|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
25.2.2008 16:46:06   
ina82
hruška debeluška-diplomi sem se spravla tam nekje oktobra, ampak sem vmes imela kr nekaj pavze tak da je vse skup trajalo nekje 3 mesce (zbiranje literature po vseh knjižnicah v mariboru, fotokopiranje,...) največ časa ti vzame dispozicija, kr v bistvu napišeš vse kaj bo tvoja diploma vsebovala- mi moramo imeti kakšnih 20 virov-ko pa ti jo mentor potrdi pa je lažje. Men je  kr nekaj časa vzel praktični del, ker sem morala delat na podlagi podjetja, ki pa z diplomanti redko sodelujejo-vsaj v mojem primeru. Sem pa v tem zadnjem tednu sedela za računalnikom po 6 ur na dan in ugotovila da če se zraven spraviš jo lahko imaš kar hitro končano. je pa zdaj odvisno od mentorja če bo kaj kompliciral.
Želim ti da čimprej to napišeš in boš se lahko nato v miru posvečala samo bebici

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 526
25.2.2008 17:17:06   
lex
Naj bi šel za 1 teden, upam da iz tega ne bo nič, kot že 1x prej. Pač, ni mi da bi šel. Saj tist teden bo hitro okoli, ampak ...

tims dobre recepte najdeš na kulinariki, drugač pa ni blema z veseljem. Aja pa v albumu so samo ta lepe, za Aleksov krst se mi je ful ponesrečla je nisem pustila slikat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 527
25.2.2008 18:06:52   
Tinky
Punce, konec tedna grem spet v Italijo in, če bi rada katera primerjala cene vozičkov itd., naj mi sporoči kaj naj pogledam.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 528
25.2.2008 18:28:01   
frutka_
Blacky, v četrtek popoldan imam UZ. KOmaj že čakam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa z menoj gresta moja mami in moja taščica. Tudi onidve že komaj čakata! Z mamo se itak super razumem, s taščico pa tudi. Ker ste se ravno o taščicah pogovarjali...
Ja, zidava pa tudi mi2. Ne, v okvirih novogradnje ampak renovirama 130let staro podstrešjeuser posted image . Pa da ne bo kdo mislil, da imava manj papirjev za rihat. Mi2 še po 1 LETU(!) urejanja papirologije nimava urejenih vseh papirjev za izdajo gradbenega dovoljenja!
Za bruhat! Vmes sem že skoraj obupala. Ampak si potem mislim kako bo lepo, ko bo končano, pa se malo ohladim.
Lex, kako pri hudiču uspeš torte pečt poleg malih otrok? Jaz jih vedno naročam v slaščičarni pa še mi to včasih ne znese, da pridem točno po njih...user posted image user posted image user posted image
Tinky, ne zapravljaj preveč! Za mojo frendico poglej koliko pride GT3+Navetta. Pa kakšna je cena PP Skatea.user posted image

LPuser posted image  

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 529
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 18:30:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
25.2.2008 18:49:43   
Tinky
Flower, proizvajalec tega vozička je Bebe Confort???

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 531
   Julijke II. - 2008
25.2.2008 18:55:56   
dzanika
Punce, tiste bolj izkušene, mam eno vprašanje za vas... Moja kolegica bo rodila oktobra. In potem bo v porodniški do septembra. Pa jo zanima, če ji pripada potem celoten dopust ali samo za preostale 4 mesece. Pa se vam zahvaljuje za odgovore. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 532
25.2.2008 18:59:30   
lex
Mi mamo zato atija, da ko mami peče torto more ati vskočit. oz. ko mažem. pri samem mikasnju biskvita mi pomaga Aleks s svojimi natančnimi navodili kdaj dat moko, sladkor, jajca. Ful mu je fajn ko pomaga miksar držatuser posted image  (upam, da ga z leti ne mine, namreč imam 2 kolega en je profi kuhar, drugi je pa v mlajših letih ful rad pekel in zakaj to ne bi znal še moj sine). Če smo sami 3, pač more Alina maro čorit po svoje, mamo pač ol bombo z igračami. Ful ji je fajn ko meče kocko po kocko iz škatle. Ne res sta pridna. Pač včasih moreta malo ona dva tud počakat. sicer pa če delam biskvit tu ta lahko počaka pol ure pol pa nadaljujemo. Ko pa mažem torto jih pa ati prevzame, da me ne motijo.

Tinky meni ne rabiš nič gledatuser posted image , kje si pa ene 3 leta prej hodila, ko sva za Aleksa kupovala?user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 533
25.2.2008 19:18:35   
frutka_
Dzanika dopust ji pripada v celoti. Ampak ne moreš ga vleči v nedogled prihodnje leto ampak ima rok trajanja (če se lahko tako izrazim). Običajno ženske izkoristijo novi dopust pred nastopom porodniške, potem porodniška, novi dopust, služba...user posted image
Za ziher pa naj v svoji službi vpraša. Morda je tudi odvisno od kolektivne pogodbe.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 534
25.2.2008 19:23:17   
lex
Kako je v pogodbi z delodajalcem ji pripada cel dopust, če pa se ji pogodba prekine pa mislim, da ne več. Ker v bistvu je zaposlena samo, da je na porodniški. Mora pa dopust iz prejšnjega leta porabit do junija naslednjega leta, tako da naj kar pred septembrom izkoristi ves dopust.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 535
25.2.2008 19:33:21   
tims
jest sem fuuuuuuul veselauser posted image user posted image user posted image . Torta je uspela, je bil še tast pri nas in jo je pohvalil. Naslednjič ko jo bom pekla, jo bom pa tud slikala. Prav vesela sem. Zdaj pa, če katera rabi za roj. dan, naj kar pokličeuser posted image , pa ji spečem. Ampak samo eno vrsto, da si ne bi katera kaj zmišljevala user posted image user posted image user posted image .

Tinky, jest bi pa prosila, če mi lahko pogledaš za previjalne mize. Pa ne tiste, ki imajo banjice na vrhu. Se mi zdijo kar nepraktične. Ne vem no. Kakšno mnenje imate pa kaj ostale s temi previjalnimi? Ne vem kako to funkcionira, ko user posted image  kopaš, potem pa spet vse pripravit za oblečt na isti površini user posted image

Jest se kar strinjam s tem, da se morajo otroci tudi sami znat zaigrat. S tem se jim v bistvu razvija domišljija. To tudi v vrtcu ves čas poudarjajo, da ne smemo bit ves čas zraven, ampak jih je treba spodbujat k temu, da se znajo zamotit.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 19:36:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
25.2.2008 19:37:15   
Tinky
Tims, se strinjam s tabo. Se mi zdijo previjalne z banjico full nepraktične. Meni jo bo fotr naredil s tremi predali in gor bo dal samo uno podlogo. Banjica bo posebej

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 538
25.2.2008 19:56:37   
glugluglu
Jaz sem imela pri Marku in Nini tako previjalno z banjo, sem jo imela kar v kopalnici, tako, da je bilo vse pri roki, ampak banjo sem dala pa stran in jo posebej uporabljala. Kako bi pa sedaj, pa še ne vem, mogoče bom tudi sedaj naštimala stvari za previjat v kopalnici. Če imaš pa previjalno v sobi, mi je pa bolj praktično in lepše omarica - predalnik s previjalnim delom.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 20:15:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
25.2.2008 20:17:54   
lex
moja sestrična jo je imela in je rekla da je nepraktična - bila sta v garsonjeri, razen v primeru ki ga opisuje glugluglu. meni jo je hotel tast po vsej sili kupit (brez vprašanja), pa sem k sreči pravi čas izvedela - se je tašča zareklauser posted image  (nekaj dobrega od nje) in pol je moral moj urgenco peljat, no je pa za voziček dal denar.

ne vem kam bi z 2 previjalnima v najinem stanovanjcu, v kopalnici pa itak nimam prostora

< Sporočilo je popravil lex -- 25.2.2008 20:18:58 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 541
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 20:52:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 542
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 21:06:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 543
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 21:22:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 544
25.2.2008 21:32:15   
lex
Omaka za čufte: na olju prepražiš moko, posebej sprenaš sladkor (karameliziraš) in potem v ta sladkor vliješ vodo in potem to vodo vliješ na moko in potem pač dodaš še toliko vode, da je omaka taka super kremasta in ne preredka (sladkorja daš za žlico - ne pretiravaj!), potem dodaš vegeto, sol, paradižnikovo mezgo, origano, baziliko, poper, lovor list. Potem pa daš v to omako kuhat čufte: skuhaš riž, dodaš mleto meso, jajco, malo moke in začimbe - sol, poper - zmešaš narediš kuglice in kuhaš cca 1uro če si ziheraš kot jaz. Jaz naredim podobno maso kot za filano papriko.

češplevi knedli: lahko dodaš katerokoli drugo sadje ali marmelado. Testo: kuhan krompir, jajco, moko zgneteš, da je pač testo, meni se zdi, da daš zraven malo soli in narediš knedle. Jaz jih kar kupim in evo kosilo za jutri, ko smo sami 3je, pa pakl juha zraven. Aja jaz si čez polijem sadni jigurt - je ful dobro.

Pasulja ne kuham, sladice,.................. odvisno kaj hočeš, teh mam pa še kar na zalogi, plust tega pa se poslužujem kulinarike (točnega naslova žal ne vem)

Neposredna povezava do sporočila: 545
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 21:35:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
25.2.2008 21:47:17   
lex
jaz se je ful, ponavadi pa res tistih receptov kjer so dobre ocene in ful komentarjev. jih ponavadi preberem, da vidim izboljšave. še nikoli mi ni bilo kaj da mi ne bi bilo dobro.
sprobaj, ampak kaj čisto novega

Neposredna povezava do sporočila: 547
25.2.2008 22:09:10   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Blacky, v četrtek popoldan imam UZ. KOmaj že čakam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa z menoj gresta moja mami in moja taščica. Tudi onidve že komaj čakata! Z mamo se itak super razumem, s taščico pa tudi. Ker ste se ravno o taščicah pogovarjali...

Ja, saj vem, da imaš v četrtek popoldan, samo ob kateri uri? user posted image  Zelo lepo, da gresta s teboj mami in tašča, to redko doživiš.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 548
25.2.2008 22:19:26   
Blacky30
Uf, tema o taščah. Vauuuuuuuu, nekaj zanimivega za skoraj vsako snaho.user posted image user posted image user posted image

No, moja je osebek za sebe, nekak nikoli ne bova dobro vozili, ker imava čisto drugačne poglede na svet okoli sebe in sva si tudi popolnoma različni. Jaz polna čustev, ona ne ve, kaj čustva so. Jaz skrbna (velikokrat še preveč), ona totalni flegmatik. user posted image

Sicer pa mi živimo v svoji hiši (nisva je zidala, smo jo kupili), 160 m2, v sp. štuku je moja mama in moj brat, zgoraj pa smo mi. Sem zadovoljna in ne bi nič spremenila, moj mož pa tudi, ker se s svojo taščo tudi razume veliko bolj kot s svojo mamo. Hvala bogu!user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 549
25.2.2008 22:20:29   
Blacky30
Sicer pa je naš malček spet bolan.user posted image user posted image user posted image  Jutri zjutraj gremo k zdravnici, da vidimo diagnozo, meni pa se bo počasi začelo mešat od vsega tega.user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?