buči
|
Dobro jutro! Mi smo se spet zbudili samo 1x! Ampak kaj, ko ime Aljaž spet totalno zamašen nos s ta zelenimi smrkli! Upam, da ne bo kaj hujšega, ker gre čez 2 tedna z vrtcem za 3 dni nakmetijo. Tega res ne sme zamuditi ... Janey, glede staršev tvojega . Pogovorita se. Najprej vidva, potem pa vsi, ker sicer se bo to vleklo v nedogled in se ti bo definitivno zmešalo. Pri nas živimo z mojimi starši in moja mama je prava tečnoba, provokator in še bi se kaj našlo. Bistveno je, da se zaradi tega vidva z ne kregata. Postavita si svoja pravila, povejta ji, da bosta živela tako, kot bosta vidva hotela, da bosta Jakca vzgala, kot se vama zdi prav. In predvsem jima povejta, da želita zasebnost, ter da je Jakec od vseh, tako njihov kot od tvojih staršev, da bo imel, ko jih bo začel dojemat, vse enako rad. Da so oni tukaj zato, da ga bodo kdaj počuvali in malo razvajali, ne pa zato, da se kregate in ste si v laseh zaradi ljubosumja. Ter da naj ne tekmujejo med seboj, koga " bo imel rajši". S tem bodo škodovali le Jakcu. Jaz sem enkrat totalno pop , ker take štale dela meni moja mama. Aljaža sem ji dobesedno strgala iz rok, zaklenila vrata na stopnišče, ki vodijo v naše stanovanje, in ji rekla, da ga ne bo nikoli več videla, ker se bomo v dveh dneh spakirali k moževi sestri. (No, to bi bilo šele grozno, ampak za zagrozit je bilo v redu.) Aljaža ni videla 5 dni, potem je dobila napad utesnenosti, da jo je moral foter peljat k zdravniku in šele, ko ji je zdravnica rekla, da je psihično nezrela, da mi počne take stvari in ji dala par tablet, da se je nakulirala, se je pomirila. Sva se pogovorili in takih izpadov k sreči nima več. Se pa kar pogosto skregava. Sem pa res jaz tista, ki ji povem svoje. Moj dragi ji pač kot zet ne more. Pa še noro ga obožuje ... Jaz osebno bi lažje živela s taščo kot pa zdaj shajam z mojimi. Ampak vse ima svojo ceno. Za tako stanovanje, kot ga imava tukaj, bi dala vsaj 500 evrov najemnine, kar pa sigurno ne bi zmogla. PA še super sosede imamo, 123 otrok v ulici, torej je družbe dovolj, mirni del izven Ljubljane, zelenje ... Tako ne bi imela kam iti ... Punce, vozičkajte se danes, ker je napoved vremena za ta teden zelo slaba, sam dež ... Tisti kupon za DM za Brita filter je za cel komplet (vrček + filter), tako da mi žal ne bo več prišel prav. Če ga katera potrebuje ... za vse, ki vas kaj muči!