torcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica A katera mogoče že uporablja kengurujčka za prenašanje ? Mesečnica, jaz ga uporabljam, kadar je Gašper sit in previt, pa se mu ne da ležat v posteljici. Po navadi grem z njim v kengurujčku obešat perilo ali kaj podobnega, da se on zamoti, jaz pa naredim kaj koristnega. Potem mi po navadi po kakšne pol ure zaspi noter . Misar, tut jest mam iste probleme kot ti. Moj nikakor ne more razumet, da po celem dnevu ukvarjanja z dvemi otroci zvečer komaj čakam, da oba zaspita da padem v posteljo. On pa normalno dopoldan v službi, popoldan pride iz službe ves utrujen, se malo spočije, pol pride še kakšen kolega na obisk in je ura 22, ko pride v hišo. Potem bi pa rad, da se ukvarjam še z njim. In ko mu rečem, da spim po 5 ur na noč, da sem ful utrujena in da bi lahko tut on kdaj malo dežural, mi odgovori, da sem itak na porodniški zato, da skrbim za otroke. Uff, kakšenkrat so res tako otročji. Dolenjka, no vidiš, da za dežjem vedno posije sonce. Bambi, veš jaz sem se pri 22 letih iz Ljubljane preselila na obalo, tako da ful pogrešam sneg. Medtem so se moji starši preselili iz centra Ljubljane v Gradišče (ne vem, če poznaš, malo naprej od Škofljice oz. Pijave Gorice, proti Kočevju) in tam je vsako leto toooliko snega. Ima pa res lepa okrogla lička tvoja Anaja. Prava baba . Meti, kako pa kaj tvoj prehlad? Jaz še vedno jemljem lekadol + C in mi kar pomaga. Pina, a kej vozičkate? Lahko se kaj zmenimo in gremo pohajat v Koper. Glede na to, da mava iste probleme z dedci, se bova mele kej za pogovarjat . Samo da sem jest v soboto res spokala in šla k mojim v LJ (ne zato, da ostanem gor, ampak zato, da mu dam malo mislit, itak je bil snegec in je Maša ful uživala, jest sem se pa tut ful spočila), pol me je pa vsake pol ure klicaril, kako je, kdaj pridem... A mogoče veš, koliko časa traja, da ti iz občine pošljejo odločbo za dodatek ob rojstvu otroka? Jaz še vedno nisem nič dobila. A za 16. 4 še velja, da gremo zapravljat dinarčke od naših v LJ ? Lahko bi se zmenile še z ostalimi februarčicami? Mami 28, tvoja Zala je res en sonček. Tut mi imamo istega pajacka iz H&M-a, tistega vojaško zelene barve z žirafico. Se mi zdi, da sem jo vidla tudi na Janezku od Meti. Ni kaj, imamo dober okus . Buči, če maš rojstni dan ali pa ne, ti želim VSE NAJBOLJŠE ! Drugače sem pa malo brskala po vaših albumčkih in imate vse fuuuuul luštkane otročičke. Se mi zdi, da se vsi že tako smejejo, moj Gašperček pa še nič. No, razen, kadar spančka, takrat pa se non stop smejčka. No, sej se bo tudi mamici kmalu... No, zdej pa še malo pospravljat, potem pa na sonček. Lep dan vsem skupaj! Pa pazite, danes je prvi april (a ne, Janey ).
|