej. Zdaj grem pa na eno kavico!

lp

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 503
25.2.2008 9:32:59   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: lavita*

Drugače pa Tinky, mislim, da sem ta pravo napisala, a si ti res noseča? Saj nimaš še nič trebuha.

Ja, ja sem noseča user posted image , dete že full brca, je pa najbolj aktiven po polnoči. Jao, kako bo pestro po juliju user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 504
25.2.2008 9:35:17   
pety78
Živijo,

V petek sem imela morfologijo. Vse je sicer vredu, le plodovnice je malo preveč, tako da moram ta teden na test za nosečniško sladkorno. Imamo pa puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunčkoooooooooooooooooo! user posted image Sedaj pa je vprašanje ime...Ojej, s tem bodo pa problemi. Pri taprvem je bilo ime za fantka izbrano že pred nosečnostjo, sedaj se mi pa ne sanja. user posted image

LP, Petra

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 505
25.2.2008 9:55:05   
netki
bravo za punčko.

kako se dela punčke.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 9:57:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
25.2.2008 10:18:27   
Nasara88
Ja taščice, taščice user posted image

Midva sva tudi od lanskega avgusta v svoji hiški in je bilo kar vredu (tašča in tast sta živela v tujini), dokler se sedaj v februarju nista vrnila v SLO. No od takrat naprej je pa kar precej hudo. Rada bi kao nadoknadila ves izgubljen čas z vnučkom in enostavno ne da veljati, da smo mi sedaj družina in bi želeli določen čas preživeti sami, kar je ponavadi vikend, saj čez teden kar pozno iz službe prihajamo. No težava pa je na žalost v tem, da moj user posted image enostavno tega mamici ne pove in potem se kregava midvauser posted image

No malo sem se morala spucat user posted image

Lep sončen dan vsem user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 508
25.2.2008 10:19:43   
lex
pety čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

netki punčke se dela tako, da daš noge narazenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ina jaz bi tud mojo samo 1x na leto ne pa 1x na urouser posted image user posted image , midva greva samo malo nižje po cesti, samo šuhe bo pa morala dat gor, ko jih zdaj ne rabi. No če bi ostala tu bi zazidala štenge dol tako pa...

tims ti mu biskvit speči v okroglem modelu ga na pol prereži daj sladko smetano not, čez pa čokolado (kakšno idejo imaš v mojih albumih) - ne moreš falit. A lahko pridem na koščekuser posted image  PA VSE NAJBOLJŠE TVOJEMU user posted image

ilatic - POGREŠANAuser posted image , še posebej zdaj ko je konc počitnic

neboglasnica slikico si prilepiš tako: greš zgoraj na moja RR in profil, tam klikneš avatar in potem se ti odpre okno, slikica more bit jpg file in ne sme bit večja kot 73x73, potem klikneš potrdi in se ti naloži, ko končaš spodaj stisneš potrdi ali neki podobnega in to je to. na rojstnodnevni seznam te dam ko ga bom urejala

UŽIVAJTE MI GREMO NA SONČKAuser posted image , KER MAM TUD PRINCA NA POČITNICAH

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 509
25.2.2008 10:51:09   
netki
lex.....ja sej do tuki znamo. To smo uštimal, sam baje smo neki nardil narobe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 510
25.2.2008 11:34:49   
najsi
Ojla babike,

no da še jst rečem kako o svoji tašči user posted image
Midva z mojim sma od julija lani preseljena k njegovim na koroško, so nama dali zgornje nadstropje na razpolago in morm rečt, da mi ni žal. Ker jst mam za spremembo od vas zlato taščo in tasta in upam, da bosta taka tud ostala.
Sma se s taščo že na začetku zmenle, da si vse sproti lepo povema, če je kaj narobe, da ne bo zamer in super funkcijonira.
Mamo skupno sam stopnišče, vse ostalo je ločeno, pa še to je moj reku da bomo prezidali, če bi se tast in tašča hotla preveč vtikovat v vzgojo najinih otrok. Čeprav morm rečt da se niti zdaj ne vtikuje med naju in mama lepo svoj mir.
Pa še varstvo bom mela za user posted image  drugo leto, ko bom mogla nazaj v službo, ker gre tašča kot naročena v penzijo user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 511
25.2.2008 11:46:38   
tims
Lex, hvala za idejo in čestitke. Tudi sama sem imela nekaj takega v mislih, nič kompliciranja. Na košček pa si seveda povabljena, pa ostale tud, sam bo najprej možek probal. Za vsak slučaj. Me smo noseče, pa si ne mormo privoščit zastrupitve user posted image user posted image user posted image

Uživajte v sončku, zdej grem pa pečt. Še dober, da dons moja dva prideta bolj pozno, imam čas pacat. Povem kako je uspelo user posted image

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 512
25.2.2008 11:53:20   
Inigo
midva pa se še bova preselila. in to nazaj v Velenje k moji mami. ima veliko stanovanje - 3 sobno, v katerem je sama in imamo vsi več kot dovolj prostora. Mislila sva sicer ostati v MB, pa je nekako vztrajala, da prideva tja, da bo dragemu uredila službo v Velenju, imela bova varstvo, kadar bom morala na faks ali po opravkih... tako, da... saj bomo videli. še vedno lahko pobegneva nazaj v MB user posted image ampak kolikor poznam mojo mami, naju bo kar pustila pri miru, kolikor bova ga rabila. drag in mami pa se tudi super razumeta... celo bolje kot se z lastno mamo user posted image kar je kr malo žalostno. ampak, tako pač je!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 12:43:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
   Julijke II. - 2008
25.2.2008 12:57:22   
dzanika
Ja tašče so vedno tašče. user posted image Jaz sicer zaenkrat nimam pripomb ker živiva pri njemu v zgornjem nadstropju s svojim vhodom. Ne bom se pa prekmalu hvalila, bomo vidli kako bo ko pride user posted image . Sam mislim da če bo kej velik komplicirala da bomo kr hitro razčistile. Mam tut to srečo da če mojmu user posted image kej povem da me kej mot al pa kej pol učasih tut kr un z njo razčisti.

Punce, a ste videle v sparovi reklami vozičke. Hauck Shopper RS za 135 €. Je kateri poznan ta voziček? Se splača ali ne???

Neposredna povezava do sporočila: 515
25.2.2008 13:06:56   
ina82
populis- tudi mene je trebuh ful bolel čez vikend, sploh zvečer ko sem na boku ležala (sem v petek fižolo tud jedla tak da možno da naju je zaradi tega), nisem krvavela tako da tudi nisem šla na urgenco, je pa zdaj že boljše.
dzanika žal vozička ne poznam
Morem se vam pohvalit in povedat da sem končno napisala diplomo, poslala mentorju zdaj pa bom nestrpno čakala njegov odgovor, Punce držite pesti!!!
Veni pa je taki lepi sonček da morem it na sprehod.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 516
25.2.2008 13:35:43   
lex
dzanika mislim, da je to malo manjši voziček, kolk se oleže pa nimam pojma. Sem ga pa jaz tud gledala, če bi naš sedanji slučajno hotel vzeti slovo -(neki naslonjalo leze dol, ne veliko glih tolko da se mis jeziuser posted image ) Njaboljše je, da ga greš pogledat. Men so une kavbojke ok, ker morem te vrnit (nepričakovanouser posted image ) pa mi ni za 50€ hlače za kupovat.

Nič grem kuhat, ker pride ati 1 uro prej domovuser posted image user posted image user posted image

Joj glih včeraj mi je povedal, da je možno da gre v Iran, meni pa to prevečl ne diši.user posted image

tims če rabiš kak recept ali nasvet javi - 1 uro smo še not pol pa gremo nazaj na sončka.

< Sporočilo je popravil lex -- 25.2.2008 13:36:46 >

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 13:49:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 13:52:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 519
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 14:15:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 520
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 14:18:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 521
25.2.2008 14:28:21   
lex
ma neki bodo delali za spodaj pa gre gledat. Meni sicer ni muka tu spat, ker mam pač v zgornjem štuku njegove, sam zaklene pa ponavadi že ob 6h vhodna vrata (ki so drugač skoz odklenjena, ko smo doma),pa kuhinjska, ki vodijo k nama, jih drugače nikoli ne zaklenem.
Čez dan sem pa po navadi pri naših, ker mi pač ne diši preveč pri njih. Še sreča, da bo mali takrat v vrtcu in bomo imeli približno normalno stanje. OK sej ga bom ful pogrešala, meni najbolj ne diši ker gre dol. Če bi šel kam drugam bi blo čist drugač. Nemčija, Švica, Amerika,...

Neposredna povezava do sporočila: 522
25.2.2008 14:48:13   
sasi13
moj je tud bil pred enim letom na kosovem (pol leta) in je bla full muka, edina sreča je bla da sma se vsak dan slišala in  da je prišel vmes na dopust. to smo na srečo dali skoz ampak je tk reku da ne bo šel nikoli več.
danes ima od moje sosede sin drugi rojstni dan ona pa mu je za darilo dala sestrico, je rodila ob približni uri kot se je on pred dvema letoma. imajo pa Nežo težko 4630 in 55 dolgo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 523
25.2.2008 14:58:13   
tims
jupiiiiiiii, torta je končana, upam da bo dobra.  Hvala Lex ker si se ponudla za pomoč, sam sem prepozno vidla, sem bila čist notr v torti user posted image . Nisem nič komplicirala. Spekla sem kar jogurtovo pecivo v okroglem pekaču, prerezala, namazala s smetano, posula s koščki breskev,  ta zgornjo polovico sem pa samo namazala s smetano, posula čokoladne mrvice in to je to. Prov luškana zgleda. Torta "ala mami"user posted image , ni tko lepa k tvoje user posted image

Drugič se bom prej spomnila, potem te bom pa res prosila za kakšen fajn in lahek recept user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 524
25.2.2008 15:04:24   
tims
Lex, za koliko časa pa naj bi šel? No, mogoče pa sploh ne bo šel in bo lepo doma user posted image . Ti pa verjamem da ti je hudo. Moj je šel samo enkrat za en teden sam s prijatli na smučanje, ker je bil naš mali takrat premajhen da bi šel na tako pot, pa sem kar odštevala dneve.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?