tims
|
Zimska, jest sem pri prvem otroku imela voziček z velikimi kolesi in vem, da se bom tokrat odločila za istega. Sicer je bil kar drag (pet let nazaj je bil okoli 90.000 sit), vendar mi ni bilo nikoli žal, da sem ga toliko plačala, ker smo z njim dali več čez, kot pa kakšni mestni avtobusi Po svojih izkušnjah ti lahko povem, da se s takim vozičkom pride res kamorkoli želiš, sploh če se ne voziš samo po pločniku ( Mostec, makedam), ker imajo dobre "amortizerje" in otročka ne premetava tam po vozeku. Fino je tudi ker ima večina teh vozičkov košaro, ki jo lahko vzameš iz vozička ven, v primeru če otrok spi in ti ga tako ni treba budit. Prav tako ga lahko voziš v obeh smereh. Fajn je tudi, da ga lahko zelo dolgo časa uporabljaš, ker ga lahko spremeniš v športnega. Slaba stran teh vozičkov pa je, da se jih ponavadi ne da tako zložiti, (kolesa daš pri večini lahko dol), kot te manjše in tudi v avtu vzamejo kar nekaj prostora. Nekaj časa sem delala z otroškimi stvarmi in si nabirala mnenja staršev, ki so takrat kupovali opremo za svoje nadobudneže in ti vozički so bili najbolj prodajni. Za trikolesnike sem slišala kar nekaj pripomb, ampak je verjetno spet odvisno od vsakega posameznika, kaj je pričakoval od vozička. Sama se moraš odločiti in dobro premisliti, kaj pravzaprav potrebuješ, po kakšnem terenu se boš večino časa sprehajala, ali si doma v 5. nad. in ga boš mogla nosit, ipd. No, pa še o kremah. Sem enkrat brala, da če je koža nagnjena k strijam, da kaj dosti ne bo pomagala nobena krema. Meni je G. rekla, da je čisto vseeno kakšna je krema, samo da čimbolj vlaži. Sama ves čas uporabljam Nivea mleko za telo z dodatkom manjdljevega olja. Tudi v prvi nosečnosti sem jo uporabljala in sicer kar dvakrat na dan in nisem imela nobenih strij, tako da se zdaj držim kar iste kreme. Upam, da tudi tokrat ne bo strij.
|