|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
4.4.2008 17:56:07   
dolenjka
Hvala bejbe za pohvale in čestitke! Ugotavljam da je približno kot je bilo, prej se je redila 25g na dan, zdaj pa 30g, pa sva bili danes super pohvaljeni, zadnjič pa mal grdo gledani user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
4.4.2008 19:20:09   
buči
dolenjka - user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, vas preberem, hočem kaj pokomentirat, pa že kličejo moji fantje. Eden gre na nogomet, drugi hoče kroglice jest, tretji bi se cartal. Nič, se slišimo kaj kasneje ali pa jutri.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
4.4.2008 19:43:16   
mary_lou
JANEY ti ko veliko hodis v avstrijo a kupujes novalac v avstriji? Zdej sm tle na enem forumu prebrala da je pol cenejsi ko pr nas? pri nas je 400g okoli 8 evrov tam pa baje 800 gramov 10 evrov? 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
4.4.2008 20:09:06   
dolenjka
Men je tko smešn da moram še vam povedat: Tara je ob 20h je ful smokala in "težila", zdej, ko je samo še 7 minut do njene magične ure (20.15) pa že leze v deželo palčkov user posted image  Ta je bolj točna ko švicarsla ura user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
4.4.2008 20:36:19   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Men je tko smešn da moram še vam povedat: Tara je ob 20h je ful smokala in "težila", zdej, ko je samo še 7 minut do njene magične ure (20.15) pa že leze v deželo palčkov user posted image  Ta je bolj točna ko švicarsla ura user posted image  user posted image  user posted image

naša ima tudi uro 20:15 user posted image user posted image user posted image res je magična user posted image user posted image a ni fajn, k točno veš kdaj bo zaspančkala, pa da mamo še me nekaj od večera user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
4.4.2008 20:36:32   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

JANEY ti ko veliko hodis v avstrijo a kupujes novalac v avstriji? Zdej sm tle na enem forumu prebrala da je pol cenejsi ko pr nas? pri nas je 400g okoli 8 evrov tam pa baje 800 gramov 10 evrov? 

Pri nas stane 400g 9.01 eur, v au pa 800g 9,45eur...jaz ga dobim na recept dokler še bo to.
pri nas je cela štala..taščauser posted image user posted image user posted image user posted image celo popoldne sem že taka da bi lahko skoz jokala, pa še malega zvija ko hudič.

Želim vam lep večer

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
4.4.2008 20:37:13   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

naša ima tudi uro 20:15 user posted image user posted image user posted image res je magična user posted image user posted image a ni fajn, k točno veš kdaj bo zaspančkala, pa da mamo še me nekaj od večera user posted image user posted image

ve srečke...naš zaspi ob 11

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
4.4.2008 20:52:37   
Marusah
Naš razbojnik tudi že spi. Ati je šel na maturantski ples od tavelikega sina. Mami pa je končno uspela pridit do računalnikauser posted image user posted image user posted image  In ne boste verjele kaj delam....plačujem položniceuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Mi kr manjka sprehod z vozičkom danes. Misem šla nič vn, ker sem jaz cela prehlajena in imam vnete oči. Pa nisem razkirala, da bi me še bolj napihal. Upam, da bo jutri kaj sončka, da se grema z Lovrotom malo preluftat. Je pa danes bil pravi cartek, kot da bi čutil, da sem jaz bolana in da rabim počitek. Sma skupaj v zakonski pojstli spala od 9.30 in do 15.30 (še kosilo sem prespala). Vmes sma seveda enkrat malčvala user posted image  Se me je mali tišal kot klopuser posted image

Jaz imam pa občutek, da bo kmalu "teta s krvavca" pršla na obisk user posted image  Mi je že zadnjič ginekologinja rekla, da jo lahko pričakujem v roku 14 dni. Še tega mi manjkauser posted image

Dolenjka, pri vas pa res več ne rabite ure user posted image  Se mi pa zdi, da vsi zdravniki pretiravajo glede teže dojenčkov. Sej user posted image  če je zdrav seveda poje toliko, kolikor mu paše. Eni več, drugi manj...

Tudi meni so v porodnišnici hoteli vsilit dodatek, češ da ne poje dovolj. Pa sem hvala bogu imela eno luštno sestro, ki mi ni hotela takoj dati dodatka in je rekla, da naj ga kr pristavljam pa bo. Če bi se pa preveč jokal, pa naj jo pokličem in mi ga bo nahranila. Pa ni bilo nobene panike.... in ko sma imela čez par dni po odpustu iz porodnišnice pregled (zaradi bakterij na vodi) so ga tudi tehtal in se je zredil za 400 g. Pa še sedaj nimam nobenih problemov z dojenjem.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
4.4.2008 20:54:15   
srečka nosečka
Evo, tudi naša bejba je zaspala. user posted image user posted image user posted image

janey - mah, ne se ozirat na taščo, če te je ona spravila v slabo voljo. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
4.4.2008 20:58:02   
srečka nosečka
marusah - me je kar stisnilo, ko si rekla za položnice. user posted image  Sem jih prvega plačevala, kakšni stroški - v trenutku zapravila 880 eur user posted image user posted image user posted image . Upam, da bodo te stavke pripomogle k kakšnemu povečanju plač. user posted image
Upam, da se čimprej pozdraviš in da se najslednji teden kaj dobiva na sprehodu. user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
4.4.2008 21:01:11   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

pri nas je cela štala..taščauser posted image user posted image user posted image user posted image celo popoldne sem že taka da bi lahko skoz jokala, pa še malega zvija ko hudič.

Želim vam lep večer

Janey se ne splača sekirat zaradi ene glupe babe, ki ti še v žlaht ni. Vem, da je hudo ampak ti misli samo na Jakeca in ne pusti, da bi ti prišla do živega. Ti se samo smej in vse izjave skozi eno uho noter in skozi drugega ven...pa bo.

Moj možek ji je zadnjič rekel (sicer bolj v šali), ko je spet imela neke pripombe, da če bo še naprej lapala, da ji bo metlo kupo, da bo lahka nekam odletela z njo. Ker včasih je prava čarovnica. Pa se je modelarka smejala tej izjavi user posted image user posted image  Sam sej pol se malo zamisli... Si pa ne predstavljam, da bi skupaj živeli user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
4.4.2008 21:10:17   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

marusah - me je kar stisnilo, ko si rekla za položnice. user posted image  Sem jih prvega plačevala, kakšni stroški - v trenutku zapravila 880 eur user posted image user posted image user posted image . Upam, da bodo te stavke pripomogle k kakšnemu povečanju plač. user posted image
Upam, da se čimprej pozdraviš in da se najslednji teden kaj dobiva na sprehodu. user posted image

jap tudi jaz nimam nič manj položnic mesečno. Včasih se mi zdi, da je življenje v bloku veliko dražje od življenja v hišiuser posted image  Sploh Tamstan tako ceno nabije vsak mesec, da mi ni jasno od kje dobijo tako cifrouser posted image  Kot, da bi imeli 8-sobno stanovanje in ne 3-sobno. Da o ogrevanju sploh ne govorim. Pa imamo svoj števec, ampak je čisto vseeno koliko porabimo, vedno plačamo veliko več. Ne vem, kako jim uspe na tako cifro pridit. Sem že 100 krat klicala na Tom, da naj mi razložijo po kakšnih kriterijah oni določajo porabo, ker po našem števcu ziher ne. Pa sej mi ni znala odgovorit. Je kr nejki začela mutit. Kak lahka take glupe babe dobijo službo user posted image

Ja, do drugega tedna bom ziher že zdrava. Tako, da sigurno gremo na sprehodek pa na eno dobro user posted image  , če bo seveda lepo vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 2012
4.4.2008 21:10:33   
Februarka08
Ja, res ste lahko srečnice, da vam user posted image tako lepo zaspijo in spijo...
Moja bo danes spet pokonci bogve do kdaj.user posted image Jo moj malo nosi po rokah, pa zgleda ni učinka. Še vedno gleda kot čukec. Bi se očka rad mal z mamico pomuckal, pa mu ni dano. Vsak večer zaspi preden greva midve spat, tako da... Se sam še zjutraj pozdraviva, ko gre na šiht.user posted image Ah, sej bo počas. Saj so skoz večji naši škratje. Upam da tud mi pridemo na ustaljen ritem.

Janey user posted image user posted image zate. Kakor pravijo, ne se sekirat, čeprav vem da je težko. Naj govori svoje, misli nase in na tvojega Jakca.

Mirno nočko vsem.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
4.4.2008 21:12:27   
tuna
No, končno smo tudi mi zaspali. Danes je bil naporen dan. Sem pokonci že od pol štirih; to se mi je že drugič zgodilo ta teden. Anja končno zaspi po 6 ur, potem pa se zbudi in ne zaspi več nazaj user posted image  Ko pa se Anja končno odloči, da bo zaspala, vstane Nina in dan se začne user posted image .
Mi še vedno ne spimo, smo še vedno lačni na 3 ure. Poje vsakokrat od 100 do 130 ml; tako da nanese 7 obrokov. Tako da kar več poje, kot je Larisin izračun.

Sva se s kolegico dobile na sprehodu. Sva v zatišju slaščičarne si privoščili tortico in kavico user posted image  Pa mi je skoraj rodila - je tri tedne pred rokom pa jo je že fajn špikalo. Je drugič noseča, prvo je pa rodila v dveh urah. Tako da je bilo kar malo strašno user posted image

Misar, Itata - poznam eno punco, ki je zanosila kljub dojenju na 2-3 ure, tako da se ne zanašajte na to obliko kontracepcije, če nočete takoj še enega user posted image

Bamby, bravo za Anajo user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej!

Punce, napovedujejo sonček, tako da želim vsem lep vikend, če mi slučajno ne uspe priti do neta. Se mi napovedujejo štirje obiski za soboto in nedeljo. Pridejo pogledat naše punce user posted image

LP vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2014
4.4.2008 21:15:22   
Marusah
Ja nič, po TV ni nič pametnega, tu gori tudi ni več nobene....Tako, da se grem kr Lovrotu pridružit v spalnico. Se bom vsaj malo naspala. Se mi zdi, da sem že kronično nenaspana. Kje so tiste noči, ko sem spala po 12 ur? user posted image user posted image user posted image

*NOČKO*

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
4.4.2008 21:16:42   
srečka nosečka
Sem ziher, da so stroški v hiši manjši. Pa še sosedje ne vrtajo tako pogosto z vrtalniki kot tukaj. user posted image  Že dva dni zapored, ko mala hoče zaspati jo en kreten zbudi. user posted image  No, saj vem, da mora verjetno ženi kakšno sliko obestit. user posted image user posted image user posted image
Se je treba prilagajat - vem.

Vedno pozabim vas povprašat za nasvet. user posted image  Naša mala je v 95% ko spi obrnjena na levo (glavica, ker spi itak na hrbtu). Kako jo naj založim oz. prepričam, da lahko da glavo še na drugo stran?

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
4.4.2008 21:19:35   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Pri nas stane 400g 9.01 eur, v au pa 800g 9,45eur...jaz ga dobim na recept dokler še bo to.

Janey, na kakšen način pa ti dobiš recept? Razsvetli še mene user posted image .

Anaja je pospravila še 6. obrok. Tega zadnjega sem ji pripravila kar 110 in je zmazala, čeprav počasi in s težavo. Morda nama le uspe mal več popapati. Če ne bo potrebe ji 7. ne bom ponujala. Danes je bila kar pridna. Samo zjutraj je bilo 80, potem pa vedno 100.
Prej sva se že okopali, zdaj je pa že v mižulah.

Uf, kakšno srečo imam jaz s taščo, ki je zaenkrat res zlata. Moram potrkat. Mi je pa rekla, da ona nikoli noče biti taka do snahe ali zeta, kot je bila njena tašča do nje. Baje je bila en sam user posted image . Še dobro zame, da je nekaj hudega probala pri njej, drugače bi morda bila tudi sama ista, ali pa tudi ne user posted image . Po moje se zoprni že rodijo user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
4.4.2008 21:21:05   
Marusah
Srečka nosečka, jaz sem imela to srečo, da so tisti dan, ko sem pršla domov iz porodnišnice sosedje točno nad nami začeli prenavljat kopalnico. In so ploščice ven suval. Jaz sem mislila, da bom znorela. Cel dan so razbijali točno nad mano. Slišat pa je bilo, kot da bi mi en po glavi s tistim strojem čohal. To popizdiš...

Upam, da naš ati hitro najde eno parcelo, da se čimprej selimo....

Neposredna povezava do sporočila: 2018
4.4.2008 21:26:37   
srečka nosečka
marusah - življenje v bloku je pač user posted image . Kar ni in ni mira. Pri nas se slišii tudi če en v 8 štoku vrta.

Pa zamislite zadnjič srečam sosedo, pojma nimam v katerem nadstropju je doma, pa mi reče, vaša mala pa veliko joka user posted image user posted image user posted image  Halo, ja otroci tudi jočejo. Pa sem rekla, da kdaj pa kdaj res joče (ni preveč zahteven user posted image ).  Ta hudič babji verjetno nikoli ni bila user posted image  in sama verjetno nima otrok. Al pa mi je hotela reči, da jo moti otroški jok, ko pride v naš štok k sosedi na kavo???? user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
4.4.2008 21:33:16   
bamby
V našem bloku imamo pa sedaj dve dojenčici, pa je rekla ena soseda, da še nikoli ni nobene slišala jokat user posted image . Bi bilo pa celo čudno, če bi našo slišala jokat, ker je še jaz komaj, pa so samo vrata vmes user posted image . Ljudje so čisto različni.
Srečka nosečka, saj soseda morda niti ni mislila tako slabo, kot je na koncu izpadlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2020
4.4.2008 21:38:46   
srečka nosečka
bamby - saj se ne jezim nanjo. Mi je vseeno kaj si ona misli. Naši najbližji sosedje, ki jo pa sigurno slišijo so rekli, da otroški jok pomeni novo življenje in so prav navdušeni nad Lano. So bili celi nori, ko so jo lahko prišli pogledat. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
4.4.2008 21:43:26   
ella79
mi imamo tudi od februarja nove sosede, ki imajo leto in pol staro punčko. Vsi pravjo, da sam njo slišjo jokat, naše pa ne user posted image user posted image sej to še jaz včasih ponoči prav poslušam, a se iz sosednje sobe sliši al iz enga štuka nižje user posted image sam kmalu ugotovim, da naša se pa tok že ne dere user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
4.4.2008 21:45:19   
srečka nosečka
Punce a ste morda opazile - imamo naslednjice na sosednjem forumu "februarčice"? user posted image
Pa se mi zdi, da ni dolgo, ko sem začela klepetat pri februarskih nosečkah. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
4.4.2008 21:57:13   
bamby

Punce a ste morda opazile - imamo naslednjice na sosednjem forumu "februarčice"? user posted image
Pa se mi zdi, da ni dolgo, ko sem začela klepetat pri februarskih nosečkah. user posted image

A morda misliš na čvekanju v pričakovanju user posted image . Te bodo po mojem šele maja zanosile, ali kako, razen če bojo 10 mesecev nosile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2024
4.4.2008 22:02:10   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

A morda misliš na čvekanju v pričakovanju user posted image . Te bodo po mojem šele maja zanosile, ali kako, razen če bojo 10 mesecev nosile user posted image

jaooooo - sem glupa. Grem na čvekovanje v pričakovanju in vidim februarčice. Jap, samo letnica je 2005. user posted image user posted image user posted image
Sem po naravi "blont". user posted image user posted image user posted image

hvala bamby, da si me popravila. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?