|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
23.2.2008 9:04:16   
frutka_
Navdila sem se na redne zajtrke, pa veliko hodim peš, kavico spijem.Kaj več pa menda ne gre narediti za višji pritisk. Če mi pritisk pade toliko, da vidim črno in sem cela mehka se uležem in noge dam na eno blazino (višje od glave morajo biti!).
Lex kaj pa je bilo narobe pri tebi me dporodom? Si imela CR?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 451
23.2.2008 9:05:35   
Blacky30
Brcike so tuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, še dobro, da sem včeraj zvečer malo pojamrala, pa se je zgodilo! In to danes zjutraj, ko sem še dremala poleg risank in je bilo vse mirno. Saj ni čuda, da jih še nisem čutila do sedaj - ko sem imela čas čakat nanje, pozno zvečer, je naš user posted image  že sladko spančkal. Zjutraj pa sem bila stalno tako leteča in vstajala ob 5.20, da jih nisem imela časa čutit. Samo vikend je bil potreben.user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiii, sem srečna, prav fajn je bilo. user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 452
23.2.2008 9:08:57   
Blacky30
Ja, meni je tudi padel pritisk po porodu na 40/60. Je nastala taka panika, jaz pa sem videla samo še meglo. Samo pri meni ni bila krvavitev kriva, šlo je za tako poslabšanje krvi zaradi gnojne angine in visoke vročine, ki sem jo imela, potem pa še ves napor ob težkem porodu, pa je naredilo svoje. Sem bila celo noč na transfuziji krvi priklopljena, user posted image  pa na opazovanju 2 štuka višje, ker niso še vedeli moje diagnoze in so ga morali čekirat, da se ni slučajno kaj nalezel. Uf, grdi spomini ja......če ne bi dobila tako lepega darila na koncu, kot je otroček in da je bil zdrav, ne vem, če bi se še kdaj odločila za še enega.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 453
23.2.2008 9:10:28   
Blacky30
Frutka, ob kateri uri imaš 3D UZ pri Miglarju v četrtek? Gre tudi moja sodelavka, sicer na NS, ki je septembrka, pa jo zanima, če se bosta slučajno videli. Poleg tega sta sosedi, če se ne motim.user posted image  Ampak se ne poznata...še.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   [Brisano sporočilo]
23.2.2008 9:16:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
23.2.2008 9:36:22   
Juno
flower, tudi jaz imam težave z nizkim pritiskom. Na prvem pregledu sem ga imela 90/55, na drugem pa 90/50. Vem kako je to, ko si čisto brez energije imaš vrtoglavice in se počutiš kot zombi. Ob slabšem vremenu, so ti znaki še bolj izraziti. Jaz sem se navadila na to, ponavadi že prej začutim kdaj se mi bo začelo vrteti in če je možno, se takoj usedem ali uležem. Problem je le, kadar se mi to zgodi v avtomobilu. To pa zna biti nevarna reč....
Meni se je pritisk v zadnjem mesecu normaliziral. Na zadnjem pregledu sem ga imela 118/70. Sestra se je pošalila in rekla: "Vse raste - kile, pritisk..."
V glavnem nizek pritisk ni vzrok za preveliko zaskrbljenost. Moja G je rekla, da veliko raje vidi nosečke z niskim pritiskom, kot z visokim.

tims, mislim da si ti spraševala glede otrdevanja trebuha. Dokler je to otrdevanje občasno in traja kratek čas, ni razloga za zaskrbljenost. To naj bi bilo zato, ker raste maternica. Nekatere ženske otrdevanje bolj čutimo kot druge. Če otrdevaje postane pogosto, večkrat na uro cel dan, ali več dni, potem je dobro obiskati zdravnika.
Moja ginekologinja takim krčem pravi ščipalčki, pravi da so sicer neprijetni, a na srečo neškodljivi za otročka in mamico. A če jih je preveč, jih je dobro umiriti, zato mi je predpisala počitek, piti moram Magnesol in Buscopan (proti krčem).

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 456
23.2.2008 9:40:45   
Juno
Wau, vidim da vas že veliko čuti prave brcike user posted image user posted image user posted image .
Mene zaenkrat najin mali le nežno boža. Joj, kako je to krasen občutek. Kako lepo! Kar zasijem, ko me poboža. Nestrpno pričakujem prave brce, komaj čakam. 

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 457
23.2.2008 10:06:02   
Majuska
Čestitam za prve brcike user posted image

Jaz jih še ne počutim, pri nas smo na vrsti šele konec julija ... bo pa najbrž kmalu! user posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 458
23.2.2008 10:10:08   
Juno
Se vidi, da imam danes čas, se sama s sabo pogovarjam tu gor. Ampak tole vam pa moram povedati.

Z možem sva končno zbrala vse potrebne papirje, pogoje, soglasja in vložila vlogo za gradbeno dovoljenje. Postavila bova Marlesovo montažno hiško in sicer gre za nadomestno gradnjo. Kvadratura nove hiše bo približno enaka kot stare, a ker gre za spremembo namembnosti (prej je bila to kmetija, sedaj to ne bo več), morava plačati 2000 EUR komunalnega prispevka. Do tu je vse lepo in prav.
Zmotilo me je tole. Če bi imeli status mlade družine, bi bila oproščena plačila komunalnega prispevka.
"Za mlado družino se šteje družina z vsaj enim otrokom, v kateri nobeden od staršev ni star več kot 30 let, ne glede na starost otrok, oziroma 35 let in še noben otrok ni šoloobvezen."
Ker je najin otrok šele na poti in bo rojen čez 5 mesecev, do statusa mlade družine in s tem finančnih ugodnosti nisva upravičena. Kakšna logika je tu zadaj? Naši politiki so mnenja, da je treba najprej otroke narediti in šele potem reševati prvi stanovanjski problem???

V ponedeljek greva na občino, kjer se bova bolj podrobno pozanimala o tem. Morda tu širim neresnične informacje. Vam sporočim kaj bodo dejali.

Lex, mislim da si ti nekaj govorila o tem, da zbirate papirje za gradbeno dovoljenje. Vi imate nedvomno status mlade družine, zato se pozanimaj, moda vam ne bo treba plačati upravne takse in komunalnega prispevka.
"Pri tem je potrebno še dodati, da so v skladu z ZUT plačila gradbenih taks oproščene mlade družine, ki rešujejo svoj stanovanjski problem. Vendar je potrebno pri tem ugotoviti, da je z ZUT določeno, da se za mlado družino šteje družina z vsaj eni otrokom, v kateri nobeden od staršev ni star več kot 30 let ne glede na starost otrok oziroma 35 let in še noben otrok ni šoloobvezen, določeno pa je tudi, da se za stare 30 let oziroma 35 let štejejo vsi, ki dopolnijo starost v letu, ko se vloži zahteve za izdajo gradbenega dovoljenja." http://e-uprava.gov.si/e-uprava/faqKategorijaVprasanje.euprava?faq.id=28&faq.vprasanje.id=467

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 459
23.2.2008 10:39:01   
Tinky
Juno, midva sva na istem, ko bova oddala vlogo za gradbeno dovoljenje bom jaz še v enem kosu in nas ne bojo smatrali kot mlada družina.
Sicer me pa zanima, koliko znaša komunalni prispevek? Morda bi se nama splačalo počakat še kak mesec preden oddava vlogo.

Punce moje, moj "lulček" je imel včeraj zvečer več box turnirjev. V bušiju se je tok premetaval, da nisem verjela,da je to mogoče. SIcer brcike sem začutila kakšna dva tedna nazaj, vendar kot rahlo "trzanje". Včeraj je blo pa noooroooo!!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 460
23.2.2008 10:58:41   
Juno
Tinky, v ponedeljek se bom bolj natančno pozanimala kako je glede tega, pa ti sporočim. Bolje, kot da širim napačne informacije.
Glede višine komunalnega prispevka: tu je Odlok o komunalnem prispevku za občino Postojna, morda boš iz tega lahko razbrala, kaj upoštevajo pri izračunu: http://www.uradni-list.si/1/ulonline.jsp?urlid=2007107&dhid=92737.

Moj trebušček raste s polno hitrostjo. Je že pravi nosečniški trebušček user posted image . Sem priložila slikco v album.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   [Brisano sporočilo]
23.2.2008 11:28:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
23.2.2008 11:45:30   
Motoristka
Zdravo!

Jaz sem tudi začutila prve brcikeuser posted image -prav prijetno jeuser posted image .....danes sem cel dan sama doma-mož dela cel dan....v ponedeljek pa imam pregled-me prav zanima, če bo delala morfologijo, glede na to da sem v 20 tednuuser posted image ...lepo se imejte ta vikend....

Neposredna povezava do sporočila: 463
23.2.2008 12:08:37   
Tinky
Zakaj, ko želim naložit sliko v album mi javi napako?
Kadarkoli sem dala sliko gor mi je sprejelo, danes pa me neki zajebava?

SIcer, piše "napaka", vendar ko kliknem nanjo se pa odpre in jo pokaže.

No kakorkoli, sem želela naložit mojga bušija v 21. tednu

user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 23.2.2008 12:09:59 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
23.2.2008 12:15:21   
lex
na brzino kolk em preletela: po porodu mi je babica na kroženju (PRIPRAVNICA) potegnila ven posteljico in jo razklala, kar pomeni, da mi je srgala maternico in potem sem krvavela. So me na urgentno šivali. Glede na to da se mi ni še nikoli sama luščila jim to povem ko stopim v porodno, da ne bi slučajno še kdaj take šoke doživljala (moj še blj, ko je čakala  zunaj)

Juno ne spadamo pod mlado družino, ker je ati nad 35 letuser posted image  in pademo ven

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   [Brisano sporočilo]
23.2.2008 12:33:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
23.2.2008 12:43:58   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Zakaj, ko želim naložit sliko v album mi javi napako?
Kadarkoli sem dala sliko gor mi je sprejelo, danes pa me neki zajebava?

SIcer, piše "napaka", vendar ko kliknem nanjo se pa odpre in jo pokaže.

No kakorkoli, sem želela naložit mojga bušija v 21. tednu

user posted image

Pa ne morem verjeti, da se ti še sploh nič prav ne pozna. Ok, me, ko vidimo slikice od 6t dalje, vidimo rahlo izbočen trebušček, samo, ko si oblečena, pa se ti verjetno nič ne vidi, ali pač?

Jaz pa taki baloooooonnnnnnnn!user posted image user posted image user posted image
Saj, kot sem že rekla, tebe bodo ljudje malo čudno gledali, ko boš naenkrat z vozičkom okoli hodila, od kod ti zdaj otrok, jaz pa sem bom itak odkotalila v P, potem pa me bodo čez 3 mesece spraševali, če sem že spet noseča!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 467
23.2.2008 12:51:01   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Tinky zakaj pa jaz ne morem videti tvojega albuma. Piše, da oseba ne želi razkriti svojega profila. user posted image

Ker klikneš na njeno ime. Klikni pod njen post spodaj, ko piše Album. Tudi jaz imam profil skrit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 468
23.2.2008 13:00:11   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Pa ne morem verjeti, da se ti še sploh nič prav ne pozna. Ok, me, ko vidimo slikice od 6t dalje, vidimo rahlo izbočen trebušček, samo, ko si oblečena, pa se ti verjetno nič ne vidi, ali pač?

Komot oblečem stare kavbojke, pa tudi zapete imam lahko user posted image
Še nobeden, ki ne ve, da sem noseča me ni vprašal, če sem noseča, pa tudi ne, če sem se zredila user posted image .
Nosečniške hlače pa nosim še vedno iz istega razloga kot 8 tednov nazaj, tko da se počutim bolj noseča.

Ker imam tako mičken buši lahko spremljam položaj otročka. Točno vem kje se nahaja, al gor al dol, al levo al desno, ker imam ravno na unem mestu "bunko". (ko ležim)

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 469
23.2.2008 13:07:25   
Blacky30
Tinky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidiš, koliko prednosti imaš glede tega. Zato pa sem jaz tak dolgo čakala brcike, ker se preko špeheca niso čutile.user posted image user posted image  Pa trebuh me že zdaj ovira, ko se sklonim, pa lulat me tišči, ker dol pritiska teža, potem pa mi sledi še zatekanje itd. Nič si ne želi tega.user posted image

Super user posted image  boš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 470
23.2.2008 13:31:06   
Tinky
Blacky, jaz se tolažim s tem, da ne bom imela strij, no, vsaj upam user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   [Brisano sporočilo]
23.2.2008 14:41:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
23.2.2008 17:30:41   
lex
tinky komunalni je odvisen od občine in kvadrature stanovanja. Zato midva nimava ne kleti in ne garaže - ti to štejej zraven inn bova itak cca 255€ plačala za 170 kvadratov

lep bušiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 473
23.2.2008 17:39:05   
Tinky
Lex, midva bova imela točno 100 m2 bivalne površine. Kleti in garaže pa ne bova imela. Ma samo 255 eur bosta plačala? Kolko pa pride gradbeno dovoljenje?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 474
23.2.2008 18:29:35   
lex
sranje ena nula je šla nekamuser posted image  2500€ (komunalni), gradbeno pride taksa 226€, več še ne vem, ker še nimama

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?