Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 17:56:07
|
|
|
|
dolenjka
|
Hvala bejbe za pohvale in čestitke! Ugotavljam da je približno kot je bilo, prej se je redila 25g na dan, zdaj pa 30g, pa sva bili danes super pohvaljeni, zadnjič pa mal grdo gledani
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 19:20:09
|
|
|
|
buči
|
dolenjka - evo, vas preberem, hočem kaj pokomentirat, pa že kličejo moji fantje. Eden gre na nogomet, drugi hoče kroglice jest, tretji bi se cartal. Nič, se slišimo kaj kasneje ali pa jutri.
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 19:43:16
|
|
|
|
mary_lou
|
JANEY ti ko veliko hodis v avstrijo a kupujes novalac v avstriji? Zdej sm tle na enem forumu prebrala da je pol cenejsi ko pr nas? pri nas je 400g okoli 8 evrov tam pa baje 800 gramov 10 evrov?
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 20:09:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Men je tko smešn da moram še vam povedat: Tara je ob 20h je ful smokala in "težila", zdej, ko je samo še 7 minut do njene magične ure (20.15) pa že leze v deželo palčkov Ta je bolj točna ko švicarsla ura
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 20:36:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Men je tko smešn da moram še vam povedat: Tara je ob 20h je ful smokala in "težila", zdej, ko je samo še 7 minut do njene magične ure (20.15) pa že leze v deželo palčkov Ta je bolj točna ko švicarsla ura naša ima tudi uro 20:15 res je magična a ni fajn, k točno veš kdaj bo zaspančkala, pa da mamo še me nekaj od večera
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 20:36:32
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou JANEY ti ko veliko hodis v avstrijo a kupujes novalac v avstriji? Zdej sm tle na enem forumu prebrala da je pol cenejsi ko pr nas? pri nas je 400g okoli 8 evrov tam pa baje 800 gramov 10 evrov? Pri nas stane 400g 9.01 eur, v au pa 800g 9,45eur...jaz ga dobim na recept dokler še bo to. pri nas je cela štala..tašča celo popoldne sem že taka da bi lahko skoz jokala, pa še malega zvija ko hudič. Želim vam lep večer
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 20:37:13
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Men je tko smešn da moram še vam povedat: Tara je ob 20h je ful smokala in "težila", zdej, ko je samo še 7 minut do njene magične ure (20.15) pa že leze v deželo palčkov Ta je bolj točna ko švicarsla ura naša ima tudi uro 20:15 res je magična a ni fajn, k točno veš kdaj bo zaspančkala, pa da mamo še me nekaj od večera ve srečke...naš zaspi ob 11
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 20:52:37
|
|
|
|
Marusah
|
Naš razbojnik tudi že spi. Ati je šel na maturantski ples od tavelikega sina. Mami pa je končno uspela pridit do računalnika In ne boste verjele kaj delam....plačujem položnice Mi kr manjka sprehod z vozičkom danes. Misem šla nič vn, ker sem jaz cela prehlajena in imam vnete oči. Pa nisem razkirala, da bi me še bolj napihal. Upam, da bo jutri kaj sončka, da se grema z Lovrotom malo preluftat. Je pa danes bil pravi cartek, kot da bi čutil, da sem jaz bolana in da rabim počitek. Sma skupaj v zakonski pojstli spala od 9.30 in do 15.30 (še kosilo sem prespala). Vmes sma seveda enkrat malčvala Se me je mali tišal kot klop Jaz imam pa občutek, da bo kmalu "teta s krvavca" pršla na obisk Mi je že zadnjič ginekologinja rekla, da jo lahko pričakujem v roku 14 dni. Še tega mi manjka Dolenjka, pri vas pa res več ne rabite ure Se mi pa zdi, da vsi zdravniki pretiravajo glede teže dojenčkov. Sej če je zdrav seveda poje toliko, kolikor mu paše. Eni več, drugi manj... Tudi meni so v porodnišnici hoteli vsilit dodatek, češ da ne poje dovolj. Pa sem hvala bogu imela eno luštno sestro, ki mi ni hotela takoj dati dodatka in je rekla, da naj ga kr pristavljam pa bo. Če bi se pa preveč jokal, pa naj jo pokličem in mi ga bo nahranila. Pa ni bilo nobene panike.... in ko sma imela čez par dni po odpustu iz porodnišnice pregled (zaradi bakterij na vodi) so ga tudi tehtal in se je zredil za 400 g. Pa še sedaj nimam nobenih problemov z dojenjem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 20:54:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Evo, tudi naša bejba je zaspala. janey - mah, ne se ozirat na taščo, če te je ona spravila v slabo voljo.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 20:58:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
marusah - me je kar stisnilo, ko si rekla za položnice. Sem jih prvega plačevala, kakšni stroški - v trenutku zapravila 880 eur . Upam, da bodo te stavke pripomogle k kakšnemu povečanju plač. Upam, da se čimprej pozdraviš in da se najslednji teden kaj dobiva na sprehodu.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:01:11
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey pri nas je cela štala..tašča celo popoldne sem že taka da bi lahko skoz jokala, pa še malega zvija ko hudič. Želim vam lep večer Janey se ne splača sekirat zaradi ene glupe babe, ki ti še v žlaht ni. Vem, da je hudo ampak ti misli samo na Jakeca in ne pusti, da bi ti prišla do živega. Ti se samo smej in vse izjave skozi eno uho noter in skozi drugega ven...pa bo. Moj možek ji je zadnjič rekel (sicer bolj v šali), ko je spet imela neke pripombe, da če bo še naprej lapala, da ji bo metlo kupo, da bo lahka nekam odletela z njo. Ker včasih je prava čarovnica. Pa se je modelarka smejala tej izjavi Sam sej pol se malo zamisli... Si pa ne predstavljam, da bi skupaj živeli
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:10:17
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka marusah - me je kar stisnilo, ko si rekla za položnice. Sem jih prvega plačevala, kakšni stroški - v trenutku zapravila 880 eur . Upam, da bodo te stavke pripomogle k kakšnemu povečanju plač. Upam, da se čimprej pozdraviš in da se najslednji teden kaj dobiva na sprehodu. jap tudi jaz nimam nič manj položnic mesečno. Včasih se mi zdi, da je življenje v bloku veliko dražje od življenja v hiši Sploh Tamstan tako ceno nabije vsak mesec, da mi ni jasno od kje dobijo tako cifro Kot, da bi imeli 8-sobno stanovanje in ne 3-sobno. Da o ogrevanju sploh ne govorim. Pa imamo svoj števec, ampak je čisto vseeno koliko porabimo, vedno plačamo veliko več. Ne vem, kako jim uspe na tako cifro pridit. Sem že 100 krat klicala na Tom, da naj mi razložijo po kakšnih kriterijah oni določajo porabo, ker po našem števcu ziher ne. Pa sej mi ni znala odgovorit. Je kr nejki začela mutit. Kak lahka take glupe babe dobijo službo Ja, do drugega tedna bom ziher že zdrava. Tako, da sigurno gremo na sprehodek pa na eno dobro , če bo seveda lepo vreme.
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:10:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Ja, res ste lahko srečnice, da vam tako lepo zaspijo in spijo... Moja bo danes spet pokonci bogve do kdaj. Jo moj malo nosi po rokah, pa zgleda ni učinka. Še vedno gleda kot čukec. Bi se očka rad mal z mamico pomuckal, pa mu ni dano. Vsak večer zaspi preden greva midve spat, tako da... Se sam še zjutraj pozdraviva, ko gre na šiht. Ah, sej bo počas. Saj so skoz večji naši škratje. Upam da tud mi pridemo na ustaljen ritem. Janey zate. Kakor pravijo, ne se sekirat, čeprav vem da je težko. Naj govori svoje, misli nase in na tvojega Jakca. Mirno nočko vsem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:12:27
|
|
|
|
tuna
|
No, končno smo tudi mi zaspali. Danes je bil naporen dan. Sem pokonci že od pol štirih; to se mi je že drugič zgodilo ta teden. Anja končno zaspi po 6 ur, potem pa se zbudi in ne zaspi več nazaj Ko pa se Anja končno odloči, da bo zaspala, vstane Nina in dan se začne . Mi še vedno ne spimo, smo še vedno lačni na 3 ure. Poje vsakokrat od 100 do 130 ml; tako da nanese 7 obrokov. Tako da kar več poje, kot je Larisin izračun. Sva se s kolegico dobile na sprehodu. Sva v zatišju slaščičarne si privoščili tortico in kavico Pa mi je skoraj rodila - je tri tedne pred rokom pa jo je že fajn špikalo. Je drugič noseča, prvo je pa rodila v dveh urah. Tako da je bilo kar malo strašno Misar, Itata - poznam eno punco, ki je zanosila kljub dojenju na 2-3 ure, tako da se ne zanašajte na to obliko kontracepcije, če nočete takoj še enega Bamby, bravo za Anajo Kar tako naprej! Punce, napovedujejo sonček, tako da želim vsem lep vikend, če mi slučajno ne uspe priti do neta. Se mi napovedujejo štirje obiski za soboto in nedeljo. Pridejo pogledat naše punce LP vsem
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:15:22
|
|
|
|
Marusah
|
Ja nič, po TV ni nič pametnega, tu gori tudi ni več nobene....Tako, da se grem kr Lovrotu pridružit v spalnico. Se bom vsaj malo naspala. Se mi zdi, da sem že kronično nenaspana. Kje so tiste noči, ko sem spala po 12 ur? *NOČKO*
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:16:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Sem ziher, da so stroški v hiši manjši. Pa še sosedje ne vrtajo tako pogosto z vrtalniki kot tukaj. Že dva dni zapored, ko mala hoče zaspati jo en kreten zbudi. No, saj vem, da mora verjetno ženi kakšno sliko obestit. Se je treba prilagajat - vem. Vedno pozabim vas povprašat za nasvet. Naša mala je v 95% ko spi obrnjena na levo (glavica, ker spi itak na hrbtu). Kako jo naj založim oz. prepričam, da lahko da glavo še na drugo stran?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:19:35
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Pri nas stane 400g 9.01 eur, v au pa 800g 9,45eur...jaz ga dobim na recept dokler še bo to. Janey, na kakšen način pa ti dobiš recept? Razsvetli še mene . Anaja je pospravila še 6. obrok. Tega zadnjega sem ji pripravila kar 110 in je zmazala, čeprav počasi in s težavo. Morda nama le uspe mal več popapati. Če ne bo potrebe ji 7. ne bom ponujala. Danes je bila kar pridna. Samo zjutraj je bilo 80, potem pa vedno 100. Prej sva se že okopali, zdaj je pa že v mižulah. Uf, kakšno srečo imam jaz s taščo, ki je zaenkrat res zlata. Moram potrkat. Mi je pa rekla, da ona nikoli noče biti taka do snahe ali zeta, kot je bila njena tašča do nje. Baje je bila en sam . Še dobro zame, da je nekaj hudega probala pri njej, drugače bi morda bila tudi sama ista, ali pa tudi ne . Po moje se zoprni že rodijo .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:21:05
|
|
|
|
Marusah
|
Srečka nosečka, jaz sem imela to srečo, da so tisti dan, ko sem pršla domov iz porodnišnice sosedje točno nad nami začeli prenavljat kopalnico. In so ploščice ven suval. Jaz sem mislila, da bom znorela. Cel dan so razbijali točno nad mano. Slišat pa je bilo, kot da bi mi en po glavi s tistim strojem čohal. To popizdiš... Upam, da naš ati hitro najde eno parcelo, da se čimprej selimo....
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:26:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
marusah - življenje v bloku je pač . Kar ni in ni mira. Pri nas se slišii tudi če en v 8 štoku vrta. Pa zamislite zadnjič srečam sosedo, pojma nimam v katerem nadstropju je doma, pa mi reče, vaša mala pa veliko joka Halo, ja otroci tudi jočejo. Pa sem rekla, da kdaj pa kdaj res joče (ni preveč zahteven ). Ta hudič babji verjetno nikoli ni bila in sama verjetno nima otrok. Al pa mi je hotela reči, da jo moti otroški jok, ko pride v naš štok k sosedi na kavo????
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:33:16
|
|
|
|
bamby
|
V našem bloku imamo pa sedaj dve dojenčici, pa je rekla ena soseda, da še nikoli ni nobene slišala jokat . Bi bilo pa celo čudno, če bi našo slišala jokat, ker je še jaz komaj, pa so samo vrata vmes . Ljudje so čisto različni. Srečka nosečka, saj soseda morda niti ni mislila tako slabo, kot je na koncu izpadlo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:38:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - saj se ne jezim nanjo. Mi je vseeno kaj si ona misli. Naši najbližji sosedje, ki jo pa sigurno slišijo so rekli, da otroški jok pomeni novo življenje in so prav navdušeni nad Lano. So bili celi nori, ko so jo lahko prišli pogledat.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:43:26
|
|
|
|
ella79
|
mi imamo tudi od februarja nove sosede, ki imajo leto in pol staro punčko. Vsi pravjo, da sam njo slišjo jokat, naše pa ne sej to še jaz včasih ponoči prav poslušam, a se iz sosednje sobe sliši al iz enga štuka nižje sam kmalu ugotovim, da naša se pa tok že ne dere
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:45:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Punce a ste morda opazile - imamo naslednjice na sosednjem forumu "februarčice"? Pa se mi zdi, da ni dolgo, ko sem začela klepetat pri februarskih nosečkah.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 21:57:13
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Punce a ste morda opazile - imamo naslednjice na sosednjem forumu "februarčice"? Pa se mi zdi, da ni dolgo, ko sem začela klepetat pri februarskih nosečkah. A morda misliš na čvekanju v pričakovanju . Te bodo po mojem šele maja zanosile, ali kako, razen če bojo 10 mesecev nosile
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 4.4.2008 22:02:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Punce a ste morda opazile - imamo naslednjice na sosednjem forumu "februarčice"? Pa se mi zdi, da ni dolgo, ko sem začela klepetat pri februarskih nosečkah. A morda misliš na čvekanju v pričakovanju . Te bodo po mojem šele maja zanosile, ali kako, razen če bojo 10 mesecev nosile jaooooo - sem glupa. Grem na čvekovanje v pričakovanju in vidim februarčice. Jap, samo letnica je 2005. Sem po naravi "blont". hvala bamby, da si me popravila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?