|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
22.2.2008 14:32:58   
Inigo
ok! pol si ne domišljam... pol bo kr držalo user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 14:35:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 14:36:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 428
22.2.2008 14:45:48   
Inigo
populis - veš kaj sem tudi opazila?! da brca ob približno istih urah vsak dan. naprej me okoli 6ih zbudi. ja, prav zbudi me! potem tja do 14.ih da mir oziroma jst kj ekstra ne čutim, saj sem ponavadi takrat najbolj aktivna in nisem z mislimi skos tam spodaj user posted image med 14to in 15to pa ima pravi fusbal turnir user posted image potem pa spet okoli 19.30... saj čutim prevale in salte tudi vmes, ampak med temi urami pa je še posebaj aktivno, to naše dete user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 15:09:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
22.2.2008 15:19:34   
Inigo
uf, to je pa kar nizek pritisk... mogoče bi blo dobr to omenit tvoji G... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 431
22.2.2008 15:50:01   
neboglasnica
Oj, saj je tak dan, se vsaj meni zdi, da bi kar vse skupaj prespala. Še dobro, da sta moji dve večji punci pridni: ali se igrata ali pa gledata TV. Včasih se vprašam, kako bom zmogla še eno dete?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 432
22.2.2008 15:54:15   
neboglasnica
Mimogrede: kako nastavim slikico? 

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 433
22.2.2008 16:02:18   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: flower
No, včeraj sem ugotovila zakaj sem skoz bleda, ko sem si pritisk zmerla - 98/59. Saj to je še ok, ne? Mam že celo življenje nizek pritisk, ampak tak nizkega pa še nisem nikoli imela.

Hvala enako.
Tri dni zaporedoma sem imela pritisk okoli 90/59 in sem to omenila svoji G in je rekla, da če ni konstanstno nizek (tako nizek), da ni panike. Na pregledu se je sicer malo zvišal (ma še vedno kar nizek). Sicer pa je za nosečnice značilno, da imajo nižji pritisk. Če si imela že pred nosečnostjo nizkeka, pol res ni panike.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 22.2.2008 16:03:38 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 434
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 16:24:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 16:45:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 436
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 16:53:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 437
22.2.2008 16:57:00   
Inigo
bravo hruška!!! kar tako naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 438
22.2.2008 17:27:14   
ina82
hej punce, jaz do včeraj zvečer sploh nisem imela nobenega nosečniškega znaka, od včeraj zvečer pa taka slabost da je kr joj, boge tiste ko imaste to že od začetka. jaz imam občutek da se mi bo zmešalo. slabo mi je pa še na trenutke me v trebuhu nekaj zašravfa, v glavnem kriza. že cel dan samo ležim. evo malo sem vam mogla pojamrat, upam da čimprej mine, lepo se imejte. se javim kaj ko bo boljše, grem dalje ležat

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 439
22.2.2008 17:31:55   
lex
a vam povem skrivnost: zabeležite si ure ko je otrok pokonci, tak urnik imajo ponavadi potem še naprej. Aleks je ponočnjak, on nikoli ne bi šel spat, pa zvečer se mu nikamor ne mudi. Čez dan pa spi 3 ure (sedaj seveda ko zaspi, ampak kot beba je ful pridno pančkal čez dan, zvečer je bil pa ko čuk) - čez dan sem ga samo kdaj pa kdaj čutila, ko pa sem se spravila v ležeči položaj zvečer na kavč je pa brcal ko zmešan, tak da mi je šel trebuh sem in tja. Alina je ful aktivna čez dan. Že zdaj spi samo max 2 urci čez dan, včasih skupaj, včasih pa prekinjeno. Zvečer je pa ob 20.30 nikjer več ni. V trebuhu je bila čez dan totalno aktivna, brcala je ko nora, najrajš med rebra in v prepono. Ponoči je bil pa mir.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 440
22.2.2008 17:33:07   
lex
ina a ni to malo pozno? če boš ful bruhala in se ti bo pojavila zraven driska pol je kakšna trebušna viroza.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 20:36:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
22.2.2008 21:06:32   
Blacky30
Jaz pa še kar ne čutim tistih konkretnih pravih brcik. Tak me vsake toliko malo poboža znotraj, pa to ne štejem za pravo brciko. Hočem, da me konkretno rukne. user posted image user posted image

Ja, lex, to kar praviš glede urnika, da je to dejansko njihov kasnejši urnik, ko se rodijo, piše tudi v nosečniškem koledarčku, ravno sedaj v 20. tednu. Torej bo moje dete cele dneve in noči spalo. Hmmmm.....user posted image user posted image user posted image

Ko se uležem na hrbet in dam roke gor, pa veste, kaj čutim? Samo srčni utrip v trebuhu. Menda tam skozi teče žila dovodnica al kak že in se to ful čuti. Tak da je možno,da bi katera user posted image  to zamenjala za brcike. Je pa tako konstantno utripanje, da se prvih trikrat zazdi, da user posted image  brca, v resnici pa to ni to.

Je pa verjetno tudi odvisno, koliko špeheca ima katera okoli trebuha, preden čuti brcike, ne? Ker jaz ga imam zdaj veliko več kot pri prvi user posted image  in bom zato verjetno kasneje čutila tiste prave brce.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 443
22.2.2008 21:11:44   
tims
Drageuser posted image ,

mi je prav fino, ko vas berem in potem ugotovim, da pri določenih stvareh nisem prav nobena izjema user posted image Me pa nekaj zanima. Brcike tudi jaz čutim že od dobrega 16 tedna dalje. Imam pa vsake toliko časa občutek, kot da bi mi trebušček otrdel in je prav zoprn občutek. Vem, da proti koncu nosečnosti to sigurno ni dobro, ni mi pa jasno zakaj se mi to dogaja zdaj. Ali ima katera podobne težave?

Neposredna povezava do sporočila: 444
22.2.2008 21:39:36   
frutka_
Tims, otrdevanje trebuha omeni gin.. Meni je v prvi user posted image  začel otrdevati v 7.mesecu in ni najboljše. Ne vem več zakajuser posted image .
Blacky, ne sekiraj se. Brcal še bo tako močno, da boš jokala poleguser posted image .
Jaz čutim brcike od 15.t in konkretne brcike, ki jih čuti tudi moži od 16.t.. Brcne pa tako močno, da se mi trebuh premakne. Prav hecno mi je, ker sem že malo pozabila kako je bilo v prvo.user posted image Meni se zdijo te brcike kar hitre. Res sem bolj suha (če ima to veze) ampak rukne pa me že kar močno...user posted image
Tinky, najnižji pritisk imam ziher jaz.user posted image Ob slabih dnevih mi pade na 60/90. Ko sem bila v bolnici pa sem imela 50/70.user posted image  Navadila sem se spiti kavo zjutraj, sicer športam, ko nisem nosečauser posted image . Kaj več pa menda ne morem narediti.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 21:51:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
22.2.2008 22:02:32   
lex
frrutka mislim, da si zmagala s svojim pritiskomuser posted image , jaz sem bila nižje samo tik po porodu, ko sem krvavela zaradi njihove napakeuser posted image , sem ga imela 50/30user posted image , sem že vse črno videla. Aja pa ko sem se zbujala iz kome (saj ne vem če je bilo na glas), ampak sem v glavi imela tisto kaj je slonice. Upam, da me katera ni slišala, ko sem jih tak grdo zmerjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 447
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 23:28:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
23.2.2008 2:54:11   
tims
Frutka hvala za odgovor. No, glede otrdevanja trebuha sem malo pobrskala po internetu in našla nekaj odgovorov na to temo od zdravnika Pusenjaka, če bo slučajno še katera potrebovala user posted image

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=91042&t=90989#reply_91042

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=90726&t=90718#reply_90726

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=89577&t=89538#reply_89577

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=86558&t=86558#reply_86558

Neposredna povezava do sporočila: 449
23.2.2008 8:53:57   
glugluglu
Dobro jutro, danes sem pa jaz prva. Mark (8) in Nina (6) sta si že kar sama zajtrk postregla - čokoladne kroglice z mlekom ta čas ko sva midva še spala, sedaj mirno gledata otroške risanke nekje na poptv se mi zdi, Mitja pa pripravlja zajtrk. Ja se mi godi danes.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?