|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
31.3.2008 14:35:18   
srečka nosečka
mami - saj bi rada da od tega nicka samo srečka ostane. user posted image  Samo mislim, da se to ne da spremenit. user posted image

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
31.3.2008 15:16:47   
dolenjka
Za naju s Taro je pa danes ful uspešen dan user posted image  user posted image  user posted image  Ob 11h se je zbudila in popapcala, ob 12.30 sva šle na en oreng sprehod in se vrnili 14.15, se je zbudila in sva pojedli, zdaj pa je zunaj na sončku v vožičku, jaz se bom pa zraven na ležalnik vlegla user posted image  user posted image  user posted image  Bajta je bomba, ampak to me ne zanima, bomo že enkrat pospravli user posted image  Pa še sestra in mami prideta na obisk čez kako uro in bo verjetno spet en sprehod padel user posted image  Uf, se bom nafilala z energijo da bo moj še bolj nastradal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
31.3.2008 15:51:25   
bamby
srečka nosečka, jaz ti komplimente za Lano kar vračam. Kako je luštna in velika tudi user posted image . Se mi zdi, da se kar pozna tistih 14 dni, ki je bila prej rojena.

dolenjka, samo da vama je s Taro fajn in da so se stvari obrnile na bolje user posted image .

Mi smo tudi že prišli domov. Zunaj je tako toplo, prav vroče. Zdaj je bilo treba priti domov na papico, za ob 17h pa spet ven, da peljemo Tima v telovadnico, da se malo narekreira user posted image . Zdaj je bil nekaj časa na skiroju, nekaj pa v peskovniku. Pa mi je mal živcov požrl, ker sva z Anajo malo prej šle gor, njega sem pa kar samega pustila in naročila, da ko ga pokličem,da pride domov. Pa ga kličem in kličem, pa se mi sploh ni oglasil user posted image . Šele čez enih 5 minut je od nekje prilezel user posted image , pa je bilo le enih 20 minut razlike, odkar sem šla jaz domov. Ga bom mogla malo k rokam prijet za to njegovo neposlušnost user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1728
31.3.2008 16:09:58   
ella79
srečka nosečka prava punca je vaša Lana user posted image user posted image ima pa enako trenerkico kot Zoja, sam naša še čaka v omari k je 68 št. pa je še prevelika.

midve sva tudi že eno uro vozičkali, zdej greva pa na potep z avtom, na eno kavo. Jaz tok pogrešam te čveke user posted image no sej 1x na teden bi bilo čist ok. Kaj če bi se me že kej prej zmenile? Pa sej se lahko vsak mesec, pa tista ki lahko pač pride. Recmo vsako prvo sredo v mesecu, v Kavalu on 12-ih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men bi prav pasal, pa verjetno še kateri user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
31.3.2008 16:21:14   
mesecnica
Suzi - eno ?
A slučajno veš kateri vrtec je dober v NM? user posted image

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
31.3.2008 18:55:51   
MetiLu
Joj Ella, si se pa dobr spomnila user posted image  user posted image  user posted image  jest sem za! Mi tudi malo manjka "pohajkovanje", sem ravno s sprehoda, sva šla z malim po kremšnite ... njamsi, pa sem razmišljala, kok mi gre tale sprehajalna pot že na živce, že vsako lužo in luknjo poznam, bo treba kej novga najdt user posted image  Prej sem kar naprej letala naokol, zdej pa večinoma skoz doma čepim, ker je treba že skoraj vsako pot od doma prov načrtovat in tolk stvari sabo jemat, da me že mine, ko začnem samo razmišljat, kam bi šla user posted image

Moj mulček pa še pančka, sva ga kar na balkon postavila, ker mu prov paše bit na luftu, jaz sem si pa končno kavico privoščila, pa seveda kremšnitko zraven. Si jih zdej brez slabe vesti privoščim, ker gre itak vse v mleko user posted image  user posted image  user posted image  kile so šle, jaz pa prov zadovoljna user posted image

Dolenjka, a ti mene mal ingnoriraš? user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
31.3.2008 20:24:59   
dolenjka
Čer user posted image

Ne Meti, nič te ne ignoriram, sam mal sem bizi, ko pa nisem pa mal uživam user posted image  Sej zdej je dec dam prišel, pa je konc z užitki user posted image  user posted image  user posted image

Ejo, če so ti vaše luže že dopi*** lahko jutri z Đonijem prideta naše prečekirat user posted image  Midve sva ble danes na obhodu in imava za jutri še nekaj neobdelanih user posted image  user posted image  user posted image  Sej kremšnite ti pa ni treba prinest sabo, hvala vseen user posted image  user posted image  user posted image  
Jaz sicer še dollllgggg ne bom na nuli s kg (še +13,5 ) ampak se sploh ne sekiram, pač v nosečniških cunjah okrog hodim user posted image

No, moja hči je spet taka kot je bla! Najbolj luštna in cortiš na svetu user posted image  user posted image  Kaka k pr norcih, vsake 3 ure user posted image  user posted image  user posted image  Bom delničarka pr Pampersu ratala user posted image  user posted image  user posted image

Aja, jaz sem tut za kofetke, sam Kaval zaradi vseh vozičkov kmal ne bo dost velik user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
31.3.2008 20:50:06   
ella79
naša user posted image že pol ure spančka user posted image sva ob sedmih šele prišle iz potepanja, potem pa skopale in napapcale; jaz tople sendvicke, mala pa ima itak najraje mlekca user posted image user posted image user posted image

dolenjka sej lahko gremo pa kam vozičkat pa naše rite premigat user posted image user posted image k v kavalu skor ne verjamem, da bi pri kavi ostalo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
31.3.2008 20:54:02   
bamby
dolenjka, evo men se je nocoj isto zgodil kot teb pred nekaj meseci user posted image . Kuham segedin in sem vse prismodila, ampak ne namerno. Ubogo Anajo so tako krčki matrali, da sva se skor celi 2 uri zdaj nosili. Sam ne bom nič stran vrgla. Bomo že pojedli. Če bo pa res tako slabo, bom pa že kaj scoprala. Jutr gremo na UZ kolkov, pa je bilo treba nekaj skuhat. Po moje golaža še en lep cajt ne bom kuhala user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
31.3.2008 21:31:31   
katka37
Ojla!

Sem prebrala, kako kaj ve in vaši user posted image . Vsem "zombijem" prespano noč, da se vsaj malo spočijete.

Dolenjka, lepo, da si boljše volje.

Februarka, čuvaj se.

Za našega Tina pa sem ugotovila, da včasih, ko se joka, je boljše, če ga dam v ležalnik, mu dostikrat bolj odgovarja, če ga ne vlačim po rokah, pa se potem pogovarjamo z njim. Zvečer ga dam spat v košarico (ki mu bo kmal premajhna), po prvem hranjenju pa še vedno pristane pri meni v postelji, se bom morala počasi odvaditi, ampak kaj, ko ga je lepo gledati.

Kar se mene tiče, imam skoraj neprestano glavobole, prehlad pa je na srečo minil. Proti bolečinam pa so nam dali že v bolnici daleron, lahko pojem kar dva naenkrat.

Aja- smo bili danes končno kar dvakrat na sprehodu (po prehladu).user posted image

Mirne sanje.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
31.3.2008 21:31:51   
Janey
Čer
mala_pikica  jaz grem žal v sredo v avstrijo (najbrž, če bo mami mela čas da malo popazi jakca) tako da se bova morali za kak drug dan zmenit.

buči seveda sem te pogrešala..mi mamo kapice 50 iz HM in gremo v sredo v au po novo zalogo. So mu te ravno na knapuser posted image user posted image si zdaj že bolše??
Glede obrazka se meni tut zdi prav da mu ne mažem z ničemer...tak al tak je to sama kemija te kreme.

mesečnica
glede kengurujčka so nam reklida po 3 mesecih. Naš fant je sicer zelo močn ampak ga ne upam še dat v kengurujčka.

dolenjka me veseli da si bolšeuser posted image

bamby jakec se je tut tak, pol se je pa kar en dan začel fejst. Vrtiljak imam pritrjen na rob od košarice. Z večim akvarijem je manj dela. Oz. manjkrat je več dela. Je lažje. Mali akvarij je katastrofa, ker je eno samo čiščenje. Razn će nabavite res dober filter za večje akvarije.

mi smo pa danes cel dan bli na sončkuuser posted image user posted image user posted image user posted image kak je to finoooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
31.3.2008 21:31:52   
Bajsa
Ojla dame!

Tolk čvekate, da vas sploh ne uspem brat, zato tud odgovarjat ne morem user posted image .
Sva ble dones v prvi posvetovalnici, sicer mal pozn, ker je naša Zala stara že 7 tednov, ampak prej ni šlo. Smo jo zmerli in je pridna punca velika že 58 cm, se pravi je zrasla 4 cm, težka je pa 5250 g, se je zredila ful, rada je, tko kt mami user posted image .
Teta zdravnica pravi da je vse kot mora bit in da je naša Zala velka, pridna, zdrava punca.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zala in mami in oči, k sva tko dober skuhala...
Morem pa še mal našo punco pohvalt. Že tri noči mi spi čez celo noč. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zala!!!! Upam, da se ne bo kej kmal premislila...

No tok  za dons, grem likat...
Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
31.3.2008 21:41:13   
ella79
bajsa user posted image user posted image user posted image za Zalo. Je pa res že prava punca. Kdaj jo daš spat, da ti spi celo noč? Nam je to sam 1x uspelo, da je zaspala ob desetih in je bil mir do sedmih. 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
31.3.2008 21:59:37   
mlavla
še naše poročanje iz prvega sistematskega pregleda..danes smo stari 4t in 3dni...velika je bila 56 cm, kar pomeni da je zrasla za 4cm, težka 4340g (najnižjo težo pa je imela 3305g)...glavica 36cm (pri rojstvu 34cm), prsni koš 38,5cm..skratka bili smo pohvaljeni,da dobro napredujemo...naslednje tehtanje imamo 5.5...

aja pa rita se nam je pozdravilauser posted image ..itak pa ne vem katera krema je bila tista taprava..pomojem je kar vsaka po malem učinkovala...drugače pa sem navdušena nad kozmetiko Mustela... 

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
31.3.2008 22:13:22   
mlavla
pa končno mi je uspelo v album dodati nekaj malo bolj svežih slikc...

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
31.3.2008 22:14:29   
srečka nosečka
Takole..........
Naša user posted image  in ati spita, jaz bom pa celo noč za računalnikom. user posted image  Čez dan namreč ni časa, da kaj pogledam "v svet". Je zgleda user posted image  staknil neko virozo, je že cel dan v postelji, vročina 37 - 38. Upam, da se čimprej pozdravi, ker mi manjka njegova pomoč. Priznam, je kar priden. No, ima pa tudi svoje finte, da ne boste mislile, da ne zna bit user posted image -ček.

dolenjka - user posted image user posted image user posted image  za lep dan. Kar se pa tiče reda doma, pa naj se malo vidi, da je user posted image  v hiši. Midva sva imela prej tudi vse "kot v škatlci". Sedaj pa se raje z Lano ukvarjam, kot pa s cunjo laufam. user posted image  

bamby - ker si prava kuharica, verjamem, da boš tudi ta malce prismojen segedin dobro spravila v promet.
Saj ne vem, če sem ti že rekla, kako sta si Anaja in bratec fuuuuul podobna. user posted image .

ella - user posted image  sva hčerama lepe trenerkice izbrale

bajsa - user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljen pregled. Velika in močna punca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
31.3.2008 22:18:16   
srečka nosečka
mlavla - user posted image user posted image user posted image  princeska Neža res lepo napreduje, pa bravo za pozdravljeno rito.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
31.3.2008 22:24:21   
srečka nosečka
mi mamo kapice 50 iz HM in gremo v sredo v au po novo zalogo. So mu te ravno na knap
Janey

janey - kolik pa ima obseg glavice Jakec? Jaz s temi kapami nikakor ne pridem na čisto. Ene so premale, druge prevelike, ene čisto na knap, pa ko bi vsaj št. mi kaj povedale. Pa še mala jih totalno ne mara. Kar vijoličasta postane, ko ji jo "vlečem" na glavo.
Kako pa ve kupujete kapice?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
31.3.2008 22:24:58   
srečka nosečka
 user posted image user posted image user posted image  danes pa imam jaz samogovore user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1744
31.3.2008 22:31:30   
ella79
mlavla user posted image user posted image user posted image za pozdravljeno rito, naša je tudi že ok. Neža super napreduje in prav fletna je. S čim si ji delala odtise stopalc? A tist k je za štampiljke?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
31.3.2008 23:07:08   
Janey
srečka nosečka ne vem kolko ma. bi mogla pogledat v karton pa ga mam v avtu. Jaz bom kupla eno večje če so mu te na knap. Ampak tov HM da bom ziher da je vredu velikost.

srečka nosečka, Marusah, mala_pikica jutri mamo/jo srečanje Mariborske mamice in nosečke če popoldan katera nebo imela kaj za delat lahko pride (več nas je bolj je veselo...vsi podatki so na Mariborskih nosečkah na forumu nosečnost)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
31.3.2008 23:15:11   
mala_pikica
Janey kje pa se dobijo, pa ob kateri uri?

Pa meni je tudi uspelo dati slikice v albumuser posted image  Lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
31.3.2008 23:19:42   
mala_pikica
Zgleda, da smo še same mariborčanke tukaj gor. Aja pa novi avatar imam tudi.

Jaz bom tudi šla počasi v posteljo. Janey a ti pa hodiš v Avstrijo po oblačilca za tvojga user posted image . Jaz pa bom šla v sredo kar v naš H&M in C&A. Je pa tako slabo vreme napovedano, tako, da se verjtno ne bi mogle dobiti. LP

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
31.3.2008 23:20:49   
srečka nosečka
mala pikica - kako sta luštkana tvoja dva škratka. user posted image  user posted image
A si že bila kaj v KIK-u?

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
31.3.2008 23:25:46   
mala_pikica
Ne še nisem bila v Kiku. Keaj pa ti, imajo sploh kaj stvari za fantke? Jaz bi rabila eno tako prehodno jaknico za user posted image . Sem bila zadnjič v H&M v Evroparku, pa za takšne male user posted image , kot so naši niso imeli nič lepega. Bom mogla iti pogledati v center.

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?