|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
6.4.2008 13:17:49   
ELMA
Pozdravljene ...

user posted image  user posted image  Naša Elma je danes stara 1 mesec . user posted image  user posted image  

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
6.4.2008 14:56:19   
torcica
Čestitke, mala Elma! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
6.4.2008 15:12:14   
itata
jaz sem pa spet jezna na mojga. matr vsakič k ma priliko al pa je kej slabe volje (pa nisem bila tokrat jaz nič kriva), mi servira, da sem jaz "kriva za vse to kokr je in glih tolk da ne reče, da sem mu življenje uničla"... sej si pol zmer mislim kar govor kar misliš, ker itak si si sam kriv pa nimaš zdej komu se jadat... ipak je praktično brez prijateljev... mah brezveze. sej njegovi ta stari so pa očitno čist isto smotani in imajo očitno čist isto mišljenje glede kakšnih zadev, če vabijo njegovo bivšo na kosilo. sej se nisem niti na njega jezila, ker je ni on povabu, ampak sem sam rekla, da je ne razumem, da tko hodi k bivši tašči na obisk. mah sej očitno sam jaz tko mislim (pa osebe, ki so moji prijatelji in prijateljice), njemu in njegovim staršem je pa to čist normalno. tko da verjetno čist brezveze, da se razburjam, ker zmeri jaz ta kratko potegnem in me pol še on maltretira s kako kretensko izjavo ala sej si ti kriva, da je to njena bivša tašča - sem sam rekla ja k verjetno ti nisi imel pa nič pri zadevi??!! mah dej te desci so vsi za nekam poslat. pa se lahk 6 dni super razumeva, pol mi pa en dan vse pokvar. najbolš, da nič več nikol ne rečem... sam to je pa pol res dober odnos, če ne morem povedat kaj čutim in kaj si mislimuser posted image user posted image  pol me pa zloba še kliče po poti, ko je se je vozil tja (na kosilo), da če ji reče, da naj gre, pa da bom jaz prišla k je zdej to "moja" familija - sej bi mogla rečt ja, da bi ga zaj.... user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
6.4.2008 18:36:17   
Janey
Kak smo danes fino dan preživeli. Najprej smo šli na en pikinik in se najedli žara...njaaami kak je pasal. Potem pa smo dobili obisk-3 male pupe ki so itak nardile raztur, ampak so tak prikupne, pa še na sprehod smo šli skupaj, zdaj je pa jakec malo pri tašči da nebo spet jamrala, ampak tak počasi moji pridejo in babico pripeljejo tak da ji ga vzamemo čez kakih 10 min. Se zmenimo da ga dobi za 15 min, a ona bi ga mela 1 uro..mah z ničemer ni zadovoljna. Sej bo.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
6.4.2008 18:41:22   
buči
Janey, ti samo uživaj! Jaz tudi komaj čakam soboto, če bo vreme, tudi mi zakurimo in pečemo meska ... user posted image

itata, daj naredi dobro vreme, da greva na sprehod, da malo pošinfava familije ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
6.4.2008 20:45:41   
mala_pikica
Elma, kako lepo punčko imate doma, sem malo pokukala v album. Pa čestitke za prvi mesec, lepo se cartajte še naprej.

Itata, ti pa imaš res pravo sra... doma. A ti pa ji ne pelješ Jakoba, saj je tudi njen vnuk? Jaz bi šla z Jakobom kar zraven s tvojim na kosilo, ali kako imajo to zmenjeno, da gre on sam.

Drugače pa danes niste bile nič kaj preveč zgovorne, nimam nič kaj dosti za prebratiuser posted image user posted image .  Kje ste vse?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
6.4.2008 20:56:41   
larisa
Se pa res vidi da je vikend, je tako zatišje....
Nejca sem spravila spančkat. Sicer ne pančka ampak nekaj brunda v posteljici, pa upam da bo kmalu zaspal....sva sama doma. Je prijatelj dobil sinčka in imamo fešto, sam jaz žal ne morem it, ker moram bit pri našem čmrlju.

Itata, ko berem te tvoje situacije, ti moram reči, da si prava carica, da ti vse to tako na izi znese prenest. Svaka čast.

Kje pa je kej Meti, se mi zdi da je že dolgo ni blo na spregled

Grem Nejca počekirat....dons skos ful poliva, tko da moram bit mal bolj pozorna...

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
6.4.2008 21:04:41   
srečka nosečka
dober večer,

naša malčica že aja, jaz pa dolgčas preganjem. Sva že tretji večer sami, ker je user posted image  v službi. user posted image

Se pa res pozna, da je bil lep sančen vikend, se tukaj na RR bolj malo dogaja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
6.4.2008 21:06:41   
srečka nosečka
larisa - Lana je začela zadnje čase tudi fajn polivat, pred tem, bi jo lahko imela cel teden enako oblečeno. user posted image  Glede na to, da tudi jedec ni ne vem kakšen, še veliko izbruha.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
6.4.2008 21:19:34   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

larisa - Lana je začela zadnje čase tudi fajn polivat, pred tem, bi jo lahko imela cel teden enako oblečeno. user posted image  Glede na to, da tudi jedec ni ne vem kakšen, še veliko izbruha.

A ni to čudno, kar naenkrat začnejo polivat, pol spet ne polivajo...mi je cela znanost, ker hočem poštudirat od česa je to odvisno! Tud naš ni nevem kakšen bajsi, tko da mi je tud odveč tole polivanje...

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
6.4.2008 21:32:57   
ELMA
torcica , mala-pikica user posted image  hvala user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
6.4.2008 21:35:22   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

A ni to čudno, kar naenkrat začnejo polivat, pol spet ne polivajo...mi je cela znanost, ker hočem poštudirat od česa je to odvisno! Tud naš ni nevem kakšen bajsi, tko da mi je tud odveč tole polivanje...

Me je na začetku to njeno polivanje skrbelo, vendar dokler ne bruha v loku in lepo pridobiva na teži, sem nehala iskat vzroke.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
6.4.2008 22:01:37   
MetiLu
Čer punce, jaz sem še med živimi user posted image  je bil kar pester vikend in nisem nič uspela računalnika prižgat...

Fešta za očetov roj. dan je uspela, mali je bil ful priden, midva sva pa tud uspela zaplesat user posted image

joj, se vam jutri kaj javim, sirena ....  papica user posted image ... no, samo še spanje pohvalim, jemo 2x na noč, spimo pa na trebuščku ... v taveliki postelji user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
7.4.2008 7:22:43   
tuna
Dobro jutro!

Za tiste, ki ne dojite - kolikokrat vam kakajo user posted image . Se mi zdi, da našo Anjo Aptamil zapira. Kaka enkrat na dan pa še to se matra kotuser posted image  Prdka pa skoz...

Midve še vedno kombinirava.

Z user posted image  sva bila veliko bolj na bojni nogi po prvem rojstvu; pravi, da zato ker zdaj manj kompliciram; jaz pa mislim, da je pri drugemuser posted image  končno dojel, da ima otroke user posted image

Lep deževen dan!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
7.4.2008 8:10:06   
buči
tuna, naš je izključno hranjen na stekleničko. Kaka sigurno 3x, včasih še večkrat. Baje "kombinirani" kakajo redkeeje, izključno dojeni pa sploh redko. Normalno je tudi samo 1x na 10 dni. user posted image  Meni je to sicer totalno čudno in sigurno bi bila vsa panična, ampak kolegica je imela tako situacijo. Ko mali ni kakal že 17 dni, so mu dali svečko za odvajat. Je pa imela res težave, ker je imel bolj leno črevo. Pravijo, da ga pri previjanju malo požgečkaš s termometrom po danki (kakšen cm ali 2 mu ga vsatviš), da spodbudiš črevo. Pri našem deluje že, če ga samo z mokro vatko narahlo pobrgnem.

janey, ne uspe mi naredit lepe fotke, ker ima vedno senco za glavo ... user posted image

mi smo imeli že 3 noč za povrstjo mirno (le 1x na noč hranjenje, pa spoanje do 7ih). Le Aljaž je spet ful prehlajen in kreha.

(odgovor članu tuna)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
7.4.2008 8:18:14   
buči
Janey, sem dala še fotke gor, ena je, kjer je Tilen sam. Ampak sigurno ni dobra za osebno, ker ni dovolj ostra, pa še senco ima, a ne?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
7.4.2008 8:19:36   
buči
Elma, oprosti, pozabila sem ti čestitati za en mesec! user posted image user posted image user posted image  Mi bomo pa že 2 čez dva dni. Kako gre hitro čas ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
7.4.2008 8:49:58   
Janey
Jutro

kak smo se naspaliuser posted image user posted image user posted image od 22 do 3.30, pol pa do 7.30.

buči se zdi ok ona slika. Jaz sem tut mela malo sence. Pa sej ne komplicirajo fejst, kr z takim malim otrokom ne morejo nardit oni tut ne kaj prida slike. Ti kar nesi digitaalca sabo in vprašaj če je katera ok. Ziher bo.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
7.4.2008 8:53:02   
Marusah
Mi imamo tudi danes mini rojstni dan - 2 mesecauser posted image user posted image user posted image  Kak gre hitro čas. Se mi zdi, da sem šele včeraj pritiskala ko nora v porodni sobiuser posted image

Vikend je bil pester, smo skus nejki okol laufali.
Janey in srečka nosečka, midva bi šla tudi z vami na user posted image , če naju vzamete sabo.user posted image  

Je bilo zjutraj tako kislo vreme, zdej se pa nejki sonček kaže, mogoče pa bo za en sprehodek, da se malo preluftama.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
7.4.2008 8:56:42   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: buči

tuna, naš je izključno hranjen na stekleničko. Kaka sigurno 3x, včasih še večkrat. Baje "kombinirani" kakajo redkeeje, izključno dojeni pa sploh redko. Normalno je tudi samo 1x na 10 dni. user posted image  Meni je to sicer totalno čudno in sigurno bi bila vsa panična, ampak kolegica je imela tako situacijo. Ko mali ni kakal že 17 dni, so mu dali svečko za odvajat. Je pa imela res težave, ker je imel bolj leno črevo. Pravijo, da ga pri previjanju malo požgečkaš s termometrom po danki (kakšen cm ali 2 mu ga vsatviš), da spodbudiš črevo. Pri našem deluje že, če ga samo z mokro vatko narahlo pobrgnem.

Drugače pa proti zaprtju pomaga prekuhana in sladkana voda. Daš user posted image  2 žlički te sladkane vode in čez nekaj časa se pokaka.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
7.4.2008 10:10:07   
Februarka08
Ojla, punce.

Mi smo meli tud kar naporen vikend in komaj kaj napišem na RR-ju. V soboto smo šli mal po svetuuser posted image (to je izredna redkost, da si moj vzame soboto dopoldne za pohajkovanje), potem smo bli zunaj, pa obiski, včeraj je šel moj sam z malo na sprehod, jaz sem šla k maši, potem so bili obiski, popoldne likanje in hit mal na sončka še, evo pa je bila že noč. Mala je celo ob 20h zaspala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nism mogla verjet. Potem je bil pa alarm ob 00.30, od takrat je pa pr men spala, ker sem zravn zaspalauser posted image pa še tamala je parkrat povlekla joško pa zaspala, pa spet, pa spet...user posted image Zdele pa spi na meni, ker je ravno čajčka dobila. Mogoče celo malo zaspi, da jaz zlikam do konca. Fajn bi blo, popoldne so spet obiski.
Naša tud kaka precej redko zadnje čase. Mi ni par dni kakala, sem bila že ornk v skrbeh, včeraj se je pa potem 2x zapovrstjo ukakala kot tavelka.user posted image Upam, da je to normalno.

Eno vprašanje: mogoče katera ve, koliko čaja lahko user posted image na dan popije? Ali je to kaj omejeno? Ker naša bi ga popila tud 100 ml, če bi ji pustil.user posted image Pije pa komarčkovega.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
7.4.2008 10:16:07   
ella79
marusah user posted image user posted image user posted image Lovru za mini orj. dan in elmi za Elmo. Res gre čas hitro, raje ne pomoslim, da bo treba 'kmalu' v službo, me kar stisne

janey user posted image user posted image user posted image za super noč. Pri nas je bila tudi user posted image . Spat smo jo dali ob 20:15, zaspala je potem mal pred deveto (je sam v posteljici ležala in okrog gledala), potem se pa jaz zbudim ob 7:00 grem pogledat v njeno sobico in frajerka gleda okrog, k je pa mene zagledala se ji je pa sam posmejalo user posted image sem jo kar vn vzela, previla, pozajtrkovala, pa je ob 7:25 že naprej spančkala user posted image user posted image in še zdej lepo spi, jaz sem pa tudi ravno vstala. Tale naša baba pa je fenomen user posted image user posted image tok je bla pridna cel vikend, da sem bla čist vesela skoz user posted image

aja sem pa v soboto popopila 2 dl piva. to sem že enkrat prej naredila, k je bilo potem noro velik mleka, pa sem rekla, da morm še enkrat spobat user posted image user posted image ne boste verjete, mleka je blo tok, da sem se ponoči zbudila v poplavi user posted image user posted image vse premočilo, sem mogla iz sobote na nedeljo malo ob pol petih zbudit in pristavt, da je mal popapcala, ostalo (150 ml) sem pa potem spumpala.
groza od vremena, spet bom cel dan notr user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
7.4.2008 10:20:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Eno vprašanje: mogoče katera ve, koliko čaja lahko user posted image na dan popije? Ali je to kaj omejeno? Ker naša bi ga popila tud 100 ml, če bi ji pustil.user posted image Pije pa komarčkovega.

jaz ji ga dam le takrat, ko bi user posted image še kar jedla. To je običajno kako uro po dojenju, pa se mi zdi da ravno pristavt je pa ne bi bilo potrebno, glede na to da na teži pridobila še preveč user posted image to je običajno 1x na teden, al pa zdej še poredkeje, k se mi zdi da ni več tako, da bi skoz na zizi visela. Je pa takrat tudi eneparkrat popila 100 ml.

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
7.4.2008 10:30:25   
Februarka08
Ja, saj jest ji ga tud dam takrat ko je šele mal od hranjenja, jaz pa tud nimam še dost mleka za naslednji obrok.
A je potem res tole z pivom? Pol bom pa jest tud mal probala, čeprav mi nič ne diši. Saj ne more bit nič narobe, a neuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
7.4.2008 11:21:01   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ja, saj jest ji ga tud dam takrat ko je šele mal od hranjenja, jaz pa tud nimam še dost mleka za naslednji obrok.
A je potem res tole z pivom? Pol bom pa jest tud mal probala, čeprav mi nič ne diši. Saj ne more bit nič narobe, a neuser posted image

to mi je ena rekla, da naj probam, ker pri njej ga je bilo potem tudi veliko. Sem rekla, glede na to da se že kak mesec meniva za kavo, da se morva sedaj začet ment za na pivo user posted image user posted image user posted image Men tudi nikakor ne diši, sam dol sem ga pa že spravla. Ti kar probej, nima bit kej. Pa ti jo kar pristavi, četudi je sam eno uro od prejšnjega hranjenja. Zagotovo se je že nekaj nabralo, itak se pa mleko sproti dela, ko user posted image pije. Pri meni je bilo enako, k ga je bilo premalo, sam zdej ga je pa res ogromno. Načrpam si ga 150 ml, ki potem roma zaenkrat v skrinjo, k se mi ga zdi škoda stran zlit, glede na to, da bi mal več kot en mesec nazaj vse dala za teh 150 ml. Ga bom čez mesec lažje stran vrgla user posted image Aja pa še mojga stašim, da delam zalogo, ker grem maja za tri dni nekaj na oddih in da bo lahko user posted image nahranil user posted image user posted image user posted image zdej mi bo že kmal verjel, k tako zalogo delam user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?