|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
31.3.2008 9:06:44   
mesecnica
No - drugače smo pa mi tudi v redu user posted image . Včeraj je bilo res lepo vreme in smo kar nekaj prevozičkali.
Sem pa tudi jaz staknila neki prehlad - smrkam pa občasno me glava boli pa malo pokašljujem... Se bojim, da bo še tamala fasala user posted image . Pa še tableta ne upam nobenega vzet - ližem samo Granobil za grlo...
Mi smo tudi danes v redu spali.
Slišim jamranje naše pupe...

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
31.3.2008 9:36:32   
mesecnica
A katera mogoče že uporablja kengurujčka za prenašanje user posted image ?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1702
31.3.2008 9:41:43   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, pri nas je malo boljše - kar se Tare tiče user posted image  Aptamil smo hitr črtali in zdaj se že skoraj vsak obrok dojiva, potem pa sčrpam preostanek in ji dam po flaški. Običajno ne ostane veliko, je pa res, da tudi po flaški ne spije vedno vsega kar je v zizah ostalo user posted image  Mah, sej bo še prekmal celulit fasala user posted image  user posted image  user posted image
Po vsem sranju, jo je potem še zaprlo (sumim Aptamil) in ni kakala od sobote popoldan. No, danes zjutraj me je razveselila s popolnoma pokakano pleničko user posted image  user posted image  user posted image  Je pa res, da sem ji včeraj dala malo sladkane vode in je verjetno tudi svoje naredila user posted image
Včeraj krčkov ni bilo več, spet je bila moja pikica, nasmejana in dobre volje. Spala ko polhec čez dan, tako da smo 2x vozičkali, zvečer pa je zaspala ob 8.30 in spala do 3h user posted image  user posted image  user posted image  Potem pa sva pozizali obe porciji, malo ostanka po flaški in je spala do 6.30, pa sem ji razložila, da je v bistvu 5.30 in da še ni na vrsti, tko da je spala še 1 urco, mami pa tut user posted image  user posted image  user posted image  Ob 7.30 sva si vzeli čas za obilen zajtrk in se basali 1 uro, pol sem jo pa v pojstlco nazaj dala in šla pod tuš, skuhala kavico, pozajtrkovala in vzela antibiotik, zdaj pa čakam da se zbudi, da greva vozičkat user posted image  user posted image  user posted image  Danes se bova malo sami crkljali in se sončka naužili, pa bo ziher še boljš kot je bilo user posted image  Jaz grem mal možgane pregret,  pa rit razmigat, ona bo pa itak uživala user posted image

Kar se pa očija tiče je pa tko, da se nekaj kao trudi, ampak nije to baš to user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1703
31.3.2008 10:04:27   
MetiLu
Evo Dolenjka vidiš, mine kriza pa je spet boljše, Tara pa tudi ritem lovi user posted image  user posted image  user posted image  ti si najbrž malo k seb prišla, pa se je tudi tvoja princeska umirila user posted image  pa super za pančkanje user posted image  Če imata pa kaj volje, pa pridita v G, pa gremo skupaj na kremšnite?

Mesečnica, men se zmeraj ena prenapolni, ker poje eno na obrok. Ta problem prepolnjenja se je začel včeraj, ker je mišek jedel ob destih dopoldan, pol smo šli pa k tašči in je ob 11.-ih zaspal in je spal do 14.30, ko sem ga prov zbudila, da sva šla jest, če ne bi mi jo ziher razgnalo user posted image , no pol čez tri ure je spet jedel, je bila pa tadruga že čist polna. Ponoč se je pa situacija ponovila. Ampak zaenkrat še ni panike, ker mi potem zizo takoj sprazni in skoraj nič notri ne ostane (imam pač bolj majhne user posted image ). Tko da zaenkrat še ni panike, se pa še zmeraj spogledujem z idejo nakupa črpalke, ker če bo kdaj kriza, si pa ne morem izčrpat user posted image

Joj, kok mali zdele uživa na ležalniku, se pogovarja z igračkami in brca z nogicami, pol se mu pa ropotuljice na copatkih oglašajo user posted image  user posted image  user posted image  cel đumbus... Zdej je pa kolcat začel in bo sirena... Bo treba ven vozičkat...Čimprej!! user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
31.3.2008 10:10:13   
ella79
janey, mi nosimo nekaj še 56, počas gremo na 62. 68 se mi zdi pa čist prevelik, pa mi je zoprno vse neki vihat. Se pa meni zdijo H&M številke najbolj prave.

meti user posted image user posted image user posted image za super noč, pomoje boste kmal kar osvojili tole. Se pa meni k dojim 1x na noč tudi tok zize nafilajo, da obvezno črpam vmes vn, k drugač bi jih razgnalo user posted image user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image tudi tebi, da se je zadeva umirila. Pridna, da si jo potem kar dojila in da so krčki izginili.

za nami obična noč. Sicer zdej k se je ura prestavla bi tudi ona šla eno uro kasnej spat, mormo še to nazaj uredit pa bo čist ok. Se pa par dni skoz neki napenja, k da bi hotla kaka pa ne gre. Res da zadnje čase veliko manj kot na začetku, k je bila pri vsakem previjanju konkretno.
Danes spet super dan za vozičkanje. Men je super, k se je ura prestavla in sem lahko do sedmih zvečer zunaj user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
31.3.2008 10:32:35   
misar
dobro jutro!

evo, zdaj sem rabila kar dve uri, da sem od četrtka vse prebrala. seveda z vmesnim cartanem in dojenjem in sitnobo. se moram pohvaliti, da smo bili od četrka pa do včeraj na obali in se imeli neizmerno superuser posted image user posted image user posted image prekrasno vreme. sem se kar fejst spočilauser posted image user posted image .
no danes pa smo seveda na vse to morali imeti katastrofalno noč. je spala od desetih do dveh, pojedla in potem sva se dajali eno uro, da je zasala. spala potem natančno eno uro potem pa pokonci ves čas. le prej mi je dobre pol ure dremala na roki user posted image user posted image sem danes ko zombi. pa svojega sem ponoči nakurila ko furija user posted image user posted image . res me je totalno razkuril. vedno, ko ne spi ta mala me vpraša al'' koliko je ura'', al pa ''a mala ne spi''?? user posted image user posted image če bi spala, a misli, da bi zaradi lepšega ob treh ponoč dirkala z njo naokoli po stanovanju.proklet cepec user posted image user posted image . pa sem mu rekla, da če noče, da sem ponoči tečna in če ne misli pomagat naj bo vsaj tiho. in seveda že sledi tihi dan. ampak popoldne se bova pa vsedla pa bova rekla nekaj na to temo. saj, da gospod lepo ponoči spi jaz vse noči skrbim za tamalo on pa pričakuje, da ga bom še crkljala, pa še kaj.user posted image user posted image ja pa seveda zraven mu gre pa še pošteno v nos, ker zvečer nisem za akcijo pa rada kar hitro tud sama za princesko spat odjadram. me zanima koliko bi bil on za akcijo, ko ne bi spal ponoči, pa koliko bi bil vesell, če bi ga sredi noči spraševala po otroku, seveda brez namena, da bi dvignila svojo rit iz postelje ampak bi potem kuhala mulo, ko mi ne bi ravno še sveže nabranih rož prinesel v posteljo.ufffff me je danes razkuril. no ne menite se zame, sem samo potrebovala en košček papirja(ekrana), da se malo olajšam. user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, da ste tu, da berete moje sranje.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
31.3.2008 10:40:10   
MetiLu
Misar, me smo z vsem razumevanjem tukaj user posted image user posted image user posted image

Meni je pa mišek zaspal na roki, zdej ga grem pa probat oblečt, pol pa ven user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
31.3.2008 11:46:33   
mesecnica
misar user posted image

Te dece bo res nekako treba v red spravit...

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
31.3.2008 11:47:15   
mesecnica
Dolenjka - me veseli, da si boljše user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1709
31.3.2008 11:48:26   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Tuna, pa to ne moreš verjeti, da ti zdravnica reče, da nimaš kvalitetnega mleka. Ta je tudi prava dohtarca. Normalno, da so dojeni otroci prej lačni, to pa zato, ker je materino mleko lažje prebavljivo in ga hitreje prebavijo, kot pa umetno mleko.  Mleko čisto vsake mame je poponoma prave kvalitete za njenega user posted image . Razen, če je mati podhranjena dalj časa ali pa resno bolna. lp

tuna, s tem se tudi jaz strinjam. Tvoja Anja pa res noro pridno papa user posted image . Anaja šele sedaj bolj pogosto poje po 100 ml, največkrat pa še zmerom okrog 80. No, je vseeno malo povečala obroke user posted image .

janey, tvoj Jakec je pa res dobrovoljček. Nič čudnega, če mu mami frise poka user posted image . Anaja se pa tako na veliko še nič ne smeji user posted image . Včasih mi je smešna, ko ji usta narazen potegne, ko ima cucelj od flaške v ustih user posted image . Verjetno je tako zadovoljna, ko se je že najedla user posted image . Na čim imaš pa pritrjen vrtiljak???  Tudi moj user posted image  nekaj ribe rihta. Zaenkrat imamo še tak mali 17 l akvarij, ker za večjega tudi prostora niammao. Ko bomo v hiši, bo pa sigurno večji. No, pa ima že s tem malim tolk dela user posted image . Drugače pa tudi mi oči vedno pasemo po teh trgovinah z malimi živalimi.

torčica, user posted image user posted image user posted image  kakšna lepa sončka imaš. Pa je bila res prava zimska idila!

bajsa, da te potolažim, da tudi jaz nisem dobila nič za materinski dan user posted image . Moram pa povedat še eno resnico,da sem mojga že pred enim mesecem poslala po rožice za obe mami, ker sem mislila, da je že februarja materinski dan in to celo 20. user posted image . Ma sem res res blond!!! user posted image  In takrat je še mani prinesel narcise v lončku user posted image . Tašči sploh nisem rekla, da je za materinski dan, ker bi se mi smejala. Moja mama je pa rekla, da je šele naslednji mesec user posted image . Čist sem jo mimo usekala user posted image . Ampak priznajte, namen sem imela pa dober user posted image !

suzi, user posted image  tvoja Žana pa raztura ponoči. Pridna, da tako lepo pančka. Pa čestitke za joto user posted image . Mi smo jo končno tudi danes zjutraj kuhal in to ob 5h user posted image . Očitno se moramo prej malo naspat user posted image . Zdaj bomo vidli, ali mirena učinkuje user posted image user posted image ....
Ure se bodo pa že uredile. Potrpi par dni, pol bo pa bolje!

mami28, lepo da si se oglasila. Poizkusi kaj slikc od Zale nalimat, da je mal vidimo!

februarka, ali ima tvoja Larisa cel dan kapico na glavi? Ker če sta doma, je ne rabi in ji je lahko zaradi tega tudi vroče user posted image . Mi jo imamo samo za ven.

dolenjka, če ima Tara take krče je ne sili jest. Daj ji najprej polovico obroka cca 50 ml, čez kakšno uro ali uro in pol pa še približno enkrat toliko. Med tem časom se namreč krčki umirijo in bo lažje jedla, vsaj pri nas je tako, da jemo največkrat v dveh obrokih za enega.

maruša, vidve s taščo sta si pa res kar na bojni nogi user posted image . No, in ti pride zdaj Lovrota pomerkat??? user posted image  Verjetno,da ja user posted image .

meti, sočustvujem s tabo, ker sem se tudi jaz spet nekaj prehladila user posted image . Imam že smrkav nos, pa grlo je na meji...., pa ne samo jaz, tudi user posted image  je na istem, pravzaprav še na slabšem user posted image .  Kdaj bo te zime konec, ker jo imam že čez glavo. Z zdravjem smo letos čist na nuli user posted image user posted image user posted image !

misar, nič ne de. Ti si kar olajšaj dušo. Me bomo pridno prisluhnile in ti poslale en topel user posted image .

Naša Anaja je pa očitno tudi prešaltala na poletni čas in spremenila sončno uro. Namesto,da bi se zbujala ob 6h, se po novem zbuja ob 4h user posted image . Glede na to,da moramo 6 obrokov imet čez dan, je to kar dobro, drugače pa tako- tako user posted image .

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
31.3.2008 11:59:49   
mesecnica
Mi smo pa drugače danes ponovno pričeli uporabljati kapljice D3. Sedaj jih en teden nismo in mala ni imela nobenih krčev. Bomo videli kaj bo sedaj...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
31.3.2008 12:06:17   
Februarka08
Ojla, na hitro vas lahko pozdravim, ker imam malo pred hišo v vozičku in upam da panča. Ponoči spet nič ne spimouser posted image , ne vem a je zamenjala noč za dan. Čez dan itak spi ker je v vozičku, zvečer je budna, ponoči pa tud. Po drugi polovici noči zaspi malo (po polnoči). Upam da bo kmal kej boljš, jest komaj gledam čez dan.
Sem bla učer na pregledu v P in nimam mastitisa, je pa nekje na meji. Boli kot user posted image , so mi dali eno kremco, da se namažem preden začnem dojit in razpršilo za v nos, da lažje mleko teče. Če bom pa dobla vročino nad 38 pa šele takrat dobim antibiotik.

Ne, nimamo kapce gor čez dan, samo ko se kopamo jo ma kakšno uro in zadnjič sem ji jo dala, ker se je čist prepotila ker se je tako zaletavala v obrobo od zibke.user posted image

No, to je na hitro, vzamem jogurt in grem dol. Upam da se še kaj beremo, bi rada mal slikic naložila gor, pa saj nimam časa. Komaj najdem čas zase, še stuširam se nahitro.user posted image
Lep dan, danes je spet sonček. Smo bli učer cel dan zunej. Smo se ornk navozičkal.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1712
31.3.2008 12:07:44   
mami28
Pozdravljene!

Sem Zalo dodala v album, tak mal za okus, kakšno babnco imamo user posted image

Bamby, sem pogledala Anajo, je pravi sonček, pa kakšno frizuro ima user posted image Zala se je rodila skoraj brez lask, pa tko ko me je zgaga pekla med nosečnostjo user posted image .

Še dva dni, pa bo Zala en mesec stara, prav hitr gre tole. V četrtek imamo posvetovalnico, sem že radovedna, kako se bo izkazala, pa kolk je že kaj na teži pridobila. Drugače se lepo dojiva, mleka mislim da mam dovolj, pijem čaj od Hippa za dojenje, pa mislim, da kr pomaga.

Uživaje na sončku s sončki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1713
31.3.2008 12:09:06   
Februarka08
Sem še to pozabla: glava me boli kot user posted image že nekaj dni. Pa sem učer vzela Lekadol. Ali ga lahko vzamem oz. koliko na dan?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
31.3.2008 12:40:39   
ella79
bamby user posted image user posted image za joto. Dej mi povej, a kej krvaviš po Mireni al pa če opaziš kake druge spremembe

februarka probej še ti čez dan počiti ko Larisa spančka, drugače boš pregorela. Pa merkaj se, da res nes fašeš mastitisa. Aja pa dva dni nazaj sem pozabila Larisi čestitat za prvi mesec user posted image user posted image lekadol lahko vzameš mislim pa da do 3 na dan

mami kaka lepotička je Zala. Prav fletna punčka user posted image

sem mal pospravla, jutri še likalnik sprehodim user posted image sedaj pa Zojo čakam da se zbudi in greva ven
sem tudi jaz par slikic dodala naše babuške user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
31.3.2008 13:08:13   
mami28
Ella79, ne morem videt tvojega albuma. Napiše, da ne želiš razkriti svojega profila.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
31.3.2008 13:12:32   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mami28

Ella79, ne morem videt tvojega albuma. Napiše, da ne želiš razkriti svojega profila.

kako, sej nisem nič nastavitve spreminjala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
31.3.2008 13:14:28   
bamby
mami28, res je, tvoja Zala je praval lepotička user posted image !!!!

ella, tvojo Zojo so pa sami učki user posted image . Joj, kak je luštna, pa mami tudi user posted image . Pa lička so ji tudi zrasla, kot Anaji user posted image .

Glede mirene pa zaenkrat ne vidim in ne čutim nobenih sprememb. M se je praktično takoj nehala, ko sem jo dobila, jota je bila pa tudi brez težav user posted image . Sam mojmu sem rekla, da ne bi slučajno za špagce vleku user posted image , ker pol bo spet lahko kakšen user posted image . Saj jih je komaj otipat, sam jim je treba povedat, preden kakšno ušpičijo user posted image .

Naša Anaja in Anja (od tune) sta pa včeraj praznovali že 2 meseca user posted image . tuna, čestitke tvoji Anji user posted image !!!! Kako čas hitro beži, pa pravkar smo bile v P user posted image .

Zdaj grem pa še jaz nekaj fotk v album dat, da še Anajo vidite, kakšna lička je dobila user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
31.3.2008 13:21:07   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: mami28

kako, sej nisem nič nastavitve spreminjala user posted image

To jaz pri večih opazim user posted image .

Moje slikce so že noter.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
31.3.2008 13:21:40   
bamby
ella, jaz sem jih videla.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
31.3.2008 13:30:37   
ella79
bamby tudi Anaja ma kar lička, pa ti se tok 'sekiraš' da premal poje user posted image pomoje res čist po nepotrebnem. Ja, naša ma res kak konkretna, tako kot bedrca user posted image user posted image super glede mirene, komaj čakam drug teden da še jaz to uredim. Očitno tista krvavitev ni bila ne vem kaka M, k je blo res sam par kaplic, zdej je pa mir. Upam, da tako ostane do poletja, k je res še ne rabim user posted image user posted image Naša user posted image spi že tri ure, men se pa tok vozička. Bom kar budilko navila, da bo ustala user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
31.3.2008 13:58:10   
mami28
Ella79, zdej pa dela user posted image Ne vem, zakaj prej ni, sem parkart poskusla. Čudovito Zojo imaš, tista v banci mi je najlepša user posted image , tak debelo je pogledala user posted image
Bamby, Anaja si tud že sama dudo drži user posted image . Tud Zala jo večkrat prime, da ji slučajno kdo ne bi vzel user posted image . Dober tist, ki si je dudo umislu user posted image , Zala bi brez nje kr težko. Jo pa vrže ven, ko zaspi.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
31.3.2008 14:07:46   
srečka nosečka
ojla,

midve sva že s sprehoda. Je kar naprej nekaj javkala, sem mislila, da je lačna in sva odšibale nazaj proti domu. Tik pred blokom je zaspala kot klada in sem jo dala kar na balkon. user posted image  Očitno ji paše, ker še kar aja. Jaz pa mam čas za RR. user posted image

Našo Očitno ta premik ure nič ni kaj zmotil. Že kar nekaj časa hodi spat ob 21.00. Tam okoli 6.00 je sirena za papanje in potem še kakšno uro spi v "veliki" postelji. user posted image  Saj ne morem verjet, da je tako pridna. Po kom le??? user posted image user posted image user posted image

Ji pa sedaj dajem že 4 dni kapljice iz A (namesto naših AD3) in k sreči nobenih reakcij. Razen morda večji apetit, ker lumpa bi kar na vsako 1,5 uro jedla. user posted image

mami, ella, bamby - brez izjeme - kako lepi user posted image . Se vidi, kako pridno papajo in dobivajo polna lička. user posted image

Sem tudi jaz dodala nekaj slik od Lane.  user posted image

mesečnica - mene tudi zanima za kengurujčka.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
31.3.2008 14:28:42   
mami28
Čudovito Lano imaš Srečka nosečka. Zdej pa nis več nosečka, vsak srečka ostane user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
31.3.2008 14:30:27   
mami28
Vau, dve zvezdici mam user posted image To pa je napredek.

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?